SPORTCENTRUM 'T HOFEIND

AUTONOOM GEMEENTEBED


Dénomination : SPORTCENTRUM 'T HOFEIND
Forme juridique : AUTONOOM GEMEENTEBED
N° entreprise : 832.586.335

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 07.07.2014 14279-0265-019
26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 21.06.2013 13203-0273-035
03/02/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word I L I

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





MONITEUR BELGE

II1I 11111 hill IIII 1h11 111ff 11111 11111 hI 1111 2 6 -01- 2012

" izosioia"

BELGISCH STAATSBLAD

mie---







;7):-Kine.mingyinr . 0832.586.335

Barierniing

r;ta act; . Autonoom Gemeentebedrijf Sportcentrum 't Hofeind s.'l=~r~ccrt;

Rechtsvoren : openbare instelling met statutaire opdracht autonoom gemeentebedrijf

Ze..el Markt 1 - 2330 Merksplas

fveedig acres)

Orerrer akte : benoeming commissaris

Op de gemeenteraad van 28 oktober 2009 werd met algeheelheid van stemmen de volgende beslissing genomen :

Marc Luyten van LMD Bedrijfsrevisoren, Kanunnik Peetersstraat 133 te 2600 Berchem-Antwerpen wordt aangesteld als bedrijfsrevisor voor het autonoom gemeentebedrijf 'Sportcentrum 't Hofeind" tegen het nagerekende inschrijvingsbedrag van 5000 euro excl. BTW.

Uit de notulen van de raad van bestuur dd 28 november 2011 blijkt het volgende:

De raad van bestuur van het Autonoom Gemeentebedrijf Sportcentrum 't Hofeind neemt er nota van, en bekrachtigt hierbij, dat met ingang op 1 januari 2011, PKF BEDRIJFSREVISOREN BCVBA, met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen, Potvlietlaan 6, conform artikel 33 § 2 van de wet van 22 juli 1953 tot oprichting van een instituut van de bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door de heer Bart Meynendonckx, bedrijfsrevisor-vennoot, in de plaats is getreden van LMD & Partners - Bedrijfsrevisoren / Reviseurs 'entreprises BVBA, met maatschappelijke zetel te Antwerpen, Kanunnik Peetersstraat 133, als commissaris van de vennootschap.

PKF bedrijfsrevisoren bcvba, vertegenwoordig zoals voormeld, zal de resterende duurtijd van het lopende commissarismandaat, dat zal eindigen op de jaarvergadering te houden in 2013, uitdoen onder dezelfde condities als deze welke golden voor LMD & Partners Bedrijfsrevisoren / reviseurs d'entreprises.

De identiteit van de vertegenwoordiger van de commissaris (de heer Bart Meynendonckx, voormeld) blijft ongewijzigd.

get.

Kr-1s Govers

Voorzitter Raad van Bestuur

l*_ 4a^ Lll`k B ve:'hie.de7i ' ReCto : rdaa3'n en hoedanigheid van de instrtinlersterenCie notaris, aC'i2;j van de pWrsil(ojï=(en} t~wvi'e:;Ci de rechtspersoon ten aanzien van derden tQ'var eí)e£?woorcigen

V~rso . Naair err handtekening.

25/01/2011
ÿþ"

Mod 2.1

r 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

18-01-2011

BELGIS!ilg~AATSBLAD

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad











*11013307*



Ondernemingsnr : 0832.586.335

Benaming

(voluit) : Autonoom Gemeentebedrijf "Sportcentrum 't Hofeind" Rechtsvorm : Openbare instelling met statutaire opdracht Autonoom Gemeentebedrijf Zetel : Markt 1, 2330 Merksplas (Belgie)

Onderwerp akte : Oprichting

Rechtvorm en naam : Het autonoom gemeentebedrijf "Sportcentrum 't Hofeind" is een autonoom gemeentebedrijf met rechtspersoonlijkheid, opgericht bij besluit van de Gemeenteraad van Merksplas van 21 september 2009.

Maatschappelijke zetel : de maatschappelijke zetel van het AGB is gevestigd te 2330 Merksplas, Markt 1, in het gemeentehuis.

Maatschappelijk doel :

1- het AGB wordt belast met welbepaalde beleidsuitvoerende taken van gemeentelijk belang, die zij uitvoert in het kader en binnen de grenzen die worden bepaald in de beheersovereenkomst, waarvan sprake in artikel 10 van de statuten.

2- het AGB heeft als maatschappelijk doel het beheer, de exploitatie, de rendabilisering en de valorisering van het patrimonium behorend tot het openbaar en privaat domein waarvan het eigenaar is of waarop, ongeacht de rechtstechniek, door de gemeente een beheers- of gebruiksrecht wordt toegekend, evenals de exploitatie van infrastructuren bestemd voor culturele, toeristische of sportieve activiteiten of voor ontspanningsdoeleinden.

3- het AGB beslist vrij, binnen de grenzen van zijn doel, over de verwerving, de aanwending en de vervreemding van zijn goederen, over de vestiging of de opheffing van de zakelijke rechten op die goederen, alsook over de uitvoering van dergelijke beslissing en over hun financiering Het mag ook gebruik maken van alle rechtstechnieken, waaronder de vestiging en de opheffing van zakelijke en persoonlijke rechten, de verlening en de beëindiging van concessies en het uitgeven en verhandelen van vastgoedcertificaten, obligaties en andere effecten en andere wettelijke mogelijkheden van alternatieve financiering. Tot slot kan het AGB alle handelingen stellen met er oog op het beheer van het onroerend vermogen van de gemeente, de exploitatie van parkeergelegenheden, opslagplaatsen of andere terreinen van openbaar nut en de exploitatie van infrastructuren bestemd voor culturele, sportieve of toeristische activiteiten of voor ontspanning, voor het onderwijs, voor sociale, wetenschappelijke of verzorgende activiteiten.

4- binnen de grenzen van zijn doel, kan het AGB met betrekking tot de eigen goederen en de goederen van de gemeente optreden als bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, en roerende rechten of handelsfondsen, instaan voor het beheer van onroerende goederen of onroerende rechten en het syndicaatschap van onroerende goederen in mede-eigendom uitoefenen. Het AGB, de leden van zijn organen, zijn personeel en zijn andere vertegenwoordigers zijn daarbij niet onderworpen aan de regelgeving tot bescherming van de beroepstitel en de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

5- het AGB kan door de Vlaamse Regering gemachtigd worden om in eigen naam en voor eigen rekening. over te gaan tot onteigeningen die noodzakelijk zijn voor de verwezenlijking van zijn doelstellingen.

Maatscahppelijk kapitaal : het maatschappelijk kapitaal bedraagt 6.000.000 euro (zesmiljoen euro) uit; hoofde van de inbreng van onroerende vermogensbestanddelen door de gemeente Merksplas. Behoudens in: geval van ontbinding van het AGB kan dit maatscahppelijk kapitaal niet worden vervreemd, uitgekeerd, overgedragen, noch geheel noch gedeeltelijk, op welke wijze dan ook. Een vermindering van het kapitaal is slechts mogelijk om exploitatieverliezen, minderwaarden of (duurzame) minderwaarden te compenseren, onverminderd hetgeen is bepaald in artikel 42 van de statuten.

Rechtpersoonlijkheid en duur : onder voorbehoud van de toepassing van de bepalingen inzake het, goedkeuringstoezicht verkrijgt het AGB rechtspersoonlijkheid op datum van de oprichtingsbeslissing. Het AGB wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Raad van bestuur : het AGB beschikt over een raad van bestuur, samengesteld uit 9 (negen) leden die door' de gemeenteraad van de gemeente Merksplas worden benoemd.

Vergaderingen : de raad van bestuur vergadert minstens 2 (twee) maal per jaar en telkens wanneer hef belang van het AGB dit verieist, op schriftelijke uitnodiging van de voorzitter.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Boekjaar het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar Het eerste boekjaar vangt evenwel aan op de dag dat het bedrijf rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op 31 december van het jaar van oprichting plus een.

Covers Kris

Voorzitter van de Raad van Bestuur

s~^~i

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SPORTCENTRUM 'T HOFEIND

Adresse
MARKT 1 2330 MERKSPLAS

Code postal : 2330
Localité : MERKSPLAS
Commune : MERKSPLAS
Province : Anvers
Région : Région flamande