SPORTHO MK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SPORTHO MK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.636.750

Publication

16/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 10.03.2014, NGL 04.04.2014 14089-0073-010
15/04/2014
ÿþ &lad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14081338* tIJ

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

03 APR. 2014

TteigeH OUT

De Qdflitar,

Mura>

Ondernemingsnr : 0839.636.750

Benaming

(voluit): Sportho MK

{verkort)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Middenakkers 38,2470 Retle

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag zaakvoerder

Door een beslissing van de bijzondere algemene vergadering dd 10 februari 2014 wordt het ontslag aanvaard van mevrouw Kathleen Pittoors als zaakvoerder vanaf 5 februari 2014, waarvoor haar kwijtIng wordt verleend.

Mike Tengrootenhuysen

zaakvoerder

Op de laatste blz van Loik B vermelden Recto " iloarn eflhocclanigheid van de instrumenterende notaris. hetztl %an de peso; olliten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Venlo " hlaam en hanc11&.ening.

28/10/2014
ÿþ"

!ad Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rgr, 1,1 (14_;

RECETBANY.V.v.a 1-7.0Z,07:51n.

17 OKT. 1014

ANTWERPEN 'ec..TEITHOITT

'Yetee

Oncterriumirnr -6139i.636.750

Senerriing,

,cept) - Sportho MK

t\tetrketD

Rechtsvorrn : Burgerlijke vennootschap cv. y, BVBA

Zetel " Middenakkers 38, 2470 Retie

adres)

Orédurwerp akte: Verplaatsing maatschappelijke zetel

Door een beslissing van de zaakvoerder is de maatschappelijke zetel verplaatst van Middenakkers 38 te 2470 Retie naar Olensteenweg 17 te 2460 Kasterlee en dit vanaf 15 september 2014.

Tengrootenhuysen Mike

Zaakvoerder

,Rcto t er heejant4ineid van de instrumentetende notarts, v.,In de peren(en)

bevogd de lechit..peroon ten aanzien van cierdert É vertegenwooldlen

Vr-rso Na.q,nt .1,11 ho nOtel eninpt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 11.03.2013, NGL 09.04.2013 13086-0252-010
07/10/2011
ÿþ Mod 2.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude aan het Belgisci 5taatsb4 IV 11111 IYIII III IIII N

*11151675"





NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 l SEP. 2011

KOOPHAN IrtfiTU R NH OUT

De griffier

Ondernemingsnr : O 5 G3 C7 " qs c.)

Benaming

(voluit) : SPORTHO MK

Rechtsvorm : burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2470-Retie, Middenakkers 38

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - benoemingen

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Marc VERDONCK te Sint-Katelijne-Waver op 21/09/2011, neergelegd vôôr registratie, blijkt dat:

1. De heer Mike Maria François TENGROOTENHUYSEN, geneesheer-orthopedisch chirurg, wonende te 2470-Retie, Middenakkers 38. Echtgenoot van mevrouw Kathleen Pittoors, nagemeld sub 2, en;

2. Mevrouw Kathleen PITTOORS, geneesheer-orthopedisch chirurg, wonende te 2470-Retie, Middenakkers 38. Echtgenote van de heer Mike Tengrootenhuysen, voormeld sub 1,

een burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "SPORTHO MK", met zetel te 2470-Retie, Middenakkers 38, en dit als eerste adres. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf 21/09/2011.

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de orthopedische chirurgie door de geneesheer-vennoten, in naam en voor rekening van de vennootschap, overeenkomstig de principes van de geneeskundige deontologie.

Ten dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn. Dit omvat:

` het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheren-vennoten tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel;

* het inrichten van algemene diensten die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

de aankoop en het huren van alle apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten; evenals het aanschaffen van de materiële infrastructuur die nodig of nuttig is om de geneeskunde uit te oefenen;

de mogelijkheid te scheppen om de geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn/haar discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen. Iedere verwijzing naar commerciële activiteiten is verboden.

De vennootschap mag deelnemen aan aile ondernemingen met gelijkaardig doel.

De geneesheer-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De eigenlijke geneeskunde zal echter enkel door de geneesheer-vennoten zelf uitgeoefend worden, en geenszins door de vennootschap.

Ze mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commerciëel karakter mag krijgen.

Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap kan tot waarborg van haar eigen verbintenissen, haar goederen in hypotheek of in pand geven.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

f 1

door-

~" behouden

I aan het

Belgisch

Staatsblad

één/honderdste (1/100-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op ieder aandeel is één/derde (1/3-de) gestort, dus voor een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

1. De heer Mike Tengrootenhuysen, sub 1, verklaarde in te schrijven op vijftig (50) aandelen en op ieder aandeel één/derde (1/3-de) te storten, dus voor een totaal bedrag van drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR);

2. Mevrouw Kathleen Pittoors, sub 2, verklaarde in te schrijven op vijftig (50) aandelen en op ieder aandeel één/derde (113-de) te storten, dus voor een totaal bedrag van drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR).

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, vennoten. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot . verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrekening niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht 1 of meer commissarissen te benoemen. Wordt er geen commissaris benoemd, dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand maart, om twintig uur (20.00 u.). Indien die dag een

" wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, . aangewezen in de oproeping.

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden als wettelijk voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van het daarop volgende jaar.

Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden als wettelijk voorzien. Voor het aanleggen van een conventionele reserve is unanimiteit van alle vennoten vereist.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot dertig september tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

Tot gewone, niet-statutaire zaakvoerders werden benoemd voor een duur van tien (10) jaar, vanaf . ;21/09/2011:

1. De heer Mike Maria François TENGROOTENHUYSEN, geneesheer-orthopedisch chirurg, wonende te 2470-Retie, Middenakkers 38.

2. Mevrouw Kathleen PITTOORS, geneesheer-orthopedisch chirurg, wonende te 2470-Retie, Middenakkers . 38.

. Deze aanvaardden beiden de opdracht onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige "

" maatregel die zich hiertegen verzet.

Volgens artikel 16 van de statuten zijn zij beiden individueel bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen, in en buiten rechte.

Volmacht wordt gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOFISCO", met zetel te 9170-Sint-Gillis-Waas, Reepstraat 103 A, en haar aangestelden, met macht van indeplaatsstelling, om het nodige te doen voor het bekomen van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en voor de inschrijving, aansluiting en vertegenwoordiging van de vennootschap en haar zaakvoerder(s) bij sociale verzekeringsfondsen en sociale secretariaten, alsook om alle nodige verrichtingen en démarches te doen bij de Provinciale Raad van Orde van Geneesheren te Antwerpen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -----

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Marc VERDONCK, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SPORTHO MK

Adresse
MIDDENAKKERS 38 2470 RETIE

Code postal : 2470
Localité : RETIE
Commune : RETIE
Province : Anvers
Région : Région flamande