SPORTINSTELLINGEN DESSEL, AFGEKORT : SID

Association sans but lucratif


Dénomination : SPORTINSTELLINGEN DESSEL, AFGEKORT : SID
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 464.438.473

Publication

16/12/2014
ÿþM0D 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Neergetega ter grene ',sala fla RECHT73ANK VAN KOOi'hIAMDEL

0 5 DEC. 201if

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

Gafïé'tit6r



Ondernemingsnr : 0464.438.473

Benaming

(voluit) : Sportinstellingen Dessel

(verkort) : S.I.D.

Rechtsvorm : EVA-vzw

Zetel : Hannekstraat 1 te 2480 Dessel

Onderwerp akte : Wijziging statuten, Wijziging samenstelling Algemene Vergadering en Raad van Bestuur, Benoeming commissaris-revisor

De Algemene Vergadering van de EVA-vzw Sportinstellingen Dessel, rechtsgeldig bijeengekomen op 24. september 2014 heeft de statutenwijziging goedgekeurd. De nieuwe statuten zien er als volgt uit:

HOOFDSTUK I : Algemene bepalingen

Artikel 1:

De vereniging is een gemeentelijk extern verzelfstandigd agentschap in privaatrechtelijke vorm overeenkomstig de bepalingen van het Gemeentedecreet. Zij draagt de naam vzw Sportinstellingen Dessel, afgekort vzw SID, en is gevestigd in het administratief centrum van de gemeente Dessel, Hannekestraat 1 te: 2480 Dessel.

Artikel 2:

De vereniging wordt opgericht door middel van omvorming van de bestaande vzw Sportinstellingen Dessel en dit voor onbepaalde duur en kan te allen tijde ontbonden worden, mits inachtneming van de desbetreffende; bepalingen in de vzw-wet en het Gemeentedecreet.

Artikel 3:

De vereniging is belast niet het verwezenlijken van welbepaalde beleidsuitvoerende taken van gemeentelijk

belang.

De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van ieder winstbejag en in een geest van eerbiediging van alle' godsdienstige, filosofische en politieke strekkingen :

-het huren, exploiteren, onderhouden, beheren en ter beschikking stellen van sportaccommodatie in de' gemeente Dessel

-het bevorderen van de lichamelijke opvoeding en de sport, de recreatie en ontspanning en de beoefening van zoveel mogelijk sporttakken, dit zowel voor validen als minder-validen in de gemeente Dessel

-het inrichten van alle soorten sport-, recreatie- en ontspanningsactiviteiten, met inbegrip van initiaties en sportkampen

De vereniging mag met dit doel alle onroerende en roerende goederen verwerven en uitrustingen bezitten, alle diensten in dat verband uitbaten, alle nuttige overeenkomsten afsluiten met openbare machten of private personen en deelnemen aan of meewerken met verenigingen die een gelijkaardig doel nastreven, in zoverre zij niet in tegenstrijd zijn met het gemeentedecreet of met de wet op de vzw's.

Zij zal handelsactiviteiten mogen hebben, zoals het uitbaten van drankgelegenheden in haar infrastructuur.. Voor de werking, uitbating en onderhoud, mag zij zelf personeel tewerkstellen. Zij mag bijgevolg alle verrichtingen doen die betrekking hebben op haar doel of van die aard zijn dat zij de verwezenlijking ervan begunstigen, dit alles in nauwe samenwerking met het gemeentebestuur.

De vereniging realiseert haar doel in overleg met en met medewerking van de gemeente Dessel. Hiertoe wordt een samenwerkingsovereenkomst afgesloten tussen de gemeente Dessel en de vereniging, waarin de onderlinge rechten en plichten worden bepaald.

De samenwerkingsovereenkomst wordt gesloten voor een periode die uiterlijk twaalf maanden na de. volledige vernieuwing van de gemeenteraad eindigt. _ Als _ binnen die. periode geen nieuwe

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

samenwerkingsovereenkomst in werking is getreden, wordt de bestaande overeenkomst verlengd tot een nieuwe overeenkomst in werking treedt.

Artikel 4:

De vereniging zal alle door haar in beheer zijnde sportaccommodaties ter beschikking stellen voor sport- en recreatieactiviteiten in Dessel in al zijn vormen en voor alle bevolkingsgroepen. Ideologische of filosofische redenen kunnen niet worden ingeroepen om het gebruik ervan aan een groepering te ontzeggen. Zij zal de ontmoeting van en de samenwerking tussen alle bevolkingsgroepen van het grondgebied bevorderen.

Artikel 5:

De vereniging is onderworpen aan de verplichtingen inzake openbaarheid van bestuur en forniele

motivering die gelden voor de gemeente en aan de wetgeving inzake overheidsopdrachten,

Artikel 6:

Voor al wat niet in deze statuten is opgenomen, wordt verwezen naar de regelgeving uit de vzw-wet van 27

juni 1921 en het Gemeentedecreet van 15 juli 2005.

HOOFDSTUK Il : - lidmaatschap

Artikel 7:

De vereniging telt effectieve leden. Zij kan leden-deskundigen en ereleden aanvaarden. Alleen de effectieve leden zijn stemgerechtigd. Hun aantal mag niet lager zijn dan veertien. Door de leden is geen lidmaatschapsbijdrage verschuldigd.

Artikel 8:

Categorie A. de gemeente

De door de in de Desselse gemeenteraad zetelende politieke fracties aangeduide gemeenteraadsleden, inclusief de schepen van sport, die hun woonplaats dienen te hebben binnen de gemeente Dessel. Zij oefenen hun stemrechten gezamenlijk uit, overeenkomstig de instructies van de gemeenteraad. De gemeente is, ongeacht het aantal gemeentelijke vertegenwoordigers, slechts één lid.

Categorie B. vertegenwoordigers van gebruikers

Afgevaardigden van clubs die hun hoofdactiviteit hebben in de door vzw SID beheerde installaties.

Categorie C. vertegenwoordigers van de adviesraad

Afgevaardigden van de gemeentelijke sportraad.

De leden van categorie B en C worden als volgt samengesteld : minimaal dertien leden van beide categorieën samen.

De door het gemeentebestuur aangestelde vrijetijdsconsulent belast met sportaangelegenheden, maakt van rechtswege als niet-stemgerechtigd lid deel uit van de vergadering.

Artikel 9:

De onverenigbaarheden van art. 229 van het Gemeentedecreet zijn steeds van toepassing met betrekking

tot lidmaatschap van de Algemene Vergadering van de EVA-vzw SID.

Er bestaat eveneens een onverenigbaarheid tussen het lidmaatschap van de vereniging en diegenen die verbonden zijn met de vereniging door een arbeidsovereenkomst of concessieovereenkomst.

Artikel 10:

Telkens als om één of andere reden een einde komt aan het lidmaatschap van een afgevaardigde zal de Raad van Bestuur zo spoedig mogelijk de belanghebbende groep uitnodigen om te voorzien in de kandidatuurstelling van een nieuw lid. Dit verzoek zal gebeuren bij gewone brief, ondertekend door de voorzitter en de secretaris. De bestaande leden blijven in functie tot rechtsgeldig in hun vervanging is voorzien.

Artikel 11:

Een lid dat gemandateerd werd vanuit een vereniging/club moet als ontslagnemend aanzien worden wanneer de betrokken vereniging/club vraagt om in zijn vervanging te voorzien of wanneer hij zijn ontslag per gewone brief indient.

Artikel 12:

Een gemandateerde van de gemeenteraad houdt op lid te zijn vanaf het ogenblik dat :

-een politieke fractie vraagt te voorzien in de vervanging van het door haar gemandateerde lid

door ontslag ingediend door het lid per gewone brief

wanneer het lid naar een andere gemeente verhuist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

Artikel 13:

Het lidmaatschap vervalt voor alle leden bij de eerste Algemene Vergadering na de installatie van de gemeenteraad. De Raad van Bestuur neemt initiatief om in een nieuwe ledenoproep te voorzien en voor de installatievergadering van de nieuwe Algemene Vergadering.

Artikel 14:

Op unaniem voorstel van een ledengroep, kan de Algemene Vergadering deskundigen als lid, zonder stemrecht, opnemen. Aan verdienstelijke leden kan zij op voorstel van de Raad van Bestuur een erelidmaatschap verlenen.

HOOFDSTUK III : - algemene ledenvergadering

Artikel 15:

De Algemene Vergadering bestaat uit alle leden van de vereniging.

Artikel 16:

De Algemene Vergadering is bevoegd inzake :

-de goedkeuring van de statuten;

-de goedkeuring van een wijziging van de statuten;

-de benoeming en afzetting van bestuurders;

-de benoeming en afzetting van commissarissen & het vastleggen van een eventuele bezoldiging;

-kwijting verlenen aan bestuurders en commissarissen;

-goedkeuring van de begroting en de rekeningen;

-de ontbinding van de vzw;

-de benoeming van de vereffenaars, wanneer de vzw ontbonden zal worden;

-de uitsluiting van een (werkend) lid;

-de omzetting van een vzw in een vennootschap met sociaal oogmerk;

-het opstellen en goedkeuren van een huishoudelijk reglement.

Artikel 17:

De vergadering wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur. Deze bijeenroeping zal minstens tweemaal per jaar gebeuren, met name een eerste maal in het voorjaar en ten laatste op 30 juni en een tweede maal in het najaar. Op de vergadering van het voorjaar zal de rekening van het voorbije jaar en op die van het najaar de begroting van het volgende jaar ter goedkeuring worden voorgelegd. De Raad van Bestuur is bovendien verplicht een bijzondere Algemene Vergadering bijeen te roepen als ten minste één vijfde van de stemgerechtigde leden erom verzoeken. ln deze gevallen zal de Algemene Vergadering bijeengeroepen worden binnen de 8 weken na het indienen van de schriftelijke aanvraag.

Artikel 18:

De bijeenroeping van de Algemene Vergadering gebeurt per gewone brief of per e-mail. De oproeping vermeldt de agenda, plaats en uur van de vergadering. Hij wordt ondertekend door de voorzitter en de secretaris.

Artikel 19;

De agenda van de Algemene Vergadering wordt ter kennis gegeven aan de Gemeenteraad binnen een tijdsbestek dat garanties biedt dat de Gemeenteraad kennis heeft kunnen nemen van de vooropgestelde agendapunten én voldoende tijd heeft gekregen om zich te kunnen uitspreken over de agendapunten van de eerstvolgende Algemene Vergadering. Deze bepaling geldt onverminderd de door de vzw-wetgeving voorziene minimumtermijn van 8 dagen waarbinnen alle leden van de Algemene Vergadering van tevoren worden opgeroepen voor de Algemene Vergadering.

Artikel 20:

Er mogen geen besluiten genomen worden over zaken die niet op de agenda vermeld staan. Leden en derden met een wettig belang kunnen de besluiten van de Algemene Vergadering bekomen; ondertekend door twee bestuurders.

Artikel 21:

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens afwezigheid, door de oudste ondervoorzitter of, bij diens ontstentenis, door de jongste ondervoorzitter. Wanneer leden tweemaal na mekaar afwezig zijn zonder geldige redenen, zal de Raad van Bestuur de ledengroep waartoe zij behoren vragen om in hun vervanging te voorzien.

Artikel 22:

De gemeente Dessel beschikt, overeenkomstig art. 246§1 van het Gemeentedecreet, over de meerderheid van stemmen in de Algemene Vergadering. De vertegenwoordigers van de gebruikers en adviesraden hebben elk één stem in de Algemene Vergadering. Leden-deskundigen en ereleden hebben enkel een adviserende rol.

i

Mon 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 23:

De Algemene Vergadering is geldig samengesteld mits aanwezigheid van de gemeente Dessel. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemgerechtigden, voor zover de wet of de statuten geen bijzondere meerderheid hebben voorzien. Elk lid, behalve de gemeente, kan zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een ander lid voorzien van een schriftelijke volmacht. Ieder lid kan slechts één volmacht in zijn bezit hebben. Gemeentelijke vertegenwoordigers kunnen wei hun stemrechten laten uitoefenen door andere gemeentelijke vertegenwoordigers.

HOOFDSTUK IV : - Raad van Bestuur

Artikel 24:

De leden van de Raad van Bestuur worden benoemd door de Algemene Vergadering. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van minimaal vijf leden en maximaal dertien leden. De bestuurders worden al dan niet uit de leden van de Algemene Vergadering benoemd. De leden van de Raad van Bestuur, die geen lid zijn van de Algemene Vergadering, hebben het recht de Algemene Vergadering bij te wonen zonder stemrecht.

De gemeente draagt steeds de meerderheid van de bestuurders voor, conform de bepalingen in het Gemeentedecreet. Deze voordracht waarborgt elke fractie een vertegenwoordiging. Ten hoogste twee derde van de door de gemeente voorgedragen leden van de Raad van Bestuur is van hetzelfde geslacht. Minimaal twee andere bestuurders worden aangeduid door de leden van categorie B en C.

De schepen van sport is van ambtswege voorzitter. Uit de leden van de Raad van Bestuur kiest de Algemene Vergadering twee ondervoorzitters. De twee ondervoorzitters behoren elk tot een verschillende ledencategorie.

De door het gemeentebestuur aangestelde vrijetijdsconsulent belast met sportaangelegenheden, maakt van rechtswege als niet-stemgerechtigd lid deel uit van de Raad van Bestuur en neemt het secretariaat ervan waar.

Artikel 25:

Het mandaat van bestuurder eindigt door overlijden, ontslag, herroeping, uitsluiting, verlies van lidmaatschap of door het feit dat de bestuurder in de onmogelijkheid verkeert zijn mandaat uit te oefenen. Wanneer mogelijk, blijft de bestuurder in functie tot zijn opvolger is benoemd.

De bestuurders worden benoemd voor een periode die gelijk loopt met de gemeentelijke legislatuur. De ontslagnemende bestuurders blijven in functie tot hun vervangers rechtsgeldig zijn benoemd door de nieuw samengestelde Algemene Vergadering. De Algemene Vergadering dient samen te komen binnen een termijn van 6 maanden na de installatievergadering van de gemeenteraad.

Artikel 26:

Indien een mandaat vacant is, wordt een bestuurder benoemd om het mandaat van degene die hij vervangt

te beëindigen. De aanduiding gebeurt met inachtneming van artikel 25.

Artikel 27:

De Raad van Bestuur duidt een penningmeester aan.

Artikel 28:

De Raad van Bestuur wordt aangesteld als beheersorgaan van de sportinstellingen Dessel conform art.9b van de wet van 16 juli 1973 waarbij de bescherming van de ideologische en filosofische strekkingen gewaarborgd wordt.

Artikel 29:

De Raad van Bestuur leidt de vereniging en vertegenwoordigt haar bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. Hij heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of deze statuten aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden. Hij kan dus alle betalingen doen of ontvangen en daarvan kwijtschrift geven of eisen, alle roerende en onroerende goederen verkrijgen, vervreemden, huren of verhuren, alle subsidies, tegemoetkomingen, legaten en giften aanvaarden en ontvangen; aile contracten afsluiten en ondernemingen doen; aile leningen met of zonder waarborg afsluiten, pleiten als eiser of verweerder, uitvoeren of doen uitvoeren van alle vonnissen, enz... Deze opsomming is niet beperkend, maar enkel exemplatief.

Artikel 30:

De Raad van Bestuur benoemt en ontslaat alle personeelsleden en stelt hun opdracht vast.

Artikel 31:

De Raad van Bestuur draagt er zorg voor tijdig alle wettelijke voorzieningen, publicaties en aangiften te

doen.

. ~ '

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 32:

Voor alle akten uitgaande van de Raad van Bestuur volstaat, opdat de vereniging geldig tegenover derden vertegenwoordigd weze, de gezamenlijke handtekening van de voorzitter met die van de secretaris of penningmeester zonder dat zij machtiging dienen voor te leggen.

Artikel 33:

De Raad van Bestuur vergadert tenminste éénmaal per maand op uitnodiging van de voorzitter of twee bestuurders of één van de twee ondervoorzitters. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders. Bij staking van stemmen wordt een tweede stemronde gehouden; Is er nog een gelijkheid, dan beslist de voorzitter van de vergadering. Van elke bijeenkomst van de Raad van Bestuur moet een verslag worden opgesteld en opgenomen in een verslagboek. Dit verslag wordt opgesteld door de secretaris en ondertekend door de voorzitter en de secretaris. Uittreksels eruit of afschriften ervan worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris. Verslagen kunnen te allen tijde ingekeken worden op de maatschappelijke zetel.

Artikel 34:

De Raad van Bestuur kan te allen tijde werkgroepen opstarten, welke onder het voorzitterschap staan van

een ondervoorzitter of een andere bestuurder.

HOOFDSTUK V : - commissarissen

Artikel 35:

Het toezicht over de financiën van de vereniging wordt opgedragen aan een commissaris-revisor, met

inachtneming van de wettelijke bepalingen terzake.

Artikel 36:

De commissaris-revisor is gerechtigd te allen tijde inzage te nemen van aile boekhoudkundige documenten van de vereniging zonder verplaatsing ervan. Zij zijn verplicht ieder jaar voor 1 mei een gemotiveerd verslag op te stellen omtrent de rekeningen van het voorbije boekjaar. De leden van de Raad van Bestuur zijn verplicht hen daarbij alle gewenste hulp te bieden, alle gevraagde documenten voor te leggen en elke gevraagde uitleg te verstrekken. Hun verslag moeten zij uiterlijk op 1 mei van elk jaar bezorgen aan het college van burgemeester en schepenen, samen met de rekeningen opgemaakt door de zorgen van de Raad van Bestuur. Dit verslag dient tevens, voor de eerstvolgende Algemene Vergadering, op de maatschappelijke zetel ter inzage worden gehouden van alle leden die dat wensen, en de besluiten ervan moeten door de Raad van Bestuur worden voorgelegd aan de Algemene Vergadering. Het volledig verslag dient gehecht te worden aan de rekening van het desbetreffende boekjaar.

HOOFDSTUK VI : - boekhouding

Artikel 37:

Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Artikel 38:

Jaarlijks wordt door de Raad van Bestuur een begroting opgemaakt voor het komende jaar, om deze ter

goedkeuring voor te leggen aan de Algemene Vergadering.

HOOFDSTUK Vil : ontbinding en vereffening

Artikel 39:

De Algemene Vergadering kan te allen tijde beslissen de vereniging te ontbinden volgens de wet.

Artikel 40:

In geval van ontbinding wordt het nettoactief van de vereniging overgedragen aan een andere vereniging

zonder winstoogmerk, ten bate van het sportleven in de gemeente.

Artikel 41:

Noch de ontslagnemende of uitgesloten leden, noch hun rechthebbenden kunnen een recht doen gelden op het sociaal bezit van de vereniging. Evenmin kunnen zij mededeling of afschrift van rekeningen, verzegeling van goederen of het opmaken van een inventaris eisen.

HOOFDSTUK VIII : - slotbepalingen

Artikel 42:

MOD 2.2

Luik B Vervolg

Alle bepalingen, voorschriften, enz.., die niet uitdrukkelijk voorzien zijn in de huidige statuten en voor zover ze niet in strijd zijn met de wet op de vzw's, kunnen geregeld worden door een overeenkomst tussen het gemeentebestuur en de vereniging.

Artikel 43:

Om de werking binnen de vereniging optimaal te laten verlopen, kan zij een huishoudelijk reglement

opstellen om interne afspraken te maken.

Gedaan te Dessel, 16 oktober 2014

De Algemene Vergadering van de vzw Sportinstellingen Dessel, rechtsgeldig bijeengekomen op 24 september 2014 heeft volgende nieuwe samenstelling van de Algemene Vergadering goedgekeurd:

- Minnen Herman, Hoefstraat 14 te 2480 Dessel

- Paeshuyse Bleke, Broekstraat 76 te 2480 Dessel

- Melis Dirk, Kattenberg 49 te 2480 Dessel

- Gys Ferdinand, Brasel 23 te 2480 Dessel

- Van Reusel Theo, Delstraat 26 te 2480 Dessel

- Vercaigne Jean, Bergenstraat 10 te 2480 Dessel

- Wils Johan, Turnhoutsebaan 70 A te 2480 Dessel

- Praet Frans, Romboutsstraat 28 te 2480 Dessel

- Claes Evelien, Sluis 212/102 te 2400 Mol

- Faes Phil, Kruisberg 28 te 2480 Dessel

- Geerts François, Pastoor Wuytsstraat 1 te 2480 Dessel

- Jennen Ludo, Driesstraat 8 tel 480 Dessel

- Michiels Christof, Molsebaan 51 te 2480 Dessel

- Segers Ivan, Boonhofstraat 3 te 2480 Dessel

- Rogmans Benny, Pastorijstraat 21 te 2480 Dessel

- Vanherck Maria, Heegstraat 64 te 2480 Dessel

- Mertens Christiane, Bel 144 te 2440 Geel

De Algemene Vergadering van de vzw Sportinstellingen Dessel, rechtsgeldig bijeengekomen op 24

september 2014 heeft volgende personen benoemd tot leden van de Raad van Bestuur:

- Minnen Herman, Hoefstraat 14 te 2480 Dessel

- Praet Frans, Romboutsstraat 28 te 2480 Dessel

- Broeckx Willy, Kuilstraat 72 te 2480 Dessel

- Vandendungen Anita, Hannekestraat 39 te 2480 Dessel

- Wuyts Jolien, Polderstraat 17 te 2480 Dessel

- Paeshuyse Bleke, Broekstraat 76 te 2480 Dessel

- Van den Broeck Jo, Nieuwtraat 63 te 2480 Dessel

- Gys Ferdinand, Brasel 23 te 2480 Dessel

- Lenaerts Maria, Markt 3 C te 2480 Dessel

- Van Reusel Theo, Delstraat 26 te 2480 Dessel

- Vercaigne Jean, Bergenstraat 10 te 2480 Dessel

- Wils Johan, Turnhoutsebaan 70.A te 2480 Dessel

De Raad van Bestuur heeft volgende functies verkozen:

- Voorzitter (bepaald volgens de statuten - de schepen van sport): Herman Minnen

- Ondervoorzitter: Theo Van Reusel

- Ondervoorzitter: Jolien Wuyts

De Algemene Vergadering benoemt Van Herck & Co Bedrijfsrevisoren CVBA, Herentalsebaan 645 te 2160 Wommelgem als commissaris-revisor.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/06/2013
ÿþr M0D 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatghlarl hekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter drilge R G E L E G D

G lF~F_e. RECHTBANK VAN

~ ~

_~ ~~ .:~.

*13089080*

11,11

v 3 "$U~vl 2~13

KOOPHANDÊL TURNHOUT

De griffier

Griffie

Ondernemingsnr : 464.438.473

Benaming

(voluit) : vzw SPORTINSTELLINGEN DESSEL

(verkort) : VZW SID

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Hannekestraat 1 - 2480 Dessel

Onderwerp akte : Nieuwe samenstelling Algemene Vergadering en Raad van Bestuur

De Algemene Vergadering van de vzw Sportinstellingen Dessel, rechtsgeldig bijeengekomen op 24 april 2013, heeft éénparig de volgende nieuwe samenstelling van de Algemene Vergadering goedgekeurd :

Broeckx Willy, Kuilstraat 72, 2480 Dessel

Coomans Johnny, Kijsberg 32, 2480 Dessel

Dries Alfons, Nieuwedijk 37, 2480 Dessel

Faes Phil, Kruisberg 28, 2480 Dessel

Geerinckx Eddy, Kruisberg 78, 2480 Dessel

Geerts François, Pastoor Wuytsstraat 11, 2480 Dessel

Huysmans Koen, Hoogveldestraat 23, 2480 Dessel

Jennen budo, Driesstraat 8, 2480 Dessel

Joosen Jacqueline, Schans 7, 2480 Dessel

Leenmens Danny, Hannekestraat 30, 2480 Dessel

Michiels Christof, Molsebaan 51, 2480 Dessel

Michielsen Annie, Netestraat 22, 2480 Dessel

Minnen Chris, Delstraat 15, 2480 Dessel

Minnen Herman, Hoefstraat 14, 2480 Dessel

Paeshuyse Bieke, Broekstraat 76, 2480 Dessel

Praet Frans, Romboutsstraat 28, 2480 Dessel

Rogmans Benny, Pastorijstraat 21, 2480 Dessel

Segers Ivan, Boonhofstraat 3, 2480 Dessel

Van den Broek Jo, Nieuwstraat 63, 2480 Dessel

Van Reusel Theo, Delstraat 26, 2480 Dessel

Vandendungen Anita, Hannekestraat 39, 2480 Dessel

Vercaigne Jean, Bergenstraat 10, 2480 Dessel

Verheyen Flip, Vijverstraat 4, 2480 Dessel

Willems Viviane, Gemeentedijk 25, 2460 Dessel

Wils Johan, Turnhoutsebaan 70 A 2480 Dessel

Wuyts Jollen, Akkerstraat 1, 2480 Dessel

Volgende personen zijn statutair verkozen in de Raad van Bestuur van vzw SID

Minnen Herman - voorzitter

Praet Frans - ondervoorzitter

Van Reusel Theo - ondervoorzitter

Broeckx Willy - lid

Van den Broeck Jo - lid

Vandendungen Anita - lid

Vercaigne Jean - lid

Wils Johan - lid

Wuyts Jollen - lid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

MOD 2.2

Gedaa te Dessel, 8 mei 2013

Her n Minnen

Voorzitter

J

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/12/2011
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

III iiiiu1m1ur 1111

*11191121*

V beh

aa

Be Stai

Ondernemingsnr : 464.438.473

Benaming

(voluit) : vzw Sportinstellingen Dessel

(verkort) : vzw S.I.D.

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Hannekestraat 1 - 2480 Dessel

Onderwerp akte : Wijziging samenstelling Raad van Bestuur en Algemene Vergadering

De Algemene Vergadering van de vzw Sportinstellingen Dessef, rechtsgeldig bijeengekomen op 27 april; 2011 en 26 oktober 2011 heeft volgende wijziging in de Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering goedgekeurd :

Tom Smet, Dijkstraat 51, 2480 Dessel (Bediende - Belg) neemt ontslag uit de Raad van Bestuur en de; Algemene Vergadering.

Jean Vercaigne, Bergenstraat 10, 2480 Dessel (Gepensioneerd - Belg) wordt verkozen als lid van de Raad van Bestuur ter vervanging van Tom Smet.

Christof Michiels, Molsebaan 51, 2480 Dessel (Arbeider - Belg) wordt verkozen als lid van de Algemene: Vergadering ter vervanging van Tom Smet.

Eddy Dillen, Boshoek 1, 2480 Dessel (Gepensioneerd - Belg) neemt ontslag uit de Algemene Vergadering. Philip Verheyen, Vijverstraat 4, 2480 Dessel (Arbeider - Belg) wordt verkozen als lid van de Algemene; Vergadering ter vervanging van Eddy Dillen.

Gedai te Dessel, 15 november 2011

v

Herman Minnen

Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SPORTINSTELLINGEN DESSEL, AFGEKORT : SID

Adresse
HANNEKESTRAAT 1 2480 DESSEL

Code postal : 2480
Localité : DESSEL
Commune : DESSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande