STATCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STATCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.609.215

Publication

23/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

19-12-2014

Griffie

*14313012*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507609215

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

STATCO

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

~~Er blijkt uit een akte verleden op 12 december 2014 voor geassocieerd notaris Katrien Eerens te Geel, ter registratie neergelegd, dat de bvba opgericht werd, met volgende kenmerken:

1. naam-rechtsvorm: bvba  STATCO

2. zetel: 2440 Geel, Poiel 101

3. oprichter(s):

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VCG VASTGOED , met zetel te 2440 Geel, Poiel 101, BTW BE 0479.529.990, Rechtspersonenregister Turnhout,

2. De heer GRIETEN Nico Stephan, geboren te Koersel op 14 februari 1966, wonende te 2440 Geel,

Poiel 101,

en zijn echtgenote

3. Mevrouw VANDEPERRE Liliane, geboren te Geel op 21 september 1968, wonende te 2440 Geel, Poiel 101.

4. doel:

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, door en met derden, voor zover voldaan aan de wettelijke voorwaarden terzake:

-de coördinatie van de veiligheid, engineering van beton  en staalstructuren  onder meer de berekening, het ontwerp, tekenen en traceren  tekenwerk (industrieel en architecturaal ) en de verkoop van veiligheidsmateriaal.

-immobiliën, vastgoed en patrimoniumbeheer, inhoudende onder meer:

* in verband met onroerende goederen: verwerven, kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, bouwen, onderhouden, beheren, in hypotheek geven en ontvangen;

* in verband met roerende goederen, lichamelijke en onlichamelijke : verwerven, kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderhouden, beheren, in pand geven en ontvangen;

-opvolging en begeleiding van projecten in de burgerlijke bouwkunde als raadgevend ingenieur,

-het uitvoeren van studies en audits in het kader van de EAP-wetgeving (Energie Advies Procedure) als erkend energiedeskundige,

-het uitvoeren van studies en audits in het kader van de EPB-wetgeving (Energie Prestatie en Binnenklimaat) als energieverslaggever,

-het uitvoeren van energieaudits van zowel particuliere woon- en appartementsgebouwen en van overheidsgebouwen als erkend energiedeskundige,

-het voeren van activiteiten van educatieve aard: het geven van opleidingen en scholingen in het algemeen,

-het opstellen, uitgeven en verkopen van cursusmateriaal, syllabussen, nieuwsbrieven en publicaties, -het aan- en verkopen van fotovoltaische zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers, hoogrendementsbeglazing, hoogrendemetsketels, enzoverder; kortom alle onderdelen in verband met sanitaire en cv-installaties en alle onderdelen in verband met energie- en milieuvriendelijke energiebronnen,

-alle daden stellen en verdere stappen of beslissingen ondernemen die noodzakelijk of dienend

Onderwerp akte :

Poiel 101 2440 Geel

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

zouden zijn om het doel te bereiken,

-het verlenen van administratieve diensten en het bieden van administratieve ondersteuning in het algemeen,

-de kleinhandel in bovenkleding (inclusief werkkleding, sportkleding en veiligheidsmateriaal). Om haar doel te realiseren mag de vennootschap, onder gelijk welke vorm, samenwerken met andere vennootschappen, onderzoeksinstellingen, universitaire innovatiecentra, enzovoort. De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles zowel in het binnen  als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

5. kapitaal:

18.600 ¬ , verdeeld in 100 aandelen zonder aanduiding nominale waarde (98 aandelen toebedeeld aan VCG VASTGOED bvba, 1 aandeel toebedeeld aan de heer Grieten en 1 aandeel toebedeeld aan mevrouw Vandeperre), volledig volstort bij KBC BANK door de oprichters in verhouding tot hun aandelenbezit.

6. bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillende zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dient het orgaan van bestuur van deze rechtspersoon onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

7. Vertegenwoordiging:

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde lasthebber.

8. Boekjaar: 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2015.

9. Jaarvergadering: derde vrijdag van mei om 19u

10. Stemrecht- Toelating tot algemene vergadering:

Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een andere vennoot, drager van een bijzondere volmacht; hij kan zelfs zijn stem uitbrengen schriftelijk of per telegram.

Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, geeft elk aandeel recht op één stem. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

De vergadering beslist geldig ongeacht het gedeelte van het vertegenwoordigd kapitaal en de beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

De beraadslagingen van de algemene vergadering worden opgenomen in de processen-verbaal door de leden van het bureau en de vennoten welke zulks zouden vragen, ondertekend; de uittreksels van deze processen-verbaal worden door een zaakvoerder ondertekend.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, email of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

11. Bestemming winst/vereffeningssaldo: conform de wet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

12. Zaakvoerder(s):

Er worden twee zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur:

a) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VCG VASTGOED , met zetel te 2440 Geel, Poiel 101, BTW BE 0479.529.990, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer GRIETEN Nico, hiernagenoemd,

b) de heer GRIETEN Nico, wonende te 2440 Geel, Poiel 101,

hier aanwezig/vertegenwoordigd zoals gezegd, die aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen

te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Zijn opdracht wordt uitgeoefend als volgt:

-voor de bvba VCG VASTGOED: bezoldigd,

-de heer GRIETEN Nico: onbezoldigd,

behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

13. Overname van verbintenissen:

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan vanaf de ondertekening dezer tot het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid zijn eveneens onderworpen aan voormeld artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

14. Delegatie van machten:

De verschijners verklaren aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap : Van Havermaet Groenweghe Accountants, met zetel te 2440 Geel, Pas 2578, en/of hun aangestelden, elk met bevoegdheid om afzonderlijk te handelen, ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap betreffende de inschrijving, wijziging, stopzetting van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsloket. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel,

Katrien EERENS, Geassocieerd Notaris te Geel.

Tegelijk neergelegd: afschrift oprichtingsakte.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.08.2016, NGL 31.08.2016 16547-0373-012

Coordonnées
STATCO

Adresse
POIEL 101 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande