SOVED

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SOVED
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 448.400.019

Publication

02/10/2014
ÿþti

Mad Word 11.1

Q Sf& SX. .+û, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

:c`~^~..`.>.:a:~.'~~~á ~s~" :,:

IIA Ileg.ijem

,ONiTEU ~ E3E1.(;

NEERGELEGD

2 5 _09 Lt#N 0 0 'e. 2014

3ISCH S7AATSSr'.,=~~ ~E~I~~Á~IV ~&~P~IAPdDi~l.

Ar~TWERP~i,~~ tviRONBIAN

_..~

ors.i nt,rmlngew : 0448.400.019

Be.rMn,g

,s/trE:Fii-; ' SOVED

~va:ak3L#i :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Re" htwrinn . Naamloze Vennootschap

& t& : 2800 Mechelen, Lange Schipstraat 24

i~A { e {"EC3?" fÿs)

Orier&p ezt STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Buitengewone algemene veadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op 31 maart 2014. Geregistreerd op het 1' registratiekantoor Mechelen, op 14 april 2014, twaalf bladen en geen verzendingen, register (OBA) 5, boek 32I, blad 07, vak 16. Ontvangen: vijftig euro (E 50,00). De Ontvanger (get.) M-R Van Vlasselaer. Blijkt wat volgt:

a) Alle aandeelhouders zijn aanwezig, houders van alle aandelen.

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende beslissingen:

Eerste agendapunt

Ingevolge een beslissing van de algemene vergadering, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato 11/03/2010, onder nummer 10036637 werd de maatschappelijke zetel van de vennootschap per 12/02/2010 verplaatst van 2800 Mechelen, Lange Schipstraat 30 naar 2800 Mechelen, Lange Schipstraat 24. Derhalve verzoekt de algemene vergadering ons, notaris, deze wijziging authentiek te doen vaststellen om het artikel 2 van de statuten in overeenstemming te brengen met de werkelijkheid. Bijgevolg zal de eerste zin van het artikel 2 van de statuten voortaan luiden als volgt

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Lange Schipstraat 24.".

De regularisatie van de eerste zin van het artikel 2 van de statuten wordt hierbij uitdrukkelijk bekrachtigd en goedgekeurd.

Tweede agendapunt :

De buitengewone algemene vergadering beslist om de tweehonderd negenenvijftig aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

Deze omzetting gebeurt onder de uitdrukkelijke verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur.

Voor elk toonderaandeel zal één aandeel op naam worden ingeschreven in een Register van Aandelen welke bij die gelegenheid eveneens zullen genummerd worden en waarvoor een certificaat door de Raad van Bestuur aan de betrokken aandeelhouder zal worden uitgereikt.

De Raad van Bestuur verbindt er zich toe bij die gelegenheid eveneens over te gaan tot de vernietiging van de aan haar overhandigde toonderaandelen.

Het artikel 5 van de statuten wordt in deze zin aangepast.

Derde agendapunt

Ingevolge de goedkeuring van het tweede agendapunt, beslist de buitengewone algemene vergadering de betrokken wijzigingen aan de statuten door te voeren. Aangezien een groot aantal artikelen dienen gewijzigd te worden, beslist de buitengewone algemene vergadering de statuten integraal te vervangen door de tekst die op het einde van deze akte wordt weergegeven,

Alle aandeelhouders verklaren vooraf in het bezit gesteld te zijn van deze tekst en keuren deze hierbij uitdrukkelijk goed. De bepalingen van deze tekst zullen voortaan gelden als tekst van de statuten.

Vierde agendapunt :

De algemene vergadering neemt kennis van de beslissing van de algemene vergadering van 31/12/2013 die heeft vastgesteld dat de jaarrekening per 31/12/2011, zoals goedgekeurd door de jaarvergadering van 08/10/2012, onder de balanspost "belaste reserves" melding maakt van volgend bedrag: driehonderd vierendertigduizend zevenhonderd en negen euro zevenentwintig cent (¬ 334.709 27)" Er werd éénpang beslist

4}t: e.ier ir.'e'.?{rE f,:... ven 5.ti} C 's:;'eiieeeKC 2:.:'Y . xse,e" le} . .12'e21. x.{: t e: i" t: c :;G(U, .;CF:.

'ri:r ::£ed Et

Ye, w : i4¬ EEsr t e L ?ntne.,k ;t3srL;g.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

tot uitkering van een bruto tussentijds dividend van tweehonderd zesennegentigduizend vijfhonderd vijfenvijftig euro (E 296.555,00).

Gezegd dividend werd afgenomen ten belope van tweehonderd zesennegentigduizend vijfhonderd vijfenvijftig euro (¬ 296.555,00) van de "belaste reserves".

Vijfde agendapunt :

De algemene vergadering bevestigt hierbij uitdrukkelijk het besluit van de bijzondere algemene vergadering van 31/12/2013 dat gezegd dividend onmiddellijk, ten belope van 90 % van het betaalbaar gestelde brutobedrag van tweehonderd zesennegentigduizend vijfhonderd vijfenvijftig euro (E 296.555,00), zijnde een netto bedrag van tweehonderd zesenzestigduizend achthonderd negenennegentig euro vijftig cent (¬ 266.899,50) is geboekt geworden als een vordering van de aandeelhouders op de vennootschap met de intentie om deze onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap.

Zesde agendapunt :

Na kennisname van wat voorafgaat, beslissen voornoemde aandeelhouders, dat zij de aldus verkregen vordering, te weten : het uitgekeerde dividend verminderd met de ingehouden roerende voorheffing van 10 % (zijnde 90 % van het uitgekeerde bruto dividend), volledig aanwenden voor de volstorting van een kapitaalinbreng in het kader van artikel 537 van het W.I.B.'92.

Zevende agendapunt :

De vergadering neemt ook kennis van het bijzonder rapport van de raad van bestuur, opgelegd door artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng in natura als de hierna voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

Achtste agendapunt

Door de raad van bestuur werd de Burgerlijke vennootschap o.v.v.. een BVBA Caluwaerts & C° Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Brusselsesteenweg 520, vertegenwoordigd door de heer Freddy Caluwaerts, bedrijfsrevisor, aangesteld met het oog op het opmaken van het door de wet opgelegde verslag dat handelt over de hierna gemelde inbreng in natura en de toegepaste methoden van waardering en welk verslag opgemaakt werd.

Deze bedrijfsrevisor sloot zijn verslag af op 27 maart 2014.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt

"Ondergetekende, Freddy CALUWAERTS, bedrijfsrevisor te MECHELEN, verklaart inzake de hogervennelde verrichting van inbreng in natura overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen in de NV SOVED waarbij de waardering zowel van de inbreng als van de tegenprestatie uitgevoerd werd op verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %;

b) onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 31 december 2013 die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de ingebrachte schuldvordering en onder voorbehoud dat de kapitaalverhoging plaats vindt binnen de termijn bepaald door artikel 537 WIB92 en de circulaires nr. Ci.RH.233/629.295 dd. 1/10/2012 en de addendum dd. 13/11/2013;

" de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met de verhoogde fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Er zijn ons geen bijzondere voordelen bekend waarvan de inbrengers zouden genieten en die tot de werkelijke vergoeding zouden hebben bijgedragen.

Mechelen, 27 maart 2014

CALUWAERTS & C° bedrijfsrevisoren burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA vertegenwoordigd door de zaakvoerder Freddy Caluwaerts, bedrijfsrevisor.".

Negende en tiende agendapunt

a) Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met tweehonderd zesenzestigduizend achthonderd negenennegentig euro vijftig cent (E 266.899,50) en gebracht van vierenzestigduizend tweehonderd en vier euro tweeënveertig cent (¬ 64.204,42) tot op driehonderd éénendertigduizend honderd en drie euro tweeënnegentig cent (¬ 331.103,92); bij gelegenheid van deze kapitaalverhoging worden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

De vergoeding voor de inbreng van voormelde schuldvorderingen die mevrouw Dupay Lisbeth en de heer Van Loock Angelo, beiden voornoemd, hebben ten laste van de vennootschap, bestaat uit een stijging van de fractiewaarde van de huidige aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

b) Onder voorbehoud van de effectieve doorvoering van de kapitaalverhoging, wijziging van de eerste alinea

van het artikel 5 van de statuten teneinde dit in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand inzake het

beloop en de vorming van het kapitaal;

de nieuwe tekst van deze alinea zal voortaan luiden als volgt

"Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd éénendertigduizend honderd en drie

euro tweeënnegentig cent (¬ 331,103,92) en is vertegenwoordigd door tweehonderd negenenvijftig aandelen op

naam onder aanduiding van nominale waarde,".

e) Effectieve doorvoering van de kapitaalverhoging

Zijn hier tussengekomen :

- mevrouw Dupay Lisbeth, voornoemd;

de heer Van Loock Angelo, voornoemd,

De comparanten hebben het volgende verklaard

zij hebben kennis van de statuten en van alles wat voorafgaat en van de financiële toestand van de

vennootschap;

evenals van de intrinsieke waarde van de aandelen voor de geplande kapitaalverhoging.

Deze kapitaalverhoging gebeurt op basis van een formeel akkoord van de aanwezige aandeelhouders die met

kennis van zaken de hogergemelde beslissing tot kapitaalverhoging goedkeuren.

Vergoeding van de inbreng in natura :

De vergoeding voor deze inbreng, waarvan de comparanten verklaren volledig op de hoogte te zijn, bestaat uit

een stijging van de fractiewaarde van de huidige aandelen.

Elfde agendapunt :

De voorzitter van de vergadering verklaart hierbij en verzoekt ondergetekende notaris te acteren wat volgt

Bij de laatste statutenwijziging van de vennootschap verleden voor het ambt van ondergetekende notaris Dirk

Luyten te Mechelen op vijftien april tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad de dato dertien mei daarna onder nummer 05068980 werden twee bestuurders benoemd, te weten,

mevrouw Dupay Lisbeth en de heer Van Loock Angelo, beiden hierna genoemd. Door de Raad van Bestuur,

gehouden onmiddellijk na bovenstaande statutenwijziging werd mevrouw Dupay Lisbeth, hierna genoemd,

benoemd tot gedelegeerd bestuurder en werd de heer Van Loock Angelo, hierna genoemd, benoemd tot

voorzitter van de raad van bestuur.

Deze mandaten verstreken bij de jaarvergadering van tweeduizend en elf.

Derhalve verzoekt de voorzitter, de algemene vergadering kennis te nemen van de bovenstaande feiten en alle

rechtshandelingen die vanaf de jaarvergadering van tweeduizend en elf tot op heden, voor en namens de

vennootschap zijn gesteld, te bekrachtigen zodat deze voor en namens de vennootschap geacht werden verricht

te zijn.

De Algemene Vergadering bekrachtigt uitdrukkelijk bovenstaande feiten en benoemt tot nieuwe bestuurders

1. Mevrouw DUPAY Lisbeth Mathilde Karl, geboren te Mechelen op zeven juni negentienhonderd zesenvijftig, rijksregistemununer 56.06.07-026.12, weduwe, wonende te 2800 Mechelen, Leopoldstraat 7 bus 302;

2. de Heer VAN LOOCK Angelo, geboren te Mechelen op tien juni negentienhonderd éénentachtig, rijksregisternummer 81.06.10-0I5.70, echtgenoot van mevrouw Van Noten Carolien, wonende te 1910 Kampenhout, Perksesteenweg 135.

De mandaten van deze bestuurders zullen lopen tot aan de jaarvergadering van tweeduizend twintig. Het mandaat van de bestuurders zal onbezoldigd zijn.

De aangestelde bestuurders zijn hier tussengekomen en verklaren te aanvaarden onder de bevestiging dat niets zich hiertegen verzet.

Twaalfde agendapunt :

Aan de raad van bestuur wordt alle macht en opdracht verleend ter uitvoering van de bovenstaande beslissingen en meer in het bijzonder tot het verlenen van de wettelijke bekendheid aan deze beslissingen en tot het neerleggen van de coördinatie van de statuten op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De statuten voorzien, onder meer, wat volgt:

Artikel 1 : NAAM :

De vennootschap draagt de naam : "SOVED" Naamloze Vennootschap.

Artikel 2 : ZETEL :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Lange Schipstraat 24.

De raad van bestuur kan deze zetel naar iedere andere gemeente in het Nederlandstalige gedeelte van België of

in het bestuurlijk arrondissement Brussel-Hoofdstad overplaatsen; hij kan ook agentschappen en filialen in

binnen- en buitenland oprichten, mits inachtneming van de taalwetgeving.

Redere verandering van de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgische

Staatsblad bekendgemaakt door de zorgen van de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur heeft ook de macht

de wijziging van de zetel authentiek te doen vaststellen in de statuten.

4 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Artikel 3 : DOEL :

De vennootschap heeft als doel :

Alle onroerende verrichtingen, inzonderheid de constructie, de aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, de

promotie en het beheer, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en de uitbating op welke

wijze ook, van alle onroerende goederen en van alle materialen die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van

haar activiteiten. Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen,

zowel in het binnenland als in het buitenland.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, financiële, industriële, roerende en

onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijke

doel en die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar

maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben, bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle zaken,

ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nestreven,

of wier doel van aard is dat van de vennootschap te vergemakkelijken of te bevorderen.

Artikel 4 : DUUR

De duur van de vennootschap is onbepaald,

Artikel 5 : BELOOP VAN HET KAPITAAL :

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd éénendertigduizend honderd en drie

euro tweeënnegentig cent en wordt vertegenwoordigd door tweehonderd negenenvijftig aandelen op naam

zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 6 : INSCHRIJVING OP HET KAPITAAL :

Op het kapitaal werd ingeschreven en gestort zoals werd vastgesteld in de akten van oprichting en kapitaalver-

hoging,

Artikel 15 : RAAD VAN BESTUUR :

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al

dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

In de gevallen en onder de voorwaarden gesteld door de wet, kan de Raad van Bestuur ook worden

samengesteld uit twee leden.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering en de duur van hun opdracht mag zes jaren niet te boven

gaan, conform artikel 518 paragraaf 3 van het wetboek van vennootschappen. De bestuurders kunnen ten allen

tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Aftredende bestuurders zijn steeds herbenoembaar.

De opdracht van de uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe

benoeming is overgegaan.

De Raad van Bestuur benoemt, onder zijn Ieden, een voorzitter.

Artikel 16 : VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR :

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats, aangewezen in de

oproepingsbrief.

Artikel 17 : MACHT VAN DE RAAD VAN BESTUUR :

De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of

dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die bevoegdheden die

de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Bij statutaire bepaling kunnen de bevoegdheden van de Raad van Bestuur worden beperkt. Deze beperkingen,

evenals de eventuele verdeling van de taken onder de bestuurders onder elkaar, zullen tegen derden niet in-

geroepen kunnen worden, ook niet als zij openbaar zouden gemaakt zijn.

Artikel 18 : DAGELIJKS BESTUUR :

De Raad van Bestuur of, indien er slechts twee bestuurders zijn, de bestuurders, mag/mogen het dagelijks

bestuur van de vennootschap opdragen " aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of

gezamenlijk optreden.

Indien bestuurders met het dagelijks bestuur worden gelast, dragen zij de titel van gedelegeerd bestuurder.

De Raad van Bestuur kan de personen belast met het dagelijks bestuur, ten allen tijde, met inachtname van de

eventueel toepasselijke wettelijke regelen, wat betreft arbeidscontracten, ontslaan.

De Raad van Bestuur bepaalt de bevoegdheid van deze aangestelden bij hun benoeming.

Daarenboven kan de Raad van Bestuur en kunnen de personen belast met het dagelijks bestuur, bepaalde en

beperkte bevoegdheden verlenen aan bijzondere gevolmachtigden;

deze bevoegdheden dienen in de documenten waarin de volmacht wordt vastgesteld, omschreven te worden.

Artikel 19 : VERTEGENWOORDIGING :

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt ais college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij

handelt door de meerderheid van zijn leden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door ofwel twee bestuurders die gezamenlijk optreden ofwel door de gedelegeerd bestuurder aan wie individuele vertegenwoordigingsmacht is toegekend. Voor wat het dagelijks bestuur aangaat, kan de vennootschap vertegenwoordigd worden door de personen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen en dit voor alle verrichtingen die tot dit dagelijks bestuur behoren. Gebeurlijke beperkingen van hun vertegenwoordigingsbevoegdheid ten aanzien van het dagelijks bestuur kunnen niet tegen derden ingeroepen worden en zullen dus enkel gevolgen hebben binnen de vennootschap.

De bijzondere gevolmachtigden beschikken over de vertegenwoordigende macht binnen het kader van hun bevoegdheid.

Artikel 24 : JAARVERGADERING :

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand mei om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag zou zijn, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Artikel 26 : BIJEENKOMSTEN

-Bijeenroeping:

- De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen v6ôr de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Eerstgenoemden bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken, terwijl de anderen waaronder de houders van aandelen aan toonder slechts die stukken toegezonden krijgen als zij uiterlijk zeven dagen véér de vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 28 : BOEKJAAR - MAATSCHAPPELIJKE DOCUMENTEN :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Artikel 29 : WINSTVERDELING

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van de bruto-uitkomst afgetrokken, elk verlies, de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn.

Van de zuivere winst wordt minimum vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve tot wanneer deze reserve tien ten honderd van het geplaatst kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het vrijblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit op voorstel van de Raad van Bestuur.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief , zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald,

De Raad van Bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren overeenkomstig artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst; zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling zijn of moeten worden gevormd.

Verder wordt gehandeld volgens de bepalingen die uitvoerig in de vennootschappenwet zijn omschreven. Artikel 31 : ONTBINDING - VEREFFENING :

Bij ontbinding van de vennootschap moet de commissaris of, bij ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant, verslag uitbrengen over de staat van activa en passiva, die door de bestuurders samen met hun verslag, aan de algemene vergadering, die geroepen wordt om zich uit te spreken over de ontbinding, moet worden overgemaakt.

Die staat van activa en passiva mag niet méér dan drie maanden voordien vastgesteld zijn en wordt toegelicht in het verslag van het bestuur.

De algemene vergadering benoemt één of meer vereffenaars en bepaalt zijn (hun) bevoegdheid, bezoldiging en de wijze van vereffening.

Bij ontstentenis van dergelijke aanstelling zullen de in dienst zijnde bestuurders als vereffenaars optreden.

De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven, de jaarrekening ter goedkeuring voor te leggen en deze neer te leggen binnen de dertig dagen na voorlegging aan de algemene vergadering.

Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk kapitaal gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

, . h

#irae¬ -

aalt tiet'

staesbwd

Ingeval op aandelen niet volstort werd, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de nog niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaande uitkering op de volstorte aandelen.







RAAD VAN BESTUUR

De bestuurders, onmiddellijk hierna in de raad van bestuur verenigd, verklaren te benoemen tot - gedelegeerd

bestuurder : mevrouw Dupay Lisbeth, voornoemd, die aanvaardt.

- voorzitter van de raad ven bestuur : de heer Van Loock Angelo, voornoemd:

De duurtijd van het mandaat bedraagt zes jaar en zal eindigen op de jaarvergadering van tweeduizend twintig.

De mandaten zullen onbezoldigd zijn.

VOLMACHT

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan. Accountantskantoor A. Bert  De Cleyn BVBA met maatschappelijke zetel te 2820 Bonheiden, Rijmenamseweg 150 waarbij deze de mogelijkheid heeft: alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondememingen, bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondememingsloketten of andere administratieve diensten;

alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering de dato 3I

maart 2014, verslag van de Raad van Bestuur, verslag van de Bedrijfsrevisor en de tekst van de gecotirdineerde

statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge











"

Op xi3 IEEs3'¬ EïV t?È:. van È.1E3É' V¬ tE'3niditiiFE3 .ne£9CF i-à" 3i#:fE ófi E7£?3CÈíi37Iÿ?`" ¬ .ÉE# ? è s s~:a s-" " " :z, ~¬ :iï: c~ t~.v'4ù¬ o;35::?r::

Séi ° ~4 ~fi'#~:i:~fEi§3y~i3Y%Y:' fdC,a:" ~f'33" [Èa ~

ii :^.ht:7p.^.E" 3,^.itri : ?:: e.^.^.:tTi:?:f '.'F:: i .^:=<!eE'7 ?s .'e.Ff::!ïC`f:*:'A; 3dFwjs" ."1: x.sfs.?5o : Wa3f:1.^::1 ;Ireitif eEc£?iint,

11/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.08.2014, NGL 29.08.2014 14564-0500-010
23/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.10.2012, NGL 13.10.2012 12610-0261-009
03/01/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.10.2010, NGL 29.12.2010 10650-0327-009
11/03/2010 : ME074055
09/09/2008 : ME074055
05/09/2007 : ME074055
11/08/2006 : ME074055
03/10/2005 : ME074055
01/06/2005 : ME074055
13/05/2005 : ME074055
15/09/2004 : ME074055
25/09/2003 : ME074055
03/08/2002 : ME074055
29/09/1999 : ME074055
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.08.2016, NGL 30.08.2016 16565-0186-010

Coordonnées
SOVED

Adresse
LANGE SCHIPSTRAAT 24 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande