SPINLINC

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SPINLINC
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.667.650

Publication

05/09/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsb1ad4bekenee4naken-k9pie

na neerlegging ter griffie van de àiitregeiegd ter ie rai da

RECHTBANE VAPT 1.' C*PEr1&NDEL

1111110

27

AUG.

ANTWERPEN 1WRHOUT

Do Griffier

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm:

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag en benoeming Bestuurders

De algemene vergadering van 28 mei 2013, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten te aanvaarden (opmerking: vergetelheid publicatie 2013) :

het ontslag van:

Ludo Helsen, geboren te Berlaar op 2 jure 1944, wonende te 2431 Laakdal (Veerle), Oude Geelsebaan 19;

Jos Geuens, geboren te Balen op 21 november 1948, wonende te 2490 Balen, Gerheide 118;

Henri Vanbrabant, geboren te Dessel op 28 juli 1953, wonende te 3920 Lommel, Kikkerstraat 39;

de benoeming van:

Ludwig Caluwé, geboren te Mortsel op 5 juli 1961, wonende te 2910 Essen, Kloosterstraat 61;

Luc Broos, geboren te Wilrijk op 19 november 1953, wonende te 2930 Brasschaat, Lage Kaart 76;

Emmy Roos, geboren te Hoogstraten op13 januari 1969, wonende te Hoogstraten, Deken Sendenstraat 13.

De algemene vergadering van 28 mei 2014, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten te aanvaarden:

het ontslag van

Joannes Lievens, geboren te Geel op 21 november 1951, wonende te 2440 Geel, Koppeleershoeven 62;

Thierry Taverna, geboren te Bree op 16 april 1970, wonende te 3670 Meeuwen-Guirtrode, Rondestraat 9;

de benoeming van :

Wim Dewindt, geboren te Menen op 9 oktober 1965, wonende te 2440 Geel, lerlandlaan 7;

Joan De Boeck, geboren te Leuven op 13 november 1974, wonende te 2400 Mol, St. Paulusstraat 38.

Te Geel, op 15 jull 2014,

Luc Peeters,

Gedelegeerd Bestuurder

13E0837667650

SP1NLINC SP1NLINC

CVBA

Cipalstraat 3, 2440 Geel

II

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 20.06.2013 13213-0023-007
19/07/2011
ÿþRechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Ze.e! : Cipalstraat 3

2440 Geel

Znzr.rvr--., c È[ e :OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vàôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te

Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris

te Antwerpen, op 27 juni 2011, dat:

1. Oprichtsters:

1) De vereniging zonder winstoogmerk "INNOVATIE-, TECHNOLOGIE- EN KENNISCENTRUM", in het kort "INNOTEK", rechtspersonenregister Turnhout 0433.764.994, met zetel te 2440 Geel, Cipalstraat 3.

2) De naamloze vennootschap "BELGOPROCESS", rechtspersonenregister Turnhout 0426.542.157, met zetel te 2480 Dessel, Gravenstraat 73.

3) De stichting van openbaar nut "STUDIECENTRUM VOOR KERNENERGIE", in het kort "SCK-CEN", rechtspersonenregister Brussel 0406.568.867, met zetel te 1160 Brussel (Oudergem), Herrmann-Debrouxlaan

40.

4) De vereniging zonder winstoogmerk "KATHOLIEKE HOGESCHOOL KEMPEN", rechtspersonenregister Turnhout 0409.667.028, met zetel te 2440 Geel, Kleinhoefstraat 4.

2. Rechtsvorm - naam: een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: "SPINLINC".

3. Zetel : 2440 Geel, Cipalstraat 3.

4. Doel : De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

- het identificeren en begeleiden tot financierbare ondernemingsprojecten van potentieel interessante businessideeën, die voortkomen uit de onderzoeksinspanningen en kennis aanwezig bij de vennoten, bedrijven uit de regio, clusters van bedrijven of privé personen;

- de verwerving, door inschrijving, inbreng, bijdrage, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins, van een deelneming of een belang in bestaande of nog op te richten ondernemingen, vennootschappen of stichtingen in België of in het buitenland, zonder onderscheid;

- het beheer, de valorisatie, de verkoop of andere wijze van overdracht, de liquidatie van de door de vennootschap gehouden deelnemingen of belangen;

- het verstrekken van financiële middelen aan deze innovatieve bedrijven onder meer onder de vorm van obligatieleningen, leningen met warrants, achtergestelde leningen;

- het verrichten van prestaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van consulting- en managementdiensten in de meest ruime zin aan bedrijven;

het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé- en publieke personen, particuliere en overheidsinstellingen, ondernemingen en verenigingen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap streeft haar doelstellingen na volgens de beginselen en het ideaal van de coöperatie overeenkomstig de eisen van zorgvuldig en actief bedrijfsbeheer, dit alles teneinde de sociaal-maatschappelijke en economische belangen van haar vennoten te behartigen.

De vennootschap kan een roerend of onroerend patrimonium verwerven, aanhouden, beheren en valoriseren. De vennootschap kan haar onroerende goederen in hypotheek geven, haar roerende goederen en handelsfonds in pand geven en zich borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, voor zichzelf en zelfs voor derden, op voorwaarde dat de vennootschap zelf erbij belang heeft.

De vennootschap is gerechtigd alle handelingen te stellen die nodig zijn in het kader van haar werkzaamheden en expansie, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële of financiële verrichtingen, zowel roerende als onroerende, voor eigen rekening of voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met het hiervoor beschreven doel verband houden of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan mogelijk-te maken of te bevorderen.

Op de laatste b z. van Luik E veTme'.:1e- : y^ C : NCE-7. (ns--7u7e. Berst fr'.e

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

IIII IIIIIIIIIIIII II IYII II i0

" 11110751*

Vo.7r"

o?houdar.

FG i .i~i

ise:~srs~::

I 8taatsb:ati

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Zr.z':= rr:z..:r.'.zsr: . O 83 / . 4 " - 6 I O

SPINLINC

(vciaitj

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

De vennootschap mag zich interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of anderszins, in bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in verband staat niet het hare. Zij kan de functies van lasthebber, bestuurder, zaakvoerder, lid van een directiecomité of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen.

5. Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

6. Kapitaal : Het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal is bepaald op tweeënvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 52.500,00).

De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door PNB Paribas Fortis.

7. Gestorte bedrat]: ¬ 52.500,00.

8. Samenstelling: in geld.

9. Aansprakeliikheid: De vennoten zijn slechts verbonden voor de schulden van de vennootschap ten belope van hun respectievelijke inbrengen.

10. Bevoegdheid - bestuur:

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide machten voor het besturen van de vennootschap. Daartoe kan de raad van bestuur alles doen wat nodig of nuttig is om het doel van de vennootschap te verwezenlijken, behoudens datgene waartoe de algemene vergadering uitsluitend bevoegd is krachtens de wet en/of deze statuten.

Al wat niet door de wet en/of door de statuten voorbehouden wordt aan de algemene vergadering, valt onder zijn bevoegdheid.

Aldus heeft de raad van bestuur de macht om onder meer en zonder dat dit beperkend moet worden gelezen:

- alle daden van dagelijks bestuur te verrichten en/of te delegeren;

- alle verbintenissen aan te gaan tegenover derden in verband met de activiteiten van de vennootschap, waaronder alle goederen  zowel roerende als onroerende - in huur te nemen en te geven, te verwerven en te vervreemden en alle handelingen te stellen die daarmee gepaard gaan;

- leningen en kredieten aan te gaan;

- obligaties uit te geven, met of zonder hypothecaire waarborg;

- de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle financiële instellingen, post, telefoon- en nutsbedrijven en alle administraties en overheidsinstanties;

vermogenselementen van de vennootschap in pand te geven of haar onroerende goederen met hypotheek te bezwaren;

- met afstand van hypotheek, voorrecht, en/of vordering tot ontbinding, met of zonder kwijting en ook zonder dat het bewijs van betaling wordt geleverd, vrijstelling of opheffing te verlenen van hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet op de prijs en andere handelingen te stellen die een vrije en onbezwaarde levering van goederen belemmeren;

- dadingen en minnelijke schikkingen te treffen;

- in rechte op te treden namens de vennootschap;

- de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren;

- zijn machten te delegeren bij wijze van in de tijd en/of in omvang beperkte lastgevingen.

11. exteme vertegenwoordiging:

in alle handelingen en betrekkingen met vennoten of met derden, wordt de vennootschap, in of buiten

rechte, geldig vertegenwoordigd door twee (2) bestuurders van wie minstens één bestuurder steeds een Bestuurder A dient te zijn, die zonder van een beslissing of volmacht van de raad van bestuur te moeten doen blijken, alle akten of overeenkomsten zonder uitzondering mogen ondertekenen, voor alle rechtbanken en scheidslieden mogen verschijnen en alle uittreksels uit alle vennootschapsdocumenten voor echt mogen verklaren.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de daartoe aangestelde gedelegeerde bestuurder(s) en/of andere personen belast met het dagelijks bestuur overeenkomstig artikel 22 van de statuten, die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De vennootschap kan tevens worden vertegenwoordigd door de conform artikel 22 van de statuten aangestelde bijzondere gevolmachtigden binnen de grenzen van hun respectieve machten.

12. Boekiaar : Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2012.

13. Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering - ook jaarvergadering genoemd - wordt gehouden op de laatste donderdag van de maand mei van ieder jaar, om veertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, gehouden.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangeduid in de oproepingen. De eerste jaarvergadering vindt plaats in het jaar 2013.

Er zijn geen voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen noch voor de uitoefening van het stemrecht.

14. Benoeming bestuurders

Het aantal bestuurders werd vastgesteld op tien (10) en overeenkomstig artikel 17 van de statuten

werden met unanimiteit aangesteld tot bestuurders, desgevallend met de bijzondere functie(s) achter hun naam

vermeld:

* op voordracht van de Oprichtster. houdster van aandelen van klasse A:

:Jr de laêtstE t3iz. V?r1 wlii{C 2 'larmle:oa` ' ' ,cT ='P !1cSdH1:pe'ti 'Jaf pG'1715,.'u:"i£':P;£'~ :'~r.'. ~E.v" 'da' L= rgrs ; n .;i;e-,

`t:r,

mod 2.1

1/ de heer HELSEN Ludo Thomas Angele, geboren te Bedaar op 2 juni 1944, wonende te 2431 Laakdal (Veerle), Oude Geelsebaan 19;

2/ de heer GEUENS Jozef (roepnaam Jos) Petrus Comeel Maria, geboren te Balen op 21 november 1948, wonende te 2490 Balen, Gerheide 118;

3/ de heer PEETERS Luc August Irma, geboren te Geel op 28 februari 1956, wonende te 2440 Geel, Lemersveld 7, die conform artikel 24 van de statuten tegelijk wordt aangesteld tot voorzitter van de raad van bestuur en conform artikel 22 van de statuten tevens wordt aangesteld tot gedelegeerd bestuurder belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap zodat hij zelfstandig alle besluiten kan nemen inzake het dagelijks bestuur en de vennootschap alleen optredend kan vertegenwoordigen in het kader van het dagelijks bestuur;

4/ de heer DEGROOF Erik Antoon, geboren te Geel op 8 februari 1952, wonende te 2440 Geel, Korenbloemstraat 13 bus 2;

op voordracht van de Oprichtsters, houdsters van aandelen van klasse B:

5/ de heer FRANSEN Ivo Geeraard Constant Maria, geboren te Geel op 16 juni 1955, wonende te 2440 Geel, Asterstraat 57;

6/ de heer VANBRABANT Henri Jozef, geboren te Dessel op 28 juli 1953, wonende te 3920 Lommel, Kikkerstraat 39;

7/ de heer DIRVEN Paul Gustave François Marie, geboren te Mortsel op 3 oktober 1941, wonende te 2260 Westerlo, De Hand 7;

8/ de heer CEUTERICK Dirk Gaston Anna, geboren te Beveren op 21 april 1963, wonende te 2400 Mol, Vekeblok 21;

9/ de heer LIEVENS Joannes (roepnaam Jan) Josephus, geboren te Geel op 21 november 1951, wonende te 2440 Geel, Koppeleershoeven 52;

10/ de heer TAVERNA Thierry Joseph, geboren te Bree op 16 april 1970, wonende te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Rondestraat 9.

Deze functies vatten aan op het ogenblik van de neerlegging overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen en zullen allemaal samen een einde nemen onmiddellijk na de jaarvergadering gehouden in het jaar 2015.

15. Verdeling van de winst:

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt bij beslissing van de algemene vergadering besteed als

volgt:

1. ten minste vijf procent (5%) aan de wettelijke reserve, voor zover de wet dat oplegt;

2. een eventueel dividend aan de vennoten op hun aandelen;

3. het overschot aan de beschikbare reserve.

Het staat de algemene vergadering evenwel vrij om de gehele winst te reserveren. Bij verlies mag het

negatief resultaat overgedragen worden.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het vaste gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of deze statuten niet mogen worden uitgekeerd.

16. Verdeling vereffeningsaldo: Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zullen de aandelen tegen hun nominale waarde terugbetaald worden. Het eventueel nog overblijvende gedeelte zal gelijk worden verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit.

17. Volmachten:

De verschijnster sub 1.1 is vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht door de heer HELSEN

Ludo Thomas Angele, geboren te Berlaar op 2 juni 1944, wonende te 2431 Laakdal (Veerle), Oude Geelsebaan

19.

De verschijnster sub 1.2 is vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht door:

- de heer BOGAERTS Walter Frans Leonia, geboren te Geel op 25 maart 1954, wonende te 2440 Geel, Zandstraat 109,; en

- de heer VAN LAER Willem Ernest, geboren te Heist-op-den-Berg op 11 oktober 1968, wonende te 2440 Geel, Gerststraat 59.

De verschijnster sub 1.3 is vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht door de heer VAN WALLE Eric Alfons Maria, geboren te Kalmthout op 1 oktober 1957, wonende te 3054 Oud-Heverlee, Maurits Noëstraat 112.

De verschijnster sub 1.4 is vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht door de heer VAES Maurice, geboren te Booischot op 24 maart 1949, wonende te 2200 Herentals (Noorderwijk), Oevelseweg 23.

18. Bijzondere volmacht:

Er werd aan de tot gedelegeerd bestuurder aangestelde persoon, de heer PEETERS Luc, voornoemd, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertek.)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

O. du iaatste var Luil; E verme Cer ' 74eatc : Naam en nderianicheio van de ins:r::^';l`lF''v^.c "á', C ,^,Eri:'7t^'m^,

,.cr:E7~!-ccOr td EF 7:

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 19.06.2015 15189-0395-007

Coordonnées
SPINLINC

Adresse
CIPALSTRAAT 3 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande