STBA CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STBA CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.926.436

Publication

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 04.07.2013 13259-0324-012
24/01/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12300583*

Neergelegd

20-01-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0842926436

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): STBA Consulting

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 205 bus 7

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit de oprichtingsakte opgemaakt door notaris Dirk Verbert te Antwerpen op negentien januari tweeduizend twaalf, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STBA Consulting", werd opgericht met volgende gegevens:

1.Zetel: 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 205 bus 7

2.Oprichter: de heer BALEMANS, Stefan Jeanne Michel, geboren te Antwerpen, op eenentwintig augustus duizend negenhonderdzesenzeventig, wonende te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg, 205 bus 7.

3. De vennootschap heeft tot doel, zowel in als buiten België zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden :

- Het zijn van een bureau voor studie, onderzoek, bijstand, uitvoering en advies inzake organisatorische, financiële, administratieve, handels- en sociale opleiding, opleiding en marketing, public relations en managementaangelegenheden.

- Elke dienstverlening van welke aard ook, de bijstand en deelname in het bestuur van vennootschappen, ondernemingen en instellingen.

- Verkoop via internet, detailhandel.

- Het ontwikkelen van websites voor derden.

- De selectie, recrutering, opleiding en begeleiding van personeel.

- Het beheer en verhuring van onroerende goederen, het beheer en de valorisatie van een onroerend patrimonium, het verwerven en verlenen van onroerende rechten, te dien einde kan de vennootschap alle onroerende handelingen en verhandelingen verrichten, als daar zijn het verwerven van onroerende goederen en rechten, de vervreemding ervan, het oprichten van alle gebouwen en constructies, het aanleggen en onderhouden van alle terreinen en aanhorigheden, het aangaan van alle financieringen, het toestaan van alle hypotheken en andere waarborgen.

- De vennootschappen kan deelnemingen en participaties verwerven in andere vennootschappen, zelfs met een verschillend maatschappelijk doel.

- Zij mag de functie van bestuurder en vereffenaar van andere vennootschappen aanvaarden.

- De vennootschap kan tevens alle roerende beleggingen verrichten en in het algemeen alle commerciële, industriële, publieke, roerende , onroerende, financiële of andere handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het maatschappelijk doel of dit zouden kunnen bevorderen of ontwikkelen, en dit zowel in België als in het buitenland.

Dit alles in de meest uitgebreide zin genomen.

- Het verhuren van haar diensten of van de diensten van derden, vennoot of niet; het verstrekken van raad, beheers- of bestuursadvies; het waarnemen van belangen, het uitvoeren van studies en expertises, de zaakvoering, het opnemen en uitvoeren van kosteloze of bezoldigde mandaten, het aangaan van commissiecontracten, handelsvertegenwoordiging, het optreden als tussenpersoon en het verstrekken van alle diensten en van alle activiteiten in verband met de vestiging, de ontwikkeling, de administratie, het beleid, de controle van handels- of industriële bedrijven.

- Het verstrekken van alle bijstand aan alle personen, vennootschappen, organisaties, besturen en verenigingen, zowel op juridische, fiscaal, administratief als organisatorisch vlak.

- Het bestuur van het ingebrachte vermogen, met inbegrip van de wederbelegging van de kapitalen die eruit voortvloeien Het verwerven van participaties in om het even welke, al dan niet Belgische ondernemingen, ten einde haar vermogen te beleggen en/of derde ondernemingen, waarin zij participeert bij te staan in de bedrijfsvoering op commercieel, administratief, industrieel, financieel en technisch gebied. Aldus kan de vennootschap ondernemingen, waarin zij participeert mede besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering ten einde de ontwikkeling en de realisatie van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren. Zij kan participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

4.Duur: een onbeperkte duur

5.Kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Volstort ten belope van 12.400 euro. De voornoemde oprichter tekende in op alle aandelen, elk van deze

aandelen werd volstort ten belope van twee/derde.

6. Bankattest: De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer 751-2057499-72 geopend bij

de AXA Bank op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering werd door voormelde Bank afgeleverd op 6 januari laatst.

7.Boekjaar: Loopt van 1 januari tot eenendertig december. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend twaalf.

8.Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen bestemd tot het vormen van het wettig reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettig reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo van de winst, staat, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ter beschikking van de algemene vergadering. In geval van ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheid en vergoedingen bepalen.

9. Bestuur: Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder .Tot zaakvoerder werd benoemd voornoemde oprichter, te weten:

- de heer BALEMANS, Stefan, voornoemd;

10.Commissaris: geen

11.Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de derde vrijdag van mei om veertien uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in 2013.

12. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan: de heer DENS Johan, wonende te 2920 Kalmthout, Ijzerenwegstraat 79, en haar gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in een ondernemingsloket of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel inschrijving als "BTW"- belastingplichtige te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de notaris, Dirk Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
STBA CONSULTING

Adresse
MECHELSESTEENWEG 205, BUS 7 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande