STEK ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEK ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.779.721

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 05.03.2014, NGL 31.03.2014 14082-0029-011
21/05/2012
ÿþs t5

Mod PDF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie von de Rechtbank van Koophandel le Antwerpen,..op

O 8 ME12012

Griffie

von behou

aan t"

Belgi: Staate

tegmeill1

Ondernemingsnr : 0,8 4 5. 7 7 9, 7 2 1

Benaming (voluit): STEK architecten

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap ovv Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :2640 Antwerpen, Lusthovenlaan 13

(volledig adres)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Tekst :

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Louis Steenackers, notaris te Antwerpen, vervangende zijn ambtsgenoot, Meester Jean-Marie De Meulder, notaris te Antwerpen, op 4 mei 2012, blijkt dat :

De Heer NEYRINCK Patrick Michel Yves, geboren te Wilrijk op 21 maart 1975, en zijn echtgenote Mevrouw GEPTS Veerle Alena Alberta, geboren te Leuven op 24 juli 1975, samenwonende te 2640 Mortsel, Lusthovenlaan 13.

Een Burgerlijke vennootschap ovv Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "STEK architecten". Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00) vertegenwoordigd door duizend zesentachtig (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in. speciën. De duizend (1.000) aandelen werden als volgt onderschreven;

1. De Heer Patrick NEYRUINCK, voornoemd, titularis van vierhonderd (400) aandelen

2. Mevrouw Veerle GEPTS, voornoemd, titularis van zeshonderd (600) aandelen

Totaal duizend (1.000) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van één / derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00). Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC. Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet.

ZETEL De zetel is gevestigd te 2640 Mortsel, Lusthovenlaan 13.

De vennootschap wordt ingeschreven op de tabel van de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Architecten. De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een ander adres. Deze wijziging wordt kenbaar gemaakt aan de Raad van de Orde van Architecten waar de maatschappelijke zetel gevestigd was en aan de provinciale Raad waar de nieuwe maatschappelijke zetel zal gevestigd worden. Ze wordt gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

DOEL De vennootschap heeft tot doel

- het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

- het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De activiteiten van de architect-rechtspersoon moeten beperkt zijn tot het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect en mogen hiermee niet onverenigbaar zijn.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.DUUR De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

BESTUUR De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op do laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

oc r

Luik B - vervolg

gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: bestuurders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars...

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Tot statutair zaakvoerder worden voor onbepaalde duur benoemd: Mevrouw Veerle Gepts voornoemd, die hier tussenkomt en verklaart dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en welke verklaart het haar toegekende mandaat te aanvaarden.

Zij oefent haar ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering haar voor het toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING Alle vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, in de zetel van de vennootschap.

Ieder zaakvoerder is bevoegd de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer hij het nuttig vindt voor de vennootschap.

De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op de eerste woensdag van maart om achttien uur of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, worden de besluiten van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden. Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor alle beslissingen omtrent de benoeming en het ontslag van de bestuurders of zaakvoerders van de architect-rechtspersoon, hun bezoldiging en de duur van hun mandaat. Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor de uitsluiting van een architect-vennoot.

Volmachten voor de vertegenwoordiging van architect-aandelen op de algemene vergadering kunnen slechts gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Volmachten voor de vertegenwoordiging van de overige aandelen kunnen slechts gegeven worden aan natuurlijke personen met een niet-onverenigbaar beroep.

BOEKJAAR Het boekjaar begint op 1 oktober om te eindigen op 30 september van ieder jaar.

VERDELING Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

In verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van hetgeen is bepaald in artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 30 september 2013.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014, overeenkomstig de statuten.

SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a, het aantal statutair zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie:

Mevrouw Veerle GEPTS, voornoemd,

die verklaard heeft te aanvaarden en bevestigd heeft dat zij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen

verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschï vers stellen daaro " aan als bi'zondere evohnachtieden met macht van inde " laatsstellin , Konsilanto

#

Luik B - vervolg

aor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOF te 2640 Mortsel, Mechelsesteenweg 131, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Louis STEENACKERS, vervangende zijn ambtsgenoot Notaris Jean-Marie DE MEULDER, belet. Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
STEK ARCHITECTEN

Adresse
LUSTHOVENLAAN 13 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande