SOPRACO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SOPRACO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 507.988.901

Publication

19/01/2015
ÿþ FlAd blavd

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11112131

Voor- R 01

behoudel

aan het

Belgisci-

Staatsbla







~I

N'ar" olo~~. tcr gx .l'ia v de RECHTBANK ve,rr KOORHANDEL

0 7 JAN. 2015

A11t'';LVERPHN axaeïbag TURNHOUT GrIfirdetrieF

Ondernerningsnr 50 7. 9 8 . 90 4

Benaming

(voluit) : SOPRACO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2440 Geel, Kalverstraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING- STATUTEN EN BENOEMING RAAD VAN BESTUUR

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op éénendertig december tweeduizend veertien, inhoudende partiële splitsing van de Naamloze vennootschap SOPRACO, gevestigd te 2440 Geel, Kalverstraat 1, ondememingsnummer (BTW BE) 0447.927.885 (en waarvan de naam op heden werd gewijzigd in COBENIFOND) door oprichting van onderhavige naamloze vennootschap SOPRACO gevestigd te 2440 Geel, Kalverstraat 1 dat:

1. De naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht, genaamd BELLIVO S.A. met zetel te L-2163 Luxembourg, 40, avenue Monterey, ingeschreven in het handelsregister van Luxemburg (Groot-Hertogdom Luxemburg) onder het nummer B 82.436.

2, De naamloze vennootschap BELLIVO met maatschappelijke zetel te 1700 Dilbeek, Dorpsplein 1 en met ondememingsnummer; (BE) 0870.284.592 RPR Brussel.

3, De heer OEYEN Paulus Carolus, geboren te Retie op negen februari negentienhonderd zevenendertig,' wonende te 2440 Geel, lerlandlaan 14,

4. Mevrouw OTTEN Maria Suzanna, geboren te Arendonk op drie augustus negentienhonderd negenendertig, wonende te 2440 Geel, lerlandlaan 14,

5. De heer OEYEN Jan August Carolus, geboren te Turnhout op achtentwintig januari negentienhonderd vierenzestig wonende te 2250 Olen, Meren 40,

6. De heer OEYEN Willy Leo Maurice, geboren te Turnhout op tweeëntwintig september negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 2440 Geel, lerlandlaan 6:

een vennootschap hebben opgericht waarvan het kapitaal is samengesteld uit een inbreng in natura.

De bedrijfsrevisor heeft het verslag van de inbreng van natura in onderhavige op te richten vennootschap "SOPRACO" opgesteld volgens artikel 444. Met betrekking tot het op te maken verslag van de inbreng in natura door de oprichters wordt uitdrukkelijk verwezen naar het opgemaakt schriftelijk verslag door de raad van bestuur van voormelde naamloze vennootschap SOPRACO met voormeld ondememingsnummer (BTW BE) 0447.927.885 (en waarvan de naam op heden werd gewijzigd in COBENIFOND), welk verslag zal neergelegd worden naar aanleiding van de akte van partiële splitsing van voormelde naamloze vennootschap SOPRACO met ondememingsnummer (BTW BE) 0447.927.885.

De besluiten hiervan luiden als volgt, hierna letterlijk weergegeven:

Ondergetekende Saskia Luteijn Bedrijfsrevisor Burg. BVBA, vertegenwoordigd door Saskia Luteijn, in haar. hoedanigheid van bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 1731 Zeslik, Kortemansstraat 2a, werd aangesteld op 31 oktober 2014 om het verslag op te stellen, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 728, 731 en 732 verwijzend naar het artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen in relatie met het artikel 78 van het` Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot de uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen waarbij de. betreffende activa- en passivabestanddelen worden ingebracht aan de netto boekwaarde, de aanschaffingswaarde of de nominale waarde in het kader van het boekhoudkundig continuïteitsprincipe en dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura naar aanleiding van oprichting van de NV SOPRACO is gebleken dat

1.de beschrijving van de inbreng in natura naar aanleiding van oprichting van de

NV SOPRACO aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

2.de toegepaste methode van waardering van de in te brengen bestanddelen aan de op 30 september 2014 weergegeven netto boekwaarde of de nominale waarde voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering verantwoord zijn, rekening houdend met de in dit verslag weergegeven vennootschapsrechtelijke context in het kader van de voorgenomen partiële splitsingsoperatie. Er werd bij de

Op de laatste blz. van Lutk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met mogelijke latente meer- of minderwaarden van de uit te brengen activabestanddelen in "going-concem"-optiek.

3.De ais tegenprestatie te verstrekken vergoeding voor de inbreng in natura ten bedrage van E 12.199.108,45 zoals hiervoor beschreven, bestaat uit de uitgifte van 3.005.855 aandelen van de NV SOPRACO zonder de vermelding van een nominale waarde per aandeel.

Bovendien kan ondergetekende verklaren dat de verrnogensbestanddelen, deel uitmakend van de hiervoor beschreven inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd.

De waarde waartoe de methode van waardering overeenkomstig het continuïteits-principe heeft geleid, komt tenminste overeen met het eigen vermogen toegekend aan de op te richten NV SOPRACO naar aanleiding van de partiële splitsing.

De aan ondergetekende toevertrouwde opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de regelmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, het huidig controleverslag bevat geen "fairness opinion".

Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura door oprichting van de NV SOPRACO onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de partiële splitsing van de NV SOPRACO, waarvan cie naam zal gewijzigd worden in NV COBENIFOND en het huidige controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Opgesteld te Asse, 15 december 2014,

Saskia Luteijn, Bedrijfsrevisor Burg. BVBA

(getekend) Saskia Luteijn

Bedrijfsrevisor

De algemene vergadering keurt met eenparigheid het (partieel) splitsingsvoorstel goed en beslist om de naamloze vennootschap COBENIFOND, voorheen SOPRACO, partieel te splitsen bij wijze van inbreng van een deel van haar vermogen zoals hierna omschreven, in de op te richten naamloze vennootschap SOPRACO bij toepassing van de artikelen 674, 677, en 742 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig voormeld (partieel) splitsingvoorstel.

Bijgevolg zal het hierna vermeld deel van het vermogen van de naamloze vennootschap COBENIFOND, voorheen SOPRACO, met alle rechten en plichten vanaf heden overgaan op de op te richten naamloze vennootschap SOPRACO.

- Kapitaal, reserves, schulden en provisies gaan over op de nieuwe op te richten vennootschap volgens de verhouding die in het (partieel) splitsingsvoorstel werd vastgelegd.

- De partiële splitsing wordt voorgesteld en is gebaseerd op een staat van actief en passief, afgesloten op dertig september tweeduizend veertien (30109!2014).

- De datum vanaf welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op één oktober tweeduizend veertien (01/10/2014), zijnde de datum vanaf welke de handelingen betreffende de af te splitsen vermogensbestanddelen van de (partieel) te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap als bepaald in de volgende paragraaf,

- De datum vanaf welke de handelingen betreffende de af te splitsen vermogensbestanddelen van de (partieel) te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap, wordt bepaald op één oktober tweeduizend veertien (01/10/2014).

- Alle verrichtingen betreffende de af te splitsen vermogensbestanddelen sinds gemelde datum door de (partieel) te splitsen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap.

De algemene vergadering verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang vast te stellen van het vermogen van de (partieel) gesplitste vennootschap COBENiFOND, voorheen SOPRACO, naar de op te richten (nieuwe) naamloze vennootschap SOPRACO en om authentieke akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen en van de wijze waarop het overgaat.

Er worden geen onroerende goederen noch onroerende zakelijke rechten overgedragen aan de op te richten vennootschap.

Teneinde betwistingen te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap NV COBENIFOND, voorheen SOPRACO, ingeval de hierboven weergegeven toewijzing geen uitsluitsel geeft beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen dat aile activa en passiva in de vennootschap COBEN1FOND, voorheen SOPRACO, blijven waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze ofwel werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap SOPRACO ofwel dat ze binnen de vennootschap COBENIFOND, voorheen SOPRACO, zijn gebleven, middels algemene kwijting ten gunste van de nieuwe vennootschap..

De nieuwe aandelen die de nieuw op te richten vennootschap SOPRACO naar aanleiding van onderhavige partiële splitsing ten gunste van de aandeelhouders van de NV COBENiFOND, voorheen SOPRACO, dient uit

te geven, zullen dezelfde rechten genieten ais de reeds bestaande aandelen van de naamloze vennootschap COBENIFOND, voorheen SOPRACO. Er wordt aan de nieuwe aandelen een stemrecht verbonden identiek als het stemrecht verbonden aan de bestaande aandelen.

Het vermogen van voorschreven in te brengen goederen, gaat ten algemene titel over op de nieuw op te richten vennootschap SOPRACO zonder enige uitzondering en zonder voorbehoud, en dit overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De op te richten vennootschap SOPRACO heeft de volle eigendom van de ingebrachte goederen vanaf heden. Zij wordt geacht er het genot van te hebben eveneens vanaf heden en draagt vanaf zelfde datum alle belastingen en taksen die betrekking hebben op de voorschreven ingebrachte goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Alle verbintenissen verbonden aan de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, gaan onverkort over op de naamloze vennootschap SOPRACO met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige (andere) formaliteit moet worden vervuld dan de (eventuele) wettelijke voorgeschreven openbaarmaking van het besluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken.

De op te richten vennootschap SOPRACO ontvangt uit het archief van de (partieel) gesplitste vennootschap COBENIFOND, voorheen SOPRACO, de originele documenten en bescheiden die verband houden met de ingebrachte goederen.

De inbreng in de op te richten vennootschap SOPRACO bevat eveneens de eventuele persoonlijke rechten, verbintenissen en overeenkomsten verbonden aan de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, alsmede de aan de ingebrachte bestanddelen verbonden activiteiten.

Vervolgens verzoekt de vergadering mij, notaris, vast te stellen dat de netto-waarde van de hierboven beschreven goederen die de (partieel) gesplitste naamloze vennootschap COBENIFOND, voorheen SOPRACO, inbrengt in de op te richten naamloze vennootschap SOPRACO, op basis van de jaarrekening per 30 september 2014, gelijk is aan twaalf miljoen honderd negenennegentigduizend honderd en acht euro vijfenveertig cent (¬ 12,199.108,45) euro en als volgt wordt geboekt in de op te richten vennootschap SOPRACO:

Kapitaal: 12.230.981,42 euro

Wettelijke reserve: 83.035,79 euro

Beschikbare reserve: 1.013.801,24 euro

Overgedragen verlies per 31/12/2013: -1.265.308,91 euro

Resultaat lopend boekjaar: 136.598,92 euro

De algemene vergadering beslist met eenparigheid dat elk aandeel van onderhavige vennootschap

COBENIFOND, voorheen SOPRACO, recht geeft op één nieuw aandeel in de op te richten vennootschap

SOPRACO.

Bijgevolg is het kapitaal van de op te richten NV SOPRACO verdeeld in 3.005.855 aandelen. De nieuwe

aandelen zijn allemaal op naam. De splitsing en de overname worden gerealiseerd zonder opleg te betalen.

Overeenkomstig het (partieel) splitsingsvoorstel, zal het bestuursorgaan van de op te richten vennootschap

SOPRACO de aandelen als volgt uitreiken: van zodra de voorgestelde splitsing is voltrokken zullen de aandelen

van de nieuwe vennootschap in het aandeelhoudersregister van de nieuwe vennootschap SOPRACO worden

ingeschreven op naam van de aandeelhouders van de splitsende vennootschap,

De raad van bestuur zal ondermeer volgende gegevens in het aandelenregister inschrijven:

- datum van het besluit tot partiële splitsing door oprichting;

- het aantal aandelen van de nieuw opgerichte vennootschap SOPRACO zoals voormeld sub 1 dat aan elk

van de bestaande aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap werd uitgereikt.

OPRICHTING EN GOEDKEURING VAN DE STATUTEN VAN DE NIEUW OP TE RICHTEN NAAMLOZE

VENNOOTSCHAP SOPRACO.

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Zij heeft ais naam: SOPRACO. Alle documenten die van de vennootschap uitgaan zullen deze naam

moeten vermelden of bevatten, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "naamloze

vennootschap" of de initialen "NV", leesbaar weergegeven. "

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2440 Geel, Kalverstraat 1.

Bij besluit van de raad van bestuur mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied

overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels, bij- of werkhuizen,

agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel

- Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging

en de ontwikkeling van ondernemingen, met uitzondering voor de activiteiten voorbehouden aan

maatschappijen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies, en inzonderheid:

a) het verwerven, door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen,

b) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering,

c) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit Kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op Korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

d) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruime zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

e) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsingen, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalsbestuur,

f) het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

f,' g) het voeren van alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge h) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden : het beheer, de aan- en verkoop, de verhuur en de terbeschikkingstelling van alle roerende goederen

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twaalf miljoen tweehonderd dertigduizend negenhonderd eenentachtig euro tweeënveertig cent (¬ 12.230.981,42) en werd volledig volgestort.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door drie miljoen vijfduizend achthonderd vijfenvijftig 3.005.855,00) aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde.

De aandelen zijn op naam.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die minstens het door de wet als minimum voorgeschreven aantal leden telt. Wanneer op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders zijn natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap en worden door de algemene vergadering bij gewone meerderheid benoemd voor ten hoogste zes jaar

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering wordt het ambt van een bestuurder niet bezoldigd.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend door de meerderheid van zijn leden, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en In alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

Het orgaan dat overeenkomstig dit artikel de vennootschap vertegenwoordigt, kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Afleert bijzondere en beperkte volmachten zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van het hen verleende mandaat.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan bepaalde leden van de raad van bestuur krachtens voorafgaande alinea's, kan de raad van bestuur het dagelijks bestuur evenals de vertegenwoordiging ervan opdragen aan één of meer gevolmachtigden die individueel, gezamenlijk dan wel als college moeten optreden naargelang de daartoe genomen beslissing van de raad van bestuur.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, in voorkomend geval op een andere plaats in de bijeenroeping aangeduid.

Deze vergadering vindt plaats op de derde zaterdag van de maand juni om zeventien uur dertig minuten. Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

* de eigenaars van aandelen op naam ten minste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering persoonlijk of bij vertegenwoordiging deel te nemen;

*de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen ten minste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaats die aangegeven is in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of een door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven vorm. Zij moet op de zetel van de vennootschap worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur een inventaris en een jaarrekening op. Zij stelt een verslag op, jaarverslag genoemd, voor zover de wet dit vereist,

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste een twintigste afgenomen voor vorming van de wettelijke reserve.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve een tiende van het maatschappelijk

kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo van de nettowinst beslist de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur en in de mate dat de wet het toelaat.

BENOEMING RAAD VAN BESTUUR  BENOEMING VAST VERTEGENWOORDIGER - OVERGANGSBEPALINGEN,

Voomoemde oprichters beslissen met éénparigheid van stemmen:

- dat de vennootschap SOPRACO zal bestuurd worden door drie bestuurders, te rekenen en met uitwerking van het mandaat vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de ' bevoegde rechtbank van koophandel, zijnde:

De BVBA OSMANA, gevestigd te 2250 Olen, Meren 40, vast vertegenwoordigd door de heer Jan Oeyen te ' 2250 Olen, Meren 40; de BVBA CARINO, gevestigd te 2440 Geel, lerlandlaan 6, vast vertegenwoordigd door de heer Willy Oeyen, te 2440 Geel, leriandlaan 6; de BVBA Verherstraeten Peter, gevestigd te 2440 Geel, Hondstraat 9, vast vertegenwoordigd door de heer Peter Verherstraeten, te 2440 Geel, Hondstraat 9.

De bestuurders oefenen hun mandaat onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hen geen bezoldiging zal hebben toegekend.

RAAD VAN BESTUUR

Voomoemde bestuurders, vertegenwoordigd zoals gezegd, de voltallige raad van bestuur uitmakend, komen onmiddellijk bijeen in vergadering en nemen met éénparigheid van stemmen volgende besluiten onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van onderhavige oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel'.

- als gedelegeerd bestuurder te benoemen vanaf heden: BVBA OSMANA en BVBA CARINO, beiden hier voornoemd en vertegenwoordigd zoals voormeld, die deze functie aanvaarden.

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend zestien en het eerste boekjaar te laten eindigen op eenendertig december tweeduizend vijftien.

- overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle daden, rechten en verbintenissen gesteld vanaf één oktober tweeduizend veertien die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting werden aangegaan, uitdrukkelijk over te nemen, te bekrachtigen en uit te voeren, doch onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4, eerste lid, van het Wetboek van Vennootschappen.

Vast vertegenwoordiger.

a. De oprichters nemen kennis van de beslissing van de zaakvoerder van voormelde (besturende) vennootschappen OSMANA, CARINO en VERHERSTRAETEN PETER waaruit blijkt dat respectievelijk de heer Jan Oeyen, de heer Willy Oeyen en de heer Peter Verherstraeten aangesteld werden ais vast vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder, in voorkomend geval gedelegeerd bestuurder, (in naam en voor rekening van voormelde vennootschappen OSMANA, CARINO en VERHERSTRAETEN PETER) in onderhavige opgerichte vennootschap SOPRACO.

b. Voormelde raad van bestuur beslist hierbij om, ingeval onderhavige opgerichte vennootschap SOPRACO zelf aangesteld wordt als bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder in een andere vennootschap, voormelde vennootschap OSMANA aan te stellen ais vast vertegenwoordiger, op haar beurt hier vertegenwoordigd door heer Jan Oeyen, voornoemd, belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder (in naam en voor rekening van onderhavige opgerichte vennootschap) in die andere vennootschap.

De vast vertegenwoordiger zal alles kunnen doen wat nuttig en/of noodzakelijk is in het kader van de uitoefening van het bestuursmandaat in die andere vennootschap

MACHTIGING EN/OF VOLMACHT.

1. De algemene vergadering verleent aile machten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en).

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan mevrouw Ilse GIELEN, wonend te 3540 Herk-de-Stad, Théophile Donnéstraat 73, met macht om afzonderlijk te handelen en niet macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondememingsioket met het oog op een < eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)ondememing in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde oprichtingsakte.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd: expeditie akte- volmachten- verslag van de bedrijfsrevisor betreffende inbreng in natura.

Op de laatste blz. van Lufk B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SOPRACO

Adresse
KALVERSTRAAT 1 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande