S'POOH

Société en commandite simple


Dénomination : S'POOH
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 867.555.132

Publication

06/03/2015
ÿþ Mod word tti

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11liuiomiiuiAuu

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

24 FEB. 2015

afdeli^agiífieverpen

Ondernemingsnr : 0867.555.132

Benaming

(voluit) : S'Pooh

(verkort) :

Rechtsvorm : COMM.V.

Zetel : Tolstraat 4, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ontbinding en vereffening in t akte - sluiting vereffening

Uit het proces verbaal van de bijzondere algemene vergadering van de comm.v. S'Pooh . Maatschappelijke

zetel te Tolstraat 4, 2000 Antwerpen,

Ondernemingsnummer 0867.555.132.

Gehouden op 31 december 2014, blijkt dat alle vennoten de volgende beslissing met eenparigheid van

stemmen hebben genomen.

1) Gezien er geen activiteit meer is in de vennootschap, beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap over te gaan in 1 akte.

Dit in het kader van de toepassing van artikel 185§5 van het WB vennootschappen en waarbij men verklaart dat aan alle wettelijke toepassingen is voldaan.

2) De algemene vergadering beslist geen vereffenaar aan te stellen, daar er geen vereffeningactiviteiten te vervullen zijn en geen schulden.

De saldibalans grootboekrekening, welke op 31 december 2014 werd opgemaakt en afgeleverd door de boekhouder, over het huidige boekjaar van 01/01/2014 t.e.m. 31/12/2014, wordt goedgekeurd en aanvaard.

De algemene vergadering stelt vast dat er geen onroerende goederen zijn en ook geen schulden of passiva meer zijn. Derhalve geeft de algemene vergadering eenparig de opdracht om de nodige formaliteiten te vervullen met het oog op de vereffening van de vennootschap. De algemene vergadering beslist eenparig dat het resterende actief/passief toebedeeld wordt aan de vennoten, in verhouding tot hun aandelenbezit, Vennoot en zaakvoerder waarborgen ten persoonlijke titel de schulden en verplichtingen die voortvloeien na de vereffening en sluiting in één akte.

3) De algemene vergadering keurt het voorgaande goed en beslist tot de onmiddellijke en definitieve sluiting

van de vereffening over te gaan op datum van 31 december 2014, De vennoten verklaren:

a)Niet over te gaan tot de benoeming van een vereffenaar;

b)Dat er geen passiva in de vennootschap meer aanwezig is;

c)Dat alle aandeelhouders aanwezig zijn.

4) Gezien het voorgaande wordt van rechtswege een einde gesteld per 31/12/2014 aan het mandaat als werkend vennoot / zaakvoerder van De Heer Aoulad Said Omar.

Wonende te Tolstraat 4, 2000 Antwerpen. Er wordt hem volledige kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat.

5) Gezien het voorgaande wordt van rechtswege een einde gesteld per 31/12/2014 aan het mandaat als werkend vennoot / zaakvoerder van De Heer Aoulad Said Mohamed.

Wonende te Welvaartstraat 37, 2000 Antwerpen. Er wordt hem volledige kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

de

Vooreel behouden aan het Belgisch Staatsblad





6) Er wordt beslist dat de boeken en bescheiden na sluiting van de vereffening gedurende de wettelijke verplichte termijn van 5 jaar bewaard zullen worden bij de Heer Aoulad Said Omar op volgend adres Tolstraat 4, 2000 Antwepen.

Ondertekend,

De Heer Aoulad Said Omar (vennoot)

De Heer Aoulad Said Mohamed (vennoot)







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/01/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.0

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0867555132

Benaming

(voluit) : S'Pooh

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Tolstraat 4, 2000 Antwerpen.

Onderwerp akte : Uitbreiding doel

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering dd.15/12/2010 blijkt: Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om voortaan het doel als volgt uit te breiden:

- De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnenland, als in het buitenland advies te verlenen in de ruime zin van het woord, het uitvoeren van audit, expertise, consultancy, administratie, tekstverwerking, beheer, studie, organisatie. De vennootschap kan optreden als oprichter, bestuurder en vereffenaar van andere ondernemingen, verenigingen en vennootschappen en hieromtrent alle activiteiten uitoefenen. - Het verrichten van horeca-activiteiten in de meest ruime betekenis van het woord, met het recht om deze handelsactiviteiten evenzeer ter beschikking te stellen aan derden met het oog opdat deze derden deze activiteiten zouden uitvoeren. - Het verzorgen van opleidingen, vertalingen en publicaties.

- Het verwerven, vervreemden en beheren van licentierechten en patenten. - Als tussenpersoon optreden in de handel in de meest ruime zin van het woord.

- De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. - Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

- Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. - Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

- Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, ambachtelijke, intellectuele, organisatorische, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen.

- Zij kan zich bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op andere wijze interesseren in alle vennootschappen, ondernemingen of verrichtingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van die aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. Zij mag voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen zich borgstellenof afval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan of andere waarborgen verstrekken.

Tussenpersoon in de handel: Omvat de makelaars in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordigers en de commissionairs.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig analoog of aanverwant doel nastreven, wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borgstellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of ander waarborgen verstrekken.

- Verder kan de vennootschap zowel ondernemingen, verenigingen, zelfstandigen, vrije beroepen, particulieren en vennootschappen informeren en managen inzake juridische, financiële, fiscale, operationele, sociale en strategische aangelegenheden met uitsluiting van vermogensbeheer. Het verrichten van alle werkzaamheden die verband houden met vereffeningen, concordaten, fusies, splitsingen, inbrengen van bedrijfstakken en hersturctureringen van ondernemingen en vennootschappen. - Deze opsomming is beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden met uitzondering van geregelementeerde werkzaamheden waartoe de machtiging of vergunningen ontbreken.

Aoulad Said Omar (Zaakvoerder)

kfend ter esIg

c'. ,~, ti~~ khmer) . ~ ~ t~ ~.4~;~ ~... - g~ ~ ~~FIJ s-

t

~rr ~m Griffier,

~

p

f

Voor. behoud I II I ffhI IIII III! IIII fil I 111111101 1fl II

aan hc " 11008410"

Belgisc Staatsb

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
S'POOH

Adresse
TOLSTRAAT 4 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande