SPECTRUM

Association sans but lucratif


Dénomination : SPECTRUM
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 879.952.326

Publication

11/07/2014
ÿþ)1L131e/

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111111111.1,III111,1111111l111

ariginerreignindei

AntwQrgin

0 2 ILI 2014

afdtnntwarpen rirrie

Ondernemingsnr: 879.952.326 Benaming

(voluit) : SPECTRUM

(verkort) :

Rechtsvorm: Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel: Gasthuisstraat 10 2990 Wuustwezel

Onderwerp akte: wijziging leden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Tijdens de algemene vergadering van 5 juni 2014 werd ontslag verleend aan volgend lid van de raad van bestuur: 630713 15452 Steegmans Kristel, Vogelstraat 15 B, 4846 PA Wagenberg.

De raad van bestuur is als volgt samengesteld:

Stevens Guido Voorzitter

Lorriper François Secretaris

Mous Margareta Bestuurder

Puype Hilde Bestuurder

Sanders Maria Bestuurder

Stevens Jurgen Bestuurder

ouicto eee ,s, Fi.Cre.ide; r (.04eri

etez-ge



Op de laatste brz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarrs. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

17/07/2013
ÿþ Moo 2.2

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter griffie van deeRetittbank van «pophandel te Antwerpen, op

Griffie 0 8 JUil 2013

11111111.13111

Ondernemingsnr : 879.952.326 Benaming

(voluit) : SPECTRUM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge (verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Gasthuisstraat 10 2990 Wuustwezel

Onderwerp akte : wijziging leden

Tijdens de algemene vergadering van 6 juni 2013 werd ontslag verleend aan volgend lid van de raad van bestuur: 530927 076 96 Lambeir Hilde, Paviljoenweg 36, 2910 Essen. Met onmiddelijke ingang werd als nieuw lid benoemd: 601006 320 83 Puype Hilde, Vaarstraat 38, 2910 Essen.

LDEi3OREht 7E, MEh1Ei" L

De raad van bestuur is als volgt samengesteld:

Stevens Guido Voorzitter

Lorriper François Secretaris

Mous Margareta Bestuurder

Puype Hilde Bestuurder

Sanders Maria Bestuurder

Stevens Jurgen Bestuurder

Steegmans Kristel Bestuurder



Op de laatste nlz. van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/07/2012
ÿþ ; MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

*12134338*

Vs behc

aar

Bel' stag

N

0 1

RECHTBANK KOOPHANDEL

1 9 JULI 2012

Griffie

[ 11NTWERPFN

Ondernemingsnr 879.952.326

Benaming

(voluit) : SPECTRUM

(verkort) .

Rechtsvorm " Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel Gasthuisstraat 10 2990 Wuustwezel

Onderwerp akte : wijziging Statuten en wijziging samenstelling Raad van Bestuur

De leden van de vzw. Spectrum, verenigd in de buitengewone algemene vergadering te Wuustwezel, op

07 juni 2012, hebben krachtens artikel B van de statuten en artikel 4 van de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk beslist tot de hiernavolgende statutenwijziging :

Titel 1  Het voorwerp van de vereniging

Artikel 1

De vereniging draagt als benaming: " SPECTRUM ", vereniging zonder winstoogmerk, afgekort vzw Spectrum.

De vzw Spectrum vormt samen met de vzw Buitengewoon Onderwijs in de Noorderkempen, de vzw Revalidatiecentrum Noorderkempen en de vzw De Schelp een netwerk van verenigingen, waarin de vzw De Schelp optreedt als organisator van het netwerk.

Artikel 2

De zetel van de vereniging is gevestigd aan de Gasthuisstraat 10 te 2990 Wuustwezel in het gerechtelijke arrondissement Antwerpen.

De vereniging wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 3

De vereniging biedt zorg en ondersteuning aan volwassenen met een matige tot ernstige beperking.

Onder dit doel moet onder meer worden begrepen:

-het zelf oprichten en beheren van dagopvang en woonbegeleiding in de meest ruime betekenis van het woord. Dit gebeurt onder meer door het aanbieden en organiseren van zorg op maat aan volwassen personen met een mentale handicap.

-het ondersteunen van initiatieven van derden, wier activiteiten het doel van de vereniging dienen, meer in het bijzonder, zonder uitsluiting van andere, de werking van de vzw. De Schelp en van de vzw. Buitengewoon Onderwijs in de Noorderkempen  Berkenbeek en van de vzw Revalidatiecentrum Noorderkempen. De vereniging zal haar werking afstemmen op de gemeenschappelijk vastgestelde doelstellingen in respect en solidair met de andere verenigingen van het netwerk.

-Het aangaan van samenwerkingsverbanden met relevante belanghebbenden in functie van het verhogen van de kwaliteit van de zorg en van de ondersteuning aan personen met een handicap.

- 3 a~_ .~.- 28, ,, " ,. 7.7.

~ . i- " .-~ " 9 '. 1q~ ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD

Met het oog op de verwezenlijking van haar doel zal de vereniging alle door de wet toegelaten handelingen mogen stellen, hierin begrepen, zonder beperkend te zijn, aile roerende en onroerende verhandelingen, de aankoop, de verkoop en de huur, de leasing en de landpacht van roerende en onroerende goederen, het toestaan van en het verwerven van erfpachtrechten, opstalrechten, de afstand van het recht van natrekking alsook het verstrekken van alle materiële en financiële hulp, in het bijzonder aan de voormelde derden, met inbegrip van het verlenen van leningen.

De vereniging zal zich binnen de statutaire verwezenlijkingen van haar doel trachten in haar eigen werking en in deze van de verenigingen van het netwerk of initiatieven, die zij ondersteunt laten inspireren door de christelijke waarden.

Titel 2  de leden

Artikel 4

Het aantal leden is onbeperkt maar mag nooit minder dan tien bedragen.

Om lid te worden van de vereniging moet men het doel ervan nastreven, door de raad van bestuur worden voorgedragen en aanvaard door de algemene vergadering.

Elk lid van de vereniging kan te allen tijde zijn ontslag indienen bij de raad van bestuur bij aangetekend schrijven. Bij twee ongerechtvaardigde, opeenvolgende afwezigheden op de ledenvergaderingen, wordt het lid geacht ontslagnemend te zijn en zal de raad van bestuur zonder verwittiging hiervan akte mogen nemen.

Het lidmaatschap van de vereniging is niet verenigbaar met de hoedanigheid van personeelslid van de verenigingen, die deel uitmaken van het netwerk. Deze bepaling geldt niet voor de directeur(s) van de instelling(en), die door de vereniging worden beheerd.

Artikel 5

Een lid, dat handelt in strijd met de belangen en doelstellingen van de vereniging, kan door de algemene vergadering worden uitgesloten op voorstel van de raad van bestuur. De uitsluitingsbeslissing kan slechts geldig worden genomen met een meerderheid van twee derde van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Een ontslagnemend of uitgesloten lid, evenals zijn erfgenamen of rechtskrijgenden, heeft geen aanspraak op het maatschappelijke bezit of welk vermogen van de vereniging ook.

Titel 3  de algemene vergadering

Artikel 6

De algemene vergadering is bevoegd betreffende:

-het wijzigen van de statuten,

-het benoemen en afzetten van de bestuurders en commissarissen/rekeningtoezichters,

-het bepalen van de eventuele bezoldiging van de commissarissen/rekeningtoezichters, ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

-het verlenen van kwijting aan de bestuurders en de commissarissenfrekeningtoezichters,

-de goedkeuring van het activiteitenverslag, de resultaatrekeningen en de begroting,

-het ontbinden van de vereniging,

-de aanvaarding en uitsluiting van leden,

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk

-andere door de wet of deze statuten aan de algemene vergadering expliciet toegekende bevoegdheden.

De algemene vergadering kan een jaarlijkse ledenbijdrage vaststellen die niet hoger mag zijn dan 25 Euro per jaar.

De algemene vergadering benoemt de leden van de raad van bestuur en de algemeen directeur van de instellingen van de vereniging. Zij moet tevens haar goedkeuring geven aan investeringsprojecten, waarvan de modaliteiten worden bepaald in het huishoudelijke reglement.

r ,'

,

Artikel 7

De algemene vergadering is samengesteld uit minstens tien leden, waarvan minstens de helft + één geen rechtstreekse belangen mogen hebben met de instellingen van de vereniging, zoals bepaald in het huishoudelijk reglement, art 13. Zij beslist bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens in de gevallen waarin de wet of de statuten een bijzondere meerderheid vereist. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter van de algemene vergadering doorslaggevend.

Ieder lid is stemgerechtigd en beschikt over één stem. Wanneer een lid om gerechtvaardigde redenen niet kan aanwezig zijn op de algemene vergadering, kan een ander lid voor hem (haar) bij een schriftelijke volmacht deelnemen aan de stemming. Geen enkele gemachtigde mag meer dan één schriftelijke volmacht bezitten,

Artikel 8

De algemene vergadering wordt minstens eenmaal per jaar, in de loop van het eerste semester, samengeroepen door de voorzitter van de raad van bestuur. Telkens het maatschappelijke belang het vergt kan de voorzitter van de raad van bestuur een bijzondere algemene vergadering bijeen roepen. Hij is daartoe verplicht wanneer de raad van bestuur en/of één vijfde van de leden hierom verzoeken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge De leden worden tot de gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering opgeroepen minstens acht dagen voor de algemene vergadering per brief, fax of e-mail. In de oproeping worden de plaats, de datum, het uur en alle agendapunten van de vergadering vermeld.

Behoudens de gevallen door de wet anders bepaald, beraadslaagt de algemene vergadering van de vereniging geldig ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Artikel 9

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur en bij afwezigheid door de ondervoorzitter, en bij diens afwezigheid, een door de algemene vergadering zelf aangewezen bestuurder.

De voorzitter van de algemene vergadering duidt ter zitting een secretaris aan die de beslissingen van de

algemene vergadering acteert in de notulen. De notulen worden door de voorzitter en de secretaris ondertekend.

De beslissingen over het benoemen en het afzetten van bestuurders en het uitsluiten van leden worden genomen met geheime stemming van zodra één van de leden van de vereniging hierom verzoekt.

Voor de benoeming van de algemeen directeur moet minstens tweederde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn en moet van deze tweederde minstens tweederde akkoord gaan met het voorstel van benoeming. Vooraleer de procedure tot benoeming van een directeur aan te vatten moet door de raad van bestuur van de vereniging, om geldig te kunnen benoemen, advies over die procedure gevraagd worden aan de raad van bestuur van de Schelp. Dat advies moet worden uitgebracht uiterlijk een maand na hiertoe te zijn uitgenodigd.

Voor een statutenwijziging is het advies van de raad van bestuur van de vzw de Schelp bindend. Dat advies moet worden uitgebracht uiterlijk twee maanden na hiertoe te zijn uitgenodigd.

Titel 4  de raad van bestuur

Artikel 10

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur waarvan de leden worden benoemd door de algemene vergadering. De raad van bestuur is samengesteld uit minstens zeven leden.

De mandaten van de leden van de raad van bestuur duren vier jaar en zijn hernieuwbaar. De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet. Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijke minimum, dan blijven de overblijvende bestuurders in functie om geldige beslissingen te nemen.

MOD22

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

MoD 2.2

Elke bestuurder kan uit deze functie worden ontheven wanneer hij/zij zonder gerechtvaardigde reden driemaal opeenvolgend afwezig is op de vergaderingen van de raad van bestuur,

De raad van bestuur benoemt uit de leden, een voorzitter, ondervoorzitter, een secretaris en een financieel bestuurder. De benoeming van de voorzitter wordt voorafgegaan door een overleg met de raad van bestuur van de Schelp. Zijn mandaat is slechts eenmaal hernieuwbaar. Daarnaast benoemt de raad van bestuur onder zijn leden een secretaris en een financiële bestuurder. De raad van bestuur kan de overigen belasten met door hem nader te omschrijven taken.

Het mandaat van bestuurder is onverenigbaar met de functie van personeelslid van de instellingen van het netwerk. De helft } een van de bestuurders mag geen rechtstreekse belangen hebben met de instellingen van de vereniging, zoals bepaald in het huishoudelijk reglement, art 13. Het profiel van de bestuurders zal worden bepaald in het huishoudelijke reglement.

Het mandaat van de bestuurder is onbezoldigd.

Artikel 11

De voorzitter en de secretaris roepen de raad van bestuur bijeen. De voorzitter zit de vergaderingen voor. Bij zijn afwezigheid wordt de vergadering geldig voorgezeten door de ondervoorzitter en bij diens afwezigheid door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De raad kan slechts geldig beslissen indien ten minste de helft van de bestuurders aanwezig is. Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien ten minste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige leden. Vertegenwoordiging van verhinderde bestuurders bij volmacht is niet toegestaan. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van degene die hem vervangt, doorslaggevend.

Artikel 12

De raad van bestuur beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheid tot het stellen van alle daden van beheer of van beschikking nodig voor het bereiken van het doel van de vereniging, en die niet door de wet of de statuten aan de algemene vergadering worden voorbehouden.

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk toevertrouwen aan een of meer leden of aan derden. In het huishoudelijke reglement worden de modaliteiten bepaald waaronder deze bevoegdheden kunnen worden uitgeoefend zowel wat het intern dagelijkse bestuur betreft als wat de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid voor dat dagelijkse bestuur betreft.

De directeur van de vereniging woont ambtshalve de vergaderingen van de raad van bestuur bij zonder stemrecht. Hij staat in voor de administratieve ondersteuning van de raad van bestuur en voor het verstrekken van advies telkens hij dit nuttig acht of hem hierom wordt gevraagd.

De raad van bestuur stelt met het oog op zijn goede werking een huishoudelijk reglement op, dat de toepassingsmodaliteiten van deze statuten vaststelt. Dit reglement en de wijzigingen ervan moeten worden goedgekeurd door de algemene vergadering.

Titel 5  diverse bepalingen

Artikel 13

Het maatschappelijke dienstjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar, datum waarop de rekeningen worden afgesloten.

De boekhouding wordt gevoerd volgens de bepalingen vastgesteld door de subsidiërende overheid en de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

De jaarrekeningen worden ter goedkeuring voorgelegd aan de gewone algemene vergadering, samen met een verslag over de toestand van de vereniging en van de begroting voor het volgende dienstjaar.

De goedkeuring door de algemene vergadering geldt ais kwijting voor de bestuurders.

MOb 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Elke bestuurder kan uit deze functie worden ontheven wanneer hij/zij zonder gerechtvaardigde reden driemaal opeenvolgend afwezig is op de vergaderingen van de raad van bestuur.

De raad van bestuur benoemt uit de leden, een voorzitter, ondervoorzitter, een secretaris en een financieel bestuurder. De benoeming van de voorzitter wordt voorafgegaan door een overleg met de raad van bestuur van de Scheip. Zijn mandaat is slechts éénmaal hernieuwbaar. Daarnaast benoemt de raad van bestuur onder zijn leden een secretaris en een financiële bestuurder. De raad van bestuur kan de overigen belasten met door hem nader te omschrijven taken.

Het mandaat van bestuurder is onverenigbaar met de functie van personeelslid van de instellingen van het netwerk. De helft f een van de bestuurders mag geen rechtstreekse belangen hebben met de instellingen van de vereniging, zoals bepaald in het huishoudelijk reglement, art 13, Het profiel van de bestuurders zal worden bepaald in het huishoudelijke reglement.

Het mandaat van de bestuurder is onbezoldigd.

Artikel 11

De voorzitter en de secretaris roepen de raad van bestuur bijeen. De voorzitter zit de vergaderingen voor. Bij zijn afwezigheid wordt de vergadering geldig voorgezeten door de ondervoorzitter en bij diens afwezigheid door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De raad kan slechts geldig beslissen indien ten minste de helft van de bestuurders aanwezig is. Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien ten minste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige leden. Vertegenwoordiging van verhinderde bestuurders bij volmacht is niet toegestaan. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van degene die hem vervangt, doorslaggevend.

Artikel 12

De raad van bestuur beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheid tot het stellen van alle daden van beheer of van beschikking nodig voor het bereiken van het doel van de vereniging, en die niet door de wet of de statuten aan de algemene vergadering worden voorbehouden.

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk toevertrouwen aan een of meer leden of aan derden. ln het huishoudelijke reglement worden de modaliteiten bepaald waaronder deze bevoegdheden kunnen worden uitgeoefend zowel wat het intern dagelijkse bestuur betreft als wat de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid voor dat dagelijkse bestuur betreft.

De directeur van de vereniging woont ambtshalve de vergaderingen van de raad van bestuur bij zonder stemrecht. Hij staat in voor de administratieve ondersteuning van de raad van bestuur en voor het verstrekken van advies telkens hij dit nuttig acht of hem hierom wordt gevraagd.

De raad van bestuur stelt met het oog op zijn goede werking een huishoudelijk reglement op, dat de toepassingsmodaliteiten van deze statuten vaststelt. Dit reglement en de wijzigingen ervan moeten worden goedgekeurd door de algemene vergadering.

Titel 5  diverse bepalingen

Artikel 13

Het maatschappelijke dienstjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar, datum waarop de rekeningen worden afgesloten.

De boekhouding wordt gevoerd volgens de bepalingen vastgesteld door de subsidiërende overheid en de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

De jaarrekeningen worden ter goedkeuring voorgelegd aan de gewone algemene vergadering, samen met een verslag over de toestand van de vereniging en van de begroting voor het volgende dienstjaar.

De goedkeuring door de algemene vergadering geldt als kwijting voor de bestuurders.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De algemene vergadering wijst een commissaris/rekeningtoezichter aan die belast is met de controle van de vereniging overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Artikel 14

Aile akten, waarbij de vereniging verbonden is, uitgezonderd deze van het dagelijkse beheer moeten worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris of bij ontstentenis ervan door twee bestuurders zonder dat deze van enige beraadslaging of bijzondere machtiging moeten doen blijken.

Voor daden van beschikking namens de vereniging betreffende onroerende goederen en/of de uitbouw en werking van de vereniging is de handtekening van de voorzitter en de secretaris of bij ontstentenis ervan van twee bestuurders vereist.

De rechtsvorderingen, als eiser en verweerder, worden in naam van de vereniging door de raad van bestuur gevoerd, op vervolging en benaarstiging van zijn voorzitter of van de secretaris. Zij zijn bevoegd om alleen handelend procedures in kort geding of op de wijze van het kort geding in te leiden, zonder dat zij van enige beraadslaging of bijzondere machtiging moeten doen blijken.

Artikel 15

De raad van bestuur duidt de personen aan die door hun handtekening de vereniging kunnen verbinden wat betreft de financiële verrichtingen op bank- en postrekeningen, spaarrekeningen en beleggingsrekeningen inbegrepen. ln het huishoudelijke reglement worden de modaliteiten bepaald waaronder deze handtekeningbevoegdheid kan worden uitgeoefend.

Artikel 16

Zowel bij vrijwillige ais bij gerechtelijke ontbinding van de vereniging duidt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan en bepaalt hun bevoegdheid. in geval van vereffening wordt het netto overblijvend actief van de vereniging, na vereffening van de schulden en aanzuivering van de lasten, overgedragen aan een andere vereniging of stichting waarvan het doel dat van de vereniging zoveel mogelijk benadert.

Artikel 17

Alles, wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is voorzien, wordt geregeld door de beschikkingen van de wetgeving op de verenigingen en stichtingen, de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijke reglement en de gebruiken ter zake van toepassing.

Tijdens de algemene vergadering van 7 juni 2012 werden volgende personen als vast lid van de raad van

bestuur Ei>

Stevens Guido Lorriper François Lambeir Hilde Mous Margareta Sanders Maria Stevens Jurgen Steegmans Kristel Voorzitter

das 160.-S tS Secretaris

Bestuurder

Bestuurder

Bestuurder

Bestuurder

Bestuurder

014sTS LE>F04 tee eLPrrb

Volgende rechtzettingen dienen nog te worden gemeld:

- Matthysen Agnes werd tijdens de algemene vergadering van 20/12/2005 benoemd als lid voor de Raad

van bestuur, het lidmaatschap werd tijdens de algemene vergadering van 8 mei 2008 beëindigd.

-Dries Wilfried werd tijdens de algemene vergadering van 8 mei 2008 ais lid van de raad van bestuur benoemd , het lidmaatschap werd tijdens de algemene vergadering van 7 juni 2012 beëindigd

-Lorriper Dirk, Fjijters Ingrid en Maas Edmondus zijn geen vast lid van de Raad van bestuur, zij maken enkel deel uit van de algemene vergadering. Hun mandaat werd op 7 juni 2012 beëindigd.

?$13,v 3 `19.3,m ^0r3"'S Z'

7s.S'~]u'~O js t~Y3":g "Cj 3halil(11 07 .;f-,,3"31n8 ren 33r;_'.., iaor_,ei, ti'iantg3et.a" .mf" `.'rtan

Voor"

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

13/07/2011
ÿþ MOo 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

+11107005*

Ondernemingsnr : 879.952.326 Benaming

(voluit) : SPECTRUM

RECHTBANK

KOOPHANDEL

0 1 MU 2019

ANT VI~f~it" RPEid

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Gasthuisstraat 10 2990 Wuustwezel

Onderwerp akte : wijziging leden

Tijdens de algemene vergadering van 12 mei 2011 werden volgende personen als nieuw lid benoemd:

460625 033 31, Eddy Maas, Het Klooster 5, 2980 Zoersel

611106 210 95, Frijters Ingrid, Marsweg 41, 2990 Wuustwezel

De algemene vergadering is als volgt samengesteld:

730822 070 83, Beyers An, Rode Weg 5, 2920 Kamthout

720510 120 60 Buysen Greet, ljzerenwegstraat 37, 2920 Kalmthout

621219 329 02, Dries Wilfried, Moerkantsebaan 61, 2910 Essen

611106 210 95, Frijters Ingrid, Marsweg 41, 2990 Wuustwezel

530927 076 96 Lambeir Hilde, Paviljoenweg 36, 2910 Essen

450715 333 17 Lorriper François, Beauvoislaan 67A, 2920 Kalmthout

750914 029 25 Lorriper Dirk, Waversebaan 84, 3050 Oud-Heverlee

460625 033 31, Maas Eddy, Het Klooster 5, 2980 Zoersel

410321 219 33 Michielsen Jan, Oude Baan 238, 2910 Essen

480708 200 35 Mous Margareta, Lindendreef 2, 2920 Kalmthout

581128 148 16 Sanders Maria, Steenbakkerijstraat 2, 2990 Wuustwezel

470203 191 41 Stevens Guido, Korte Leemstraat 2, 2910 Essen

700324 143 46 Stevens Jurgen, Hagelkruisakker 45, 2990 Wuustwezel

630713 154 52 Steegmans Kristel, Vogelstraat 15 bis, 4845 PA Wagenberg, Nederland

De raad van bestuur is als volgt samengesteld:

Stevens Guido Voorzitter

Lorriper François Secretaris

Beyers An Bestuurder

Dries Wilfried Bestuurder

Lambeir Hilde Bestuurder

Mous Margareta Bestuurder

Sanders Ria Bestuurder

Stevens Jurgen Bestuurder

Steegmans Kristel Bestuurder

V-beh aa Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

29/07/2015
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

m *15109657*

Rechtbank vers koophandel

Antwerpen

f 7 JULI 2015

afdeling Antwerpen

Griffie

Ondernemingsnr : 879.952.326

Benaming

(voluit) : SPECTRUM

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel ; Gasthuisstraat 10 2990 Wuustwezei

Onderwerp akte : wijziging leden

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 19 maart 2015 werd tot commissaris benoemd: de heer Boudewijn Callens, met als plaatsvervangend bedrijfsrevisor Ken Snoeks, en dit voor een periode van drie (3) jaar tot de Algemene Vergadering die de jaarrekening van 31 december 2016 goedkeurt,

Tijdens de algemene vergadering van 4 juni 2015 werden volgende nieuwe bestuurders benoemd:

720510 120 60 Buysen Greet, ljzerenwegstraat 37, 2920 Kaimthout

640715 449 09 Delcroix Dominicus, Steenpaal, 47, 2910 Essen

De raad van bestuur is als volgt samengesteld:

Stevens Guido Voorzitter

Lorriper François Secretaris

Buysen Greet Bestuurder

Delcroix Dominicus Bestuurder

Mous Margareta Bestuurder

Puype Hilde Bestuurder

Sanders Maria Bestuurder

Stevens Jurgen Bestuurder

~i[.ór.t e-or i

LADel >z





Se

Op de laatste blz van Luik 8 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SPECTRUM

Adresse
GASTHUISSTRAAT 10 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande