STAR BEAM

Société en commandite simple


Dénomination : STAR BEAM
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 560.737.796

Publication

28/08/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 1 Benaming

De vennootschap wordt opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de

benaming  STAR BEAM

ARTIKEL 2 Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te turnhoutsebaan 217 2140 Antwerpen.

De zaakvoerder mag bij eenvoudige beslissing bekendgemaakt in het

Belgisch Staatsblad, mits naleving van de taalwetgeving van de

onderscheidene gewesten :

- de maatschappelijke zetel overdragen en één of meerdere exploitatiezetels waar ook in België vestigen,

1/ De heer Ahmad Yasir Khalil , de nationalée Belg , geboren te Lahore op 28/10/1974 gedomicilireed turnhoutsebaan 217 2140 Antwerpen.NN:74.10.28-427.66

2.De heer Ghazanfar Iqbal Mohammad Nationalite Uk Geboren te reju bhand op 30/03/1975 adres 27 richmondstreet Ashton-u-lyne OL7 OAS.

Ondergetekende notaris vestigt de aandacht van de comparanten op de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die bepalen dat een natuurlijke p kan zijn enkele gewoone comodite venootschaap en dat deze natuurlijke persoon geacht wordt hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij nadien alleen zou oprichten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden, behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan hem overgaan; en dit tot de opname van een nieuwe vennoot in de vennootschap of zodra de ontbinding ervan wordt bekendgemaakt. Gelet op het ontbreken van een huwelijksovereenkomst tussen hen afgesloten, verklaren de comparanten dat noch de ene noch de andere onder hen enige vennoot is in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Welke comparanten aan de ondergetekende notaris het door de wet vereiste financieel plan overhandigen.

Nadat ondergetekende notaris hem heeft voorgelicht over de gevolgen van de bepalingen van de wet op de vennootschappen met betrekking tot de aansprakelijkheid van de oprichters voor het geval de vennootschap wordt opgericht met een kennelijk ontoereikend kapitaal, verzoeken de comparant mij, notaris, de authentieke akte te verlijden van de statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die hij verklaart op te richten als volgt:

Op 22/08/2014

OPRICHTING

STATUTEN

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : STAR BEAM

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Turnhoutsebaan 217

2140 Antwerpen (Borgerhout (Antwerpen))

België

*14307547*

Luik B

0560737796

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

Neergelegd

26-08-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

- in België en in het buitenland, één of meer agentschappen of bijhuizen oprichten. ARTIKEL 3  Doel: Groothande en kleinhandel Tabak Cigeretten. Alle producten Telefoon winkel ..import export alle soort van artikelen als Gsm, Telefoons.rizla .

De vennootschap heeft tot doel *Alle activiteit COLLI Express.

Colli express , restaurant .Carwash ,kofi shop. Coffi bar voedingswinkel.nacht winkel,reiniging van gebouwen-Huizen. Verhuzingen,haar kapsalon.

estitique.Taxi, bouw sector. Brasserie .Pub, aankoop en verkoop autos.Gerage .reparatie van autos.telephone cards, aankoop en verkoop.online.off line

Zij mag bovendien alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, of die de uitbreiding en ontwikkeling van de vennootschap kunnen bevorderen.

De vennootschap mag op welke wijze ook worden betrokken in zaken, ondernemingen of vennootschappen die een gelijkaardig, overeenkomstig of samenhangend doel hebben.

KAPITAAL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 4 Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

ARTIKEL 5

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op EURO (5000,00 ~), zonder vermelding van nominale waarde, verdeeld in honderd (100) nominatieve aandelen zonder nominale waarde.

Tot verhoging of vermindering van het kapitaal kan worden besloten door de algemene vergadering volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten. In geval van kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst worden aangeboden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

ARTIKEL 6

Wanneer er meerdere vennoten zijn, mogen, op straffe van nietigheid, de aandelen van een vennoot niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden, dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die tenminste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze toestemming is niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan :

1) aan een vennoot;

2) aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater;

3) aan bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn;

4) aan de rechthebbenden bij wijze van fusie, opslorping of splitsing van rechtspersonen.

De overdracht van aandelen van een vennoot onder de levenden of de overgang wegens overlijden zal niettemin bij voorkeur geschieden aan de aandeelhouders die blijven deel uitmaken van de vennootschap, in verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal, met uitzondering voor de aandelen overgedragen aan de echtgenoot van de overdrager, aan zijn bloedverwanten in rechte opgaande of nederdalende lijn, en aan zijn rechthebbenden bij wijze van fusie, opslorping of splitsing van rechtspersonen, die ambtshalve worden aanvaard. De waarde van de aandelen zal worden bepaald door een deskundige, aangeduid mits gemeenschappelijk akkoord, of bij afwezigheid van akkoord, door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, welke de waarde zal bepalen rekening houdend met het bedrag van het nominaal kapitaal en de reserves, verminderd of vermeerderd naargelang het geval, met het gemiddelde van de resultaten behaald tijdens de twee laatste boekjaren, gedeeld door het aantal bestaande aandelen.

De terugkoopprijs zal binnen een termijn van twee jaar betaalbaar zijn, welke een aanvang neemt op het einde van de eerste maand van de dag waarop de terugkoop werd aanvaard, in twee gelijke jaarlijkse stortingen en voor de eerste maal aan het begin van voormelde termijn.

Wanneer de vennoten geen gebruik hebben gemaakt van hun voorkeurrecht, mogen de erfgenamen en legatarissen, evenals de rechthebbenden van een rechtspersoon die in vereffening is gesteld of ontbonden is, vragen als vennoten te worden toegelaten.

Indien ze niet worden toegelaten, zullen de andere vennoten hun aandelen moeten terugkopen aan de hierboven bepaalde waarde en termijnen; bij gebrek aan terugkoop, zullen zij het recht hebben de vereffening van de vennootschap te vorderen.

De heer Ahmad Yasir Khalil 50 aandelen

Ghazanfar Iqbal Mohammad 50 aandelen

BESTUUR

ARTIKEL 7

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die worden benoemd en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

ontslagen door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bovendien, indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in andere vennootschappen, is zij ertoe gehouden een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten in haar naam en voor haar rekening en waarvan de benoeming wordt bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, overeenkomstig de wet. Iedere zaakvoerder heeft afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om in naam van de vennootschap te handelen en alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

Hij mag alle brieven en poststukken in ontvangst nemen, belast of niet belast, alle briefwisseling ondertekenen en alle handelingen van dagelijks bestuur stellen. De financiële verrichtingen worden beschouwd onder het dagelijks bestuur te vallen.

Hij heeft onder meer de nodige bevoegdheden om alle handelingen en verrichtingen te doen die binnen het doel van de vennootschap vallen, met inbegrip van daden van beschikking. De zaakvoerder zal ondermeer alle aankopen en verkopen van goederen mogen doen, alle contracten afsluiten en uitvoeren, alle rekeningen en facturen opmaken, alle papieren, cheques of wissels onderschrijven, deze aannemen, endosseren en disconteren, alle rekeningen openen bij private of openbare instellingen, hierop alle stortingen, overschrijvingen, neerleggingen of afnemingen doen, alle obligaties, waarden, aangetekende brieven, verzekerd of anders, postpakketten en goederen in ontvangst nemen; alle sommen betalen of innen en hiervan kwijting geven, verzaken aan alle voorrechten en hypotheken en ontbindende rechtsvordering, opheffing verlenen en de doorhaling toestaan van alle bedongen of ambtshalve hypothecaire inschrijvingen, zowel vóór als na betaling, alle vervolgingen uitvoeren, elk geding aanspannen of er zich in verweren, pleiten, onderhandelen, dadingen treffen, elke gerechtelijke beslissing bekomen en ze ten uitvoer doen brengen, ingeval van faillissement elke verklaring afleggen, bevestigen en betwisten, in elke vereffening en verdeling tussenkomen. De voorgaande opsomming geldt enkel als voorbeeld en is niet limitatief op te vatten.

De zaakvoerder mag onder zijn eigen verantwoordelijkheid aan één of meerdere mandatarissen naar zijn keuze, deel van zijn bevoegdheden die hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt overdragen.

Het mandaat van de zaakvoerders is al of niet bezoldigd volgens individuele beslissing van de algemene vergadering. Wanneer het mandaat bezoldigd is, zal die bezoldiging worden aangerekend op de algemene kosten.

ARTIKEL 10

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze alle bevoegdheden uit van de algemene

vergadering. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

ARTIKEL 11

Wanneer er meerdere vennoten zijn, wordt de algemene vergadering voorgezeten door de oudste vennoot. Zij beraadslaagt in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering zal anderzijds door het bestuur worden bijeengeroepen, telkens wanneer het belang van de vennootschap het vereist. Deze bijeenroeping is verplichtend op verzoek van twee vennoten die ten minste de helft van het kapitaal bezitten.

Iedere vennoot mag zelf of door tussenkomst van een mandataris stemmen. Het schriftelijk uitbrengen van de stem is eveneens toegestaan. Niemand mag een vennoot op de algemene vergadering vertegenwoordigen indien hij niet zelf vennoot is en indien hij niet zelf het recht heeft om te stemmen, behalve wanneer hij een rechtspersoon vertegenwoordigt.

De algemene vergadering beslist met gewone meerderheid van stemmen, welk deel van het kapitaal ook vertegenwoordigd is.

Nochtans, wanneer de vergadering moet beraadslagen over wijzigingen in de statuten, fusie met andere vennootschappen, verlenging of ontbinding van de vennootschap, verhoging of vermindering van het kapitaal, is de vergadering slechts geldig samengesteld wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen ten minste de helft van het kapitaal vertegenwoordigen. Is de laatste voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige vennoten vertegenwoordigde deel van het kapitaal. In beide gevallen zal een voorstel alleen dan aangenomen zijn, wanneer het drie vierden van de stemmen verkrijgt.

ARTIKEL 9

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genomen laatste dag van de juni 2016.

ALGEMENE VERGADERINGEN

Luik B - vervolg Mod PDF 11.1

ARTIKEL 12

De stemmingen over de benoemingen en de afzettingen geschieden in het geheim.

De niet van goederen gescheiden echtgenoten kunnen door de andere echtgenoot worden vertegenwoordigd; de

minderjarigen en onbekwaamverklaarden, door hun voogd; de vruchtgebruikers, door de naakte eigenaars.

ARTIKEL 13

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

De notulen van de vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die

erom verzoeken.

De afschriften en uittreksels van de notulen worden ondertekend door de zaakvoerder.

CONTROLE

ARTIKEL 14

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoot of de vennoten, zolang de wet niet de

benoeming oplegt van een commissaris-bedrijfsrevisor of een accountant.

UITKERINGEN

ARTIKEL 15

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Bij uitzondering begint het

eerste boekjaar vanaf heden en eindigt december 2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 17 Vereffening

De vennootschap wordt ontbonden in de gevallen voorzien door de wet of bij beslissing van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding zal de vereffening geschieden door toedoen van het bestuur, tenzij de algemene vergadering een of meer vereffenaars benoemt, waarvan zij de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt. Het batig saldo van de vereffening, na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, zal worden verdeeld onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen die zij respectievelijk bezitten.

ARTIKEL 18 Algemene bepalingen

De partijen verklaren zich volledig te onderwerpen aan het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 16

Op éénendertig december van ieder jaar, en voor de eerste maal op eenendertig december tweeduizend en

dertien.

maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de

resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle algemene kosten, lasten en nodige afschrijvingen,

en na aftrek van alle belastingen, maakt de netto winst uit van de vennootschap, en wordt verdeeld als volgt :

a) Vijf procent voor het wettelijk reservefonds. Deze afname zal niet meer verplicht zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt of wanneer de wet het niet meer oplegt.

b) Het saldo wordt verdeeld over de aandelen. De vergadering kan evenwel beslissen het geheel of een deel van dit saldo aan te wenden voor een buitengewoon reservefonds, voor over te dragen saldi of voor toekenning van tantièmes aan de zaakvoeder(s).

Bijgevolg zullen de bepalingen van dit Wetboek, waarvan niet uitdrukkelijk wordt afgeweken, beschouwd worden als zijnde ingeschreven in deze akte en zullen de bedingen die strijdig zijn met de dwingende bepalingen van die wetten worden geacht niet geschreven te zijn.

2.De heer Ghazanfar Iqbal Mohammad .

De heer Ahmad Yasir Khalil voornoemd. Zaakvoerder

Hier aanwezig en die aanvaardt(en).

1. De heer Ahmad Yasir Khalil

Coordonnées
STAR BEAM

Adresse
TURNHOUTSEBAAN 217 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande