SPORTOASE OUDENAARDE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SPORTOASE OUDENAARDE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 568.677.148

Publication

15/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

13-01-2015

Griffie

*15300873*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0568677148

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Sportoase Oudenaarde

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 8 januari 2015, dat tussen:

1. "Groep Sportoase", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, World Trade Center - Tower I, Koning Albert II-laan 30 bus 28, ondernemingsnummer BTW BE 0874.040.670 RPR Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel, vertegenwoordigd door twee bestuurders, namelijk:

* de heer Cox, Eddy Alfons Marc, geboren te Brasschaat op 11 november 1958, (rijksregisternummer 58.11.11-321.62), wonende te 2960 Brecht (Sint-Job-in-'t-Goor), Guldensporenlei 14;

* de heer Van Isterdael Marc Clement Amelie, geboren te Aalst op 2 oktober 1962, (rijksregisternummer 62.10.02-249.93), wonende te 1741 Ternat (Wambeek), Droge Weidestraat 19, hier vertegenwoordigd door de heer Cox Eddy, voormeld.

2. "Groep Van Roey", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2310 Rijkevorsel, Sint Lenaartsesteenweg 7, ondernemingsnummer BTW BE 0422.924.651 RPR Antwerpen, afdeling Turnhout, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, te weten: "Eddy Cox", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht (Sint-Job-in-'t-Goor), Guldensporenlei 14, ondernemingsnummer BTW BE 0474.250.717 RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger: de heer Cox Eddy, voormeld.

3. "Cofely Services", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, World Trade Center - Tower I, Koning Albert II-laan 30 bus 28, ondernemingsnummer BTW BE 0402.947.797 RPR Franstalige rechtbank van koophandel Brussel, vertegenwoordigd door twee bestuurders, namelijk:

* de heer Sinéchal, Xavier Joseph Nicolas Henri, geboren te Ukkel op 6 maart 1953, (rijksregisternummer 53.03.06-061.20), wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Pierre Marchandstraat 13;

* de heer de Pierpont, Stanislas Jean Anne Marie Ghislain, geboren te Etterbeek op 17 januari 1960, (rijksregisternummer 60.01.17-023.55), wonende te 1030 Schaarbeek, Diamantlaan 154. een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van naamloze vennootschap werd opgericht. Haar naam luidt "Sportoase Oudenaarde".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2310 Rijkevorsel, Sint-Lenaartsesteenweg 7. Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

Het verwerven, beheren, exploiteren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen, of zakelijke, persoonlijke of domaniale rechten daarop, welke de vennootschap ook mag vervreemden indien daarvoor goede redenen bestaan. Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap ook mogen overgaan tot het

Onderwerp akte :

Sint-Lenaartsesteenweg 7 2310 Rijkevorsel

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

aankopen, uitrusten, restaureren, valoriseren, bouwen, verbouwen, huren en verhuren van

onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, alsmede tot alle verrichtingen van onroerende leasing. De bouw en de exploitatie van een volledig uitgerust en aan de sporttechnische normen beantwoordende sport- en evenementencomplex, met inbegrip van eventuele uitbreidingen daaraan, voor de duur van het door de Stad Oudenaarde verleende opstalrecht.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt EEN MILJOEN EURO (¬ 1.000.000,00); het wordt gevormd door een inbreng in geld. Het is ten belope van TWEEHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 250.000,00) volgestort en is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij de Belfius Bank. De vennootschap  Groep Sportoase voormeld, verbindt er zich uitdrukkelijk toe nog ZEVENHONDERDACHTENVEERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 748.500,00) bij te storten, de vennootschap  Groep Van Roey , voormeld verbindt er zich uitdrukkelijk toe nog ZEVENHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 750,00) bij te storten en de vennootschap  Cofely Services voormeld verbindt er zich eveneens uitdrukkelijk toe nog ZEVENHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 750,00) bij te storten.

Winstverdeling - Reserves Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boekjaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 31 december 2016.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de tweede woensdag van de maand mei om 09.00 uur.

Om te worden toegelaten tot de vergadering - doch slechts indien de oproeping deze voorwaarde uitdrukkelijk vermeldt - moeten de houders van effecten de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering per brief verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

Iedere aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen aandeelhouder moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur Controle.

Aantal - Benoeming - Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur bestaande uit vier leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd; zij worden benoemd door de algemene vergadering. Van deze vier bestuurders dienen er steeds twee verkozen te worden uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de aandeelhouders van categorie B en twee bestuurders uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de aandeelhouders van categorie C.

Voor de eerste maal kunnen de bestuurders benoemd worden bij de oprichtingsakte; de aldus benoemde bestuurders kunnen zonodig overgaan tot de benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Indien een rechtspersoon als bestuurder wordt aangewezen, benoemt deze een vaste

vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de betrokken rechtspersoon.

Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke bepalingen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, kunnen de overige bestuurders voorlopig in deze vacature voorzien tot aan de eerstvolgende vergadering.

De nieuwe bestuurder dient gekozen te worden uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de aandeelhouders van dezelfde klasse als deze waartoe de te vervangen bestuurder behoorde. Functies - Bijeenroeping.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Werd geen voorzitter benoemd of is hij afwezig, dan wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren aanwezige bestuurder. De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter of zijn vervanger, telkens het belang van de vennootschap dit vereist of wanneer een bestuurder erom verzoekt.

In dit laatste geval moet de bijeenroeping gebeuren binnen de acht dagen of zelfs onmiddellijk bij bewezen hoogdringendheid.

Werking van de vergadering.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen.

De uitnodigingen tot de vergadering geschieden per gewone brief, fax of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft, ten minste drie dagen voor de vergadering, met vermelding van plaats, dag, uur en agenda.

Iedere bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen, indien minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is en indien er tenminste één bestuurder van elke categorie aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden bij volstrekte meerderheid van stemmen genomen.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

De besluiten van de raad worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door de meerderheid van de leden.

Bevoegdheid.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Externe vertegenwoordiging.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, samen handelend, waarvan één bestuurder verkozen op voordracht van de aandeelhouders categorie B en één bestuurder verkozen op voordracht van de aandeelhouders categorie C.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden

door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere

volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging

van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer personen, al dan niet

aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden.

Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur is

opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen.

Benoemingen.

Het aantal bestuurders werd bepaald op vier en tot bestuurders werden benoemd voor een termijn

welke zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering te houden in het jaar 2020:

Voor de aandeelhouder categorie B:

- de heer Cox Eddy, voormeld;

- mevrouw Vervoort, Nancy Paula Jozef, geboren te Turnhout op 1 april 1968 (rijksregisternummer

68.04.01-162.03), wonende te 2330 Merksplas, Hoevestraat 7;

Voor de aandeelhouder categorie C:

- de heer Van Isterdael Marc, voormeld;

- de heer Sinéchal Xavier, voormeld;

Commissaris Tot commissaris werd benoemd voor een hernieuwbare periode van drie jaar, de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VMB Bedrijfsrevisoren", kantoor houdende te Antwerpen, Entrepotkaai 3, vertegenwoordigd door de heer Martens Luc, bedrijfsrevisor.

Volmacht.

Onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap, wordt bij deze volmacht verleend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en met de bevoegdheid om ieder afzonderlijk te handelen, aan mevrouw Vervoort Nancy en/of mevrouw Van Keer Kim, beiden woonstkeuze doende op de kantoren te 2310 Rijkevorsel, Sint-Lenaartsesteenweg 7, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit). De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

Voor ontledend uittreksel

De Notaris

(get.) T. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

21/08/2015
ÿþ Mod Word 77.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekéhd te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Kim Van Keer

Bijzonder gevolmachtigde ,

.Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1.2 AUG, 2015

AIdiWERI'ÉN afdeNffil®RNHOUf

De-Gritfer

Ondernemingsnr : 0568.677.148 Benaming

(voluit) : Sportoase Oudenaarde

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Lenaartsesteenweg 7, 2310 Rijkevorsel (volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Beslissingen van de Raad van Bestuur van 11/08/2015

De Raad van Bestuur beslist conform artikel 2 van de statuten om met ingang van 1 augustus 2015 de zetel te verplaatsen naar Oostmalsesteenweg 261 te 2310 Rijkevorsel.

Coordonnées
SPORTOASE OUDENAARDE

Adresse
SINT-LENAARTSESTEENWEG 7 2310 RIJKEVORSEL

Code postal : 2310
Localité : RIJKEVORSEL
Commune : RIJKEVORSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande