SPORT MORTSEL

Association sans but lucratif


Dénomination : SPORT MORTSEL
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 443.285.743

Publication

12/08/2015
ÿþMOD 2.2

T t f In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

Y i

11





Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 3 AUiC, 2015

afdeltei oerpen

Ondernemingsnr : 0443.285.743

Benaming

(voluit) ; Sport Mortsel IN VEREFFENING

(verkort.):

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Liersesteenweg 15 te 2640 Mortsel

Onderwerp akte : vereffening

Notulen van de bijzondere algemene vergadering van leden van 13 juli 2015, gehouden in het stadhuis van

Mortsel, Stadsplein 1, 2640 Mortsel om 20 uur.

SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

Mevrouw Lieve Voets zit de vergadering voor.

De heer Koen Dehaen wordt als secretaris aàngeduid en fungeert tevens als stemopnemer.

OPROEPINGSFORMALITEITEN

'De voorzitter stelt vast dat aan de oproepingsvereisten overeenkomstig artikel 19 van de statuten werd

voldaan en dat er derhalve ten minste acht dagen verlopen zijn sinds de oproeping tot de vergadering.

AGENDA

De voorzitter herinnert eraan dat de agenda de volgende punten bevat:

1.Bekrachtiging lidmaatschap nieuwe leden

2.Bespreking en goedkeuring van het verslag van de vereffenaar m.b.t. de sluiting van de vereffening

3.Bestemming van het vermogen

4.Definitieve sluiting van de vereffening "

5.Ontslag en kwijting van de vereffenaar

6.Bepalen van de plaats waar de boeken en maatschappelijke documenten van de vennootschap moeten worden neergelegd en bewaard gedurende ten minste vijf jaar

7. Volmachten

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig enlof vertegenwoordigd, de leden van wie de identiteit vermeld is in de bij deze notulen gevoegde aanwezigheidslijst. De aanwezigheidslijst wordt afgesloten en ondertekend door de leden van het bureau.

De vereffenaar is aanwezig om antwoord te geven op de vragen die hem eventueel door de leden gesteld worden.

Daar, overeenkomstig artikel 20 van de statuten van de vereniging de algemene vergadering geldig is samengesteld, ongeacht het aantal van de aanwezige leden, stelt de voorzitter vast dat de vergadering regelmatig is samengesteld. De vergadering kan derhalve geldig beraadslagen en besluiten over alle onderwerpen op haar agenda.

TOELICHTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter licht toe dat overeenkomstig artikel 10 van de statuten het lidmaatschap van de bepaalde leden ten einde is gekomen, als gevolg het verlies van hun hoedanigheid, als gemeenteraadslid of lid van de sportraad, uit hoofde waarvan zij lid waren van de vennootschap. Bij besluit van de gemeenteraad van de Stad Mortsel van 23 juni 2015 werden overeenkomstig artikel 8 van de statuten nieuwe afgevaardigden voorgedragen als lid van de vereniging. Ook door de sportraad werden nieuwe leden voorgedragen. De nieuwe leden werden overeenkomstig artikel 10 bij besluit van de vereffenaar van 24 juni 2015 aanvaard. De nieuwe samenstelling van de leden van de vereniging zoals uiteengezet in de bijgevoegde notulen van de vereffenaar (zie Bijlage 2) wordt thans ter bekrachtiging voorgelegd aan de algemene vergadering.

Vervolgens licht de voorzitter de vereniging toe dat, bij een beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 17 december 2009, de vereniging in ontbinding en vereffening werd gesteld. Dit besluit benoemde tevens de heer Koen Dehaen, wonende te Blauwbroederstraat 3, 2640 Mortsel tot vereffenaar van de vereniging.

Inmiddels werden de passiva aangezuiverd en de activa van de vereniging zoveel als mogelijk verzilverd. In dit verband werd overeenkomstig artikel 38 van de statuten van de vereniging besloten om haar vermogen over

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voór-behouden aan het Belgisch Staatsblad

6~

Moo 2.2

Luik B - Vervolg

te dragen aan de Stad Mortsel. Deze overdracht werd uitgevoerd bij overeenkomst tot overdracht van activa en' passiva, zoals goedgekeurd door de gemeenteraad van de Stad Mortsel bij beslissing van 15 december 2009.

De vocrzitter verduidelijkt dat ingevolge een lopend geschil tussen de vereniging en Buitensportclub VZW omtrent de beëindiging van de concessieovereenkomst tussen deze beide partijen, de vereffening niet kon worden gesloten en de vereniging voor de doeleinden van haar vereffening bleef voortbestaan. Op heden is het geschil bij arrest van het Hof van beroep van Antwerpen van 12 juni 2014 definitief beëindigd en werd de concessieovereenkomst per 1 april 2015 beëindigd.

Na beëindiging van dit geschil werd op 23 juni 2015 het positieve liquidatiesaldo van 594,67 euro door de vereffenaar overgedragen aan de Stad Mortsel. Hierdoor kan ook de vereffening worden gesloten.

De huidige vergadering komt bijgevolg bijeen met het oog op de definitieve sluiting van de vereffening. BERAADSLAGINGEN EN BESLUITEN

De vergadering stelt met eenparigheid van stemmen vast dat ze geldig is samengesteld en bekrachtigt de uiteenzetting van de voorzitter.

1.Bekrachtiging lidmaatschap nieuwe leden

De vergadering besluit de door de vereffenaar aanvaardde nieuwe leden die werden voorgedragen te bekrachtigen en keurt de nieuwe samenstelling van de leden van de vereniging goed.

2.Bespreking en goedkeuring van het verslag van de vereffenaar m.b.t. de sluiting van de vereffening

De vereffenaar brengt verslag uit over de vereffening en legt de relevante stukken tot staving neer. De vergadering keurt het verslag unaniem goed.

3.Bestemming van het vermogen

De vergadering besluit dat activa die eventueel na de sluiting van de vereffening alsnog zouden opduiken, overeenkomstig artikel 38 van de statuten, zonder enige vergoeding, toekomen aan de Stad Mortsel. 4.Definitieve sluiting van de vereffening

De vergadering besluit over te gaan tot de sluiting van de vereffening van de vereniging en stelt vast dat de vereniging volledig heeft opgehouden te bestaan, en dit met ingang vanaf heden.

5.Ontslag en kwijting van de vereffenaar

De vereffenaar, zijnde de heer Koen Dehaen, wonende te Mortsel, Blauwbroedersstraat 3, wordt eervol ontslagen en dit met ingang vanaf heden.

De vergadering dankt de heer Dehaen voor de door hem verrichte werkzaamheden als vereffenaar en verleent hem gehele en volledige kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

6.Bepalen van de plaats waar de boeken en maatschappelijke documenten van de vereniging moeten worden neergelegd en bewaard gedurende ten minste vijf jaar

De boeken en de maatschappelijke documenten van de vereniging zullen gedurende een termijn van minstens 5 jaar bewaard worden door de Stad Mortsel, te Stadsplein 1, 2640 Mortsel.

7, Volmachten

De vergadering verleent volmacht aan de heer Koen Dehaen, met recht van indeplaatsstelling, en verzoekt hem zorg te willen dragen voor de openbaarmaking van de genomen beslissingen betreffende de sluiting van de vereffening.

De voormelde besluiten worden alten met eenparigheid van de aanwezige stemmen goedgekeurd.

BEËINDIGING VAN DE VERGADERING

De vergadering wordt om 20.18 uur beëindigd, na lezing en goedkeuring van deze notulen,

(handtekening)

Lieve Voets Koen Dehaen

Voorzitter Vereffenaar

Secretaris en stemopnemer

BIJLAGEN

-Bijlage 1 - Aanwezigheidslijst van de bijzondere algemene vergadering;

-Bijlage 2  notulen van, de vereffenaar;

-Bijlage 3 - Verslag van de vereffenaar.

Koen Dehaen is de bevoegde vertegenwoordiger van de vereniging als vereffenaar.

De ondertekende notulen van de bijzondere algemene vergadering en een kopie van de bijlagen worden

samen met het publicatieformulier neergelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SPORT MORTSEL

Adresse
LIERSESTEENWEG 15 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande