SORGHVLIET

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SORGHVLIET
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 428.133.947

Publication

02/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

*131 0490'

Neergelegd ter griffie van de Rechlibhnk van Koophandel te Antwerpen, of

21 JUNI 2013

Griffie

Bijlagenb1j hëtleTgisch Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemirtgsnr : 0428133947

Benaming

(voluit) : SORGHVLIET

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : TWEEMONTSTRAAT 202, 2100 ANTVVERPEN-DEURNE (volledig adres)

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

DOOR De naamloze vennootschap "ALEXANDRA INTERNATIONAL" VAN De naamloze vennootschap "SORGHVLIET"

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend dertien, op achttien juni, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "SORGHVLIET", waarvan de zetel gevestigd is te 2100 Antwerpen-Deerne, Tweemontstraat 202, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0428.133.947 (Antwerpen)  BTW BE0428.133.947, met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT

11 De voorzitter van iedere vennootschap geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschap "SORGHVLIET" door fusie overgenomen wordt door de naamloze vennootschap "ALEXANDRA INTERNATIONAL".

21 De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "SORGHVLIET" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de naamloze vennootschap "ALEXANDRA INTERNATIONAL".

TWEEDE BESLUIT

11 De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ALEXANDRA INTERNATIONAL", besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap "SORGHVLIET". Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap "ALEXANDRA INTERNATIONAL".

Vermits de naamloze vennootschap "ALEXANDRA INTERNATIONALI", houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap "SORGHVLIET", worden de

aandelen van deze overgenomen vennootschap vernietigd.

Alle rechten en plichten en verbintenissen, ontstaan vanaf 1 januari 2013 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende

vennootschap "ALEXANDRA INTERNATIONAL".

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

N i

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

2. Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de naamloze vennootschap "SORGHVLIET", zoals hierna beschreven, over op de overnemende vennootschap "ALEXANDRA INTERNATIONAL".

AI ALGEMENE OMSCHRIJVING VAN DE OVERGEGANE ACTIVA- EN

PASSIVABESTANDDELEN VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "SORGHVLIET", OP BASIS VAN DE JAARREKENING OPGEMAAKT PER 31.12.2012

Aldus bedraagt het overgegane NETTO vermogen: ¬ 8.692,01

(achtduizend zeshonderd tweeënnegentig euro één cent).

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERGANG

11 De hiervoor genoemde activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap "SORGHVLIET" gaan met alle rechten en plichten per 31 december 2012 over op de overnemende vennootschap "ALEXANDRA INTERNATIONAL". Aile rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2013 met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

21 De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa en passiva-bestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen enlof het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

31 Aldus gaan op de overnemende vennootschap alle immateriële vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap over, met name het voordeel van de boekhouding, de bedrijfsorganisatie, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

41 Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

51 Deze verbintenissen ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

61 Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

71 De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap

opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

81 De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak.

BI VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP.

iG

! t M1

1,,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De diverse vermogenbestanddelen van de overgenomen vennootschap als hiervoor omschreven worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

CI VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP.

De voorzitter van de algemene vergadering van de vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op heden ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT

Bij afzonderlijke stemming besluit de vergadering van de overnemende vennootschap kwijting te verlenen aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat in de periode tot en met heden, te weten GRAM Mireille, tevens gedelegeerd-bestuurder, en de NV Alexandra International, vertegenwoordigd door GRAM Mireille.

VIERDE BESLUIT

De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de raad van bestuur en/of de instrumenterende notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap;

- het aandelenregister en alle aandelen van de overgenomen vennootschap te vernietigen zoals voorzegd.

Volmachten

De hier aanwezige leden van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap stellen aan als bijzondere lasthebber, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel : de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cvba "Accountancy Audit 8, Tax Group", te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 H-l-J.

VI. WETTIGHEIDSVERKLARINGEN

ln overeenstemming met de bepaling van artikel 723 van het Wetboek van Vennootschappen verklaart ondergetekende notaris vastgesteld te hebben dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 723 tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen.

VII. EINDVERKLARINGEN

1. De voorzitter van de respectieve vergaderingen, samen met ondergetekende notaris, stellen vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover werd besloten met eenparigheid van stemmen binnen elke vergadering.

2. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de naamloze vennootschap "SORGHVLIET" door de naamloze vennootschap "ALEXANDRA INTERNATIONAL", verwezenlijkt is en dat de naamloze vennootschap "SORGHVLIET" definitief opgehouden heeft te bestaan.

3. Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de fusie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vôèr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celfis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staàtsblad

Sijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/05/2013
ÿþ Mod wort 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BTW nummer: BE 0428.133.947

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0428.133.947

Benaming

(voluit) : SORGHVLIET

(verkort)

Rechtsvorm : NV

Zetel ; TWEEMONTSTRAAT 202

2100 ANTWERPEN (DEURNE)

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITTREKSEL FUSIEVOORSTEL DD. 28103/2013

A. De Naamloze Vennootschap "ALEXANDRA INTERNATIONAL", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2100 Antwerpen (Deurne), Tweemontstraat 202.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Joseph Roevens te Brasschaat op 13: november 1992, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 december 1992 onder' nummer N 921205-375, voor de laatste maal gewijzigd op 25 oktober 2011, bij akte verleden voor Notaris Niek' Van der Straeten te Destelbergen, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 22 november 2011 onder nummer 20111122/0175385,

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: RPR Antwerpen BE 0448.664.590 BTW nummer: BE 0448.664.590

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdvijfentwintigduizend euro (125.000,00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde niet een fractiewaarde van één/honderdste; (1/100ste) van het kapitaal.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar Raad van Bestuur, overeenkomstig haar benoeming ingevolge de bijzondere algemene vergadering van 27 januari 2011, bekendgemaakt in de bijlagen van het' Belgisch Staatsblad van 18 maart 2011 onder nummer 2011031810042584 en de jaarvergadering van 28 juni; 2012, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 19 september 2012 onder nummer; 20120919/0156928.

1.De BVBA "STEBEL CONSULTING", met zetel te 9031 Drongen, Fresiastraat 16, vertegen-woordigd door mevrouw DE WILDE CHRISTEL, wonende op hetzelfde adres, Bestuurder. .

2.Mevrouw GRAM MIREILLE, wonende te 2900 Schoten, Eugène De Bocklaan 8, Gedelegeerd-Bestuurder. hierna genoemd PARTIJ ENERZIJDS.

B. De Naamloze Vennootschap "SORGHVLIET', waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2100' ANTWERPEN, Tweemontstraat 202.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Richard Celis te Antwerpen op 25 november 1985, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 december 1985 onder nummer 85121336, voor de laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Chris Celis te Brasschaat op 26 november, 2012, bekendgemaakt in de bijsagen van het Belgisch Staatsblad van 13 december 2012 onder nummer: 20121213/0201032.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: RPR Antwerpen BE 0428.133.947

*13067962*

Neergelegd ter griffie van de RechtbanK van Koophandel te Antwerpen, op

22 APR 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdvijftigduizend euro (350.000,00 EUR). Het is verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met een fractiewaarde van één/vijfhonderdste (1/500ste) van het kapitaal.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar Raad van Bestuur, overeenkomstig haar benoeming in de bijzondere algemene vergadering van 27 januari 2011, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 4 maart 2011 onder nummer 20110304/0034928 en de jaarvergadering van 24 april 2012, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 08 november 2012 onder nummer 20121108/0182165.

1. Mevrouw Mireille GRAM, wonende te 2900 Schoten, Eugène De Bocklaan 8, Gedelegeerd-Bestuurder;

2.De NV "ALEXANDRA INTERNATIONAL", Bestuurder, met zetel te 2100 Antwerpen, Tweemontstraat 202, vertegenwoordigd door mevrouw Mireille GRAM, wonende te 2900 Schoten, Eugène De Bocklaan 8;

hierna genoemd PARTIJ ANDERZIJDS

DE PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN

Artikel 1: Fusie - rechtsvorm - naam - doel - zetel

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de NV "SORGHVLIET' overgaat naar de NV "ALEXANDRA INTER-NATIONAL" voormeld.

Alle aandelen van de NV "SORGHVLIET" verenigen zich nu reeds, sinds 11 december 2012, in handen van de NV "ALEXANDRA INTERNATIONAL".

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap. Het doel van de overnemende vennootschap is het volgende:

a)Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, de in- en uitvoerhandel van diverse goederen, voornamelijk producten van de landbouw- en voedingsnijverheid, producten van de scheikundige nijverheid, van de textiel- en ledernijverheid, artikelen voor sport, elektrische en andere machines en producten van de metaalbedrijven, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks samengaat en, daarenboven, ten uitzonderlijke titel, in- en uitvoerhandel in alle andere goederen.

b)Uitbating van winkels in binnen- en buitenland, om de artikelen vermeld onder a) te promoten en te verkopen.

c)Het vertegenwoordigen en/of overnemen van ondernemingen met een soortgelijk of aanverwant doel, dit in de meest ruime zin van het woord.

d)Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop.

Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst. De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere ander wijze van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen.

e)Het doen van alle handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaat-schappijen en kapitalisatieondernemingen, het stellen van alle raadgevende daden en beheersdaden, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng als op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen.

f)De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere ondernemingen.

g)De vorming, de plaatsing, of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel. h)Deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere binnen- of buitenlandse vennootschappen.

i)Het verlenen van managementadvies. Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten.

j)De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerénde verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn dit te

e

e

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

begunstigen; zo kan zij onder meereen belang nëmén'in iedere onderneming waarvan het doel geijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare,

Zij kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

De vennootschap kan bovendien alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de meest ruime zin, kan bijdragen.

Zij mag een ambt in een andere vennootschap uitoefenen.

Het doel van de overgenomen vennootschap is het volgende:

1.1-let beheer van een patrimonium, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valorise-ren en het instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium der vennootschap. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichtén, zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, alsmede aankopen tegelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

2.Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze , voorbehouden aan depositobanken.

3.1-let verlenen aan ondernemingen en personen van adviezen en iedere medewerking van technische, materiële, financiële, industriële of know-how aard.

4.1-let verlenen van leningen of voorschotten met of zonder borgstelling ter uitzondering van iedere bank- of ' financiële verrichtingen.

5.De uitbating van hotels, restaurants, tea-rooms, spijshuizen, snackbars en dergelijke, inhoudende het bereiden, het kopen en verkopen van alle eetwaren, spijzen en bijhorende dranken, het verkopen van bereide schotels om mee te nemen. De huur en verhuring van materialen en toestellen voor de bereiding van maaltijden en de aanneming van feesten en recepties.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Aangezien de ovememende vennootschap de activiteiten van de overgenomen vennootschap verder zal zetten, zal de overnemende vennootschap haar doel niet wijzigen.

Artikel 2: Ruilverhouding - opleg - wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap reeds met ingang van 11 december 2012 alle aandelen in de overgenomen vennootschap bezit, dient uiteraard geen ruilverhouding te warden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 3: Datum voor deelname in de winst

Omwille van hiervoor vernielde reden (vereniging van alle aandelen in één hand) dient evenmin een datum' voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen),

Artikel 4: Boekhouding

De datum vanaf de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 01 januari 2013.

Mireille Gram

Gedelegeerd Bestuurder

tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) '

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

21/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.02.2013, NGL 20.03.2013 13066-0561-010
13/12/2012
ÿþ Mod word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lie:l" i7alaed tai ;,,tiffio un de Rochtbenk

Y~í3

Koophandel te kntteorpen, op

0 4 DEC. 2012

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0428133947

Benaming

(voluit) : SORGHVLIET

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : TWEEMONTSTRAAT 202, 2100 ANTWERPEN-DEURNE (volledig adres)

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend en twaalf, op zesentwintig november, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "SORGHVLIET", waarvan de zetel gevestigd is te 2100 Antwerpen-Deurne, Tweemontstraat 202, ingeschreven ln hot rechtspersonenregister onder nummer 0428.133.947 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT

11 De voorzitter van iedere vennootschap geeft een Korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschap "DELTONA" door fusie overgenomen wordt door de naamloze vennootschap "SORGHVLIET".

21 De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "DELTONA" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de naamloze vennootschap "SORGHVLIET".

TWEEDE BESLUIT

11 De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "SORGHVLIET", besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap "DELTONA". Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap "SORGHVLIET".

Vermits de naamloze vennootschap "SORGHVLIET", houdster Is van aile aandelen van de overgenomen vennootschap "DELTONA", worden de aandelen van deze overgenomen vennootschap vernietigd.

Alle rechten en plichten en verbintenissen, ontstaan vanaf 30 jull 2012 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "SORGHVLIET".

2. Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de naamloze vennootschap "DELTONA", zoals hierna beschreven, over op de ovememende vennootschap "SORGHVLIET".

AI ALGEMENE OMSCHRIJVING VAN DE OVERGEGANE ACTIVA- EN RASSIVABESTANDOELEN VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

4 "DELTONA", OP BASIS VAN DE JAARREKENING OPGEMAAKT PER 15.08.2012

enz

Aldus bedraagt het overgegane NETTO vermogen: E 85.021,52

(vijfentachtigduizend éénentwintig euro tweeënvijftig cent).

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERGANG

91 De hiervoor genoemde activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap "DELTONA" gaan met aile rechten en plichten per 29 juli 2012 over op de overnemende vennootschap "SORGHVLIET". Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 30 juli 2012 met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

21 De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa en passiva-bestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, haar cliënteel, kortom alle Immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

31 Aldus gaan op de overnemende vennootschap alle immateriële vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap over, met name het voordeel van de boekhouding, de bedrijfsorganisatie, kortom aile Immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

41 Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, aile lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

5/ Deze verbintenissen ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

61 Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

71 De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap

opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

8/ De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak.

B/ VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP.

De diverse vermogenbestanddelen van de overgenomen vennootschap als hiervoor omschreven worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

AI

.}

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Cl VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP.

De voorzitter van de algemene vergadering van de vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op heden ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT

Bij afzonderlijke stemming besluit de vergadering van de overnemende vennootschap kwijting te verlenen aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat in de periode tot en met heden.

VIERDE BESLUIT

De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de raad van bestuur en/of de instrumenterende notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap;

- het aandelenregister en alle aandelen van de overgenomen vennootschap te vernietigen zoals voorzegd.

Volmachten

De hier aanwezige leden van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap stellen aan als bijzondere lasthebber, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervuilen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel : de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cvba "Accountancy Audit & Tax Group", te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 H-W.

Vl. WETTIGHEIDSVERKLARINGEN

In overeenstemming met de bepaling van artikel 723 van het Wetboek van Vennootschappen verklaart ondergetekende notaris vastgesteld te hebben dat aile formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 723 tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen.

Vii. EINDVERKLARINGEN

1. De voorzitter van de respectieve vergaderingen, samen met ondergetekende notaris, stellen vast dat aile punten van de agenda besproken zijn en dat hierover werd besloten met eenparigheid van stemmen binnen elke vergadering,

2. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de naamloze vennootschap "DELTONA" door de naamloze vennootschap "SORGHVLIET", verwezenlijkt Is en dat de naamloze vennootschap "DELTONA" definitief opgehouden heeft te bestaan.

I

-1

Voor

behouden

aan het

Belgisch

Steatsbiad

3. Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de fusie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt v&3r registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffe van de rechtbank van koophandel

Chris Celfis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/11/2012
ÿþ rand wossf n.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh

aa

Bel Staa

Neergelegd ter ~;de oP bank van Koophande te Antwerpen,

Griffie

2 fi mii. 791?

HIII 11H 11 11 111111 1 I

*iaieaies*

11

Ondernemingsnr : 0428.133.947

Benaming

(voluit) : SORGHVLIET

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : TWEEMONTSTRAAT 202

2100 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING

Er blijkt uit de notulen van de Jaarvergadering gehouden op 24 april 2012 dat er met algemeenheid van stemmen werd beslist te herbenoemen als bestuurder voor een periode van zes jaar:

- mevrouw GRAM Mireille, Eugeen De Bocklaan 8 te 2900 Schoten.

Goedgekeurd in de notulen van de Jaarvergadering gehouden op 24 april 2012.

Vervolgens komt de Raad van Bestuur samen en beslist te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder:

- mevrouw GRAM Mireille, voornoemd

Goedgekeurd in de notulen van de zitting van de Raad van Bestuur van 24 april 2012.

Mireille Gram

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van dep rso(o)n(en)

bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/10/2012
ÿþj t' Med Word 11,11

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbafk van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 0 2 OKT. 201?

1111 111

*12168061*

~

bE

é

St

Ondernemingsar : 0428.133.947

Benaming

(voluit) : SORGHVLIET

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : TWEEMONTSTRAAT 202

2100 ANTWERPEN





(volledig adres)

Onderwerp akte ; UITTREKSEL FUSIEVOORSTEL DD. 31/08/2012

A. De Naamloze Vennootschap "SORGHVLIET", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 21001 ANTWERPEN, Tweemontstraat 202.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Richard Geils te Antwerpen op 25 november' 1985, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 december 1985 onder nummer 851213-' 36 , voor de laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Pascal Vandemeulebroecke te Sint-Martens-` Latem op 15 november 2007, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad 27 september 2007: onder nummer 20070927/0140969,

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: RPR Antwerpen BE 0428.133.947 BTW nummer: BE 0428.133.947

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdvijftigduizend euro (350.000,00 EUR). Het is verdeeld in' vijfhonderd (500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met een fractiewaarde van; één/vijfhonderdste (1/500ste) van het kapitaal.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar Raad van Bestuur, overeenkomstig haar benoeming in° de bijzondere algemene vergadering van 27 januari 2011, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch; Staatsblad van 4 maart 2011 en 15 maart 2007, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van; 4 mei 2007.

1.Mevrouw Mireille GRAM, wonende te 2900 Schoten, Eugène De Boeklaan 8;

2.De NV "ALEXANDRA INTERNATIONAL", met zetel te 2100 Antwerpen, Tweemontstraat 202, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd-bestuurder, Mevrouw Mireille GRAM, voornoemd;

hierna genoemd PARTIJ ENERZIJDS.

B. De Naamloze Vennootschap "DELTONA" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2100 Antwerpen, Tweemontstraat 202.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Marc Sledsens te Antwerpen op 8 december 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 december 2008 onder nummer 20081211/0303922, sindsdien niet meer gewijzigd.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: RPR Antwerpen BE 0808.288.924

BTW nummer: BE 0808.288.924

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Y

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR). Het is verdeeld in zeshonderdvijftien (615) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/zeshonderdvijftiende (1/615de ) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar Raad van Bestuur, overeenkomstig haar benoeming in de statuten bij oprichting op 8 december 2008, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 11 december 2008 onder nummer 20081211/0303922 en de bijzondere algemene vergadering van 1 april 2010, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 12 juli 2010 onder nummer 20100712/0102415.

1.Mevrouw Patricia GOIJAERTS , wonende te 6048 Horw (Zwitserland), Auf Oberrüti 14, Bestuurder;

2.THE DELTONA CORPORATION, met zetel te Brickell Avenue 999, Miami, Florida 33131, vertegenwoordigd door de Heer Tony GRAM, wonende te 6048 Horw (Zwitserland), Auf Oberrüti 14, Gedelegeerd Bestuurder;

hierna genoemd PARTIJ ANDERZIJDS.

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De partijen verklaren dat zij kennis hebben van:

1.Artikel 676-1 W, Venn. dat bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

2.Artike! 682 W. Venn. die de verplichtingen regelt voor de fusie bij vereniging van alle aandelen in één hand,

3.De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693 Wetboek van Vennoot-schappen).

DE PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN

Artikel 1: Fusie - rechtsvorm - naam - doel - zetel

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de NV "DELTONA", overgaat naar de NV "SORGHVLIET" voormeld.

Alle aandelen van de NV "DELTONA" verenigen zich nu reeds, sinds 29 juli 2012, in handen van de NV "SORGHVLIET".

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap. Het doel van de overnemende vennootschap is het volgende:

1.Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het

valoriseren en het instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium der vennootschap. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, alsmede aankopen tegelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

2.1-let nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan depositobanken. "

3.Het verlenen aan ondernemingen 'en personen van adviezen en iedere medewerking van

technische, materiële, financiële, industriële of know-how aard,

4.Het verlenen van leningen of voorschotten met of zonder borgstelling ter uitzondering van

iedere bank- of financiële verrichtingen. "

5.De uitbating van hotels, restaurants, tea-rooms, spijshuizen, snackbars en dergelijke,

inhoudende het bereiden, het kopen en verkopen van alle eetwaren, spijzen en bijhorende dranken, het verkopen van bereide schotels om mee te nemen. De huur en verhuring van materialen en toestellen voor de bereiding van maaltijden en de aanneming van feesten en recepties.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegen-woordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het

handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere

verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Y

e " Voor-behoydee aan het Belgisch Staatsblad

~

Het doel van de overgenomen vennootschap is het volgende:

-Het optreden, zowel in binnen- en buitenland en in het bijzonder in de Verenigde Staten van

Amerika, als tussenpersoon of bemiddelaar bij het zoeken, kopen, verkopen, huren en verhuren van

onroerende goederen in opdracht van en voor rekening van haar cliënten.

-Het opstarten, organiseren en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor de verkoop van

onroerende goederen op nationaal en internationaal vlak, via verschillende media en Internet-toepassingen.

De venootschap heeft verder tot doel:

-Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden in vennootschappen en ondernemingen.

-Het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het

management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het optreden ais vereffenaar,

-Het verlenen van technische of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse

ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand.

-Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in

de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

-De aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen  desgevallend ten

behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden  zoals alle soorten

materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware.

-Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en

dergerlijke.

-De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende

verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, kredieten en

leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te

geven, inclusief de eigen handelszaak.

Aangezien de ovememende vennootschap de activiteiten van de overgenomen vennootschap verder zal zetten, zal de ovememende vennootschap haar doel niet wijzigen, omwille van het feit dat hetzelfde doel wordt nagestreefd.

Artikel 2: Ruilverhouding - opleg - wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap reeds met ingang van 29 juli 2012 alle aandelen in de

overgenomen vennootschap bezit, dient uiteraard geen ruilverhouding te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 3: Datum voor deelname in de winst

Omwille van hiervoor vermelde reden (vereniging van alle aandelen in één hand) dient evenmin een datum voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen),

Artikel 4: Boekhouding

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 30 juli 2012.

Mireille Gram

" Gedelegeerd Bestuurder

op de" laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.04.2012, NGL 26.04.2012 12096-0157-014
06/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.04.2011, NGL 05.05.2011 11102-0081-011
04/03/2011
ÿþMOE 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2011 dat er met

Ondememingsnr : 0428.133.947

Benaming

(voluit) : SORGHVLIET

Rechtsvorm : NV

Zetel : TWEEMONTSTRAAT 202

2100 ANTWERPEN

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING

Er blijkt uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering op 27 januari algemeenheid van stemmen werd beslist het ontslag te aanvaarden als bestuurder van:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- NV Ter Horst, met maatschappelijke zetel te 2100 Antwerpen, Tweemontstraat 202; - NV Holder, met maatschappelijke zetel te 2100 Antwerpen, Tweemontstraat 202.

Vervolgens werd er beslist te benoemen als bestuurder voor een periode van 6 jaar.

- NV Alexandra International, met maatschappelijke zetel te 2100 Antwerpen, Tweemontstraat 202,: vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, mevrouw Mireille Gram.

Goedgekeurd in de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering op 27 januari 2011.

Er blijkt uit het verslag van de Raad van Bestuur dd. 27 januari 2011 van de NV "ALEXANDRA; INTERNATIONAL", met ondememingsnummer 0448.664.590 en met maatschappelijke zetel te 2100 Antwerpen, Tweemontstraat 202, dat er werd besloten om voor de uitoefening van haar hoedanigheid als: bestuurder in de NV "SORGHVLIET' aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap:

- mevrouw GRAM Mireille, wonende te 2900 Schoten, Eugène De Bocklaan 8, die als vaste; vertegenwoordiger belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de voornoemde rechtspersoon-bestuurder.

Het mandaat van vaste vertegenwoordiger is voor onbepaalde duur en onbezoldigd.

Goedgekeurd in het verslag van de Raad van Bestuur dd. 27 januari 2011.

Mireille Gram

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

II 111111110111111111111111

*11034928*

Vc behc aan Belt Staat

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

r11 FEB. »11

Griffie

18/10/2010 : AN249434
26/05/2010 : AN249434
29/05/2009 : AN249434
21/05/2008 : AN249434
11/12/2007 : AN249434
27/09/2007 : AN249434
07/05/2007 : AN249434
04/05/2007 : AN249434
08/09/2006 : AN249434
04/05/2006 : AN249434
02/05/2005 : AN249434
02/06/2004 : AN249434
23/10/2003 : AN249434
07/10/2003 : AN249434
05/08/2003 : AN249434
15/06/2002 : AN249434
11/01/2001 : AN249434
07/04/1995 : AN249434
25/05/1993 : AN249434
07/05/1993 : AN249434
01/01/1988 : AN249434

Coordonnées
SORGHVLIET

Adresse
TWEEMONTSTRAAT 202 2100 DEURNE(ANTW)

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande