STABROEK FINANCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STABROEK FINANCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.612.382

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 07.07.2014 14274-0294-013
30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 26.08.2013 13469-0527-014
19/12/2011
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ggerrhe ter 0'1% va2 de lIetikd neiR e®aptwirrbi tri) Amarina, Op

Griffie 0 7 DEC' 2011

slalila i~iii*

" uiaseaa

V beh aa Bel Stae

&I

Ondernemingsnr (t . 2 , 3 á2-

Benaming

(voluit) : STABROEK FINANCE

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moerbeeklaan 17 te 2390 Westmalle

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Jan JANSSENS te Stabroek op twee december, tweeduizend en elf dat door :

De heer PEERAER Luc Georges lvonne, geboren te Beerse op vijf juli negentienhonderd drieënzestig, wonende te 2390 Malle Moerkbeeklaan 17 (rijksregister nummer : 63.07.05-325.24).

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "STABROEK FINANCE" met zetel te Malle met als eerste adres Moerbeeklaan 17 te 2390 Westmalle.

De vennootschap heeft tot doel :

Het optreden (bemiddelen en afsluiten van zaken), in naam en voor rekening van de naamloze vennootschap ING BELGIE te Brussel als gevolmachtigd agent voor bank- en beleggingsdiensten, en als. gevolmachtigd subagent voor verzekeringsdiensten.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en. industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de: verwezenlijking, de uitbreiding of het vergemakkelijken ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap be-draagt achttien duizend zes honderd euro. Het is'' ver-deeld in honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn volstort door inbreng in geld ten belope van twee derden of twaalfduizend vierhonderd euro. Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 363-0977142-04 ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de maatschappij "Ing" agentschap Stabroek, hetgeen door mij Notaris wordt bevestigd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-voerders, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder' beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand juni om achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolrygende werkdag " gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de blote eigendom en het vruchtgebruik van een' aandeel toe aan meerdere personen dan warden de eraan verbonden lid-maatschapsrechten geschorst tot een enkel persoon is aange-wezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aan-deel niet zijn gedaan overeenkomstig deze bepaling, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder; jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op één en dertig december twee duizend en twaalf en neemt een; aanvang op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. De eerste jaarvergadering zal'. gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle las-ten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrij-'vingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, wordt het saldo als dividend verdeeld ander de vennoten naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering anders besluit op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de no-dige gelden om die te voldoen, verdelen de

vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun: blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Indien op alle aandelen niet in gelijke literhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Wordt als zaakvoerder benoemd de heer Luc Peeraer, voornoemd.

Deze opdracht -die onbezoldigd is tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen- geldt voor onbepaalde duur zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op heden. Krachtens artikel negen der statuten is aan hem vol-le-dige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

Worden als bijzondere lasthebbers aangesteld de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Gogh & Van Gogh" te Brasschaat, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht wordt verleend om afzonderlijk optredend en met recht van indeplaatsstelling de nodige verrichtingen te doen bij de erkende Ondernemingsloketten, de Kruispunibank en de B.T.W.-administratie, met betrekking tot deze akte en alle latere akten.

Er wordt geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede nedergelegd : expeditie der oprichtingsakte.

Notaris Jan Janssens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

moor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 27.07.2016 16359-0016-014

Coordonnées
STABROEK FINANCE

Adresse
MOERBEEKLAAN 17 2390 WESTMALLE

Code postal : 2390
Localité : Westmalle
Commune : MALLE
Province : Anvers
Région : Région flamande