SPECIAL FRUIT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SPECIAL FRUIT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 440.429.389

Publication

30/04/2014
ÿþ mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van akte

Neergelegd ter griffie van de

7

111310

RECHTBANts VAN I< OPtiANDEL 17 APR, 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Griffer

Griffie

ü Ondernemingsnr: 0440.429.389 Benaming (voluit) : SPECIAL FRUIT

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Europastraat 36

2321 Hoogstraten (Meer)

Onderwerp akte :REGIME ARTIKEL 537 WIB - UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND  ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Filip Michael te Hoogstraten op achttien maart tweeduizend veertien geregistreerd te Turnhout Registratie, op zevenentwintig maart daarna, deel 706, blad 33, vak 17, Ontvangen; vijfentwintig euro, voor de E.a. lnspecteurwn, getekend, Ivo MATTHYS, dat:

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "SPECIAL FRUIT"; met maatschappelijke zetel te 2321 Hoogstraten/Meer, Europastraat 36, ondememingsnummer 0440.429.369 ; RPR Turnhout.

Volgende beslissingen werden onder meer genomen:

1/ Verhoging van het kapitaal van de vennootschap, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van; het Wetboek van Inkomstenbelastingen, ten belope van negentig procent (90%) van het hiervoor vermelde uitgekeerde tussentijds bruto-dividend, hetzij met een bedrag van twee miljoen euro (¬ 2.000.000,00), om het, kapitaal te brengen van zeshonderd tweeënnegentigduizend vijfhonderd Euro (ê 692.500,00) op twee miljoen: zeshonderd tweeënnegentigduizend vijfhonderd Euro (E 2.692.500,00), met uitgifte van in totaal vijfhonderd. negentig (590) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als dei bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien: verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal: dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de bestaande aandeelhouders van dei

;i zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap, en welke uitvoerig beschreven staat: in het verslag van de commissaris van de vennootschap opgesteld op 3 maart 2014 door "BDO: Bedrijfsrevisoren" Burg. Ven. CVBA, vertegenwoordigd door de heer Hennie Herrijgers, Commissaris van dei vennootschap, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen door het bestuursorgaan; aangesteld.

De conclusies van het verslag van voornoemde commissaris luiden letterlijk als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV Special Fruit, bestaat uit de inbreng van de; dividendvordering die de aandeelhouders van de NV Special Fruit verkregen hebben, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend van netto 2.000.000,00 EUR,; voor een inbrengwaarde van 2.000.000, 00 EUR.

:j BI het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van dei opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, van oordeel dat,

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van dei Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap; uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en; duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch; verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste

(verkort) :

10

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

i " ~r

A~

Voorbehouden aan het ti Belgisch Staatsblad

mod 11.1

overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng In natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 590 aandelen van de NV Special Fruit, zonder vermelding van nominale waarde,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen In het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV Special Fruit en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Antwerpen, 3 maart 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Commissaris

Vertegenwoordigd door Hennie Herijgers"

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt in twee fases;

*FASE 1: kapitaalverhoging ten belope van honderd zevenenveertigduizend vijfhonderd euro (147.500,00) door uitgifte van 590 nieuwe aandelen aan de huidige fractiewaarde van 250 euro per aandeel, te onderschrijven aan de globale uitgifteprijs van twee miljoen euro (2.000.000,00); het verschil tussen de globale uitgifteprijs en de kapitaalverhoging zal geboekt worden op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies".

*FASE 2: Kapitaalverhoging ten belope van één miljoen achthonderd tweeënvijftigduizend vijfhonderd euro (1.852.500,00) door incorporatie van de voormelde uitgiftepremie, en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen. 21 Zijn vervolgens tussengekomen, alle stemgerechtigde aandeelhouders, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap, en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten faste van de Vennootschap, die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de commissaris van de vennootschap.

A. Eerste fase

Aldus verklaren alle stemgerechtigde aandeelhouders negentig procent (90%) van voormelde schuldvordering, met een waarde van twee miljoen euro (2.000.000,00), in de vennootschap in te brengen en aldus in te schrijven op de kapitaalverhoging ten belope van honderd zevenenveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 147.500,00) tegen een globale uitgifteprijs van twee miljoen euro. De aandeelhouders verklaren op de hoogte te zijn van de verplichting tot inhouding en doorstorting van de resterende tien procent van de schuldvordering (te weten 222.222,22 euro); zij verklaren reeds vóór heden en tijdig aan deze verplichting tot doorstorting te hebben voldaan.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan alle stemgerechtigde aandeelhouders, die aanvaarden, in totaal vijfhonderd negentig (590) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

- aan de heer Maes François, wonende te 2990 WuustwezellLoenhout, Henningenfaan 10, tweehonderd vijfennegentig (295) nieuwe aandelen.

- aan de heer Maes Patrick, wonende te 2960 Brecht, Harmonielaan 32, tweehonderd vijfennegentig (295) nieuwe aandelen.

De vergadering beslist het verschil tussen de globale uitgifteprijs van twee miljoen euro en de kapitaalverhoging van honderd zevenenveertigduizend vijfhonderd euro, zijnde dus een bedrag van één miljoen achthonderd tweeënvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 1,852.500,00) te boeken op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies".

B. Tweede fase

Onmiddellijk daarna beslissen alle stemgerechtigde aandeelhouders in te schrijven op de kapitaalverhoging van

één miljoen achthonderd tweeënvijftigduizend vijfhonderd euro (1.852.500,00) door incorporatie van de

hiervoor vermelde uitgiftepremie, en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Informatie door notaris

De vergadering erkent door de notaris volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals

voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die

voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorbije

boekjaren.

3/ De voormelde kapitaalverhoging met twee miljoen euro (¬ 2.000.000,00) werd aldus daadwerkelijk

verwezenlijkt en het kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op twee miljoen zeshonderd-

tweeënnegentigduizend vijfhonderd Euro (¬ 2.692.500,00), vertegenwoordigd door drieduizend driehonderd

zestig (3.360) aandelen, zonder nominale waarde.

41 Alle machten worden verleend aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen

51 Aanpassing en coördinatie van de statuten overeenkomstig de genomen beslissingen en overeenkomstig de

wijzigingen van het Wetboek van Vennootschappen, zoals:

-verwijzing naar de bepaling van de vaste vertegenwoordiger bij benoeming van een rechtspersoon als

bestuurder;

-schrappen van de verwijzingen naar de aandelen aan toonder;

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Olivier Bremans

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte, alsmede het verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag

van het bestuursorgaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/06/2014
ÿþHad PDF 11.1

3 +

}

fl (' [. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter gri

ergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 4 JUNI 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

DE GriP'i~`1G

11111111

*191171 1*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernorningsnr 0440.429.389

Benaming ,,vulut; SPECIAL FRUIT

cfk -,71,

Rechtvol"m Naamloze vennootschap

zetel Europastraat 36, 2321 Meer, België

Qnderwerpien} akte >Uittreksel uit akte ontslag bestuurder; Herbenoeming Bestuurders -

? ehst Gedelegeerd Bestuurders

De Algemene Vergadering van 17/05/2014 neemt kennis van en aanvaardt volgende beslissing :

Ontslag van

Rubicon nv, met als vaste vertegenwoordiger de heer Donckels Rik, als bestuurder en dit

vanaf heden.

gr wordt kwijting verleend voor het uitgeoefend mandaat.

Herbenoeming van

- MAES François, Henningenlaan 10 te 2990 Wuustwezel als bestuurder en gedelegeerd

bestuurder:

- MAES Patrick, Harmonielaan 32 te 2960 Brecht als bestuurder en gedelegeerd bestuurder:

- MAES Ben, Calle Valverde 47 te 21800 Moguer Spanje, als bestuurder:

- BVBA RIGOUTS & C°, Salm Salmstraat 60 te 2320 Hoogstraten, met als vaste

vertegenwoordiger de heer Rigouts Guido, als bestuurder.

Zij aanvaarden hun mandaat dat eindigt op de jaarvergadering van 2020. Voor éénsluidend

MAES PATRICK

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz van Lok B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de persololnien)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van deden te vertegeneaoordigen

Verso Naam en handtet,ening

01/10/2014
ÿþVoorbehoudt aan het Belgiscl Staatsbl

Md PC* Mt

prile ", In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging ter griffie van d

l TAT. 2 SEP. 2014

van ae

Aertumek  TUENFIOITT Griffie,

111111119np11\

" Ondernemingsnr : Benaming (voluit) (verkort) 0440,429.389

Rechtsvorm. SPECIAL FRUIT

Naamloze vennootschap

Zetel Europastraat 36, 2321 Meer, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming bestuurder

Tekst:

De Bijzondere Algemene Vergadering van 22-08-2014 neemt kennis van en aanvaardt volgende beslissing:

Benoeming tot bestuurder:

- de BVBA AYERS INVESTI 0807.932.103, met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Belgicastraat 11 met als vaste vertegenwoordiger de heer GIELEN KAREL, woonachtig te 3550 Zolder, Sterrenwacht 78.

- de BVBA DIMI SOLUTIONS, 0542.763,894, met maatschappelijke zetel te 3080 Tervuren, Bijikensveldstraat 14 met ais vaste vertegenwoordiger de heer VERYSER DIRK, woonachtig te 3080 Tervuren, Bijikensveldstraat 14.

Hun mandaat neemt een aanvang vanaf heden en loopt tot de Algemene Vergadering van het jaar 2020.

Tevens neemt de vergadering kennis van het feit dat de heer RIGOUTS GUY voortaan het voorzitterschap opneemt van de Raad van Bestuur.

Voor éénsluidend

MAES PATRICK

gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrunienterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

30/07/2013
ÿþt

ModIPF14.1

IV~IIVI~I~INVV~V~~I~~

" 13119 65*

....i v' In de bijlagen bij" het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging fer griffie van deatte

gelegd ter griffie van de. E Ti3ANtc vAN KOOPHANDEL

TURNHOUT noffariffier,

i 8 JOLI 2013

Z

C]ndemem'sn" gsnr Benaming rt" otuit) : 0440.429.389

tver},ort) : -SP>rCIÁl.'FRU1i'

Rechtsvorm : .Naamioz,e vennootsrhtap

Zetel irnrop~síraát 36, 2321 Meer, Beiglé

.(volledig adres) : hierbenoeming Commisseris

" Onder"wenoieni akte

"Ï~lsst'. '

Uit de notulen van de Algemene Vergaderingvan 18 mei 2013 blijkt

:De Vergadëring.viénn:

14 .mi 2013 besiist tèt herbenoeming van-BDO :Bedrijfsrevisoren

-Biii:ljejye.4.:14irii6Okhou.dend te Antwei en=Berchein,iUltbreidingstraat" 72:bus 1.

'0150 Jjedii îsieirlsoren duidt dé heer.Hètiriie Heiggers aîs zijn 'vaste vertegenwoordiger aan.

:De tipdracht geldt voor een hemieuwbare termijn van driejaar met name voor de boekjaren

.eindigend pet 31-decémber 2013, 31 december 2014 en 31 december 2015.

Wuustwezel 10 jun12013. '

François Maes

Gedeiégeerd bestuurder

~p ae laatste blz van luik 8 vermelden " Recto " Naam en hoetraniahetd van de rnstrt" mentcrende notaris tictzij van de laetsotOrnen+

bevoegd de rechtspersoon ten aanxren van derden 1e vcrlegenveoordigen

Verso " Naaam en handtekening

09/07/2013 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 05.07.2013 13271-0108-032
12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.05.2013, NGL 10.06.2013 13162-0038-040
19/11/2012
ÿþ Moa POF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-t

Mil 11

" iaiea7ss*

-

FlaGHTBANK VAN

0 ? n01f. 2012

KOOPHAND ~LfiitTtleRNHOUT

Ondernemingsnr : 0440.429.389

Benerning nit'tt : SPECIAL FRUIT

(verkerf}

Rechtsvorm . Naamloze vennootschap

Zetei Europastraat 36, 2321 Meer, België

adres

Onderwerrt(en) akte .Toestemming tot inkoop van eigen aandelen Test

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van de vennootschap gehouden op de maatschappelijke zetel op 10 oktober 2012.

TOESTEMMING TOT INKOOP VAN EIGEN AANDELEN

Toestemming en eenmalige bevoegdheid werd verseend aan de raad van bestuur om onmiddellijk over te gaan tot inkoop van eigen aandelen door de aankoop van 554 aandelen van de vennootschap, hetzij 20 % van het totaal aantal aandelen, voor een totale prijs van 1.900.000 EUR.

Deze verkrijging van eigen aandelen voldoet aan de voorwaarden die artikel 620 W.Venn. desbetreffend stelt.

Voor éénsluidend

PATRICK MAES

Gedelegeerd Bestuurder

Op de natste btz van Leuk B vermelden Recto Naam en hoedangheid , an de Instrumenterende notaris. hetzij van de persotetn}en)

bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenreoordigen

Verso . Naam en hanhteening

06/07/2012 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 04.07.2012 12255-0253-031
22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.05.2012, NGL 19.06.2012 12188-0264-037
13/07/2011 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 12.07.2011 11278-0374-030
04/08/2010 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 30.07.2010 10376-0182-030
22/12/2009 : TU064734
01/09/2009 : TU064734
20/07/2009 : TU064734
02/09/2008 : TU064734
20/08/2008 : TU064734
07/07/2008 : TU064734
21/09/2007 : TU064734
22/08/2007 : TU064734
16/08/2007 : TU064734
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.05.2015, NGL 18.06.2015 15184-0304-043
07/07/2006 : TU064734
20/06/2005 : TU064734
19/08/2004 : TU064734
19/07/2004 : TU064734
04/08/2015
ÿþ[u~tí; Spi

~

Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belg'sch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vvalrimd ter griffie van de

MONITE ~_,RECNTBANK vAN KOOPHANDEL

22 JULI 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT L

r," ' ' De Griffier

Grifte

2 -r 3ELGISCH

Ondernemingsnr 0440.429.389

Benaming (voluit) : SPECIAL FRUIT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

LJ E

STA

i

Europastraat 36, 2321 Meer, België

Zetel '

(volledig adres)

Onderwerpfen) akte :Uittreksel uit akte benoeming bestuurder; Uittreksel uit akte ontslag

Tekst : bestuurder

De Algemene Vergadering van 23 mei 2015 neemt kennis van en aanvaardt volgende beslissing :

Ontslag als bestuurder en gedelegeerde bestuurder van de heer MAES FRANCOIS en dit per 30 april 2015,

Er wordt kwijting verleend voor zijn uitgeoefend mandaat.

Benoeming van CVA MAES INVESTCO, 0475.402.443, Henningenlaan 10 te 2990 Wuustwezel, met als vaste vertegenwoordiger de heer Maes François, als bestuurder. Dit mandaat gaat in op 1. mei 2015 en eindigt op de Algemene Vergadering van 2020.

Voor éénsluidend

PATRICK MAES

Gedelegeerde Bestuurder

Bijiagen ùij iiet Brlgiselr-Stxatstslâtt tT41`(i8>Z615 `Annexas iiiiiiiiiiiiiiii bëtgê

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en-hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/08/2003 : TU064734
19/09/2002 : TU064734
25/03/2002 : TU064734
04/01/2002 : TU064734
16/03/2001 : TU064734
12/08/2000 : TU064734
08/04/1999 : TU064734
01/01/1997 : TU64734
31/08/1990 : TU64734
03/05/1990 : TU64734

Coordonnées
SPECIAL FRUIT

Adresse
EUROPASTRAAT 36 2321 MEER

Code postal : 2321
Localité : Meer
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande