SONBOLA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SONBOLA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.814.570

Publication

13/02/2014
ÿþRechtsvorm: B.V.B.A.

Zetel: Turnhoutsebaan 2111 2140 ANTWERPEN (volledig adres)

Onderwerp akte: Aandelenoverdracht en ontslag en benoeming zaakvoerder

Met eenparigheid van stemmen wordt het ontslag aanvaard van de zaakvoerders : de heer Douddouh

Hassane en de heer Douddouh Rachid,

Dit ontslag gaat in per 31 december 2013. Kwijting wordt verleend voor zijn mandaat tot op heden.

Met eenparigheid van stemmen wordt ais zaakvoerder benoemd de heer Aouda Mohamed Boulevard Guillaume Van Haelen 181 te 1910 Brussel, vanaf 01 januari 2014.

Met eenparigheid van stemmen wordt volgende beslist:

De heer Douddouh Hassane, Karen Van Overmeirelaan 25 bus 4 te 2100 Antwerpen, eigenaar van 50

aandelen

en D heer Douddouh Rchid, De Manstraat 29 te 2100 Antwerpen , eigenaar van 50 aandelen, dragen al hun

aandelen over aan Amide Mohamed, die deze aandelen aanvaardt.

30 december 2013

Aouda Mohamed

Zaakvoerder

't t

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11,11111,1111.1!!

Ondernemingsnr : 0844.814.570 Benaming

(voluit) " SONBOLA

(verkort) '

ticargetagd fer griffie van de Rechibank V an Koophandel ID Annverpsn, cp

34 FEB. 2014

Griffie

I ill

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatsle blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterencle notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

11/04/2012
ÿþ mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rectifierait van Koophandel teAnttverpen, op

2 2fl'r?

Griffie

w ~iuinu uxiiii~iiumin

" ZZ~~1.5,"

i

beht

aai

Staa





.J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

8

Ondernemingsnr : 0 8 4 4" 1 4 " 5 7-0

ii Benaming (voluit) : Sonbola

(verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Turnhoutsebaan 211

2140 Antwerpen (Borgerhout)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen op 27 maart 2012 dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door 1) De heer DOUDDOUH1 Hassane_ geboren te TAZA op 2 april 1976, wonende te 2100 Antwerpen, Karen Van Overmeirelaan 25 bus 4i en 2) De heer DOUDDOUH Rachid, geboren te TAZA op 11 mei 1979, wonende te 2100 Antwerpen, De Manstraat 29, met volgende standregelen:

De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt: SONBOLA.

De zetel is gevestigd te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Tumhoutsebaan 211.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

Horeca:

Het uitbaten en inrichten van één of meerdere bakkerijen, industriële bakkerijen, restaurants, spijshuizen, snackbars, pitta en pizzahuis, verbruikerssalons, tearooms, pizzahouse, milkbars, cafés, bars, bodega's, frituren en tavernes, traiteurdiensten en catering, alsmede het het leveren van snacks aan huis, evenals alle drankgelegenheden allerhande met al of niet, alcoholhoudende dranken en sterke dranken, kortom alle; activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de

i; verkoop van onder meer tabaks- en rookwaren, belegde broodjes, snoepgoed.

Handel:

De groot- en kleinhandel, de import en export, de commissiehandel, de verwerking en bewerking, de stockage en het vervoer van vis- en vleeswaren.

Import en export, klein- en groothandel in producten van suikergoed, papierwaren en houtartikelen, wijn,j

; geestrijke en andere dranken (zonder verlof), snuisterijen fantasieartikelen, groenten, fruit en andere;

voedingswaren; groothandel van horecabenodigheden.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van ,; haar doel.

De vennootschap mag overgaan tot het verstrekken van waarborgen of aval, hypotheek of pand, met inbegrip van de handelszaak, voor eigen rekening of vaar rekening van derden.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen ofj maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen, alsmede niet aanverwante ondernemingen; verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

De vennootschap kan alle financiële, industriële, handels-, roerende en onroerende verrichtingen stellen, die, rechtstreeks en onrechtstreeks met haar doel verband houden.

i! De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen en verenigingen; uitoefenen.

Het kapitaal bedraagt: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) gesplitst in honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

<< Voornoemde comparanten hebben als volgt ingetekend op het maatschappelijk kapitaal:

1) De heer DOUDDOUH Hassane, voornoemd, voor vijftig (50) aandelen.

2) De heer DOUDDOUH Rachid, voornoemd, voor vijftig (50) aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De comparanten hebben op elk ingetekend aandeel de som gestort van tweeënzestig euro (e 62,00),

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd. De uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

Tot niet-statutaire zaakvoerders werden benoemd: DOUDDOUH Hassane, voornoemd en de heer DOUDDOUH Rachid, voornoemd.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder mag een of meer directeurs aanstellen. Hij mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan een of meer personen die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden. De zaakvoerder kan nog bijzondere machten toekennen aan lasthebbers. Hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers,

De vennootschap wordt bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door één enkele zaakvoerder alleenhandelend bevoegd, zelfs indien er meerdere zijn, tenzij de algemene vergadering hen dienaangaande beperkingen heeft opgelegd.

In de gevallen waarin de wet dit voorschrijft zullen één of meerdere commissarissen worden benoemd. Zolang dit niet noodzakelijk is, wordt het toezicht van de vennootschap toevertrouwd aan de vennoten. Indien er één of meerdere commissarissen worden aangesteld zullen zij worden benoemd voor ten hoogste drie jaar. De uittredende commissarissen zullen herkiesbaar zijn.

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de vennootschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze jaarvergadering vindt plaats op de eerste vrijdag van de maand juni van elk jaar te elf uur.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de vennoten de zaakvoerders) tenminste vijf dagen voor de vergadering schriftelijk verwittigen dat zij de vergadering wensen bij te wonen.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders) voorgeschreven vorm. Zij moet op de vennootschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op I januari en eindigt op 31 december. Elk jaar, op 31 december worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014.

Op de nettowinst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het vennootschappelijk kapitaal bereikt heeft, Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerders) en in de mate dat de wet het toelaat.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen. Na gelijkstelling van de aflossingen op deelbewijzen wordt het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun bezit aan aandelen.

DE NOTARIS, Carlos De Baecker

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vaqr- 4 tieholiden aan het Belgisch Staatsblad

14/09/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SONBOLA

Adresse
TURNHOUTSEBAAN 211 2140 BORGERHOUT(ANTW)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande