SOPHEUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOPHEUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 511.948.677

Publication

23/04/2014
ÿþMoa Word 11.1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tep§

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



AAR 2011$

Griffie

Ondernemingsnr : 0511.948.677

Benaming

(voluit) : SOPHEUS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kasteelstraat '[A bus 11 te '1700 Dilbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder dd 17 maart 2014

De zaakvoerder heeft beslist om met ingang vanaf 17 april 2014 de maatschappelijke zetel van de bvba Sopheus te verplaatsen van Kasteelstraat 1A te 1700 Dilbeek naar de Haagwinde 40 te 8300 Knokke-Heist

Stevens Heidi

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/12/2013
ÿþ"

Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Weergelegd ter griffe von de Rech$bor' von Koophandel fie Antwerpen. op

0 3 DEC 2013

Griffie

*1318 040'

V, bah. aai Bel Staa

i

i

ui

Ondernemingsnr : 0511.948.677

Benaming

(voluit) : SOPHEUS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : Onafhankelijkheidslaan 8 - 2020 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerder heeft beslist om met ingang vanaf 1 november 2013 de maatschappelijke zetel van de bvba' Sopheus te verplaatsen van Onafhankelijkheidslaan 8 te 2020 Antwerpen naar Kasteelstraat 1A bus 11 te 1700 Dilbeek.

Heidi Stevens

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/03/2013
ÿþmod 11.1

05.11,9 4q" g77

Benaming (voluit) : Sopheus

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Eric Laenens, notaris te Zoersel, op 20 februari 2013, ter registratie aan te beiden,

bevattende:

! Aanwijzing der vennoten:

1. de heer Platteau, Philip Pierre Léger, geboren te Oss (Nederland) op 10 april 1974, van Belgische; nationaliteit, (Rijksregister nummer : 74.04.10-377.32) wonende te 2020 Antwerpen, Onafhankelijkheidslaan 8. Identiteitskaart nummer. 590797289001.

2. mevrouw Stevens, Heidi Jean Coleta, geboren te Temeuzen (Nederland) op 20 juni 1973, van Nederlandse; nationaliteit, (Rijksregister nummer: 73.06.20-502,85), wonende te 2020 Antwerpen, Onafhankelijkheidslaan 8.

!! identiteitskaart nummer: 8051226003. Rechtsvorm en Naam.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam " Sopheus ". °~ Zeemt-I-I

De vennootschap is gevestigd te 2020 Antwerpen , Onafhankelijkheidslaan 8 .

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

1. Consultancy- en adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder ondermeer maar niet! uitsluitend, het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en: communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van, ondermeer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding,! het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen. Managementactiviteiten in het algemeen waaronder ondermeer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het! vertegenwoordigen van bedrijven door ondermeer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder! met inbegrip van deze van vereffenaar.

Studie , organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels of sociale aangelegenheden met inbegrip! van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale,: economische en financiële problemen.

Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van: secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren,; magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van. management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande: bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

Het leveren van advies, training en managementtaken op het domein van Algemeen management en Human! Resources Management.

Het verlenen van juridisch advies.

Communicatietraining, taaltraining en communicatieadvies, en organisatie van seminaries.

Het coachen, trainen en motiveren van commerciële medewerkers van dienstverlenende bedrijven c.q. het; !; assisteren van deze laatste bij het uitbreiden en aansturen van hun verkoopsteams, waaronder de kwalitatieve! controle van hun activiteiten en klantenservice.

Op de laatste blz.. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'Lu* B ,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 '1 FEB. 2013

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr:

!,

.,

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Onafhankelijkheidslaan 8

2020 Antwerpen

mod 11.1

2. De uitbating van een onderneming voor projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat zoals onder meer de promotie, de realisatie, de verkoop en de commercialisatie van projecten.

Onder projectontwikkeling wordt onder meer maar niet uitsluitend verstaan het begeleiden van bouwprojecten, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer, het onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers en andere betrokken personen, het optreden tegenover allerlei overheden en Instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures tot de coördinatie van de bouwwerken en de controle daarop tijdens en nadien alsook als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiingswerken door onderaannemers.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, de ontwikkeling, de omvorming, het doen bouwen of verbouwen en promotie van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, of delen ervan, evenals alle onroerende transacties en verrichtingen van welke aard ook , met inbegrip van onroerende leasing, en dit alles eveneens als belegging van haar eigen fondsen.

Dit alles voor zowel commercieel, residentieel, industrieel als recreatief vastgoed.

Het optreden ais commissionair of tussenpersoon zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij roerende, onroerende of commerciële activiteiten,

Het optreden ais studie-, organisatie- en raadgevend bureau.

De vennootschap mag bovengenoemd doe! verwezenlijken, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland.

Deze opsommingen zijn enkel aanduidend en niet begrenzend, zo kan de vennootschap, als tot haar doel behorende, alle daden stellen en alle handelingen doen van commerciële, financiële, industriële of immobiliaire aard die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks tot haar doel behoren en er zich bij aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen zowel in België als in het buitenland. De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een soortgelijk of complementair doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur op 20 februari 2013 .

Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en is volstort voor éénitweede. Het is vertegenwoordigd door 200 aandelen zonder nominale waarde.

Op voormelde aandelen wordt ingeschreven door :

1, de heer Platteau voornoemd onder 1., op 100 aandelen;

2. mevrouw Stevens voornoemd onder 2., op 100 aandelen;

Samen: 200 aandelen of de totaliteit der aandelen.

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd bij Belfius Bank op rekeningnummer BE81 0688 9680 3524, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 15 februari 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard za! blijven. Winst.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

In verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van hetgeen is bepaald in artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

leder batig saldo der vereffening wordt tussen de aandeelhouders verdeeld, per aandeel berekend

Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden ais in rechte,

Is een zaakvoerder, zijn de zaakvoerders of is een lid van het college van zaakvoerders bij het stelten van een verrichting of het nemen van een beslissing geplaatst voor een belang bedoeld in artikel 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, dan dient hij of dienen zij overeenkomstig dit artikel te handelen.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere volmachten.

Het ontslag en de benoeming van elke zaakvoerder moet worden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad en neergelegd in het vennootschapsdossier.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over besluit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

Algemene vergadering.

De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op de tweede zaterdag van juni om tien uur of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

Boekjaar;

Het boekjaar begint op één januari om te eindigen op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015.

BENOEMING ZAAKVOERDER

De oprichters bepalen het aantal zaakvoerders op één niet-statutaire zaakvoerder en benoemen in deze functie :- mevrouw STEVENS Heidi Jean Coleta, wonende te 2020 Antwerpen, Onafhankelijkheidslaan 8, voornoemd, die verklaart te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door een maatregel die zich hiertegen verzet.

BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 60 :

Overeenkomstig artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaren de comparanten, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen, die voortvloeien uit de rechtshandelingen die voor haar rekening vààr haar oprichting werden gesteld door de voornoemde oprichters of één of meerderen onder hen, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gerechtelijk arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

Bovendien verklaren voornoemde comparanten zich sterk te maken dat de vennootschap teriens die rechtshandelingen zal overnemen en bekrachtigen die door de voornoemde oprichters of één of meerderen onder hen, gesteld zullen worden in naam en voor rekening van de vennootschap, vooraleer zij de rechtspersoonlijkheid zal hebben verkregen.

BIJZONDERE VOLMACHT:

Wordt aangesteld als bijzondere lasthebber, met mogelijkheid van indeplaatsstelling : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van de Perck Accountancy, met zetel te 2170 Antwerpen, Groenendaallaan 103, tot het doorvoeren van alle wijzigingen, schrappingen en inschrijvingen van deze vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, alle ondememingsloketten en bij de diensten van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Eric Laenens

Tegelijk hiermee neergelegd: Afschrift van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
SOPHEUS

Adresse
ONAFHANKELIJKHEIDSLAAN 8 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande