SOLVENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOLVENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.425.468

Publication

30/05/2014
ÿþ N'Ad Word 11.1

r-1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

II 1111110 II

Ondernemingsnr : 0479.425.468

Benaming

(volait) "SOLVENT"

(verkort)

Rechi, "

,r

20 MEI 2014

afdelingAntiverpen

unrne

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Lam brechtshoekenlaan 288, 2170 Merksem

(volledig adres)

Onderwerp akte Buitengewone algemene vergadering - vervroegde ontbinding - benoeming van vereffenaar machtiging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom Bogaert met standplaats Wilrijk-Antwerpen op 28/03/2014, dragende de melding "geregistreerd vier bladen geen renvooien te Antwerpen eerste kantoor der registratie antenne 3 op 08/04/2014, boek 248 bled 4 vak 15,' ontvangen vijftig euro (¬ 50,00), de ontvanger (getekend) Christi' Van Eisen", blijkt dat volgende beslissingen werd en genomen met eenparigheid van stemmen

EERSTE BESLISSING. Ontbinding.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan de dato zeven maart tweeduizend veertien en van het controleverslag van de heer, Parmentier Guy, bedrijfsrevisor, opgemaakt op vijfentwintig maart tweeduizend veertien, waarvan de .besluiten: luiden ais volgt:

"Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in: uitvoering van art, 181 W.Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "SOLVENT" kan ik verklaren dat:

" Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de, toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij' besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van de, solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden, RSZschulden en niet geboekte: claims en/of voorzieningen, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd' zullen worden door de vereffenaar, dat deze staat een volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 31 december 2013.

" De staat van activa en passive, opgesteld door het bestuursorgaan per 31 december 2013 van genoemde vennootschap, de gecorrigeerde nettovermogenstoestand ten bedrage van 162.668,34 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Schoten, 25 maart 2014

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA Parmentier Guy

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier Bedrijfsrevisor,"

De vennoten verklaren thans in het bezit te zijn gesteld van een afschrift van genoemde verslagen en staat van activa en passive, en verzaken ieder afzonderlijk uitdrukkelijk aan de formaliteiten van toezending ervan zoals voorgeschreven door artikel 181, § 2 van het Wetboek van vennootschappen.

Vervolgens stelt de notaris vast dat aile formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen, gehouden is met het oog op de ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap.

Hierna besluit de vergadering de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Solvent vervroegd te ontbinden.

De vennootschap bestaat dientengevolge nog slechts voor haar vereffening.

TWEEDE BESLISSING.  Decharge zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering neemt kennis v. het ontslag als zaakvoerders tengevolge van de ontbinding, van:

- de heer BLANKERS Jan Antoine, geboren te Antwerpen op 10101/1968, echtgenoot van mevrouw MOENS Inge Léa Hector, wonend te 2950 Kapellen, Zinnialaan 36

- mevrouw MOENS Inge Léa Hector, geboren te Ukkel op 13/11/1970, echtgenote van de heer BLANKERS Jan Antoine, wonend te 2950 Kapellen, Zinniaiaan 36,

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid innovum" opgericht blijkens akte verleden voor notaris Luc De Ferm te Merksem op 27/12/ 2005, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 09/01/2006 onder nummer 06008384, waarvan de statuten werden gewijzigd blijkens akte verleden voor notaris Tom Bogaert te Wilrijk-Antwerpen op 28/01/2014, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 februari daarna onder nummer 14049491

' Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Kraaienheuvel 26, met ondernemingsnummer 0878.252.450, RPR Antwerpen.

' - de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mobla Nova", opgericht blijkens akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 16/12/2004, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 31 december daarna onder nummer 04184364, ongewijzigd.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Zinnialaan 36, met ondernemingsnummer 0870.732.475, RPR Antwerpen,

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerders voor het door hun tot op 28/03/2014 waargenomen bestuur,

DERDE BESUSSING - Benoeming van de vereffenaar.

De vergadering beslist als enige vereffenaar te benoemen: voornoemde heer Jan Slankers, die verklaart dit . mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod,

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn.

Hij erkent te weten dat hij pas in functie zal treden na bevestiging of homologatie van zijn aanstelling door ' de rechtbank van koophandel te Antwerpen, conform artikel 184 § 1 van het Wetboek van vennootschappen (zoals gewijzigd door de Wet van twee juni tweeduizend en zes teneinde de vereffening procedure te verbeteren en gewijzigd door de Wet van negentien maart tweeduizend en twaalf tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft). Daartoe wordt de vereffenaar gemachtigd het dienovereenkomstige verzoekschrift neer te leggen ter griffie van voormelde rechtbank.

VIERDE BESLISSING. Machten van de vereffenaar.

De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide macht toe voor de uitvoering van zijn s opdracht en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien , is door de wet. In het bijzonder zal hij de macht hebben aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen en beslag of bevel, verzet en beletsel en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen. Hij zat lasthebbers mogen aanstellen en ze aile algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen. Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te , maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap,

De vereffenaar heeft de verplichting jaarlijks rekenschap te geven aan de algemene vergadering en de jaarrekening voor te leggen, alsook aan de rechtbank van koophandel een omstandige staat over te maken in uitvoering van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen.

Hi] zal voorafgaand aan de sluiting van de vereffening een plan van verdeling ter voldoening van de schuldeisers, ter goedkeuring door de bevoegde rechtbank van koophandel, dienen neer te leggen,

VIJFDE BESLISSING.  Bijzondere volmacht,

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en wijziging van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van ondernemingen,

Als bijzondere gemachtigde, wordt aangesteld de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Van de Vliet & Co", gevestigd te 2970 Schilde, Brasschaatsebaan 3, vertegenwoordigd door mevrouw Verbeeck An, met macht afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, teneinde ' alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige of bij andere administraties.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel

De notaris

Tom Bogaert

- afschrift akte -I-

- verslag van de zaakvoerder

verslag bedrijfsrevisor

- staat actief en passief

- bevestiging benoeming vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso

Naam en handtekening

24/10/2014
ÿþ Ilet:D, I ModWord ltt

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

11111111j11§111111

V beh

aa

Bel Staa

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

15 OKT. 20Vi

afdeling Antemb

Annexes du Nroliiieurlielgé

Ondernemingsnr : 0479.425.468

Benaming

(voluit) : SOLVENT - IN VEREFFENING

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Lambrechtshoekenlaan 288 -2170 Merksem

(volledig adres)

Onderwerp akte: Sluiting vereffening.

Er blijkt uit een bijzondere algemene vergadering van 16 september 2014 dat de aandeelhouders van de B.V.B.A. Solvent, met zetel te 2170 Merksem, Lambrechtshoekenlaan 288, volgende beslissingen hebben genomen met éénparigheid van stemmen.

EESTE BESLISSING

Goedkeuring van de rekeningen van de vereffening.

TWEEDE BESLISSING

Ontheffing van de vereffenaar, met name de heer Jan Blankers, wonende te 2950 Kapellen, Zinnia laan 36,

van zijn functie als vereffenaar en het verlenen van volledige kwijting.

DERDE BESLISSING

De vergadering heeft beslist met éénparigheid van stemmen dat de vereffening van de vennootschap

derhalve beëindigd is en dat de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering heeft beslist met éénparigheid van stemmen dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar bewaard zullen worden bij de heer Jan Blankers, wonende te 2950 Kapellen, Zinnialaan 36.

Getekend de vereffenaar,

Jan Blankers

Op de laalste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/09/2013 : ANA074129
29/08/2013 : ANA074129
29/08/2012 : ANA074129
09/09/2011 : ANA074129
03/08/2010 : ANA074129
03/09/2008 : ANA074129
18/06/2007 : ANA074129
11/08/2006 : ANA074129
07/03/2006 : ANA074129
31/10/2005 : ANA074129
23/08/2005 : ANA074129
19/10/2004 : ANA074129
05/02/2003 : ANA074129

Coordonnées
SOLVENT

Adresse
LAMBRECHTSHOEKENLAAN 288 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande