SPORTIFUN

Association sans but lucratif


Dénomination : SPORTIFUN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 859.621.126

Publication

05/02/2015
ÿþ MOD 2,2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Voor- Rechtbankvan koophandel Antwerpen

behoudc 2 6 JAN. 2015

aan he Gri-afdeling Antwerpen

Belglsc

Staatsbl







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr ; 859.621.126

Benaming

(volait) : vzw SportiFun

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : t q âP ti a e 211-0 h/kt c f-Onderwerp akte : Adres en bestuurders - Gecoördineerde statuten

1.De ondergetekenden:

Q'Steven Verdonck, Leerkracht, Tarweblok 22, 2547 Lint

geboren te Deurne op 12/09/1979

DArthur Verdonck, Arbeider, Kinderstraat 33A, 2547 Lint,

geboren te Antwerpen op 29/09/1951

Q'Annelies Wilmsen, Bediende, Kinderstraat 33A, 2547 Lint

geboren te Turnhout op 17/11/1955

Q'Jeroen De Wolf, Bediende, Asbroeklaan 31, 2900 Schoten,

geboren te Schoten op 11/09/1978

Allen van Belgische nationaliteit, meerderjarig en beschikken over burgerlijke en politieke rechten, hebben besloten am een vereniging zonder winstoogmerk (vzw) op te richten, dit overeenkomstig de wet van 27 juni 1921 en de statuten ervan als volgt vast te leggen:

2.Naam en zetel:

DDe vereniging draagt de naam: "vzw SportiFun"

Q'De zetel van de vereniging is gevestigd op adres "Kinderstraat 33a te 2547 Lint", na wijziging en goedkeuring door de Raad van Bestuur op 24/10/2014 (zie verslag RVB). De zetel mag naar elk ander adres worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur.

Q' De zetel ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Antwerpen

3.Het doel:

De vereniging heeft tot doel bij te dragen tot de bevordering van de lichamelijke opvoeding in het algemeen

en alle activiteiten die daarmee verband houden met in het bijzonder de ontwikkeling van de zwemsport in al

zijn facetten. Zij kan alle daden stellen die tot verwezenlijking van het gestelde doel leiden.

Zij ont-egt zich van aile politieke, wijsgerige of godsdienstige beperkingen en / of stellingnamen.

Het doel kan slechts gewijzigd worden door de Algemene Vergadering wanneer minstens 2/3 van de leden

aanwezig is en de aanwezige leden unaniem de wijzi-ging goedkeuren.

De activiteit van de V.Z.W. moet steeds beantwoorden aan haar doel.

4.De leden:

Q'De algemene vergadering dient samengesteld te zijn uit minstens 4 leden. De raad van bestuur dient minimum 3 leden te tellen. Alle leden hebben stemrecht op de Algemene Vergadering.

Q'De kandidaat die wenst lid te worden van de vereniging, moet schriftelijk een aanvraag richten aan de voorzitter. De nieuwe leden worden aanvaard na beraadslaging en beslissing hierover met de gewone meerderheid in de Algemene Vergadering.

DElk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden mits schriftelijk verslag aan de voorzitter en motivatie bij de Algemene Vergadering. Het uitsluiten van een lid is slechts mogelijk bij beslissing van de Algemene Vergadering en dit met een meerderheid van twee derde van de aanwezige leden. Het ontslagnemend of uitgesloten lid heeft geen recht op het maatschappelijk bezit van de vereniging en kan niet de teruggave eisen van de dc ir hem / haar betaalde gelden.

5.De Algemene Vergadering:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

e Voor- behouden Luik B - Vervolg

het DDe Algemene Vergadering is samengesteld uit alle werkende leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur. Elk lid beschikt over één stem. De leden kunnen zich door een ander lid laten vertegenwoordigen. Eén lid kan evenwel slechts één lid vertegenwoordigen.

Bel ¬ sch Staatsblad DDe Algemene Vergadering is bevoegd voor het aannemen van nieuwe leden, het benoemen en ontslaan van de beheerders, het uitsluiten van de leden, het goedkeuren van het werkplan, rekeningen en begrotingen, het wijzigen van de statuten, het vrijwillig ontbinden van de vereniging. Alle andere bevoegdheden worden waargenomen door de Raad van Bestuur.

DDe Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen telkens het belang van de vereniging dit vereist. Zij vergadert minstens één keer per jaar voor de goedkeuring van de rekeningen en de begroting. De Raad van Bestuur moet de Algemene Vergadering bijeenroepen als één vierde van het aantal leden daarom verzoekt,

DDe leden worden schriftelijk uitgenodigd, minstens veertien dagen voor de bijeenkomst. De agenda staat op de uitnodiging vermeld. Er moeten minstens twee derde van de leden aanwezig zijn. Wordt dit aantal niet bereikt, dan wordt op basis van dezelfde agenda een nieuwe bijeenkomst samengeroepen waar dan geldig beslist wordt. Alle leden zijn op gelijke wijze stemgerechtigd. Behoudens de gevallen die de wet en de statuten bepalen, worden alle beslissingen genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen, is de stem van de voorzitter beslissend.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge 6.Raad van Bestuur:

DDe wzreniging wordt bestuurd door de Raad van Bestuur, die ten minste uit 3 leden bestaat. De beheerders worden voor onbepaalde duur verkozen door de Algemene Vergadering, De beheerders zijn ten alle tijde door de Algemene Vergadering afzetbaar.

DDe Raad van Bestuur kiest onder haar leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. De voorzitter en secretaris roepen de Raad samen. De voorzitter zit de bijeenkomsten voor. De Raad van Bestuur kan slechts geldig beraadslagen als alle drie de leden aanwezig zijn. De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen, is de stem van de voorzitter beslissend. De beslissingen van de Raad van Bestuur worden opgenomen in de notulen en bijgehouden in een daartoe bestemd register.

Q' De Raad van Bestuur wordt als volgt samengesteld:

1. VERDONCK Steven, Voorzitter;

2. WILMSEN Annelies (Anna Louisa), Penningmeester;

3. DE WOLF Jeroen, secretaris

DDe Raad van Bestuur vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging zonder machtiging van de Algemene Vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen en dit voor alles wat niet tot de uitdrukkelike bevoegdheid van de Algemene Vergadering behoort.

ne Raad van Bestuur kan alle handelingen van bestuur verrichten en bovendien alle daden van beschikking stellen.

Q'Tegenover derden volstaat, opdat de vereniging geldig zou vertegenwoordigd zijn, de handtekening van de voorzitter of van de algemeen secretaris, zonder dat deze van enige beraadslaging of machtiging blijk moet geven.

DDe Raad van Bestuur kan bepaalde bevoegdheden delegeren aan door haar aangestelde personen. DVoor alle verschijning aan notaris en openbaar bestuur is de vereniging geldig vertegenwoordigd door twee leden van de Raad van Bestuur die daartoe afgevaardigd worden.

DDe Raad van Bestuur vaardigt alle reglementen en inwendige orde uit, die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk worden geacht.

Q'Het boekjaar van de vereniging loopt van één januari tot éénendertig december. De Raad van Bestuur bereidt de rekeningen en de begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

7.Ontbinding en wijzigen statuten:

Q'In geval van vrijwillige of gerechtelijke ontbinding wordt het vermogen van de vereniging overgedragen aan een instelling met gelijkaardige doelstellingen. De keuze van deze instelling wordt gemaakt door de Algemene Vergadering.

Q'Het wijzigen van het doel van de vereniging kan slechts beslist worden in de Algemene vergadering bij éénparigheid van stemmen en bij een aanwezigheid van twee derden van het aantal leden.

Q'Tot een statutenwijziging kan slechts worden overgegaan bij beslissing in de Algemene Vergadering. In cie oproepingsbrief tot de Algemene Vergadering moet deze statutenwijziging worden aangekondigd. De wijziging van de statuten dient te gebeuren bij aanwezigheid van twee derden van het aantal leden en met een twee derden meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden.

OVoor alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten wordt bepaald, geldt de wet van 27 juni 1921 en zijn " eventuele wijzigingen.

Gedaan op 09101/2015 te Merksem

Steven Verdonck, Voorzitter

Annelies Witmsen (Anna-Louisa), Penningmeester

Jeroen De Wolf, Secretaris

Arthur Verdonck, Lid Algemene Vergadering







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SPORTIFUN

Adresse
LODE GEYSENSTRAAT 8 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande