STAR TAXI EN LIMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STAR TAXI EN LIMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.693.216

Publication

20/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Heergefell tirei~i$ van de Reclttbánk van 1c ~ fs;~-~~4 ; ~~ râ;Yí~werpen op

Sir r.

Ondernemingsar : 0877.693.216.

Benaming

(voluit) : Star Taxi en Limo

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ekerse Steenweg 2, 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : geruisloze fusie - ontbinding - sluiting zonder vereffening - ontslag zaakvoerder - kwijting

Het blijkt uit een akte verleden voor Erik VAN TRICHT, geassocieerde notaris te Merk-sem, stad Antwerpen op vijfentwintig oktober tweeduizend en twaalf "Geregistreerd drie bladen drie renvooien te Antwerpen, elfde kantoor der registratie op 26 okt. 2012, Boek 287 blad 47 vak 8. Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25) De Eerstaanwezend Inspecteur wn (Getekend) H.Huberland", dat door

de naamloze vennootschap "ANTWERP-TAX", met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 14, BTW BE 0404.928.775, rechtspersonenregister Antwerpen 0404.928.775, enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Star Taxi en Limo, gevestigd te 2030 Antwerpen, Ekerse steenWeg 2, met ondernemingsnummer 0877.693.216, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, volgende besluiten werden genomen in de buitengewone algemene vergadering:

- Vaststellingen met betrekking tot het gezamenlijk fusievoorstel

Het gezamenlijk fusievoorstel, opgesteld door de overgenomen én de overnemende vennootschap, is opgemaakt op 5 september 2012 en voor deze vennootschap onder-tekend door twee zaakvoerders, met name de heer VAN OORSCHOT Koenraad en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Pertona te Lierde, vertegen-woordigd door de vaste vertegenwoordiger, de heer VAN CAUWENBERGE Koenraad.

- Informatie van de vennoot en de mogelijkheid om voormelde voorstel kosteloos te bekomen.

Sedert het ogenblik van het opstellen van het fusievoorstel, lag dit verslag ter inzage op de zetel van de vennootschap en kon de vennoot er op haar vraag kosteloos een exemplaar van bekomen.

Dit voorstel werd mee ondertekend door de enige vennoot en deze was er dus van in het bezit uiterlijk één maand voor vandaag.

De enige vennoot, tevens overnemende vennootschap, verklaart dat dezelfde informa-tie van de aandeelhouders is geschied bij de overnemende vennootschap,

[n toepassing van artikel 720 §2 van het Wetboek van vennootschappen heeft de ven-noot de mogelijkheid gekregen om gedurende ten minste een maand kennis te nemen van

-het fusievoorstel;

-de jaarrekeningen van de laatste drie boekjaren, zowel van de over te nemen als van de overnemende vennootschap;

-de verslagen van de bestuurders of zaakvoerders over de laatste drie boekjaren, zowel van de over te nemen als van de overnemende vennootschap en, wat de overnemende vennootschap betreft, van de verslagen van de commissaris over de laatste drie boekjaren;

-de tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen, opgemaakt op 30 juni 2012 (daar de laatste jaarrekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Star Taxi en Limo betrekking heeft op het boekjaar, afgesloten op 31 december 2011 en dus meer dan 6 maanden voor de datum van het fusievoor-stel).

In toepassing van artikel 720 §3 van het Wetboek van vennootschappen heeft de ven-noot de mogelijkheid gekregen om van de stukken welke hem/haar nog niet waren toegezonden kosteloos een afschrift te ontvangen.

De enige vennoot stelt vast dat hiermee op voldoende wijze is tegemoet gekomen aan de informatieplicht vanwege de vennootschap tegenover haar.

Bijkomende inlichtingen betreffende het vermogen van de vennootschap,

De zaakvoerder meldt dat er, volgens de bekomen informatie, zich in het vermogen van de vennootschap geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva tussen de datum van het fusievoorstel en vandaag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

" iaiemssa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Bevestiging van voorafgaande rechtshandelingen en formaliteiten

Op basis van de voorgelegde verslagen en van de voorgaande verklaringen en vast-stellingen kan ondergetekende notaris het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid bevestigen van de  rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennoot-schap gehouden is, behoudens de neerlegging en de bekendmaking zoals die voorge-schreven is door het laatste lid van artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen.

De vennoot stelt vast dat door de unanieme goedkeuring van de geruisloze fusie door de enige vennoot van deze vennootschap (zie hierna) en door de aandeelhouders van de overnemende vennootschap (zie procesverbaal, vandaag opgemaakt door notaris Erik Van Tricht) een fusie-voorstel zelfs niet vereist is. Het gebrek aan neerlegging en bekendmaking ervan kan dus geen belemmering vormen voor deze geruisloze fusie.

- Goedkeuring van de fusie

Na kennisname en goedkeuring van de voorgaande verslagen, stemt de enige venoot in met de fusie door overname van deze vennootschap door de naamloze vennoot-schap ANTWERP-TAX, waardoor het gehele vermogen van deze vennootschap, zowel de rechten als de plichten, overgaan op de overnemende vennootschap. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op een oktober tweeduizend en twaalf (1 oktober 2012).

- Overname personeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het personeel, thans in dienst bij deze vennootschap zal ingevolge de fusie mee over-gaan naar de ovememende vennootschap, de naamloze vennootschap Antwerp-Tax. Als gevolg hiervan zullen alle bestaande arbeidsvoorwaarden, rechten en verplichtingen van de betrokken personeelsleden (inclusief de collectieve arbeidsovereenkomsten) ongewijzigd verder worden toegepast binnen de overnemende vennootschap.

- Ontbinding van de vennootschap met sluiting zonder vereffening

Door en mits de goedkeuring van de fusie door de overnemende vennootschap, wordt de vennootschap

ontbonden te rekenen vanaf heden.

Er dient derhalve niets vereffend te worden.

Voorgaande vaststellingen laten toe dat de ontbinding van de vennootschap on-middellijk kan gevolgd

worden door de sluiting van de vennootschap zonder veref-fening,

Door de onmiddellijke afsluiting komt het tegoed toe aan de overnemende ven-nootschap, zoals vermeld in

het fusievoorstel.

- Ontslag van de zaakvoerder - kwijting

Ingevolge de ontbinding wordt het ontslag van de heer VAN OORSCHOT Koen-raad Frederik Jan, als zaakvoerder van de vennootschap, vastgesteld.

Door de goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening, zal er automatisch dé-charge verleend zijn voor het gevoerde bestuur, voor de periode dat er nog geen décharge werd verleend. In afwachting hiervan verbindt de ovememende ven-nootschap er zich toe om omwille van het bestuur geen vordering tegen de zaak-voerder in te stellen.

- Met betrekking tot de onderzoekscommissaris

Daar er geen vereffening is geschied en daar de vennoten, in toepassing van arti-kel 166 van het Wetboek van vennootschappen, individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben gehad over de boekhouding, wordt van de benoe-ming van een onderzoekscommissaris afgezien.

- Bewaring van stukken  afgifte van tegoeden

a. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en worden gedurende ten minste vijf jaar bewaard op de zetel van de overnemende vennootschap.

b. Daar alle gelden en waarden die aan de enige vennoot toekomen, ook aan haar zijn afgegeven, zijn er geen bijzondere maatregelen vereist voor de consignatie ervan.

- Verklaring voor de registratie  onroerend goed

Van het vermogen van de vennootschap hangt geen onroerend goed af.

- Volmacht

De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid TAC, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Sint Pietersvliet 3 bus 3, vertegenwoordigd door een zaakvoerder met individuele bevoegd-heid, de heer Erik Mariën of de heer Guida Van den Bogaert, wonende te 2530 Boechout, Sint-Bavoplein 9, wordt aangesteld tot bijzondere lasthebber van de ven-nootschap, met recht van indeplaatsstelling, teneinde

-alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voor-gaande, huidige en toekomstige) en schrapping van handels- en ambachten-ondernemingen bij de kruispuntbank voor ondernemingen, ondememingsloket-ten of andere administratieve diensten;

-alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

-de formaliteiten te vervullen inzake registratie, belasting over de toegevcegde waarde; met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijzi-ging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

-alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en

doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

meester Erik Van Tricht, geassocieerd notaris te Merksem-Antwerpen

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift buitengewone algemene vergadering dd. 25 oktober 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

etd ,t

27/09/2012
ÿþr Mod PDF 11.7

[r-et il In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto :blaam en hoedanigheid van de instrumenterende nótái?s, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I *iai6osae" i

Neergelegd fer griffie van d^ Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

1,a SEP. zen

Griffie

Ondememingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Ekerse Steenweg 2, 2030 Antwerpen 3, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing; Ontslag zaakvoerder

Tekst

NOTULEN VAN DE BUITENGEWONEALGEMEN E VERGADERING VAN 6 SEPTEMB£R2012 GEHOUDEN OP DE ZETEL TE ANTWERPEN

Na beraadslaging beslist de vergadering unaniem het ontslag van PERTONA BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Koenraad VAN CAUWENBERGE,te aanvaarden. De vergadering bedankt hem voor de bewezen diensten.

De vergadering beslist unaniem, niet ingang van heden, de zetel te verplaatsen naar:

Karel Oomsstraat 14

2018 ANTWERPEN

Koenraad VAN OORSCHOT

zaakvoerder

0877.693.216

STAR TAXI EN LIMO

12/07/2012
ÿþ Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tlitlergelegá fer griffie van de tockbal wan koophandel te krtwarpen, M

Griffie 0 3 JULI 2012

aizz,7aa"

V beh aa Bel Stat

V

Ondernemingsnr : 0877.693.216

Benaming

(voluit) : STAR TAXI EN LIMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ekerse Steenweg 2, 2030 Antwerpen, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN 26 JUNI 2012

Na beraadslaging beslist de vergadering unaniem de Heer Koen VAN OORSCHOT, wonende te 2980 ZOERSEL, Dennenlaan 22 te benoemen als zaakvoerder met de meest uitgebreide machten. Zijn mandaat is van onbepaalde duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 03.07.2012 12258-0423-016
05/06/2012
ÿþP

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N'orgolegd ter griffie hcitheee Koepheadd k derrerpee, op

24 ME!2Q2

Griffie

r

N 11111111 I II 1111111 Y 111111

*12100300*

V beh aa Bel Stan

Ondernemingsnr : 0877693216

Benaming

(voluit) : STAR TAXI EN LIMO

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Ekerse Steenweg 2 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING EN ONTSLAG ZAAKVOERDER

Ingevolge de algemene vergadering van 9 mei 2012 worden het volgende met algemeenheid van stemmen beslist:

-BVBA Pertona, Stratendries 19 9572 Lierde, met als vaste vertegenwoordiger de heer Van Cauwenberge Koenraad wordt benoemd als zaakvoerder vanaf 31 mei 2012.

- BVBA Aventador, Holdestraat 14 8851 Ardooie, met als vaste vertegenwoordiger de heer Verbauwhede Andy neemt ontslag als zaakvoerder vanaf 31 mei 2012.

Er wordt kwijting verleend aan BVBA Aventador, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Verbauwhede Andy, voor zijn mandaat als zaakvoerder tot en met 31 mei 2012.

Getekend, Aventador BVBA vertegenwoordigd door de heer Verbauwhede Andy, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

09/01/2012
ÿþ Mod 2.1

s 1 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Naei" g?kre~^7~?~~~~~~

,a. ^ .

(l~lüVâs~ ~~`~:~;?'4 G _

$ ..~.

oP 7 DEC. 2011

~fier.

1

Ill ll l nlllllll ll I II

" 12005814"

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0877693216

Benaming

(voluit) : STAR TAXI EN LIMO

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : EKERSE STEENWEG 2 2030 ANTWERPEN

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER EN ONTSLAG ZAAKVOERDER

Ingevolge de buitengewone algemene vergadering van 1 oktober 2011 worden met algemeenheid

van stemmen het volgende beslist:

- BVBA Aventador, Holdestraat 14 8851 Ardooie, met als vaste vertegenwoordiger de heer Verbauwhede

Andy wordt benoemd als zaakvoerder van BVBA Star Taxi en Limo vanaf 01/10/2011.

- De heer Verbauwhede Andy neemt ontslag als zaakvoerder van BVBA Star Taxi en Limo vanaf

01/10/2011.

Getekend, Verbauwhede Andy - Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 20.07.2011 11314-0445-016
07/02/2011
ÿþ Mal 2.1

" Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



rfre~`+' ~ 17 ~i? (.' r i ! V , .

Griffie - j+1M. 2! 1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch _ Staatsblad

Ill

*ssoaoo3e

Ondernemingsnr : 0877 693 216

Benaming

(voluit) : STAR TAXI EN LIMO

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : EKERSE STEENWEG 2 2030 ANTWERPEN

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

- BVBA Pertona, met als vaste vertegenwoordiger de heer Van Cauwenberge Koenraad, dient zijn ontslag in

vanaf 1 januari 2011 als zaakvoerder.

Er wordt kwijting verleend aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat tot 31-12-2010.

Getekend, Verbauwhede Andy - zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 23.07.2010 10338-0237-017
23/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 13.07.2009 09426-0269-016
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.06.2008, NGL 01.07.2008 08343-0205-015
09/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 03.07.2007 07350-0253-015

Coordonnées
STAR TAXI EN LIMO

Adresse
KAREL OOMSSTRAAT 14 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande