STABROEK HOME INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : STABROEK HOME INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 598.739.230

Publication

19/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15303185*

Neergelegd

17-02-2015

Griffie

0598739230

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Stabroek Home Invest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een akte verleden op 5 februari 2015 voor Meester Marc HONOREZ, geassocieerd notaris met standplaats te Tienen is gebleken dat :

1) De Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  VULPIA REAL ESTATE , met zetel te 2920 Kalmthout, Leopoldstraat 48, ondernemingsnummer 473.395.830,

OPRICHTER IN TOEPASSING VAN ARTIKEL 450 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

2) De Heer MOYENS Peter Firmin Jean, geboren te Sint-Truiden op achtentwintig mei negentienhonderd vierenzestig, echtgenoot van mevrouw COTELLESSA Adele en wonende te 3500 Hasselt, Kunstlaan 8/12.

INSCHRIJVER IN TOEPASSING VAN ARTIKEL 450 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

3) Mevrouw VANDERHEIJDEN Marie Joëlle, geboren te Sint-Truiden op dertig november negentienhonderd achtenzestig, echtgenote van de Heer BONGERS Luc en wonende te 3800 Sint-Truiden, Luikerstraat 33.

INSCHRIJVER IN TOEPASSING VAN ARTIKEL 450 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

een naamloze vennootschap hebben opgericht onder de naam "STABROEK HOME INVEST , met maatschappelijke zetel te 2920 Kalmthout, Leopoldstraat 48, waarbij de comparant sub 1) optreedt als oprichter en de comparanten sub 2) en 3) optreden als loutere inschrijvers.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd en begint te werken vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie.

De comparanten verklaren en erkennen :

1- dat het maatschappelijk kapitaal van EENENZESTIG DUIZEND VIJFHONDERD EURO (61.500,00 ¬ ), volledig geplaatst is.

Het is verdeeld in HONDERD (100) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk een/honderdste van het maatschappelijk vermogen, welke aandelen worden toegekend als volgt : - aan de CVBA Vulpia Real Estate :

veertig aandelen : 40

- aan de Heer Peter Moyens :

dertig aandelen : 30

- aan Mevrouw Marie-Joëlle Vanderheijden :

dertig aandelen : 30

Totaal honderd aandelen : 100

2- dat het kapitaal volstort werd in speciën.

3- dat de vennootschap bijgevolg en van nu af aan een bedrag van EENENZESTIG DUIZEND VIJFHONDERD EURO (61.500,00 ¬ ), te harer beschikking heeft uit hoofde van

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Leopoldstraat (Heide) 48

2920 Kalmthout

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

gezegde in geld gedane inschrijvingen en stortingen.

4- en de comparanten stellen de statuten van de vennootschap vast als volgt (uittreksel) : ARTIKEL EEN - RECHTSVORM - BENAMING:

De vennootschap neemt de vorm aan van een Naamloze Vennootschap. Haar naam luidt:  STABROEK HOME INVEST .

ARTIKEL TWEE - WERKELIJKE ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2920 Kalmthout, Leopoldstraat (Heide) 48.

De zetel van de vennootschap kan bij de oprichting of bij besluit van het bestuursorgaan, zonder statutenwijziging, gevestigd of verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad. Het bestuursorgaan kan zowel in België als in het buitenland exploitatie- en administratieve zetels oprichten, alsmede bijhuizen en agentschappen.

ARTIKEL DRIE - DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

a) De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in alle handels-, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijvingen, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij zal haar fondsen gebruiken voor de stichting, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille samengesteld uit alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels, evenals tot de verwerving van brevetten en andere intellectuele rechten welke de vennootschap mag bezitten en beheren. Zij mag deelnemen aan de stichting, de ontwikkeling, de vorming, evenals aan de financiering van alle andere ondernemingen.

Zij zal dit namelijk doen onder vorm van tussenkomsten, zaakwaarnemingen, voorbereidingen, studies of financiële hulp, onder vorm van leningen, voorschotten of waarborgen, of welke andere vorm ook.

b) Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook, het geven van adviezen en het verlenen van bijstand in verband met problemen van beheer, leiding en uitbating van bedrijven.

c) De engineering, ontwikkeling, commercialisatie, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot welkdanige roerende goederen, materieel, machines en outillage.

d) Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

e) Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

f) Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, produktief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

g) Het invoeren, uitvoeren, ontwikkelen en verspreiden van informaticasystemen (hardware en software), zowel door verkoop, verhuur als ter beschikking stellen, de distributie van aanverwante artikelen, het verlenen van advies inzake automatisering.

h) Het uitoefenen van bestuursfuncties in vennootschappen.

Dit alles in de ruimste zin der woorden en zonder dat deze opsomming beperkend weze.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op de wijze die zij het best geschikt zal achten. In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot

vrijwaring van haar rechten en zal zij alle om het even welke verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel. De vennootschap mag in België of in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden

ARTIKEL VIER - DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

ARTIKEL VIJF - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AARD VAN DE AANDELEN:

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op EENENZESTIG DUIZEND

VIJFHONDERD EURO (61.500,00 ¬ ), en wordt vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

Een register wordt gehouden voor aandelen op naam, winstbewijzen, warrants en obligaties. Naar aanleiding van de inschrijving in zulk register, wordt aan de aandeelhouder of houder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Alle effecten dragen een volgnummer.

ARTIKEL ELF - SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR - VASTE VERTEGENWOORDIGER:

De vennootschap wordt bestuurd door minstens drie bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er méér dan twee aandeelhouders zijn.

De termijn van hun mandaat mag de zes jaar niet te boven gaan. Zij worden benoemd door de algemene vergadering. De bestuurders kunnen te allen tijde door haar afgezet of herkozen worden.

Het mandaat van bestuurders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Daarenboven kan, bij besluit van de algemene vergadering, waarbij duidelijk bepaald wordt voor welke bestuurders en voor welke periode, onverminderd de vergoeding van hun kosten en/of van speciale opdrachten of taken, aan bepaalde bestuurders, een vaste vergoeding worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat bij de algemene kosten van de vennootschap wordt geboekt.

Het mandaat van de uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die overging tot de herkiezing.

In het geval dat een plaats van bestuurder vrij komt, door overlijden, ontslag of door welke andere reden dan ook hebben de overblijvende bestuurders en de commissaris (voor zover die benoemd werd) verenigd in Algemene Raad, het recht tijdelijk zelf iemand te kiezen, tot de eerstvolgende algemene vergadering die zal overgaan tot de definitieve benoeming of de verkiezing van een nieuwe bestuurder.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder (bestuurder) of lid van een directiecomité wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten (aandeelhouders), zaakvoerders (bestuurders) of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (bestuurder) of lid van een directiecomité, in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder (zaakvoerder) of lid van een directiecomité wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

ARTIKEL VIJFTIEN - BEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR:

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechten als eiser of als verweerder.

ARTIKEL ZESTIEN - INTERN BESTUUR - DIRECTIECOMITE - BEPERKINGEN: Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en controle, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan een derde of door derden niet worden tegengeworpen. De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van haar leden, elkeen "gedelegeerd bestuurder" genoemd, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

De raad van bestuur bepaalt de bezoldiging van een gedelegeerd bestuurder.

De raad van bestuur mag zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Deze beperking en de eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

ARTIKEL ZEVENTIEN - BESTUUR:

Als zaken van dagelijks bestuur worden beschouwd deze die behoren tot de courante activiteit van de vennootschap, noodzakelijk voor de goede gang van de dagelijkse werking en waarvoor, gelet op de aard en de belangrijkheid, de samenroeping van de raad van bestuur niet noodzakelijk of gebruikelijk is.

Worden hoe dan ook niet geacht tot het dagelijks bestuur te behoren, het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop, het aanvaarden of toestaan van huur- en leasingcontracten waarvan de duurtijd drie jaar overtreft, de verwerving of vervreemding van investeringsgoederen of verbintenissen in het algemeen waarvan de waarde de helft van het geplaatst kapitaal overtreft.

In geen geval moet een gedelegeerd bestuurder of een bestuurder van enige voorafgaande machtiging doen blijken, mits zijn benoemingsbesluit op de vereiste wijze is bekendgemaakt. ARTIKEL ACHTTIEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

De vennootschap zal in zaken van dagelijks bestuur tegenover derden geldig vertegenwoordigd worden door een gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

In zaken die het dagelijks bestuur overtreffen, zal de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd worden door minstens twee bestuurders, gezamenlijk optredend, en waarvan één van hen gedelegeerd bestuurder moet zijn.

ARTIKEL NEGENTIEN - CONTROLE:

De controle op de vennootschap zal worden toevertrouwd aan één of meer commissarissen, benoemd en afzetbaar door de algemene vergadering, zodra de vennootschap, voor wat betreft het laatst afgesloten maatschappelijk boekjaar, niet meer voldoet aan de uitzonderingsvoorwaarden vermeld in het Wetboek van Vennootschappen.

Zo er geen commissaris wordt benoemd, zal iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben die normaliter toekomt aan een commissaris. Hij zal zich mogen laten bijstaan door een extern accountant, mits hiervan zelf de kosten te betalen, tenzij de accountant met instemming van de vennootschap werd aangesteld.

ARTIKEL TWINTIG - VERGADERING:

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de eerste maandag van juni.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

ARTIKEL VIERENTWINTIG - BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar, om te eindigen op éénendertig december van ieder jaar.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG - WINSTVERDELING - DIVIDENDEN:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, van de maatschappelijke lasten bepaald door de raad van bestuur en van de nodige afschrijvingen, vormt de netto-winst.

Van die netto-winst wordt eerst en vooral vijf ten honderd (5 %) voor de wettelijke reserve afgenomen; deze voorafneming zal niet meer verplicht zijn wanneer deze reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, over de verdere bestemming van het saldo van de netto-winst.

Indien de algemene vergadering beslist de dividenden uit te keren, dan worden deze op gelijke wijze verdeeld volgens aandelen en naar rato van hun volstorting.

De uitbetaling van dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaatsen aangeduid door de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan beslissen over te gaan tot uitkering van interimdividenden, mits inachtneming van de desbetreffende voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de desbetreffende voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Al de dividenden, uitgekeerd in tegenstrijd met deze bepalingen moeten door de begunstigden terugbetaald worden als de vennootschap kan bewijzen dat deze hierover niet onwetend konden zijn rekening houdend met de omstandigheden.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG - KEUZE VAN WOONPLAATS:

Voor de uitvoering van de statuten doen alle bestuurders, commissarissen, vereffenaars, aandeelhouders die niet woonachtig zijn in Belgïe of zijn gedomicilieerd in het buitenland, keuze van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

woonst op de werkelijke zetel voor alle mededelingen, betekeningen en dagvaardingen die hen

geldig kunnen worden gedaan.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG - GEMEEN RECHT:

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien werd, wordt er verwezen naar het Wetboek

van Vennootschappen.

SLOTBEPALINGEN EN/OF OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar en gewone algemene vergadering

Het eerste boekjaar begint vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en zal eindigen

op eenendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden op de eerste maandag van

juni in het jaar tweeduizend zestien.

BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

1. Bestuurders

De vergadering benoemt unaniem tot bestuurders voor een periode eindigend na de

jaarvergadering van het jaar tweeduizend eenentwintig.

a) De Naamloze Vennootschap  VULPIA , met zetel te 2950 Kapellen, Kalmthoutsesteenweg 51, ondernemingsnummer 0477.516.845, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger, de Heer Luc VAN MOERZEKE, hierna vermeld.

b) De Heer VAN MOERZEKE Luc, wonende te 2950 Kapellen, Kalmthoutsesteenweg

51,

c) De De Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  VULPIA REAL ESTATE , oprichter, voormeld, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger, de Heer Luc VAN MOERZEKE, hiervoor vermeld.

2. Volmacht

Volmacht werd verleend aan NV Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Stephanie Casado, wonende te 3665 As, Zander Leënstraat 48, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

3. Bekrachtiging van handelingen gesteld voor de vennootschap in oprichting.

De comparanten, op de hoogte gebracht door ondergetekende notaris over het feit dat de rechtspersoonlijkheid pas verkregen worden bij de neerlegging van een uitgifte van deze akte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, beslissen alle handelingen die gesteld zijn in naam van de vennootschap in oprichting goed te keuren en te bekrachtigen, dit alles onder opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid, met name :

1. de aankoopbeloftes met hun addenda aangegaan door de voormelde inschrijvers in uitvoering van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen inzake volgende onroerende goederen :

I. Gemeente STABROEK  EERSTE AFDELING :

Een eigendom, gelegen Dorpsstraat 65, gekadastreerd sectie E nummers 358/L (kasteel, 260

m2), 357/B (park 585 m2), 361/A tuin (3.230 m2) en 358/M (park 1.170 m2),

en volgens voorgaande titel gekend als renteniershuis met stal hof en vijver, serre en aanhorigheden,

kadastraal gekend geweest wijk E nummers 357/a, 358/g en deel van 358/h

II. Gemeente STABROEK  EERSTE AFDELING :

Een perceel grond met af te breken magazijn, gelegen achter de woning Dorpsstraat 63, gekadastreerd sectie E nummer 350/B en deel van nummer 353/N, voor een totale oppervlakte bij benadering van 4.562m2, voorheen volgens titel gekend onder groter oppervlakte als herenwoning met hangaar wijk E nummer 354/A, 354/B, 353/M, 353/H, 353/L, 351/B en 350/A;

2. de bouwaanvraag zoals ingediend bij de gemeente Stabroek op datum van 30 januari

2015.

3. met uitzondering evenwel van de samenwerkingsovereenkomst met de BVBA LINDBERGH INVEST de dato 13/11/2012, dewelke de heer Peter Moyens en mevrouw Marie Joëlle Vanderheijden overnemen en waarvoor zij CVBA Vulpia Real Estate en de vennootschap vrijwaren. RAAD VAN BESTUUR

De voormelde bestuurders, onmiddellijk hierna in raad verenigd benoemen tot hun voorzitter en afgevaardigd bestuurder : de CVBA Vulpia Real Estate, voormeld.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Cedric Honorez  Geassocieerd Notaris.

Tegelijk neergelegd : expeditie oprichtingsakte met bijlagen.

Staatsblad

Coordonnées
STABROEK HOME INVEST

Adresse
LEOPOLDSTRAAT 48 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande