STEEL ADVISING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEEL ADVISING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.914.540

Publication

09/05/2012
ÿþ' Ondernemingsnr : 0844.914.540

Benaming

(voluit) : Steel Advising bvba

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2450 Meerhout, Genebroek 96

Onderwerp akte : mededeling

Neerlegging bijzonder verslag van de zaakvoerder en verslag van de bedrijfsrevisor inzake de quasi-inbreng

ai

Vo beho aan Belg Staat

Mal 2 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 6 APR. 2012

TURNHOUT

DeeÇ fier,

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/04/2012
ÿþMW 20

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : c8 CAL{ N3JQ ~ (40

Benaming

(voluit) : Steel Advising bvba

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2450 Meerhout,Genebroek 96

Onderwerp akte : oprichting

Blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Danny Geerinckx te Aarschot, op 29 maart 2012, voor registratie neergelegd, werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Steel Advising bvba", met zetel te 2450 Meerhout, Genebroek 96 voor onbepaalde tijd te rekenen van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, opgericht door:

1) De Heer VANSPRINGEL Wim Herman Louis, geboren te Herentals op 19 juli 1968, gehuwd met mevrouw VAN EYNDE Anja, hierna vernoemd, wonende te 2450 Meerhout, Genebroek 96,

2) Mevrouw VAN EYNDE Anja, geboren te Geel op 22 augustus 1973, gehuwd met de heer VANSPRINGEL Wim Herman Louis, voornoemd, wonende te 2450 Meerhout, Genebroek 96.

Het kapitaal bedraagt honderd vijftig duizend euro (150.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop wordt ingetekend op de volgende wijze:

De Heer VANSPRINGEL Wim Herman Louis, voornoemd, houder van zevenhonderd vijftig aandelen. Mevrouw VAN EYNDE Anja, voornoemd, houder van zevenhonderd vijftig aandelen.

Dat elk aandeel voor 1/5 in contanten volstort is, hetzij in totaal voor dertig duizend euro (30.000,00 ¬ ).

Deze fondsen werden gedeponeerd bij KBC Bank te 2400 Mol, Gr, De Broquevillestraat 6, door storting of overschrijving op de speciale rekening nummer BE 57 7310 2387 7735

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam, voor zover voldaan is aan de wettelijke voorwaarden terzake:

1. Immobiliën: de aankoop en de verkoop van alle onroerende goederen zowel onbebouwde als gebouwen van aile aard; de bemiddeling bij dergelijke operaties; de oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor derden ten titel van aanneming van aile gebouwen of constructies; het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden; het verrichten van aile studies, het uitwerken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden; het verlenen van aile adviezen in verband met bovenvermelde activiteiten; het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde ais gebouwen; het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen.

2. Dienstenverlening: het leveren van diensten en prestaties allerhande, rechtstreeks of als tussenpersoon, makelaar of commissionair, zowel van roerende als onroerende aard, met inbegrip van onder andere prestaties van onderhoud van goederen, bewaking, tuinonderhoud en  werken en onderhoudswerken aan alle roerende en onroerende goederen.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en' het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of ais tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande.. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam, doch voor rekening van de vennootschap.

3. Managementconsulent: bijstand en advies aan particulieren, ondernemingen en organisaties, omtrent commerciële, juridische, financiële, technische, sociale en fiscale aangelegenheden, met uitsluiting van het verlenen van vermogens- en/of beleggingsadvies aan derden.

4. Roerende activiteiten: voor eigen rekening, het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen, holdingmaatschappijen en holdingactiviteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*ilai i ua" 1 11

Vt i

bekt

aar Bel Staa





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

NRGEL L)

GRIFFIE RECHTBANK VAN '

0 2 APR, 2012

KOOPHANDELTURNHOUT

gNHOUT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor

htehouden

Belgisch

Staatsblad

5. De verhuur, verkoop, herstelling, onderhoud zowel van lichamelijke als onlichamelijke roerende goederen, met inbegrip van voertuigen, meubilair en kantoorbenodigdheden, zowel groot- als kleinhandel, import en export.

Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op enige andere wijze belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten anders dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillenden zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle daden te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij bestuurszaken onder elkaar verdelen, Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten in naam van de vennootschap; hij kan in zijn naam alle bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten. Al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid.

Hij kan onder zijn eigen verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Worden in hoedanigheid van niet-statutaire zaakvoerders benoemd voor een onbepaalde duur:

1) De heer VANSPRINGEL Wim Herman Louis, wonende te 2450 Meerhout, Genebroek 96

2) Mevrouw VAN EYNDE Anja, wonende te 2450 Meerhout, Genebroek 96

beiden voornoemd, die aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die

zich hiertegen verzet.

Hun mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidend besluit van de algemene

vergadering.

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten; haar beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs

voor de afwezige of van mening verschillende vennoten.

De algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van

een zaakvoerder.

De jaarlijkse algemene vergadering vergadert verplicht in de maatschappelijke zetel op de laatste dinsdag

van de maand maart om twintig uur volgend op de afsluiting van het maatschappelijk boekjaar.

indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering samen de eerste werkdag die daarop volgt, op

hetzelfde uur.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke

vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen véér de vergadering, met opgaaf van

de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde

stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele

commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste dinsdag van de maand maart

van het jaar 2014 om twintig uur.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal beginnen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en wordt afgesloten op

30 september 2013.

Op de netto winst, na belastingen en overdracht naar de onbeschikbare reserves, wordt er ten minste één

twintigste voorafgenomen teneinde een wettelijke reserve aan te leggen, Deze voorafneming zal ophouden

verplicht te zijn zodra deze reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de

algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er

een volkomen andere bestemming aan te geven.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie oprichtingsakte, financieel plan en bankattest

Getekend Danny Geerinckx, geassocieerd notaris te Aarschot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/09/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
STEEL ADVISING

Adresse
BEERSTRAAT 17 2450 MEERHOUT

Code postal : 2450
Localité : MEERHOUT
Commune : MEERHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande