SOUTH RIM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOUTH RIM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.450.947

Publication

26/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 29.08.2014, NGL 24.09.2014 14596-0355-012
05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.08.2013, NGL 30.10.2013 13647-0600-012
13/12/2011
ÿþMoei Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Ber aming

(voluit) : South Rim

(verkort) :

i

i

i

i

i

u

a

*11186896*

"

.. ._.' i "~._4 . ~ ~" .i.?';J~i~&~,. ~.

0 1 DEC. 2011

GMlz

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Waterloostraat 21, 2600 Antwerpen

(volledig adres)

Onderoer o akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 30 november 2011, blijkt dat:De heer ROMMELAERE Joost André geboren te Nieuwpoort op 5 februari 1964 en zijn echtgenote mevrouw DE VREESE Annemarie Marthe Albert geboren te Gent op 10 februari 1968 en samen wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Waterloostraat 21.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel krachtens hun tot op heden niet gewijzigd huwelijkscontract verleden voor notaris Xavier Martens te Gent op 30 augustus 1994, de BVBA South Rim opgericht hebben, door inbreng. in geld - ¬ 18.600,00 volstort ¬ 6.200,00 ten belope van 620 aandelen

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "South Rim"

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2600 Antwerpen (Berchem), Waterloostraat 21.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, het verstrekken van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen, natuurlijke- en rechtspersonen op het vlak van ICT, human resources, marketing, logistiek, organisatie, planning, administratieve, financiële en logistieke opvolging, projectmanagement, het begeleiden van outsourcing en de ontwikkeling zowel van software als hardware, alsook het voorbereiden en geven van trainingen, seminaries, lessen en het organiseren van evenementen in de ruimste zin van het woord. De vennootschap kan alle voormelde verrichtingen stellen zo in eigen naam als voor rekening van derden, zo alleen als in samenwerking met derden.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, het voeren van reclame, beheer van commerciële zaken, zakelijke administratie, administratieve diensten; advisering op het gebied van de leiding van commerciële zaken; bedrijfsorganisatorische en bedrijfseconomische advisering; interim management; advisering met betrekking tot personeel; professionele leiding over artistieke zaken; professionele consultatie op zakelijk gebied; advisering inzake marketing en publiciteit; commerciële en organisatorische advisering inzake het publicitair beleid van bedrijven, waaronder de aanwezigheid op beurzen en tentoonstellingen en inzake het creëren van een bedrijfsimago; het ontwikkelen van marketing- en businessplannen, reclamebrochures en publiciteitscampagnes; realisatie van publiciteitscampagnes; organisatie van promotionele acties (verkooppromotie); opstellen van publicitaire teksten (copywriting); advisering op het gebied van merken en (bedrijf)logo's, onder andere inzake de creatie, evaluatie en positionering van merken en (bedrijf)logo's, alsook inzake de vorming van een imago van merken en (bedrijf)logo's, alle voor reclamedoeleinden; dienstverlening, advisering en ondersteuning aan bedrijven, overheden en instellingen op het gebied van management en marketing; diensten van een communicatiebureau; het organiseren van communicatieplatformen voor publicitaire of commerciële doeleinden; het strategisch en operationeel adviseren aan ondernemingen inzake bedrijfscommunicatie, interne communicatie, strategische communicatie, on-line communicatie, crisiscommunicatie, omgevings- en milieucommunicatie en issue management; public affairs en public relations.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland het geven van trainingen en lezingen rond nautische vaardigheden, het organiseren van incentives rond teambuilding en watersport in de ruimste zin van het woord, het ter beschikking stellen van de nodige vaartuigen al dan niet met bemanning

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterenr;e notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd da rechtspersoon ten aanzien van derden te .srtegen:vnoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

evenals de aan- en verkoop van deze vaartuigen en toebehoren en de erbij horende dienstverlening in de ruimste van het woord.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, het aan en verkopen van onroerende goederen. Het beheren en oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woord van een patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende goederen. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap.

De vennootschap mag voorts deelnemen in, het voeren van beheer over en het financieren en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen. De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag tevens de activiteit van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties in gelijk welke vennootschap of onderneming uitoefenen. Alsook het deelnemen aan het bestuur in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van bestuursopdrachten. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00 (achttienduizend zeshonderd euro)

Het wordt vertegenwoordigd door 620 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/zeshonderdtwintigste (1/620ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand augustus om 18.00 .uur. Artikel 14.- STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 20.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Twee zaakvoerders samen, vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart.

Artikel 25.- WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur, bevoegd zoals vermeld in artikel tweeëntwintig:

- De heer Rommelaere Joost, voornoemd.

- Mevrouw De Vreese Annemarie, voornoemd

Het mandaat van de heer Rommelaere, voornoemd, is bezoldigd.

Het mandaat van mevrouw De Vreese, voornoemd, is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat: de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, heeft bekrachtigd. ln toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vôôr de ondertekening van de oprichtingsakte.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het

Voor-

behouden aan het ®e!gisch

Staatsblad

ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR_

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 maart 2013. EERSTE JAAR-'VERGA-,DERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

AANSTELLING VASTE VERTEGENWOORDIGER

De Algemene Vergadering besluit om, de heer Joost Rommelaere, voornoemd, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger ingeval de vennootschap een bestuursmandaat in andere vennootschappen zou opnemen.

De zaakvoerder werd door de ondergetekende notaris voldoende ingelicht omtrent de wenselijkheid deze benoeming te laten bekrachtigen van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en of in , hoofde van de bestuurde vennootschap.

VOLMACHT BTW- ONDERNEMINGSLOKET

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de CVBA Verlaet Consulting, met zetel te 2640 Mortsel, Pasteelsstraat 1, vertegenwoordigd door de heer Jean Verlaet en/of mevrouw Nathalie Hendrickx, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van een BTW-nummer en de aansluiting bij het Ondernemingsloket

Voor éénsluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede neergelegd: expeditie.

Op de laatste blz. van Lei B vermelden. 3 tZ(.1 Meer en hceen:qheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nlen) bevoegd de rechts.ersoon ten aanzien van derden te vartegenwoordigen

LiE" r`a : Naam en handtekening

29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 28.08.2015, NGL 24.09.2015 15597-0184-011
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 26.08.2016, NGL 27.10.2016 16664-0014-011

Coordonnées
SOUTH RIM

Adresse
WATERLOOSTRAAT 21 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande