SOMETHING SWEET

Divers


Dénomination : SOMETHING SWEET
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 849.644.378

Publication

25/10/2012
ÿþIN

IAI l lII Il lii II I IIII Il l t t

" iai~siea*

klad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ifferpdegi fe vn dr goddank trtlrtl Koapipartriel te dntrirpm, M

1 6 OKT. 2,12

Griffie

Ondernemingsnr : O%ca.g  et .31-8 Benaming

(voluit) : SOMETHING SWEET

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : POORTHOFLAAN 22 - 2180 EKEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uitreksel oprichtingsakte

Rechtsvorm:Vennootschap Onder Firma

Maatschappelijke benaming: SOMETHING SWEET

Maatschappelijke zetel: POORTHOFLAAN 22 - 2180 EKEREN

Duur: opgericht voor onbepaalde duur

Oprichters, hoofdelijk aansprakelijke vennoten:- DEMEERSMAN Cathy, NN 82.04.08-414.29, wonende te

Poorthoflaan 22 te 2180 Ekeren

- STUYTS Melissa, NN 83.01.02-242.90, wonende te Leerhoeklaan 80 te 2180 Ekeren

Kapitaal: 500,00¬ vertegenwoordigd door 100 aandelen

Aandeelhouders: -DEMEERSMAN Cathy vernoemd brengt, als hoofdelijk aansprakelijke of beherend vennoot, in de vennootschap een som groot 250,00¬ , die gestort werd in de maatschappelijke kas. Zij tekent hiermede in voor 50 aandelen.

- STUYTS Melissa vernoemd brengt, als hoofdelijk aansprakelijke of beherend vennoot, in de vennootschap een som groot 250,00¬ , die gestort werd in de maatschappelijke kas. Zij tekent hiermede in voor 50 aandelen.

Boekjaar: het eerste boekjaar loop vanaf 8 oktober 2012 tot 31 december 2013. De volgende boekjaren lopen van 01101 tot 31112 van elk jaar.

De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: De zuivere winst blijkt uit de jaarrekening die opgesteld wordt door de beherende vennoten. Het resultaat, zo winst als verlies, zal overgedragen worden naar het volgende boekjaar of verdeeld onder de vennoten, evenredig met hun ' inbreng en dit naargelang de beslissing van de algemene vergadering welke oordeelt bij gewone meerderheid der stemmen.

Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden, de omvang van hun bevoegdheid en de wijze waarop zij deze uitoefenen: De beherende vennoten DEMEERSMAN Cathy en STUYTS Melissa beschikken over de maatschappelijke handtekening en mogen daarvan gebruik maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken en tevens het dagelijks bestuur van de vennootschap.

Opgericht te EKEREN op 8 oktober 2012.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



4



Voor- Getekend

t behouden DEMEERSMAN Cathy, beherend vennoot & STUYTS Melissa, beherend vennoot

aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2015
ÿþ Mod Word 17.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iu i



Rechtbank van koophandel

Antwerpen .

2 6 JUNI 2015

afdeling ergen





Ondernemingsnr: 0849.644.378

Benaming

(voluit) : SOMETHING SWEET

(verkort) :



Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel: POORTHOFLAAN 22, 2180 EKEREN

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte : Ontbinding en vereffening in 1 akte  ontslag beherende vennoten  goedkeuring van de saldibalans  bestemming van de resultaten  kwijting te verlenen aan de beherende vennoten  verslagen betreffende de ontbinding van de vennootschap -- ontbinding en sluiting vereffening en terugnamen van het resterende actieflpassief..

Uit het proces verbaal van de bijzondere algemene vergadering van de Vennootschap Onder Firma' SOMETHING SWEET met maatschappelijk zetel te POORTHOFLAAN 22, 2180 EKEREN met: ondernemingsnummer 0849.644.378.

Gehouden op 2810212015, blijkt dat de aanwezige vennoten de volgende beslissing met éénparigheid van: stemmen hebben genomen:

1)Gezien er geen activiteit meer is in de vennootschap, beslist de algemene vergadering met éénparigheid, van stemmen tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap over te gaan in 1 akte.

2)De algemene vergadering beslist geen vereffenaar aan te stellen, daar er geen vereffeningsactiviteiten te: vervullen zijn, met uitzondering van de vereffening van de bestaande rekening-courant en de kosten ter vereffening van de vennootschap, welke door de vennoten persoonlijk en in verhouding van hun aandelen zal, worden gedragen.

De saldibalans grootboekrekening over het huidige boekjaar van 01/01/2015 t.e.m. 28/02/2015 wordt goedgekeurd en aanvaard.

Overeenkomstig artikel 185 WB vennootschappen wordt, bij gebreke aan benoeming van een vereffenaar,, de vennootschap beherende vennoten als vereffenaars beschouwd.

3)De algemene vergadering stelt vast dat er geen onroerende goederen zijn en gezien het voorgaande ook' geen schulden aan derden.

Derhalve geeft de algemene vergadering éénparig de opdracht aan de vennootschap beherende vennoten' om de nodige formaliteiten te vervullen met het oog op de vereffening van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist éénparig dat het resterende actief/passief toebedeeld wordt aan de vennoten, in verhouding tot hun aandelenbezit.

De algemene vergadering keurt het voorgaande goed en beslist tot onmiddellijke sluiting van de vereffening over te gaan,

4)Er wordt aan de beherende vennoten décharge verleend voor het door hen gevoerde beleid:

- Mevrouw DEMEERSMAN CATHY

- Mevrouw STUYTS MELISSA





Alle zaakvoerders/beherende vennoten hebben gedurende de gehele tijd van hun mandaat hun functie steeds onbezoldigd uitgevoerd.

5)De boeken en bescheiden zullen gedurende de wettelijk verplichte termijn van 5 jaar bewaard worden bij Mevrouw Demeersman Cathy op volgend adres: Poorthoflaan 22 te 2180 Ekeren.

Ondertekend,

Demeersman Cathy

beherend vennoot





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SOMETHING SWEET

Adresse
Zetel: POORTHOFLAAN 22, 2180 EKEREN

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande