SOUNDMUSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOUNDMUSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.467.883

Publication

30/09/2013
ÿþ Maa Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IiiU9 Niuuii~i

318099 *

i II'

Neergelegd ter griffie van de Rechtbag van Koophaaradel te Antwerpen, op

1 9 SEP, 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0538467883

Benaming

(voluit) : SOUNDMUSE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Bycklei 23 Bus A, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming mede-zaakvoerder

in de buitengewone algemene vergadering van 15 september 2013 wordt mevr. Van Uffelen Martine, thans wonende te 2960 Brecht, Kattenhoflaan 51 benoemd als medezaakvoerder. Haar mandaat is onbezoldigd en gaat in per heden.

Van Moer Patrick

Zaakvoerder

Mevr. Van Uffelen Martine

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13305088*

Neergelegd

09-09-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0538467883

Benaming (voluit): SOUNDMUSE

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Van Eycklei 23 bus A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit de oprichtingsakte opgemaakt door geassocieerd-notaris Dirk Verbert te Antwerpen op negen september tweeduizend dertien, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOUNDMUSE", werd opgericht met volgende gegevens:

1.Zetel: 2018 Antwerpen, Van Eycklei 23 bus A

2.Oprichters: 1/ de heer VAN MOER, Patrick Jan Clement, geboren te Vilvoorde, op vijftien oktober duizend negenhonderdzesenzestig, wonende te 2960 Brecht, Kattenhoflaan, 51.

2/ de heer BASTIAENSEN, Joost Carl Myriam, geboren te Brasschaat, op dertien oktober duizend negenhonderdvierennegentig, wonende te 2960 Brecht, Kattenhoflaan, 51.

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, evenals in naam en voor rekening van derden:

o Alle activiteiten op gebied van telecommunicatie, audio en video, televisie, internet en informatica, domotica, elektronica, enzovoort.

o De aan- en verkoop, import en export, klein- en groothandel, onderhoud en herstelling, de verhuur van, en dergelijke, van alle televisietoestellen, alle geluidsinstallaties, alle apparatuur voor audio-visuele doeleinden, informaticamateriaal, projectoren, enzovoort.

o Alle accessoires die gepaard gaan met één van voormelde items.

o Alle activiteiten op gebied van binnenhuisinrichting alsmede buitenverwerking met de bedoeling voormelde doelstellingen te plaatsen.

o Alle activiteiten op gebied van timmer- en schrijnwerk, metselwerk, inbouw en opbouw, veranderingswerken, schilder- en behangwerken, totaal projectontwikkeling, en dergelijke, met de bedoeling voormelde doelstellingen te plaatsen.

o Het optreden als commissionair.

o Alle activiteiten op gebied van een patrimoniumvennootschap.

o Alle activiteiten op gebied van een immobiliënvennootschap.

o De vennootschap kan alle roerende materialen en installaties kopen, huren, verhuren, produceren, oprichten, verkopen en ruilen, en alle daden en transacties stellen die tot de verwezenlijking van het maatschappelijke doel kunnen bijdragen. Zij mag om het even welke wijze en door gelijk welk middel absorberen, rechten verkrijgen, deelnemen in, fusies aangaan met gelijk welke andere handelsvennootschap of onderneming.

o De vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, commerciële, roerende, onroerende en alle welkdanige andere verrichtingen en handelingen stellen of laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreekse geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche van haar sociaal voorwerp of die eenvoudig nuttig of bevorderlijk zijn of zouden zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijking.

o De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreekse betrekking heeft met haar maatschappelijk doel, of die van aard is de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te bevorderen.

o Zij kan mits aanduiding van een vaste vertegenwoordiger ook de functies van bestuurder, zaakvoerder,

vereffenaar, of lid van het directiecomité van andere vennootschappen uitoefenen.

Al het voorgaande wordt bedoeld in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

4.Duur: een onbeperkte duur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

5.Kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door 1.860 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Volstort ten belope van 6.200 euro. De voornoemde oprichters tekenden in op elk de helft van de aandelen, elk van deze aandelen werd volstort ten belope van een derde.

6. De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE20 7512 0652 4356 geopend bij de

AXA bank op naam van de vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering werd door voormelde

Bank afgeleverd op 5 september 2013.

7.Boekjaar: Loopt van 1 januari tot eenendertig december. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend veertien.

8.Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen bestemd tot het vormen van het wettig reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettig reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo van de winst, staat, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ter beschikking van de algemene vergadering. In geval van ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheid en vergoedingen bepalen.

9.Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, waarvan het getal en de duur van hun mandaat zullen bepaald worden door de algemene vergadering. Alle zaakvoerders hebben individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Tot zaakvoerder werd benoemd voornoemde oprichter, te weten:

- de heer VAN MOER, Patrick, voornoemd;

10.Commissaris: geen

11.Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de tweede vrijdag van mei om elf uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in 2015.

12. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Sirejacob, Neslany & Partners te 9050 Gentbrugge, Braemstraat 201, en haar gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in een ondernemingsloket of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel inschrijving als "BTW"- belastingplichtige te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de geassocieerd-notaris, Dirk Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

29/09/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SOUNDMUSE

Adresse
VAN EYCKLEI 23, BUS A 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande