STAL DE RIDDER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STAL DE RIDDER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.819.268

Publication

09/05/2014
ÿþ(re

Lku1kie

Med Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RcchlboRk v

Antwerpen

Z $ APR. Wit

afdeling Antwerpen

--Griffie--

_ _

Vc

behc aai Bel

Staa

Ondernenningsnr : 0839.819.268

Benaming

(voluit) : STAL DE RIDDER

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2150 Borsbeek, Corluylei 77

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag - benoeming

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 15 april 2013 op de zetel van de vennootschap blijken de volgende beslissingen te zijn genomen:

1/ kennis van en aanvaarding van het vrijwillig ontslag ter zitting aangeboden door de heer Wim DE : RIDDER, wonende te 2150 Borsbeek, Corluylei 77, als zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf 15 . april 2013. De vergadering zal eenparig kwijting voor de uitoefening van diens mandaat ter gelegenheid van de volgende jaarvergadering.

2)De vergadering beslist daarop met ingang vanaf 15 april 2013 en met eenparigheid van stemmen te: benoemen tot nieuwe zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde tijd, de heer Marcel DE RIDDER,` wonende te 2150 Borsbeek, Corluylel 77, dewelke heeft verklaard heeft deze functie te willen aanvaarden en. niet-gebonden te zijn door enige verbodsbepaling.

De heer Marcel DE RIDDER zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Martel DE RIDDER

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 09.12.2013, NGL 18.02.2014 14039-0026-016
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 08.12.2014, NGL 15.01.2015 15012-0144-017
04/10/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11305829*

Neergelegd

30-09-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : STAL DE RIDDER

0839819268

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2150 Borsbeek, Corluylei 77

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester René Van Kerkhoven, geassocieerd notaris te Ranst op negenentwintig september tweeduizend en elf blijkt dat de heer DE RIDDER Wim Jozef Philomena, ongehuwd, geboren te Wilrijk op 26 mei 1982, wonende te 2150 Borsbeek, Corluylei 77 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "STAL DE RIDDER".

De zetel is gevestigd te 2150 Borsbeek, Corluylei 77.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- De uitbating van een paardenfokkerij/stoeterij;

- Het kweken, opfokken, kopen en verkopen, huren en verhuren, invoeren en uitvoeren van dieren, meer in het bijzonder sport-, wedstrijd- en recreatiepaarden.

- Het houden van een hengsthouderij, het kweken, opfokken, kopen en verkopen, huren en verhuren, invoeren en uitvoeren van dekhengsten, het houden van een dekstation, in de meest ruime zin begrepen, ingegrepen kunstmatige inseminatie, aankoop en verkoop, invoer en uitvoer van sperma. Hierbij inbegrepen het verlenen van advies met betrekking tot het fokken van paarden in de meest ruime zin.

- Commercialisatie van de fokproducten;

- Het opleiden, begeleiden, africhten en berijden van (jonge) paarden uit eigen stal en van derden. Hierbij inbegrepen het verlenen van advies met betrekking tot het trainen van paarden in de meest ruime zin.

- Het uitbaten van stallingen, pension en de behartiging van de verzorging van paarden, dit alles in de meest ruime zin;

- Groot- en kleinhandel in levende dieren, meer in het bijzonder paarden. Het uitbaten van een gepaste infrastructuur hiervoor vereist.

- Groot- en kleinhandel in levende dieren, meer in het bijzonder van paarden, alsook van alle nevenproducten die rechtstreeks of onrechtstreeks met de paardenhandel te maken hebben, uitrustingsgoederen voor de beoefening van sport, aan- en verkoop van hooi/stro, materialen voor kunstmatige inseminatie en aanverwante producten;

- Het organiseren en deelnemen aan activiteiten in verband met sportwedstrijden met dieren, meer in het bijzonder met paarden; onder meer het uitbrengen van paarden op wedstrijden, het inrichten en deelnemen aan keuringen, jumpings en andere wedstrijden.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening evenals voor rekening van derden.

De vennootschap kan ondermeer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of zaakvoerders van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins.

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het gehele kapitaal is in speciën onderschreven door de heer Wim De Ridder voormeld, waarvoor hem honderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde worden toegekend.

Het kapitaal werd volledig volstort door hem, zodat vanaf heden een bedrag van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro ter beschikking is van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking en van bestuur, te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten en de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuursorgaan dient over de voorafgaande en schriftelijke machtiging van de algemene vergadering te beschikken voor: het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop, het aanvaarden of toestaan van huur- en leasingcontracten waarvan de duurtijd drie jaar overtreft, de verwerving of vervreemding van immateriële, materiële en financiële vaste activa of verbintenissen in het algemeen waarvan de waarde vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) overtreft.

Het bestuursorgaan mag welbepaalde bevoegdheden in een bijzondere volmacht overdragen aan elke persoon die zij bekwaam zou achten.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van Vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als een zaakvoerder, ingeval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

De vennootschap wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door een zaakvoerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Binnen het kader van hun mandaat is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere gevolmachtigden.

De vennootschap wordt in het buitenland vertegenwoordigd door iedere persoon daartoe uitdrukkelijk aangesteld door het bestuursorgaan.

Indien het Wetboek van vennootschappen dit vereist, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerder commissarissen die worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Ook als de wettelijke normen terzake daartoe niet verplichten, kan de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen beslissen om toch een commissaris te benoemen.

Ingeval geen commissaris benoemd werd, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en kan zij zich te dien einde laten bijstaan of vertegenwoordigen door een externe accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd of indien deze vergoeding ten hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld door de vennootschap.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand december om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangeduid in de oproeping.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, vennoot of niet.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen. Iedere vennoot kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier, opgesteld door het bestuursorgaan, dat volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de vennoot, (ii) het aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet worden genomen de melding  ja ,  neen of  onthouding .

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

Van de winst wordt ten minste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De betaling van dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en op de plaatsen die door het bestuursorgaan worden aangeduid. Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaar, tenzij het Wetboek van vennootschappen er anders over beschikt.

De algemene vergadering mag, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, een tussentijds dividend uitkeren.

Dit tussentijds dividend betreft een uitkering van gereserveerde winsten, vastgesteld door een eerder gehouden algemene vergadering en heeft betrekking op een reeds afgesloten boekjaar.

Dit tussentijds dividend wordt betaald op de plaats en de tijdstippen te bepalen door het bestuursorgaan. Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen dient door de vennoot die dergelijke uitkering heeft ontvangen, te worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat de vennoot die wist dat de uitkering in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de liquidatie, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het afbetaalde bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt eveneens tussen alle aandelen verdeeld.

Aandelen zonder stemrecht geven in geval van vereffening recht op terugbetaling van de inbreng eventueel vermeerderd met de uitgiftepremie vooraleer er uitkering wordt gedaan aan de aandelen met stemrecht en ongeacht hun recht in het vereffeningsaldo waarvan het bedrag niet kleiner mag zijn dan dat uitgekeerd aan houders van aandelen met stemrecht.

Nadat de statuten aldus zijn vastgesteld heeft de comparant-oprichter in uitvoering van de wettelijke en statutaire voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap volgende beslissingen getroffen:

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop het uittreksel van de oprichtingsakte neergelegd is ter griffie.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 30 juni 2013.

De eerste jaarvergadering zal aldus gehouden worden in het jaar 2013.

De comparant verklaart dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12, paragraaf 2 van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming en dat hij bijgevolg vrijgesteld is van de verplichting om thans een commissaris te benoemen.

Met eenparigheid van stemmen wordt het aantal zaakvoerders bepaald op één en wordt tot zaakvoerder benoemd: de heer Wim De Ridder voormeld, die aanvaardt.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen door de comparant in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

De comparant verleent alle nodige volmacht aan  Alaska Antwerpen-Waasland , burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkt aansprakelijkheid, accountants en belastingsconsulenten, met zetel te Hamme, Zwaarveld 41d, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu de heer Frank Vermeiren en mevrouw Eveline Smet, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten onder andere bij het Ondernemingsloket, het rechtspersonenregister en bij de BTW-administratie.

Voor ontledend uittreksel.

Geassocieerd notaris René Van Kerkhoven te Ranst.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 14.12.2015, NGL 28.01.2016 16028-0379-015

Coordonnées
STAL DE RIDDER

Adresse
CORLUYLEI 77 2150 BORSBEEK(ANTW)

Code postal : 2150
Localité : BORSBEEK
Commune : BORSBEEK
Province : Anvers
Région : Région flamande