STAUT ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STAUT ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.491.106

Publication

26/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 22.08.2014 14450-0051-014
02/04/2012
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla(

 *Fe

neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophindel to Antwerpen, op

Griffie e 1110 LO16

II

*12066863*

Ondernemingsnr: 0844. 4 9 1. 10-6

Benaming (voluit) : STAUT ARCHITECTEN

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Guido Gezellestraat 20, te 2530 Boechout

(volledig adres)

OnderwerD(en) akte :OPRICHTING

HET JAAR TWEEDUIZEND EN TWAALF.

Op vijftien maart

Voor Ons, Meester Paul WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notarisassociatie Wellens" met zetel te 2640 Mortsel, Eggestraat 28.

ZIJN VERSCHENEN:

1. De heer JANSSENS Gert Hugo Lauretta, geboren te Deurne op acht augustus negentienhonderd zesenzeventig, nationaal nummer 76.0.8.08 131-20, echtgenoot van mevrouw DEMUXNCK Sandra, arts, geboren te Merksem op één oktober negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 2531 Boechout, Guido Gezellestraat 20.

Gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Paul WELLENS te Mortsel op vierentwintig maart tweeduizend en zes, niet gewijzigd tot op heden.

2. De heer JACOBS Filip Paul Joseph, geboren te Wilrijk op éénentwintig oktober negentienhonderd achtenzestig, nationaal nummer 68.10.21 399-81, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwonen te hebben afgelegd, wonende te 2018 Antwerpen, Boudewijnsstraat 60.

De oprichters erkennen lezing te hebben gekregen:

- van artikel 1401, 50 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de lidmaatschapsrechten verbonden aan gemeenschappelijke aandelen;

- van artikel 1422 van het Burgerlijk Wetboek met betrekking tot zekere goederen afhankelijk van het gemeenschappelijk vermogen waarover door een echtgenoot is beschikt zonder uitdrukkelijke instemming van de andere echtgenoot.

I.- OPRICHTING:

- Die ons, notaris, verzocht heeft de authentieke akte te verlijden van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid door hem opgericht onder de naam "STAUT ARCHITECTEN", waarvan het geplaatst kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (e 18.600,00) bedraagt, volledig door hem onderschreven en vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1860) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zeshonderd zestigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op voormelde aandelen wordt ingeschreven door:

1. De heer JANSSENS Gert, wonend ete 2531 Boechout (Vremde), Weverstraat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voar- . 6ehouJen . aan het Luik B - vervolg

Belgisch Staatsblad 83, titularis van negenhonderd dertig (930) aandelen

2. De heer JACOBS Filip Paul Joseph, wonende te 2018 Antwerpen,

Boudewijnsstraat 60, titularis van negenhonderd dertig (930) aandelen

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn, ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 6.200,00).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (e 6.200,00).

Het geheel van deze inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 001-6667189-67, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de BNP Paribas Fortis.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet.

De oprichter heeft aan ons notaris het financieel plan overhandigd, waarin hij het bedrag van het kapitaal van de vennootschap verantwoordt.

II.- STATUTEN:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge ARTIKEL 1 BENAMING EN VORM

1.1 de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht onder de naam "STAUT ARCHITECTEN". enkel deze naam zal gebruikt worden.

De naam wordt vermeld op alle stukken die uitgaan van de vennootschap, en wordt aangevuld met de woorden `burgerlijke vennootschap onder een handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid'. 1.2 de vennootschap zal ingeschreven worden in het rechtspersonenregister bij de kruispuntbank voor ondernemingen.

1.3 de architect-rechtspersoon en zijn vennoten zullen er voor zorgen dat de naam van de architect-natuurlijke persoon uit de benaming en het logo wordt geschrapt, indien de betrokken architect-natuurlijke persoon bij definitieve tuchtbeslissing werd geschrapt.

ARTIKEL 2 DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, vanaf de datum van haar oprichting.

ARTIKEL 3 ZETEL

3.1 de zetel van de vennootschap is gevestigd te Guido Gezellestraat 20, 2530 Boechout.

De vennootschap wordt ingeschreven op de tabel van de bevoegde provinciale raad van de orde van architecten.

3.2 de zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een ander adres. deze wijziging wordt kenbaar gemaakt aan de raad van de orde van architecten waar de maatschappelijke zetel gevestigd was en aan de provinciale raad waar de nieuwe maatschappelijke zetel zal gevestigd worden. ze wordt gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

3.3 de oprichting van een bijkomende vestiging wordt gemeld aan de provinciale raad van de orde van architecten in wiens rechtsgebied ze gevestigd wordt evenals aan de provinciale raad van de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

ARTIKEL 4 DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het

beroep van architect.

het beoefenen van alle aanverwante disciplines voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het Reglement van beroepsplichten van de Orde van architecten.

het uitvoeren van studies en ontwerpen voor stabiliteit en bijzondere technieken ( onder andere elektriciteit, sanitair, CV, verluchting, akoestiek, wegeniswerken enzovoorts)

Het uitvoeren van expertisen.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.





Luik B - vervolg

De vennootschap zal de voorschriften moeten respecteren van het Deontologisch Reglement van de raad van de Orde van Architecten. De vennootschap mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Het maatschappelijk doel en de activiteiten van de architectrechtspersoon moeten beperkt zijn tot het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect en mogen hiermee niet onverenigbaar zijn, zoals bepaald in artikel 2 82, 2° van de Wet van 20 februari 1939. Behoudens de wettelijke of deontologisch voorziene beperkingen mag de architectrechtspersoon alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

ARTIKEL 5 KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en is verdeeld in duizend achthonderd zestig (1860) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Bij de oprichting van de vennootschap werden de aandelen onderschreven door Filip Jacobs voor NEGENHONDERD DERTIG (930) aandelen

Gert Janssens voor NEGENHONDERD DERTIG (930) aandelen

ARTIKEL 8. DE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt jaarlijks gehouden op de Ede van de maand juni om achttien uur, in de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de oproepingen vermeld.

Indien de hiervoor vermelde dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats de volgende werkdag.

Elke architect-vennoot kan, overeenkomstig de wet, een algemene vergadering bijeenroepen waarvan hij zelf de agenda samenstelt.

De zaakvoerders zijn verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens een architect-vennoot hem daartoe verzoekt. de architect-vennoot bepaalt de gewenste agendapunten voor deze algemene vergadering.

Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor alle beslissingen inzake het bestuur van de vennootschap.

De buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen door de zaakvoerder; zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten die samen ten minste een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, en zulks binnen de drie weken na de postdatum van het aangetekend schrijven, dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerders is gericht.

De vennoten worden voor elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekend schrijven, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen en dit ten minste vijftien dagen voor de vergadering. indien alle vennoten aan de vergadering deelnemen, kunnen de oproepingen achterwege gelaten worden.

De oproeping moet de volledige agenda bevatten.

Volmachten voor de vertegenwoordiging van architect--aandelen op de algemene vergadering kunnen slechts gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Volmachten voor de vertegenwoordiging van andere aandelen kunnen slechts gegeven worden aan natuurlijke personen met een niet-onverenigbaar beroep. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd, indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmee akkoord gaan, of indien zij geldig vertegenwoordigd zijn en de volmacht dit toestaat.

Artikel 8 Bis. De algemene vergadering in de eenpersoons-vennootschap. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de

Luik B - vervolg

algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt gehouden.

TITEL IV. BESTUUR EN TOEZICHT.

ARTIKEL 12. BESTUUR.

Alle zaakvoerders, leden van het directiecomité za er één is en alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap moeten natuurlijke personen zijn die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Elke zaakvoerder die, om welke reden ook, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en in vervanging te voorzien.

Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd worden, beschikt de vennootschap over een termijn van 6 maanden om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden alwaar wordt beraadslaagd en beslist tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd warden om een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder, bijvoorbeeld in geval van schrapping of weglating van een zaakvoerder van de tabel van architecten of het ontslag van een zaakvoerder dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren, tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan een vennoot of bestuurder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn die ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie. De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren. tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien geen regularisatie mogelijk blijkt moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden alwaar wordt beraadslaagd en beslist tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, warden vermeld.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel van de vennootschap, behoudens deze die door de wet aan de, algemene vergadering zijn voorbehouden.

De bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van elke wijziging in het bestuur van de

Luik B - vervolg

vennootschap. Elke benoeming van een nieuwe zaakvoerder/bestuurder wordt gemeld, met opgave van de naam van de kandidaat en de plaats waar hij de hoofdzetel van zijn activiteit gevestigd heeft.

ARTIKEL 13. VERTEGENWOORDIGING.

Iedere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door bovenvermelde, bij, bijzondere volmacht, of algemene volmacht voor het dagelijks bestuur aangestelde vertegenwoordigers.

ARTIKEL 16. BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari (1/1) en eindigt op 31 december (31/12) van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt van heden tot 31 december 2013.

'Elk jaar maken de zaakvoerders een inventaris en de jaarrekening op.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

De zaakvoerders stellen bovendien, indien de wettelijke vereisten daartoe voldaan zijn, een verslag op waarin zij rekenschap geven over hun beleid. dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

Het jaarverslag moet ook informatie bevatten omtrent de belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaatsgevonden en, voor zover zij niet van die aard zijn, dat zij ernstig nadeel zouden iberokkenen aan de vennootschap, inlichtingen over de omstandigheden die de ontwikkeling van de vennootschap aanmerkelijk kunnen beïnvloeden. Desgevallend" overhandigen de zaakvoerders, tenminste één maand voor de (jaarvergadering, de stukken met het jaarverslag aan de commissarissen die hun verslag moeten opstellen.

De jaarrekening moet binnen de dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door toedoen van de zaakvoerders op de door de lwet voorziene instanties worden neergelegd.

De jaarrekeningen worden aan de vennoten toegestuurd samen met de oproeping tot de jaarvergadering.

De jaarvergadering beraadslaagt over de goedkeuring van de jaarrekeningen en doet bij afzonderlijke stemming uitspraak over de décharge van de aansprakelijkheid van de zaakvoerders.

1ARTIKEL 17. WINSTVERDELING.

Van de winst wordt ten minste vijf procent vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien het reservefonds om gelijk welke reden beneden dit peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, die er de aanwending van bepaalt, wel te verstaan dat ieder aandeel recht heeft op teen gelijk deel in de verdeling van de winst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het =laatste boekjaar het netto - actief, als dat blijkt uit de jaarrekening, is

igedaald of tengevolge van de uitkering zal dalen beneden het bedrag van het volgestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet lof de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

(ARTIKEL 1.8. ONTBINDING.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering.

(Wanneer ten gevolge van geleden verlies, het netto -- actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeen komen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden, nadat het verlies is vastgesteld of krachtens de wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap, en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

1De zaakvoerders verantwoorden hun voorstellen in een bijzonder verslag dat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- , lehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

b'ehouelen

aan het

Luik B - vervolg

" Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld. Indien de zaakvoerders voorstellen de activiteiten voort te zetten, geven zij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die zij overwegen te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. "

Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift ervan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto - actief tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto - actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Elke voorgenomen ontbinding zal onverwijld worden meegedeeld aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten met vermelding van de regeling inzake lopende opdrachten en de tienjarige aansprakelijkheid.

Bij ontbinding van de vennootschap zal voor de lopende opdrachten een persoon worden aangesteld die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten teneinde, voor rekening van de vennootschap in vereffening, deze opdrachten verder uit te voeren.

Indien de vennootschap in vereffening, om gelijk welke reden, bijvoorbeeld schrapping of overlijden van vennoten architecten niet meer voldoet aan de voorwaarden om het beroep van architect uit te oefenen zal, de vereffenaar, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwezen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden voor de verdere uitvoering van de lopende opdrachten. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn die ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De vereffening kan pas worden afgesloten indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Tevens dient een regeling getroffen te zijn met betrekking tot de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn die ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Wordt geen vereffenaar aangesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, dan wordt de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is beschouwd als vereffenaar.

Artikel l8bis. schorsing of schrapping van de vennootschap als architect. In geval van schorsing van de vennootschap als architect zal de vennootschap, voor de periode van schorsing, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn die ingeschreven is op één van de tabellen van de orde van architecten. In geval van schrapping van de vennootschap van één van de tabellen van de orde van architecten zal onverwijld een algemene vergadering worden gehouden alwaar wordt beraadslaagd en beslist tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

ARTIKEL 19. VEREFFENAARS.

Bij de ontbinding worden de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde izaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om

voor- Luik B - vervolg

beheûden

aan het



" Belgisch Staatsblad kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.

Zij beschikken over alle machten, genoemd in de artikelen 185, 186 en 187 van het wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

Enkel natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen kunnen benoemd worden tot vereffenaar.

ARTIKEL 20. VEREFFENING.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders heeft besloten.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate worden volstort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Indien de vennootschap in vereffening, om gelijk welke reden, niet meer voldoet aan de voorwaarden om het beroep van architect uit te oefenen zal de vereffenaar, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden voor de verdere uitvoering van de lopende opdrachten.

de vereffening kan pas afgesloten worden indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overdragen aan een derde architect.

III.- VERKLARINGEN EN TIJDELIJKE BEPALINGEN:

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van een afschrift van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend en dertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien.

De oprichter verklaart dat uit ter goeder trouw verrichte schattingen is gebleken dat de vennootschap voor het eerste boekjaar aan de criteria, vermeld in artikel 15 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen voldoet, en dus niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen. Iedere vennoot heeft dus individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

De oprichter verklaart door ondergetekende notaris lezing te hebben gekregen van artikel 212 van het Wetboek van Vennootschappen dat bepaalt dat een natuurlijk persoon slechts de enige vennoot kan zijn van één enkele besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en dat deze geacht wordt hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij nadien alleen zou oprichten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden, behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan hem overgaan.

IV.- BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 60:

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart de comparant, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen, die voortvloeien uit de rechtshandelingen die voor haar rekening vôôr haar, oprichting werden gesteld door de voornoemde oprichter, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gerechtelijk arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

Bovendien verklaart voornoemde comparant zich sterk te maken dat de vennootschap tevens die rechtshandelingen zal overnemen en bekrachtigen die door de voornoemde oprichter, gesteld zullen worden in naam en voor rekening van de vennootschap, vooraleer zij de rechtspersoonlijkheid zal hebben verkregen.

Verenigd in algemene vergadering benoemt de oprichters: als gewone zaakvoerders voor de duur van de vennootschap : Filip Jacobs en Gert Janssens, voornoemd, die aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge



Voorbehouden Aran het Igise íh Staatsblad Luik B - vervolg

V . - BENOEMING ZAAKVOERDER

Verenigd in algemene vergadering benoemt de oprichters: als gewone zaakvoerders voor de duur van de vennootschap : Filip Jacobs en Gert Janssens, voornoemd, die aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.

VI.- VASTE VERTEGENWOORDIGER

De zaakvoerders,- Filip Jacobs en Gert Janssens, voornoemd nemen de beslissing zichzelf tot vaste vertegenwoordigers aan te duiden.

Ze verklaren door ondergetekende geassocieerd notaris Wellens op de hoogte te zijn gebracht dat de bestuurde vennootschap de benoeming van de vaste vertegenwoordiger bekend dient te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De notaris waarmerkt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

Volmacht.

Aan boekhoudkantoor Monique Peeters burgerlijke bvba, met recht van in de plaatsstelling, werd een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (inclusief de formulieren I (publicatie) en II (wijziging inschrijving) en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als onderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondertekening en publicatie van een uittreksel van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatblad, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

WAARVAN AKTE

Opgemaakt en verleden te Mortsel, op voormelde datum.

En na integrale voorlezing en toelichting van de akte hebben de partijen

getekend met mij, geassocieerd notaris.

Volgen de handtekeningen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd een afschrift van de akte.



2/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -

08/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 03.08.2016 16398-0454-014

Coordonnées
STAUT ARCHITECTEN

Adresse
GUIDO GEZELLESTRAAT 20 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande