STEFAN CORBANIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEFAN CORBANIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.038.773

Publication

28/02/2014
ÿþmod 11.1

I Luik ar I In de bijlagen bij het Belgisch Stlatable.blbediQt?.. en ko ie na neerlegging ter griffie van de fitgEERGELFGD

19 -02- 2014

GRIFFIE R ECI-riSP,NK ven KOOPHANDEL te MECHELEN

1111111!11111101111

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

3i

Ondernemingsnr : BE0477.038.773

Benaming (voluit) : STEFAN CORBANIE

(verkort) : #

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zavelstraat 4 A

2870 Puurs (Breendonk)

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Uit een procesverbaal gesloten door notaris Lode Leemans verleden te Sint-Pieters-Leeuw op 27 januari; 2014 en vervolgens de vermelding dragend " Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Dilbeek Il de 3; februari 2014 boek 610 Blad 21 vak 20. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). De Ontvanger (getekend) A. Wouters, Attaché." blijkt dat de algemene vergadering het volgende heeft beslist

De buitengewone algemene vergadering beslist ingevolge de vergadering van de zaakvoerder op 15 februari 2010, reeds gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad op datum van 16 november 2010 onder nummer; !:2010-11-16/0165595, die de beslissing heeft genomen om de zetel te verplaatsen naar Zavelstraat 4 A, 2870 Breendonk (Puurs).

Het artikel 2 zal voortaan luiden :

" Artikel 2.: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2870 Breendonk (Puurs), Zavelstraat 4 A.

De zetel van de vennootschap mag bij besluit van de zaakvoerder overgebracht worden aan elke andere;; plaats in het Nederlandstalig gedeelte van België, alsook in Brussel,

iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in België tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door zorg van de zaakvoerder.

De zaakvoerder mag in België of in het buitenland, administratieve zetels, uitbatingzetels, agentschappendi bijkantoren en dochtervennootschappen oprichten."

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen, in geld, met éénenzestigduizend!i tweehonderd euro (¬ 61.200,00) om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op;i negenenzeventigduizend achthonderd euro (¬ 79.800,00) te brengen, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Op de aandelen wordt ingeschreven door de huidige aandeelhouder, in evenredigheid tot zijnis

vertegenwoordiging van het kapitaal É;

De aandeelhouder verklaart dat thans alle aandelen volgestort zijn ten bedrage van zevenenzestigduizend; vierhonderd euro (67.400,00 ¬ ) door het voorafgaandelijk deponeren van het bedrag van éénenzestigduizendi

tweehonderd euro (¬ 61.200,00) op een speciale rekening op naam van de vennootschap bij Belfius

ii Tot staving van deze verklaring wordt aan de ondergetekende notaris het bankattest overgelegd en deze zal het

attest in het dossier bewaren,

Vaststelling van de realisatie van de kapitaalverhoginq

De algemene vergadering stelt vast en vraagt de notaris er akte van te nemen, dat ten gevolge van deii

r.voorgaande genomen besluiten, bevestigd door het bankattest :

het kapitaal effectief werd verhoogd tot negenenzeventigduizend achthonderd euro (¬ _'.

79.800,00);

de vennootschap bijgevolg beschikt over een bijkomend bedrag van éénenzestigduizendf

tweehonderd euro (¬ 61,200,00); if

De algemene vergadering beslist om artikel 6 van de statuten als volgt te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging:

" ARTIKEL 6.-KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenenzeventigduizend achthonderd euro (¬ 79.800,00). Het ie vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, op naam, zonder nominale waarde. Zij`? ;, vertegenwoordigen ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal. De vergadering geeft de Notaris opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden ,, voorgaandabesluiten

en_tot ne erlegg rvan_op de,.griffie_van_debevpegde,reéhtbankyan;Koaphandel.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" mod 11.1



, ..Voor-"behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De Buitengewone Algemene Vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan Het Accountantskantoor Soenen en Partners, Baron de Gieylaan 36, 9840 De Pinte, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondememingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij aile administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

-----------Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie------

Tegelijkertijd neergelegd de uitgifte van de akte, de volmacht, de gecoördineerde statuten en de lijst van de wijzigingen van de statuten conform art. 75 2.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Lode Leemans,

Notaris.





Op de laatste blz. van l_uil< B vermelden : Recta.: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o}n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 30.08.2013 13556-0328-012
28/01/2015
ÿþ-~ ~.-~---~

Ondernemingsnr : 0477,038.773

Benaming (voluit) : STEFAN CORBANIE

(verkort) : #

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zavelstraat 4 A

2870 Puurs (Breendonk)

!'s Onderwerp akte :BVBA: wijziging boekjaar jaarvergadering

Uit een proces-verbaal gesloten door notaris Lode Leemans verleden te Sint-Pieters-Leeuw op 19 december; 2014 en vervolgens de vermelding dragend "Nog te registreren ", blijkt dat de algemene vergadering het, volgende heeft beslist ; De buitengewone algemene vergadering beslist om het huidig boekjaar te verlengen van 31 december 2014 tot en met 30 september 2015.

De buitengewone algemene vergadering beslist om artikel 24 te vervangen door volgende tekst: "Artikel 24.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar. "

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de, jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze 1! documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van; België.

i! De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een; !zaakvoerder.

.; Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van; ;; het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot heti

opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld;

door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van vennootschappen.':

De buitengewone algemene vergadering beslist om de jaarvergadering voortaan te houden op; de derde vrijdag van de maand maart te veertien uur en conform artikel 11 van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel 11.- JAARVERGADERING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand maart te veertien uur. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de; jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen; worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of; ;, de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die: één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op; ' iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.';

:De vergadering geeft de Notaris opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde` rechtbank van Koophandel.

De Buitengewone Algemene Vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan het Accountantskantoor", Soenen & Partners Burg. venn. o.v. BVBA, Baron de Gieylaan 36, 9840;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MONITEUR BELGE

LGISCH STAATSBI '°

Z 0 -01-

2015

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 r a~k.l~4 r

"

2 11 DEC, 2014

RECHTB/Giffii'en KOOPHANDEL nnLTwFi3PEN, aid. MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

De Pinte met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

 Voor eensluidend uittreksel "

Tegelijkertijd mee neergelegd : uitgifte van de akte.

Lade Leemans,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ce den haan heet Belgisch Staatsblad

31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 18.10.2012 12614-0294-014
05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 30.06.2011 11240-0046-014
16/11/2010 : DET000638
09/09/2010 : DET000638
28/08/2009 : DET000638
06/10/2008 : DET000638
07/09/2007 : DET000638
07/09/2006 : DET000638
07/10/2005 : SNT000638
24/09/2004 : SNT000638
06/10/2003 : SNT000638

Coordonnées
STEFAN CORBANIE

Adresse
ZAVELSTRAAT 4A 2870 BREENDONK

Code postal : 2870
Localité : Breendonk
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande