SPONSORADE

Société en commandite simple


Dénomination : SPONSORADE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 535.597.871

Publication

13/11/2013
ÿþff~

ólod Won! 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t wh

VII

VIIIIIIYIIIIIIII

*13171199*

Ondernemingsnr : 053559 Benaming

(voluit) : Sponsorade

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kretenborg 29 te 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der vennoten, gehouden ten zetel van de

vennootschap op 19 september 2013, blijkt het volgende

le. De heer BOONS STIJN, 001/05/1984, met domicilie te 2220 Heist-op-den-Berg, Kleine Kegelstraat 6A,

tot op heden stille vennoot, wordt met ingang van heden gecommanditeerde of beherende vennoot,

De beherende, dus onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijke vennoten zijn aldus

1) VAN DINGENEN SARAH, 04/811989, met domicilie te 2861 Onze-LieveVrouw-Waver, Haverstraat 9

2) ROCHTUS JEROEN, 024/0711989, met domicilie te 9160 Lokeren, Stationsstraat 26 bus 301

3) VERDIER MATHIAS, 027105/1989, met domicilie te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Kretenborg 29

4) BOONS STIJN, 001/05/1984, met domicilie te 2220 Heist-op-den-Berg, Kleine Kegelstraat 6A

u

KO PHAN ECif f#i9 M ECHE LE N

GRIEF E RECHTBANK van_

KOOPHANDEL te-MECHELEN-

,.-..

~E

31 OKT, 2013 -c

RGELEGD

-2-5-4(1-2813-

2e. De heer BOONS STIJN, °01105/1964, met domicilie te 2220 Heist-op-den-Berg, Kleine Kegeistreat 8A wordt tevens benoemd ais niet statutaire zaakvoerder,dit voor onbepaalde duur, met onmiddellijke ingang en met de externe vertegenwoordigingsbevoegdheden zoals bepaald in de statuten. De heer Boons verklaart deze benoeming te aanvaarden en bevestigt geen weet te hebben van enige maatregel tegen hem genomen die belet om zijn mandaat op te nemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

3e. De vennoten keuren vervolgens de gecoördineerde statuten goed waarin voornoemde wijzigingen werden opgenomen, zodat ze kunnen worden neergelegd op de griffie.

De vergadering machtigt de heer VERDIER Mathias om alle administratieve formaliteiten af te handelen, nodig Ingevolge deze beslissingen, zoals onder meer neerlegging en publicatie en alle andere formaliteiten en inschrijvingen.

Tegelijk hiermee neergelegd : coördinatie der statuten

Te SI nt-Katelijne-Waver de 24/09/2013

VERDIER Mathias

zaakvoerder - bijzonder gevolmachtigde

20/06/2013
ÿþMoa Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

11 -06- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAIgIESffI+xte MECHELEN

Ondernemingsnr : Benaming 53 S. 3-9 5r7-4

(voluit) (verkort) " Sponsorade

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kretenborg 29 te 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op 04/06/2013 werd een handelsvennootschap opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt SPONSORADE.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Kretenborg 29 De vennootschap begint vanaf de datum van de oprichtingsakte en is opgericht voor onbepaalde duur.

Verschijnen als oprichters van de vennootschap

1) VAN DINGENEN SARAH, °418/1989, met domicilie te 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Haverstraat 9

2) ROCHTUS JEROEN, °2410711989, met domicilie te 9160 Lokeren, Stationsstraat 26 bus 301

3) VERDIER MATHIAS, °2710511989, met domicilie te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Kretenborg 29

4) BOONS STIJN, °01!05/1984, met domicilie te 2220 Helst-op-den-Berg, Kleine Kegelstraat 6A

5) VERDIER PAUL, °1510911960, met domicilie te 2860 Sint-Katelijne Waver, Kretenborg 29

De beherende, dus onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijke vennoten zijn :

1) VAN DINGENEN SARAH, °418/1989, met domicilie te 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Haverstraat 9

2) ROCHTUS JEROEN, °24107/1989, met domicilie te 9160 Lokeren, Stationsstraat 26 bus 301

3) VERDIER MATHIAS, '27/05/1989, met domicilie te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Kretenborg 29

Er werd 3050 Euro kapitaal ingebracht, dat volledig in geld werd volstort. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 305 aandelen die elk een fractiewaarde van het kapitaal hebben.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, interne en externe communicatie, publiciteit, public relations, organisatie en aanverwante diensten, dit alles in de meest ruime betekenis.

- het verlenen van advies, dienstverlening en bijstand in het algemeen, met betrekking tot informatica-toepassingen, zoals onder meer en niet beperkend software- en social media-toepassingen en alle aanverwante diensten in de meest ruime zin.

het creëren, ontwerpen, produceren, realiseren en adviseren met betrekking tot audiovisuele- en live evenementen in de meest ruime zin,

- grafisch bureau, grafische ontwerpen, het maken van loga's en huisstijlen, interne en externe communicatie en al wat daarmee verband houdt, rechtstreeks of als tussenpersoon

- het schrijven, ontwerpen, realiseren en publiceren van artikels, boeken, handleidingen, cursussen en zo meer, in gelijk welke vorm, in verband met de voorgaande, dit alles in de meest ruime zin

- het organiseren of geven van opleidingen, trainingen, seminaries en studiereizen in verband met de voorgaande, dit alles in de meest ruime zin

- de aan- en verkoop van alle diensten, goederen en middelen die dienstig of noodzakelijk zijn in het kader van de voorgaande, dit alles in de meest ruime zin

Dit alles niet limitatief en te begrijpen in de ruimste zin, binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften. De vennootschap kan optreden als hoofdaannemer of onderaannemer, als

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

hoofdhandelaar, bemiddelaar of tussenpersoon van welke aard dan ook, en zal door alle mogelijk middelen mogen samenwerken met of deelnemen in alle ondernemingen of instellingen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn om de afzet van haar diensten en producten te vergemakkelijken.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende han-delingen verrichten, zowel in België als in het buitenland, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, met inbegrip van het verwerven van alle zakelijke roerende en onroerende rechten.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar In afwijking hiervan begint het eerste boekjaar op de datum van de oprichtingsakte om te eindigen op 31 december 2014,

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maken de zaakvoerders de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerders beslist de algemene vergadering welke bestemming zal worden gegeven aan het resultaat.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door één of meer zaakvoerders in en buiten rechte.

is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hijszij de vennootschap In alle handelingen in en buiten rechte, Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan dienen zij gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buiten rechte, Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt bij unanimiteit. Voor aile verrichtingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap voor een bedrag groter dan vijfhonderd EURO maar kleiner dan tweeduizend EURO, moeten steeds minstens twee zaakvoerders ondertekenen. Voor alle verrichtingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap voor een bedrag gelijk aan of groter dan tweeduizend EURO moeten alle zaakvoerders mee ondertekenen.

Onmiddellijk na de oprichting worden tot niet-statutaire zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur

- VAN DINGENEN SARAH, voornoemd

- ROCHTUS JEROEN, voornoemd

- VERDIER MATHIAS, voornoemd

De oprichters geven tevens bijzondere volmacht aan VERDIER Mathias en aan VERDiER Paul, beiden voornoemd, om met mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren van onder meer registratie, neerlegging en publicatie, inschrijving KBO, activatie BTW en aile andere formaliteiten en inschrijvingen ingevolge deze oprichting.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift van de oprichtingsakte.

Waarvan akte, te Slnt-Katelijne-Waver de 04/06/2013

VERDIER Mathias

zaakvoerder - bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/05/2015
ÿþll

071088

!Md word 1 i.1

.\ NEE. ~~~ ~~.~

7 --MEI me

RECHTBANK van KOOPHAt`t~- ='- ~

ANTWERPE~I'i~ i"v)ECHELE~~1

~ ,......-..

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0535597871

Benaming

(voluit) : Sponsorade

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kretenborg 29 te 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING-VEREFFENING

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op 27/04/2015 ter1 zetel van de vennootschap, blijkt dat onder meer volgende beslissingen zijn genomen:

1. Bespreking verslag van de zaakvoerders met staat van activa en passiva d.d.1010412015

' De algemene vergadering, na kennis genomen te hebben van het verslag van de zaakvoerders waarbij een: staat van activa en passiva gevoegd was afgesloten per 10/04/2015, beslist met eenparigheid het voormeld" verstag goed te keuren.

2. Ontbinding van de vennootschap

De algemene vergadering beslist met unanimiteit en op vrijwillige basis de vennootschap te ontbinden en' haar in vereffening te stellen.De algemene vergadering beslist met unanimiteit en op zicht van de definitieve, rekeningen van de vennootschap, afgesloten op 10/04/2015 en gelet op de eenvoudigheid van deze: rekeningen, waarbij wordt vastgesteld dat de vennootschap geen enkele schuld meer heeft en er dus geen enkel passief bestaat in hoofde van de vennootschap, om geen vereffenaar aan te stellen en aldus toepassing; te maken van artikel 184§5 W. Venn.De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

3. Einde mandaat zaakvoerders  kwijting

Ingevolge de vervroegde ontbinding en vereffening is er van rechtswege een einde gekomen aan het mandaat van de zaakvoerders. Voor zover als nodig en nuttig beslist de algemene vergadering om de zaakvoerders te ontslaan van hun mandaat en hen kwijting te geven.

' 4. Sluiting vereffening

De algemene vergadering beslist met eenparigheid dat op deze wijze de vereffening definitief afgesloten is, en dat ten gevolge van deze definitieve afsluiting van de vereffening de vennootschap definitief heeft, opgehouden te bestaan.

5. Bewaring boeken en bescheiden  maatregelen genomen ter consignatie van waarden en gelden die aan= schuldeisers of vennoten toekomen.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid dat de boeken en bescheiden gedurende minstens 5; jaar zullen bewaard worden te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Kretenborg 29.

De algemene vergadering stelt vast dat aile gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers en; vennoten aan hen konden afgegeven worden en dat er bijgevolg geen gelden noch waarden zijn die in; bewaring moeten gegeven worden bij de Deposito  en Consignatiekas

' 6. Aanduiding van een lasthebber voor het afhandelen van alle administratieve formaliteiten en

verplichtingen inzake de ontbinding en vereffening.

De algemene vergadering stelt Verdier Mathias aan als bijzondere lasthebber voor het afhandelen van alle

administratieve formaliteiten en verplichtingen inzake de ontbinding en vereffening van de vennootschap.

---- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ----

Tegelijk hiermee neergelegd:

- notulen van de bijzondere algemene vergadering, houdende onder meer de ontbinding en vereffening van

de vennootschap;

- verslag van de zaakvoerders met voorstel tot ontbinding en met staat van activa en passiva op 10/04/2015

Te Sint-Katelijne-Waver

VERDIER Mathias,

bijzonder lasthebber

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SPONSORADE

Adresse
KRETENBORG 29 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande