SSCC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SSCC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 434.835.756

Publication

01/10/2014
ÿþF,. 1 ^

t ` 

~/ Modwo,d 11.1

-f =11\,/ \ ___Ir at ï, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Hh'I lJt11111),11111 IA

.htbank van Koophandel

Antwerpen

2 2 SEP. 2014

afdeling Antwerpen

eri¬ fic

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnf : 0434.835.756

Benaming

(voluit) : DE BEER TRAVEL

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2070 ZWIJNDRECHT, STATIESTRAAT 111

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING DOOR OPRICHTING NIEUWE VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris met standplaats te Zwijndrecht,

op 16 september 2014, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten ven-nootschap met

beperkte aansprakelijkheid "DE BEER TRAVEL" volgende beslissingen genomen heeft:

BERAADSLAGING EN BESLUITEN:

§ 1. VASTSTELLING

Het bestuursorganen van de vennootschap heeft er zich van vergewist dat er zich vanaf de datum van het splitsingsvoorstel tot op heden geen belangrijke wijzigingen hebben voor-gedaan in het actief en passief van het vermogen van de vennootschap, De vergadering bevestigt kennis te hebben genomen van het splitsingsvoorstel.

§ 2. AFSTAND VAN VERSLAGEN

Alle leden van de vergadering besluiten overeenkomstig artikel 749 van het Wetboek van vennootschappen af te zien van de toepassing van de artikelen 745, 746 en 748 van zelfde Wetboek. Voor zoveel als nodig wordt evenwel verwezen naar het desbetreffende verslag omtrent de inbreng in natura, opgemaakt door Moore Stephens Audit, burgerlijke ven-nootschap onder de vorm van een CVBA, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Schali-enstraat 3, vertegenwoordigd door de Heer Johan Van Mieghem, bedrijfsrevisor.

Partijen erkennen een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen, er kennis van te hebben genomen, en ontslaan de voorzitter van voorlezing van dit verslag.

§ 3. BESLUITEN

EERSTE BESLUIT

De vergadering aanvaardt het splitsingsvoorstel en beslist, overeenkomstig het splitsings-voorstel, tot, partiële splitsing van het vermogen van de besloten vennootschap met be-perkte aansprakelijkheid DE BEER TRAVEL, en tot overgang van het afgesplitste deel van dit vermogen naar de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aan-sprakelijkheid DE BEER TRAVEL,

De vergadering stelt vast dat aan de nieuw op te richten vennootschap DE BEER TRA-VEL volgend onroerend goed toegewezen wordt. Voor de verdere omschrijving van de andere goederen wordt verwezen naar het bedrijfsrevisoraal verslag.

Bijzondere omschrijving van het onroerend goed en rechten en vaststelling van de algemene voorwaarden van de overgang:

Beschrijving van de onroerende goederen en rechten

In een opbrengsteigendom op en met grond en aanhorigheden te Zwijndrecht, eerste afde-ling, Zwijndrecht,', Statiestraat 111, volgens titel en thans ten kadaster bekend sectie B, nummer 771/P/3, groot', driehonderdvijfenzestig vierkante meter:

De gelijkvloerse handelsruimte, gemerkt "GHR", omvattende:

- In privatieve en uitsluitende eigendom: inkom/kantoor, doorgang met vestiaire, kitche-nette en WC, kantoor, stookruimte en het privatief gebruik en onderhoud van de tuin tot op een diepte van drie meter achtenvijftig centimeter achter de achtergevellijn en de even-tuele bekleding (betegeling) ervan.

- In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid.

Vijf/tienden (5110den) in de gemene delen van het gebouw en de grond.

Zo en gelijk voormeld goed beschreven staat in de basisakte van het gebouw, verleden voor notaris Paul Lammens te Melsele op 25 november 2004, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen op 14 december 2014, onder formaliteitnummer 57-T-14-12-2014-12669.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Bij wijze van algemene voorwaarden worden in deze akte de volgende bepalingen opge-nomen die gelden voor de eigendomsovergang van alle bij deze verrichting betrokken on-roerende goederen en rechten.

De nieuw op te richten vennootschap verkrijgt de goederen met alle rechten en aanspra-ken, zichtbare en verborgen gebreken, in de staat waarin ze zich thans bevinden, zonder waarborg omtrent de opgegeven oppervlakte, zodat de goederen overgaan op hun werke-lijke grootte en de eventuele meer- of mindermaat geen grond geeft tot vergoe-Kling of tot ongeldigheid van de eigendomsovergang, zelfs al bedroeg dat verschil meer dan een/twin-tigste.

De goederen en rechten gaan over volgens hun toestand op datum van heden. Nochtans worden alle verrichtingen sedert één mei tweeduizend veertien door de gesplitste ven-nootschap gesteld met betrekking tot de goederen en of hun bestanddelen geacht te zijn gedaan ten bate en voor risico van de nieuw op te richten vennootschap.

De nieuw op te richten vennootschap verwerft als rechtsopvolger onder algemene titel het eigendomsrecht van de goederen vanaf heden, met boekhoudkundig terugwerkende kracht tot 1 mei 2014.

Verdeling onder de aandeelhouders - criterium

Er wordt geen opleg in geld betaald. De inbreng wordt vergoed door uitgifte van 4.700 aandelen van de nieuw op te richten BVBA DE BEER TRAVEL. Elke aandeelhouder van de partieel te splitsen vennootschap BVBA DE BEER TRAVEL ontvangt in dezelfde mate nieuwe aandelen van de nieuw op te richten vennootschap.

TWEEDE BESLUIT

A) De vergadering beslist om een nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid op te richten, met name de vennootschap DE BEER TRAVEL, waarvan de zetel gevestigd is te 2070 Zwijndrecht, Statiestraat 111.

De vergadering aanvaardt het splitsingsvoorstel en besluit dat het afgesplitste vermogen van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid DE BEER TRAVEL, over-eenkomstig het splitsingsvoorstel, bij wijze van inbreng in natura overgaat op de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE BEER TRAVEL.

Het vermogen dat ingebracht wordt in de nieuw op te richten vennootschap is uitvoerig beschreven in het voormelde verslag, opgemaakt door bedrijfsrevisor Johan Van Mieghem, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3.

De overgang van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid DE BEER TRAVEL naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-heid DE BEER TRAVEL geschiedt onder de lasten en voorwaarden bepaald in het split-singsvoorstel en bovendien onder de volgende voorwaarden:

1/ Alle goederen gaan over in de staat waarin deze zich thans bevinden.

2/ De verkrijgende vennootschap zal met ingang van de datum vanaf welke de handelin-gen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap als hiervoor bepaald, alle belastingen, taksen, lasten, premies en bijdragen betalen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone last die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren.

3/ De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen gaan over op de verkrijgende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn. De verkrijgende vennootschap wordt gesubrogeerd in aile rech-ten en plichten van de gesplitste vennootschap

4/ Teneinde betwisting te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestand-delen van de gesplitste vennootschap, ingeval de vermelde toewijzing geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid of onwetendheid niet opgeno-men waren in de opgave van de toewijzing van de vermogens, wordt uitdrukkelijk bedon-gen dat alle activa en passiva, rechten of plichten waarvan niet uitdrukkelijk bedongen is dat zij aan de nieuw op te richten vennootschap DE BEER TRAVEL worden toegewe-zen, geacht worden deel te blijven uitmaken van de partieel gesplitste vennootschap DE BEER TRAVEL.

B) Aangezien iedere aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van de verslagen van het bestuursorgaan en van Moore Stephens Audit BV CVBA, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3, vertegenwoordigd door de Heer Johan Van Mieghem, bedrijfsrevisor, dit alles overeenkomstig artikelen 395 van het Wetboek van vennootschappen nopens de inbreng in natura, ontslaat de vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van deze verslagen.

Het verslag van bedrijfsrevisor Johan Van Mieghem, kantoorhoudende te 2000 Ant-werpen, Schaliënstraat 3, de dato 15 september 2014, waarvan één exemplaar samen met het bijzondere verslag van het bestuursorgaan en met een uitgifte van deze akte zal worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, besluit als volgt

"6.CONCLUSIES

Ondergetekende, Moore Stephens Audit BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Johan Van Mieghem, bedrijfsrevisor, aangesteld op 10 september 2014 door de oprichters van de BVBA DE BEER TRAVEL (in oprichting), Statiestraat 111, 2070 Zwijndrecht, niet als opdracht, overeenkomstig art. 219 §1 W. Venn., met als opdracht het verslag op te ma-ken over de inbreng in natura bij de oprichting van voornoemde vennootschap.

De inbreng in natura bestaat uit een gedeelte van het vermogen  zowel de rechten en verplichtingen -- van de partieel te splitsen vennootschap, DE BEER TRAVEL BVBA, ge-vestigd te 2070 Zwijndrecht, Statiestraat 111, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0434.835.756, gekend op de Rechtbank te Antwerpen, die, bij wijze van partiële splitsing afgesplitst wordt, overeenkomstig art. 677 W. Venn., naar de op te richten vennootschap DE BEER TRAVEL BVBA in oprichting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oe inbreng wordt vergoed door uitgifte van 4.700 aandelen.

pe oprichters zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als vergoeding van de inbreng in natura worden gegeven.

pe partiële splitsing gebeurt met toepassing van het fiscaal vrijstellingsregime overeen-komstig art. 211, §1, tweede lid W.I.B. en met toepassing van de boekhoudkundige con-tinuïteit overeenkomstig art. 80 van het Koninklijk Besluit van 30 juni 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen.

Bedoeling is dat het af te splitsen vermogen met terugwerkende kracht vanaf 1 mei 2014 wordt overgenomen. De nettoboekwaarde van het af te splitsen vermogen per 30 april 2014 draagt ¬ 33.181,30.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter ver-goeding van de inbreng in natura

de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van dui-delijkheid en nauwkeurigheid;

een inbrengwaarde aan boekwaarde als waarderingsmethode niet bedrijfseconomisch verantwoord is, maar noodzakelijk indien partijen wensen gebruik te maken van het fis-caal vrijstellingsregime en de daarbij horende boekhoudkundige continuïteit

de inbrengwaarde tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overge-waardeerd is.

Onze opdracht bestaat er niet In uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. pit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 219 §1 W. Venn, en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen,15 september 2014.

Moore Stephens Audit BV CVBA,

vertegenwoordigd door:(getekend) Johan Van Mieghem, bedrijfsrevisor."

CI Bij deze wordt een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opge-richt.

DERDE BESLUIT

De vergadering stelt de algemene voorwaarden van de overdracht vast als volgt:

pe overgang van de vermogensbestanddelen van de inbrengende vennootschap en die overgaan op de verkrijgende vennootschap omvat benevens de hierboven in samenvatting opgesomde materiële bestanddelen, tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (han-dels)namen, de merken en de logo's van de inbrengende vennootschap te gebruiken.

VIERDE BESLUIT

Wijzigingen in het vermogen: Er heeft zich geen belangrijke wijziging voorgedaan in het vermogen van de vennootschap tussen de datum van het splitsingsvoorstel en de datum van de vergadering,

Boekhouding: De datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de op te richten ven-nootschap wordt bepaald op 1 mei 2014.

Alle verrichtingen sedert gemelde datum door de partieel gesplitste vennootschap gedaan, komen voor rekening van de op te richten vennootschap,

Het eerste boekjaar loopt vanaf voormelde datum tot en met 31 december 2015. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de tweede vrijdag van juni 2016 om 18.00 uur.

Bijzondere voorwaarden: Er zijn in de gesplitste vennootschap BVBA DE BEER TRA-VEL geen houders van aandelen die bijzondere rechten hebben en er zijn in zelfde ven-noot schap evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat er geen bijzondere voorwaarden moeten toegekend worden of specifieke maatregelen voorgesteld.

Bijzondere voordelen: Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen.

Vergoeding: Als vergoeding voor de inbreng in natura worden aan de aandeelhouders van de inbrengende vennootschap DE BEER TRAVEL vierduizend zevenhonderd aandelen van de nieuw opgerichte vennootschap DE BEER TRAVEL toegekend, zonder aandul-ding van nominale waarde, De datum waarop de uitgereikte aandelen recht geven op deelname in de winst is bepaald op heden. Er worden geen bijzondere regelingen uitgewerkt. De aandelen worden aan de aandeelhouders uitgereikt als volgt:

Binnen de zestig (60) dagen na de publicatie van het splitsingsbesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad nodigt het bestuursorgaan van de nieuwe vennootschap de houders van aandelen van de partieel gesplitste vennootschap uit om op plaats en datum vermeld in de uitnodiging, de aandelen waarop ze naar verhouding recht hebben, in ontvangst te nemen middels aantekening in het aandeelhoudersregister.

Vermits de nieuw uitgegeven aandelen binnen de verkrijgende vennootschap op naam zijn, zullen de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij bezitten ter-stond ingeschreven worden in het aandeelhoudersregister.

Aanvaarding: De hierboven beschreven inbreng welke ter beschikking is van de vennoot-schap, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de comparanten,

Benoemingen: De vergadering bepaalt het aantal zaakvoerders van de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op één en beslist om met ingang van heden volgende zaakvoerder aan te stellen:

-Mevrouw DE BEER Christine, die dit mandaat aanvaardt, onder bevestiging dat zij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet. De zaakvoerder wordt be-noemd voor onbepaalde duur. Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behou-dens andersluidende beslissing van de vergadering.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist dat ingevolge de partiële splitsing het maatschappelijk kapitaal van de gesplitste besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE BEER TRAVEL verminderd dient te worden om het te brengen van honderdzestienduizend vijfhonderd en negen euro en zesennegentig cent (116.509,96 EUR) op zeventigduizend vijfhonderd tachtig euro en vierentwintig cent (70.580,24 EUR), vertegenwoordigd door vierduizend zevenhonderd (4.700) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist om de maatschappelijke benaming van de gesplitste vennootschap DE BEER TRAVEE met ingang van heden te wijzigen tot "SSCC".

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist om de artikelen 1 en 5 van de statuten aan te passen teneinde dit in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, zodat deze voortaan zullen lui-den ais volgt: Artikel 1: Naam

De vennootschap werd opgericht als coöperatieve vennootschap met de naam "DE BEER TRAVEL" blijkens akte, verleden voor notaris Paul Lammens te Melsele op 13 juli 1988. Zij werd omgevormd tot naamloze ' vennootschap blijkens akte, verleden voor zelfde notaris Paul Lammens te Melsele op 30 september 1991.

Blijkens akte, verleden voor notaris Frank Buyssens te Zwijndrecht op 17 juli 2014 werd zij omgevormd tot een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Blijkens akte, verleden voor zelfde notaris Frank Buyssens te Zwijndrecht op 16 september 2014 werd de naam gewijzigd tct "SSCC".

Artikel 5: Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeventigduizend vijf-honderdtachtig euro en vierentwintig vent (70.580,24 EUR), vertegenwoordigd door vier-duizend zevenhonderd (4.700) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering gelast het bestuursorgaan met de uitvoering van wat voorafgaat en ver-leent volmacht aan de BVBA BOEKHOUDKANTOOR MALSCHAERT-VERBRAEKEN, met zetel te 2070 Zwijndrecht, Richard Orlentstraat 25, vertegenwoor-digd door Mevrouw Els VERBRAEKEN, Richard Orlentstraat 27, alsook de aange-stelden of lastheb-bers van voormelde ven-Inootschap, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstel-ling en met macht voor ieder van hen om afzon-derlijk te handelen, om alle verrïch-tin-'gen te doen tenein-'de:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemíngsloketten, de kruispuntbank van ondernemingen, aile andere administratieve overheden, en alle belas-itingad-ministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voor-gaande, toekomstige) en schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van alle documenten en formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

-VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte + volmacht + verslag van de oprichters + verslag bedrijfsrevisor.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2014 : AN265892
11/08/2014 : AN265892
12/08/2014 : AN265892
28/11/2014 : AN265892
14/08/2013 : AN265892
10/08/2012 : AN265892
08/09/2011 : AN265892
21/09/2009 : AN265892
18/08/2008 : AN265892
26/09/2007 : AN265892
01/08/2006 : AN265892
07/10/2005 : AN265892
29/11/2004 : AN265892
03/08/2004 : AN265892
25/02/2004 : AN265892
04/08/2003 : AN265892
07/08/2002 : AN265892
15/08/2001 : AN265892
26/08/1999 : AN265892
24/09/1997 : AN265892
01/01/1993 : AN265892
25/10/1991 : AN265892
25/10/1988 : AN265892
06/08/1988 : AN265892

Coordonnées
SSCC

Adresse
STATIESTRAAT 111 2070 ZWIJNDRECHT

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande