SOVICO REAL ESTATE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SOVICO REAL ESTATE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 889.744.277

Publication

30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 26.07.2012 12341-0191-012
22/06/2012
ÿþOndernemingsnr : 0889.744.277

Benaming

(voluit) : Sovico Real Estate in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Haagdoornlaan 5 - 2180 Ekeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere Algemene Vergadering d.d. 31/03/2012, gehouden op de maatschappelijke zetel

BESLISSING:

Er wordt door de vereffenaar Viviane Vogels, unaniem beslist de vereffening van de vennootschap definitief af te sluiten op 31/03/2012

De vergadering verleent met eenparigheid van stemmen kwijting en ontslag aan de vereffenaar Vivivane

Vogels.

voor zijn werkzaamheden sinds de ontbinding van de vennootschap tot en met heden.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende vijf jaar bewaard blijven te Haagdoomlaan 5 2180 Ekeren

Volmacht wordt gegeven om de publicaties in het Belgisch Staatsblad te verzorgen en

aanvraagformulieren 1 en 2 tot bekendmaking in het Belgisch Staatsblad te ondertekenen aan Van Looy Accountants BV ovv CVBA, vertegenwoordigd door de heer Van Looy Alfons of door een door hem gevolmachtigde.

Van Looy Alfons

gevolmachtigd accountant

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mad Word 11,1

LLAI~~~LJ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

vr

behc aa[ Bet Staa

r.eergelogcl fer griftie yan da 1[idtjia* van 1(oophandol ffl kirtotpaaiy op

1 3 JUNI 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/02/2012
ÿþ Mod2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-' i IHhI IIhhIUI Iflh1I hI h IV

behoudt *laosa~sa*

aan het

Beigiscl

Staatsbh





Neergelegd e tTro vagi do Rechtbank

~an Koophandel to Aniwerpen, op

Griffie 2 5 ,A11. 912

Ondernemingsnr : 0889.744.277

Benaming

(voluit) : SOVICO REAL ESTATE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Haagdoornlaan 5 te 2180 Antwerpen-Ekeren

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR -- AANPASSING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend en elf, de negenentwintigste december, voor Meester: Chris Celfis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der; vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOVICO REAL ESTATE", met; maatschappelijke zetel te 2180 Antwerpen-Ekeren, Haagdoomlaan 5, ingeschreven in het; rechtspersonenregister onder nummer 0889.744.277 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende; besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT:

Voorlezing wordt gegeven van het verslag van de zaakvoerder toelichtend de voorgestelde ontbinding van; de vennootschap.

Bij dit verslag daterend van zestien december tweeduizend en elf is een staat van actief en passief: gevoegd, afgesloten op zestien december tweeduizend elf.

Over gemelde staat van actief en passief werd op twintig december tweeduizend en elf een verslag opge-steld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "Van Looy accountants", vertegenwoordigd door de heer Van Looy, extern accountant,: kantoorhoudend te 2180 Antwerpen-Ekeren, Laar 222.

Voornoemde accountant besluit zijn verslag letterlijk als volgt

"De staat van activa en passiva van de BVBA "SOVICO REAL ESTATE", waarvan de maatschappelijke' zetel gelegen is te Ekeren, Haagdoornlaan 5, dewelke werd opgesteld in het kader van de vereffening voorzien. door het vennootschapsrecht door de Zaakvoerder van de vennootschap, afgesloten per 16 december 2011, op,

" basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal op van 11.281,77¬ .

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke: professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de. boekhouding van de vennootschap.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichtingen van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk; acht.

Te Ekeren, 20 december 2011

Van Looy accountants BV ovv CVBA

vertegenwoordigd door A. Van Looy, extern accountant"

Nadat de vergadering het verslag heeft aanhoord, besluit zij de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met

ingang op heden zodat de vennootschap derhalve vanaf deze datum nog enkel zal bestaan voor haan vereffening, en spreekt zij de invereffeningstelling van de vennootschap uit.

" TWEEDE BESLUIT:

Onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van koophandel te Antwerpen! wordt tot vereffenaar benoemd : mevrouw Vogels Viviane, zaakvoerder, wonende te 2180 Antwerpen-Ekeren,' Haagdoornlaan 5.

De vereffenaar zal beschikken over de meest uitgebreide machten voor de voltooiing van zijn opdracht en, namelijk deze vermeld in de artikelen 186 tot 190 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij zich moet beroepen op de algemene vergadering van aandeelhouders om toelating te verkrijgen tot uitoefening van de bijzondere machten, vermeld in artikel 187 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen, deze machten hem reeds uitdrukkelijk door voormelde buitengewone algemene vergadering verleend zijnde.

De vereffenaar heeft aile machten om te verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende; akten, hand-lichting te geven, voor of na betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire schuldeisers overschrijvingen, beslagleg-gingen, verzet en andere beletselen en de hypotheekbewaarder vrij te stellen' ambtshalve inschrijving te nemen; deze opsom-ming is niet beperkend maar wel aanhalend.

Op de Laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : telaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

voor behouden*" aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vereffenaar wordt ontslagen van inventaris op te stellen, hij mag daarvoor veerlijzen naar de boeken en = geschriften van de vennootschappen.

De handtekening van de vereffenaar volstaat om geldig de vennootschap in liquidatie te verbinden.

DERDE BESLUIT:

De vergadering verleent décharge aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden gevoerde bestuur. VIERDE BESLUIT:

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen besluiten inzake de ontbinding-invereffeningstelling, als volgt :

- artikel één wordt vervangen door de volgende:

"De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening, met als naam "SOVICO REAL ESTATE".

- artikel vier wordt vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur op dertig mei tweeduizend en zeven.

De buitengewone algemene vergadering der vennoten, ge-'hou'den voor het ambt van Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, op negenentwintig december tweeduizend en elf, heeft de vennootschap vroeg-itijdig ontbonden, en inveref-'fening gesteld."

- artikel negentien eerste alinea wordt vervangen door volgende tekst :

"Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van vennoten, gehouden voor het ambt van Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, op negenentwintig december tweeduizend en elf werd de vennootschap vroeg-'tijdig ontbonden en inveref-fening gesteld.

Tot vereffenaar werd benoemd: mevrouw Vogels Viviane, zaakvoerder, wonende te 2180 Antwerpen-Ekeren, Haagdoomlaan 5."

De vereffenaar zal beschikken over de meest uitgebreide machten voor de voltooiing van zijn opdracht en namelijk deze vermeld in de artikelen 186 tot 190 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij zich moet beroepen op de algemene vergadering van aandeelhouders om toelating te verkrijgen tot uitoefening van de bijzondere machten, vermeld in artikel 187 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen, deze machten hem reeds uitdrukkelijk door voormelde buitengewone algemene vergadering verleend zijnde.

De vereffenaar heeft alle machten om te verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende akten, hand-lichting te geven, voor of na betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire schuldeisers, overschrijvingen, beslagleg-'gingen, verzet en andere beletselen en de hypotheekbewaarder vrij te stellen ambtshalve inschrijving te nemen; deze opsomming is niet beperkend maar wel aanhalend.

De vereffenaar wordt ontslagen van inventaris op te stellen, hij mag daarvoor verwijzen naar de boeken en geschriften van de vennootschap.

De handtekening van de vereffenaar volstaat om geldig de vennootschap in liquidatie te verbinden." BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Looy accountants", te 2180 Antwerpen-Ekeren, Laar 222, en haar aangestelden, aan wie de macht wordt verleend om alle verrichtingen te doen bij de erkende ondernemingsloketten, de kruispuntbank en de BTW-administratie met betrekking tot deze akte en latere akten.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vóór registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, coördinatie statuten, beschikking Rechtbank van Koophandel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 24.06.2011 11206-0276-012
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 28.06.2010 10222-0519-012

Coordonnées
SOVICO REAL ESTATE

Adresse
HAAGDOORNLAAN 5 2180 ANTWERPEN (EKEREN)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande