STANY WENS ADVOCATENKANTOOR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STANY WENS ADVOCATENKANTOOR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.869.154

Publication

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 24.07.2013 13357-0222-015
13/10/2011
ÿþ

' çf`r? L In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Vr \IIMURVI

behe

aar

Bras

Staal





leergalegel teº% raie von de ~ecfit~

lege belle pen, op

0 3 OKT. 2011

Griffie

Ondememingsnr : S3 9 g..9

Benaming : STANY WENS ADVOCATENKANTOOR

(voluit}

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vogelzang 43

2980 Zoersel

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMING.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marc DENS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op dertig september; tweeduizend en elf, dat er door de Heer WENS Stany Hendrik Maria, wonende te 2980 Zoersel,° Vogelzang 43, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, met aanvang van werkzaamheden; bij de verkrijging van rechtspersoonlijkheid, met de naam "STANY WENS: ADVOCATENKANTOOR", met zetel te 2980 Zoersel, Vogelzang 43, en met een kapitaal van: achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, volgestort ten belope van twee/derden.

De vennootschap heeft tot burgerlijk doel:

Het uitoefenen van het vrij beroep van advocaat en van alle aanverwante activiteiten die: verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals (niet limitatief) het occasioneel verstrekken van: onderwijs en het geven van lezingen over juridische of gerechtelijke onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van juridische artikelen en boeken, het optreden als scheidsrechter, bemiddelaar of` verzoener, als gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, er! ook het uitoefenen van: andere gerechtelijke mandaten en opdrachten, de professionele samenwerking met andere; binnenlandse en buitenlandse advocaten en andere vrije beroepen te bevorderen. Dit alles in de: meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag ofwel alleen, ofwel in samenwerking met anderen, rechtstreeks of` onrechtstreeks, alle andere handelingen stellen, van welke aard ook en geen uitgezonderd, die op welke wijze dan ook de uitoefening van het beroep van advocaat in binnenland en buitenland en van. de werkzaamheden die daarmee verband houden, kunnen bevorderen, of aan dergelijke werkzaamheden deelnemen.

De vennootschap mag daarbij roerende en onroerende goederen als investeringsgoederen. verwerven en in dit verband alle daden van beheer en beschikking stellen, zonder dat dit evenwel; een handelsactiviteit mag uitmaken. Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks' verband met haar maatschappelijk doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan tel vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar: bevorderend zijn, zonder dat dergelijke handelingen een handelsactiviteit mogen uitmaken.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen, zowel lichamelijke als onlichamelijke, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen. De vennootschap. kan leningen, van gelijk welke vorm, bedrag en duur toestaan. De vennootschap kan, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen, als tot waarborg van verbintenissen van derden, zekerheden stellen, onder meer door haar goederen, met inbegrip van de eigen handelszaak, in hypotheek of in' pand te geven. De vennootschap kan deelnemen in middelen-vennootschappen voor het leveren: van infrastructuur.

Op de laatste b!z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

LuikB -vænm~

~--__- . .----- .'-.-- --' '-- '

Bij de verwezenlijking van het maatschappelijk doel zal steeds worden gehandeld nnat inachtneming van dona000van behoorlijke beroepsuitoefening, van de vigerende deontologische regels en reglementen aangenomen door da Orde van Vlaamse Balies van dm gedragscode voor de! advo~o~env~nd~~unop~~~[ôom~~nochap.~~hd|eb~h~fhandoonnocioUommn/o~vænnoutschappon! van advocaten

.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid vmn! vennoot bezitten.

ledere zaakvoerder-vennoot is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap; hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door het Wetboek van vennootschappen of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De vennootschap kan bij de uitoefening van het beroep van advocaat uitsluitend handelen door! haar zaakvoerders-vennoten of wanneer deze rechtspersoon zijn door hun respectieve vaste vertegenvvoord|Qer, die advocaat moeten zin en op het tableau van de Orde van Advocaten moeten zijn ingeschreven.

ledere zaakvoerder-vennoot vertegenwoordigt vennootschap jegens derden en in rechte. !

Werd tot zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur en met ind\v\duæ\o!

vertegenwoordigingsmacht : de Heer WENS Stany, voornoemd. Er werd geen commissaris benoemd. De jaarvergadering wordt gehouden de eerste vrijdag van de maand juni te achttien uur, en voor

de eerst maal in het jaar tweeduizend dertien.

~ Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van iederhet

jaar.

eerste boekjaar van de vennootschap dat aanvangt op het ogenblik dat de vennootschap echtaper000n|ÜkheidverkrÜL

~zs|oindiQenopáónande~twaalf. !igd~o~mbærÓwao~uizondæn

VOLMACHT : | Volmacht werd gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EMENDO", gevestigd te 2950 Kapellen, De Pretlaan |

22, om bij alle administraties, en onder meer bij het ondernemingsloket alle formaliteiten van

inschrijving en wijziging te vervullen. VOOR UITTREKSEL, Notaris Marc DENS Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Rectl: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzen van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

onhouden

Voor-

aan het

Staatsblad

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 15.07.2015 15310-0098-015

Coordonnées
STANY WENS ADVOCATENKANTOOR

Adresse
VOGELZANG 43 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande