SPORT+KAPELLEN, AFGEKORT : SPORT + EN/OF SPORT PLUS

Association sans but lucratif


Dénomination : SPORT+KAPELLEN, AFGEKORT : SPORT + EN/OF SPORT PLUS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 420.094.528

Publication

15/04/2014
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

!!III7111J

II

II

behc

aar

Belg Staal

neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel Antwerpen, op

03 APR. 1014

oîotzi

Griffie

Ondernemingsnr : 0420.094.528

Benaming

(voluit) : Sport + Kapellen

(verkort):

Rechtsvorm: Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel: Beukendreef 33 2950 Kapellen

Onderwerp akte: Statutenwijziging  Benoeming

Volgens de Algemene Ledenvergaderingen d.d. 14/03/2014 en 31/03/2014 worden in de statuten artikels 2 , 4, 5 , 6 , 7 , 8 , 10 , 11 , 12 , 13, 14 ,15 ,16, 17 , 18 , 19 en 20 gewijzigd,

Statuten Sport Plus Kapellen

Titel I. Naam  zetel  doel duur

Artikel 1. De vereniging draagt als naam «SPORT+KAPELLEN » vereniging zonder winstoogmerk.

[n haar betrekkingen met haar leden mag zij ook gebruik maken van de afkorting « SPORT + » en/of;

«SPORT PLUS » ,

Artikel 2. De zetel van de vereniging is gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen op het adres' Beukendreef 33 te 2950 Kapellen

Artikel 3. De vereniging heeft tot doel de leden de gelegenheid te geven aan ontspanning te doen en diverse sporten te beoefenen zowel individueel als in familieverband . Ter verwezenlijking van haar doel kan de vereniging alle daden stellen voor zover zij niet in tegenstrijd met de wetgeving zijn. Alle winstoogmerken worden echter uitgesloten.

Artikel 4. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ten alle tijde worden ontbonden.

Titel IL Leden

Artikel 5. Het aantal leden is onbeperkt maar moet minstens vier bedragen.

Artikel 6. Om toegelaten te worden als vast lid van de vereniging is het akkoord vereist van de Raad van , Bestuur mits betaling van het verschuldigde lidgeld en eventueel de nodige administratieve verplichtingen' indien deze noodzakelijk zijn volgens het Huishoudelijk Reglement, Zoals voorzien in het Huishoudelijk, Reglement dient ieder lid jaarlijks tijdig te voldoen aan het betalen van het verschuldigde lidgeld en de' eventuele administratieve verplichtingen.

Artikel 7. De jaarlijkse bijdrage van de [eden bedraagt maximum 300,00 euro, De bijdrage wordt jaarlijks door de Raad van Bestuur vastgesteld.

Artikel 8. Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet per aangetekende brief of' elektronisch aan de Raad van Bestuur ter kennis gebracht worden. Bij het niet tijdig naleven van de verplichtingen opgelegd in artikel 6 start automatisch een procedure voorzien in het Huishoudelijk Reglement en is het lid ook niet stemgerechtigd op de Algemene Vergadering zolang hij zich niet in orde heeft gesteld. De uitsluiting van een lid om een andere reden kan slechts door de Algemene Vergadering gebeuren na het beëindigen van de procedures zoals beschreven in het Huishoudelijk Reglement en moet met een twee derde' meerderheid van de vertegenwoordigde leden worden goedgekeurd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 12

Artikel 9. Uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvoigers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave van of een vergoeding voor gestorte bedragen of gedane inbrengsten vorderen.

Titel Ill. Raad van Bestuur

Artikel 10. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van tenminste drie en maximaal 12 leden die lid zijn van de vereniging. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering bij gewone meerderheid. Hun mandaat loopt over een periode van drie jaar en zij zijn ten allen tijde herkiesbaar. Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit. Tijdens hun mandaat kunnen bestuurders slechts door een twee derde meerderheid van de Algemene Vergadering worden ontslagen. Het staat hen vanzelfsprekend steeds vrij om zelf ontslag in te dienen. Bij afzetting of ontslag vaneen bestuurder wordt onmiddellijk in diens vervanging voorzien indien er minder dan drie bestuurders in functie blijven.

Artikel 11. De Raad van Bestuur kan uit zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris, een penningmeester en elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht benoemen. De voorzitter of zijn vervanger roept de raad bijeen en zit de vergadering voor. Ingeval van belet kan de vergadering bijeengeroepen worden door twee bestuurders. Indien de voorzitter of zijn vervanger niet aanwezig kan zijn wordt door de aanwezige leden een voorzitter aangeduid. De Raad vergadert geldig indien ten minste de helft van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of van diegene die hem vervangt. Een bestuurder mag zich laten vertegenwoordigen maar niemand mag meer dan één volmacht dragen. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt die door de aanwezige leden van de Raad van Bestuur ondertekend worden.

Artikel 12. De Raad van Bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden met uitzondering van degene die door de wet uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden. De Raad kan zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden. Leden die namens de Raad van Beheer optreden moeten ten aanzien van derden blijk geven van hun machtiging, De VZVV wordt ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de handtekeningen van de voorzitter en twee leden van de Raad van Bestuur samen handelend

Artikel 13. De Raad van Bestuur stelt het Huishoudelijk Reglement op en stelt jaarlijks de rekeningen op van het verlopen dienstjaar samen met de begroting van het volgend boekjaar.

Titel IV. Algemene Ledenvergadering

Artikel 14. De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle vaste leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of een door de Raad van Bestuur aangeduid ander lid van de raad tenzij,de vergadering  met gewone meerderheid hierover anders beslist. Een lid kan zich door een ander lid laten vertegenwoordigen. Een lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen. Elk lid beschikt over één stem op de Algemene Vergadering.

Artikel 15. De Algemene Vergadering is volgens de wet bevoegd voor: het wijzigen van de statuten, het benoemen en ontslaan van de bestuurders, de benoeming en afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval hun een bezoldiging wordt toegekend, de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen, het uitsluiten van een vast lid, het goedkeuren van begrotingen en rekeningen, het vrijwillig ontbinden van de vereniging, de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk en verder aile gevallen waarin de wet of de statuten dat vereisen. De restbevoegdheid is voorbehouden aan de Raad van Bestuur.

Artikel 16. De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen, Zij moet minstens eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar, de begroting van het volgend jaar evenals de kwijting aan de bestuurders. Dit dient te gebeuren binnen de zes maanden na het einde van het werkjaar dat loopt van 1 januari tot 31 december. Zij kan in buitengewone zitting worden bijeengeroepen door ofwel een aanvraag van één vijfde van de vaste leden gericht aan de voorzitter ofwel op uitnodiging van de Raad van Bestuur telkens wanneer het belang van de vereniging zulks vereist. De oproeping tot de Algemene Vergadering moet, om geldig te zijn, worden goedgekeurd door de voorzitter of twee beheerders. Alle vaste leden moeten ten minste acht dagen voor de vergadering worden opgeroepen (schriftelijk of elektronisch). De oproeping, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda die wordt vastgelegd door de Raad van Bestuur. Elk voorstel, ondertekend door tenminste één twintigste van de leden en ingediend drie dagen voor de Algemene Vergadering bij de voorzitter dient eveneens op de agenda gebracht. Op de Algemene Vergadering kan van de agenda worden afgeweken en kan nog een puni bter bespreking worden ingelast bij hoogdringendheid mits goedkeuring van de meerderheid van de aanwezige leden.

Voor-

behoyen aarhnet Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

NIOD 2.2

Luik B Vervolg

Artikel 17, Met uitzondering van de door de wet voorziene gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen beslist ' de stem van de voorzitter van de vergadering. Een meerderheid van twee derden der stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid. De stemming is niet geheim, behalve inzake de verkiezing of afzetting vanbestuurders evenals de uitsluiting van een lid. Wei kan steeds één vijfde van de aanwezige [eden de geheime stemming vragen over ieder agendapunt Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging in

" detail op de oproeping is vermeld en indien ten minste twee derden van de vaste leden op de vergadering " aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Ingeval dit quorum niet bereikt wordt kan een tweede Algemene Vergadering worden bijeengeroepen. Deze vergadering neemt een beslissing ongeacht het aantal aanwezige of

" vertegenwoordigde leden. Er moet tussen de twee vergaderingen ten minste 15 dagen zitten.Om een statutenwijziging te kunnen aannemen is ten minste twee derde van de stemmen vereist. Indien de wijziging ' betrekking heeft op het doel van de VZW of in geval van ontbinding is het vereiste stem quorum vier vijfde. Zodra de wijzigingen aangenomen zijn dienen deze te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel samen met een gecoördineerde tekst van de statuten naar aanleiding van de veranderingen.

Artikel 18. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt die ondertekend worden door de voorzitter en twee bestuurders. De notulen zijn beschikbaar in een register dat kan ingezien worden op de zetel van de véreniging. Uitttreksels worden geldig ondertekend door de voorzitter en twee bestuurders. Leden, alsook derden die een belang kunnen aantonen, hebben het recht om inzage in het register en/of afschrift van de notulen te vragen.

Titel V. Ontbinding en vereffening

Artikel 19, In geval van goedkeuring van een vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering of bij 1 gebrek daaraan de rechtbank, één of meerdere vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid en de vereffeningsvoorwaarden. Bij ontbinding of beëindiging van de verenigingnzal het eventueel actief na delging van het passief worden aangewend voor een gelijkaardig doel als dat van de vereniging

Artikel 20. Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk nis geregeld zijn de wettelijke bepalingen van toepassing

Volgend de Algemene Ledenvergadering d.d. 14/03/2014

Benoeming als bestuurder

Coninclor Maria Gysels Hugo Cederlaan 12 2900 Schoten geb. te Antwerpen 01/04/1945 geb. te Merksem 02/01/1946

Cederlaan 12 2900 Schoten

De Raad van Bestuur is als volgt samengesteld:

Voorzitter Albert Thoné

Secretaris Marianne Van De Weyer Penningmeester Guido Thoné Deelnemende Leden

Ingrid Rogiers Marc Ausloos Nic Ausloos Maria Coninckx Hugo Gysels

dhr. Albert Thoné

bestuurder

Platanendreef 104

Platanendreef 69

Julialei 11

Mattheus Mannienlaan 19 Mattheus Mannienlaan 19 Mattheus Mannienlaan 19 Cederlaan 12

Cederlaan 12

2950 Kapellen 2950 Kapellen 2930 Brasschaat

2940 Stabroek 2940 Stabroek 2940 Stabroek 2900 Schoten 2900 Schoten

Op de laatste brz. van ,Luik lq vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

19/02/2013
ÿþ M00 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voo behau aan t Belgh Staats)

r}N,e+A 14"a A IV q1~

i 11LrV 1 ~ 1 1..ak~iV!`I

KOOPHANDEL

Q 7 -U- 2013

ANTW.-5 .PEN

.~.

1.

111U1 111011111 IIU1 11111 N1 11111111111111 111

x13030120'

J

Ondernemingsnr : 0420.094.528

Benaming

(voluit) : Sport + Zilverenhoek

(verkort)

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Beukendreef, 33, 2950 Kapellen

Onderwerp akte : Uittreksel uit de algemene vergadering van 2 februari 2013.

DECHARGE

De algemene vergadering van 2 februari 2013 verleende décharge aan de Raad van Bestuur voor het,. werkingsjaar 2012.

NAAMSVERANDERING

Conform artikel 1 van de statuten wordt de naam van de vzw gewijzigd in Sport + Kapellen.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Volgende leden nemen ontslag:

De Groof,Kurt, De Vloeiende 26, 2950 Kapellen, geb_ te Schoten 25/10/1972

Volgende personen worden aangeduid als lid:

Ingrid Rogiers, Mattheus Mannienlaan, 19, 2940 Stabroek, geb. te Berchem(Antwerpen) 07/08/1965

Marc Ausloos, Mattheus Mannienlaaan, 19, 2940 Stabroek, geb. te Merksem 0410711963

Guido Thoné, Juliglei, 11, 2930 Brasschaat, geb. te Brecht 07/04/1940

Nic Ausloos, Mattheus Mannienlaaan, 19, 2940 Stabroek, geb. te Antwerpen 8/06/1991

Overeenkomstig artikel 11 van de statuten is de Raad van Bestuur als volgt samengesteld:

Voorzitter: Albert Thoné, Platanendreef, 104, 2950 Kapellen

Secretaris: Marianne Van De Weyer, Platanendreef, 69, 2950 Kapellen

Penningmeester. Guido Thoné, Julialei, 11, 2930 Brasschaat

Verantwoordelijke Ledenbestand: Ingrid Rogiers, Mattheus Mannienlaaan, 19, 2940 Stabroek

Bestuurslid: Marc Ausloos, Mattheus Mannienlaan, 19, 2940 Stabroek

Verantwoordelijke Jeugdbestuur: Nic Ausloos, Mattheus Mannienlaaan, 19, 2940 Stabroek

Alle mandaten zijn onbezoldigd.

VOLMACHTEN

Ten behoeve van wettelijke verbintenissen aangegaan door de vzw zijn steeds twee handtekening van; leden van de Raad van Bestuur nodig.

Alle voorgaande bankvolmachten bij elke financiële instelling worden ingetrokken.

Ten behoeve van bankverrichtingen krijgen volgende personen bankvolmacht tot opnamen in geld van! maximum 300 Euro doorhun afzonderlijke handtekening:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOO 2.2

Luik B Vervolg

Albert Thoné, Platanendreef, 904, 2950 Kapellen

Marianne Van De Weyer, Platanendreef, 69, 2950 Kapellen

Guido Thoné, Julialei, 11, 2930 Brasschaat

Ten behoeve vanille andere bankverrichtingen krijgen de volgende personen bankvolmacht tot opnamen

van maximum 3.000 Euro, door hun afzonderlijke handtekening:

Albert Thoné, Platanendreef, 104, 2950 Kapellen

Marianne Van De Weyer, Platanendreef, 69, 2950 Kapellen

Guido Thoné, Julialei, 11, 2930 Brasschaat.

Voor bedragen boven de 3.000 Euro moeten de drie voorgaande personen gezamenlijk tekenen; enkel in dit

geval is het bedrag onbeperkt.

Ten behoeve van verplichingen ten overstaan van de posterijen kan elk lid van de Raad van bestuur poststukken ophalen, aangetekende zendingen in ontvangst nemen en postvolmacht bekomen.

Voor eenluiden uitteksel,

Albert Thoné Marianne Van De Weyer ' Guido Thoné

Voorzitter Secretaris Penningmeester

Ingrid Rogiers Marc Ausloos Nic Ausloos

Verantwoordelijke Bestuurslid Verantwoordelijke

Ledenbestand Jeugdbestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ver-

behoeden aan het Belgisch

Staatsblad

26/04/2012
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor

behouder aan het Belgisch

Staatsblau

11111 II1 U 11111 1I 11111111111111 111)

*iaoaoeae*

horgsfagd lier rriffie van de Rocheank von KoWdantii.d to Antworpen, op

1 6 ApR, 201!

Griffie

Ondernemingsnr 420.094.528

Benaming

(valuiti : Sport + Zilverenhoek

(verkorte Sport+

Rechtsvorm vzw

Zetel Beukendreef 33, 2950 Kapellen

Qnderwerp akte : Uittreksel uit de algemene vergadering van 28 januari 2012

DECHARGE

De algemene vergadering van 28 januari 2012 verleende décharge aan de Raad van Bestuur voor het werkingsjaar 2011.

SAMENSTELLING

RAAD VAN BESTUUR

Volgende leden nemen ontslag:

Bergs, Tom, Guyotlei 4, 2950 Kapellen, geb. 29/01/1972 te Deurne

Wim Cauwelaers, Essenhoutstraat 243, 2950 Kapellen, geb. 28/04/1986 te Kapellen

Frederik de Groot, Bloemenlaan 62, 2950 Kapellen, geb. 26/12/1978 te Brasschaat

Bart Van Laer, Knotwilgstraat 38, 2930 Brasschaat, geb. 01/05/1987 te Merksem

Volgende persoon wordt aangeduid als lid

Thoné Albert, Platanendreef 104, 2950 Kapellen, geb. 11/0511967 te Deurne

Van De Weyer Marianne, Platanendreef 69, 2950 Kapellen, geb. 09/05/1964 te Kapellen

De Raad van bestuur is als volgt samengesteld:

Voorzitter: Albert Thoné, Platanendreef 104,2950 Kapellen

Penningmeester: Kurt De Graaf, Lage Kaart 647, 2930 Brasschaat

Secretaris: Van De Weyer Marianne, Platanendreef 69, 2950 Kapellen

VOLMACHTEN

Ten behoeve van wettelijke verbintenissen aangegaan door de VZW zijn steeds 2 handtekeningen van leden van de raad van bestuur nodig.

Alle voorgaande bankvolmachten bij elke financiële instelling worden ingetrokken.

Ten behoeve van de bankverrichtingen krijgen de volgende personen bankvolmacht tot opnamen van

maximum 250 EURO, door hun afzonderlijke handtekening:

Marianne Van De Weyer, Platanendreef 69, 2950 Kapellen

Albert Thoné, Platanendreef 104,2950 Kapellen

Op ae laatste blz van Luik B veenmelden Recto Naam en hoedaniiil r-,'i v-3 Je instrumenterende notaris hetzij van de perso(olnlen i bevoegd de vereniging st rr,ring nt organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handteken ng

MOD22

Luik B - yen ,

Ten behoeve van de bankverrichtingen krijgen de volgende personen bankvolmacht tot opnamen van maximum 2500 EURO, door hun afzonderlijke handtekening:

Kurt De Groof, Lage Kaart 647, 2930 Brasschaat

De volmacht van laatste persoon wordt onbeperkt indien zijn handtekening vergezeld wordt van de

handtekening van één van volgende personen:

Marianne Van De Weyer, Piatanendreef 69, 2950 Kapellen

Albert Thoné, Platanendreef 104,2950 Kapellen

Ten behoeve van de verplichtingen ten overstaan van de posterijen kan elk lid van de raad van beheer poststukken ophalen, aangetekende zendingen in ontvangst nemen en postvolmacht bekomen.

Voor eensluidend uittreksel,

Voorbehouden aan het 4 Belgisch I Staatsblad

r

Albert Thoné Kurt De Groof Marianne Van De Weyer

Voorzitter Penningmeester Secretaris



Op de laat.te blz van Luik BB vermeloen Recto Naam en hoeda instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en;

bevoegd de vereniging s, chtmg of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handte ,en,nc;

26/06/2015
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

17 JUN! 2015

afdelirolifitwarpen



Ondernemingsnr : 0420.094.528

Benaming

(voluit) : SPORT+KAPELLEN

(verkort) : SPORTPLUS

Rechtsvorm : V.Z.W.

Zetel : Beukendreef, 33, 2950 Kapellen

Onderwerp akte : Uittreksel uit de algemene vergadering van 13 maart 2015 -Goedkeuring jaarrekening 2014 - Decharge - Wijziging Raad van Bestuur - Volmachten

DECHARGE:

De algemene vergadering van 13 maart 2015 keurde de jaarrekening per 31/12/2014 goed en verleende decharge aan de Raad van Bestuur voor het werkingsjaar 2014.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR:

Tijdens de algemene ledenvergadering van 13 maart 2015 wordt de beeïndiging aanvaard van he

bestuursmandaat van:

Gysels Hugo, geboren te Merksem op 02/01/1946, wonende Cederlaan 12, 2900 Schoten

Ausloos Nick, geboren te Antwerpen op 08/05/1991, wonende Matheus Mannienlaan, 19, 2940 Stabroek

Wordt de kandidatuur als nieuw bestuurslid aanvaard van:

Defossé Marc, geboren te Kapellen op 26/0111979, wonende Zoutestraat, 140, 2040 Antwerpen

De Grève Dirk, geboren te Antwerpen, op 13/12/1967, wonende Kauwensteinlaan, 2, 2940 Stabroek

Worden herverkozen:

Thoné Albert, geboren te Deume-Antwerpen op 11/05/1967, wonende Platanendreef, 104, 2950 Kapellen

herverkozen als Voorzitter

Van De Weyer Marianne, geboren te Kapellen op 09/05/1964, wonende Platanendreef, 69, 2950 Kapellen

herverkozen als Secretaris.

Overeenkomstig artikel 11 van de statuten is de Raad van Bestuur samengesteld als volgt:

Voorzitter: Thoné Albert, Platanendreef, 104, 2950 Kapellen

Secretarie: Van De Weyer Marianne, Platanendreef, 69, 2950 Kapellen

Penningmeester: Thoné Guido, Julialei, 11, 2950 Brasschaat

Verantwoordelijke ledenadministratie: Rogiers Ingrid, Mattheus Mannienlaan, 19, 2940 Stabroek

Bestuurslid: Ausloos Marc, bestuurslid, Mattheus Mannienlaan, 19, 2940 Stabroek

Bestuurslid: Coninckx Maria, Cederlaan 12, 2900 Schoten

Bestuurslid: Defossé Marc, Zoutestraat, 140, 2040 Antwerpen

Bestuurslid: De Grève Dirk, Kauwensteinlaan, 2, 2940 Stabroek

Alle mandaten zijn onbezoldigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2



lfoor- Luik B vervolg

behouden aan het Belgisch VOLMACHTEN

Staatsblad



Ten behoeve van wettelijke verbintenissen aangegaan door de vzw zijn steeds twee handtekeningen van leden van de Raad van Bestuur nodig.

Ten behoeve van de bankverrichtingen krijgen volgende personen volmacht tot opname van gelden tot een

beloop van maximum ë 300,00 door hun afzonderlijke handtekening:

Thoné Albert, Platanendreef, 104, 2950 Kapellen

Van De Weyer Marianne, Platanendreef, 69, 2950 Kapellen

Thoné Guido, Julialei, 11, 2950 Brasschaat

Rogiers Ingrid, Mattheus Mannenlaan, 19, 2940 Stabroek

Ten behoeve van de bankverrichtingen krijgen volgende personen volmacht tot opname van gelden tot een

beloop van maximum @ 3.000,00 door hun afzonderlijke handtekening:

Thoné Albert, Platanendreef, 104, 2950 Kapellen

Van de Weyer Marianne, Platanendreef, 69, 2950 Kapellen

Thoné Guido, Julialei, 11, 2950 Brasschaat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge Voor bedragen boven de E 3.000,00 moeten de drie voorgaande personen gezamenlijk tekenen; enkel in dit geval is het bedrag onbeperkt.

Ten behoeve van verplichtingen ten overstaan van de posterijen kan elk lid van de Raad van Bestuur poststukken ophalen, aangetekende zendingen in ontvangst nemen en postvolmacht bekomen.

Bij eenparigheid goedgekeurd door de algemene vergadering van 13 maart 2015 te Kapellen.

Voor eensluidend afschrift,

Thoné Albert, Van De Weyer Marianne, Rogiers Ingrid,

Voorzitter, Secretaris, Ledenadministratie,





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SPORT+KAPELLEN, AFGEKORT : SPORT + EN/OF SPO…

Adresse
BEUKENDREEF 33 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande