STEP IN

Divers


Dénomination : STEP IN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 442.860.230

Publication

15/04/2015
ÿþMod Word 11.1

j. relU I in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie v *Alee

:,1 x c ei t,,ifcî ter gif - a n, de

aLt;H`lBAMi VAN KOOPHANDEL

0 2 APR. 2015

AN3'W~.:`stirev am[}a~eii~fngg ï'T3RNHOïTT

_ t76 f~rjtfiP

111

*15054843*

Ondernemingsnr : 0442.860.230

Benaming

(voluit) : STEP IN

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel : 2250 Olen, Stationsstraat, 9.

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING EN BENOEMING BESTUURDERS -KAPITAALVERHOGING  WIJZIGING STATUTEN.

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout, Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 31 maart 2015 dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STEP IN" :

EERSTE BESLUIT ; A.met algemeenheid van stemmen besloten heeft te herbenoemen tot bestuurders van de vennootschap voor een duur van zes jaar vanaf 31 maart 2015 :

i)mevrouw CAMS Liesbet, wonende te Olen, Stationsstraat, 13/A;

2)mevrouw CAMS Michèle, wonende te Olen, Stationsstraat, 13/C;

3)mevrouw CAMS Caroline, wonende te Olen, Vierhuizen, 23; die allen aanvaard hebben.

B.met algemeenheid van stemmen besloten heeft te benoemen tot bestuurder van de vennootschap voor

een duur van zes jaar vanaf 31 maart 2015 ; mevrouw VERWIMP Mariette Josephina Frans, wonende te Olen, Stationsstraat, 13/B, die aanvaard heeft.

TWEEDE BESLUIT : met algemeenheid van stemmen besloten heeft de nominale waarde van de aandelen af te schaffen zodat het vast kapitaal van honderdvijftigduizend euro (ê 150.000,00) vanaf 31 maart 2015 vertegenwoordigd wordt door driehonderd (300) aandelen zonder vermelding van waarde.

DERDE BESLUIT : met algemeenheid van stemmen besloten heeft de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van de hierna vermelde verslagen opgemaakt overeenkomstig artikel 423 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen :

A.verslag van de bedrijfsrevisor de dato 29 maart 2015, over de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste schattingswijzen en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

B.verslag van de bestuurders de dato 29 maart 2015, houdende een uiteenzetting waarom zowel de inbreng in natura als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

Het besluit van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor de dato 29 maart 2015 inzake de inbreng in natura luidt letterlijk als volgt : "BESLUIT Ondergetekende, Clukkers Frédéric, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de Bvba "F. Clukkers Bedrijfsrevisor" met maatschappelijke zetel in de Brusselsestraat 292 A/8 te 3000 Leuven, verklaart, in uitvoering van artikel 423 van het Wetboek van Vennootschappen, het vereiste

nazicht te hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der

Bedrijfsrevisoren, inzake de vooropgestelde inbreng in natura ad 260.040,00 ê, ter gelegenheid van een kapitaalsverhoging bij de CV "Step In" en waarvan de akte zal verleden worden door Jan Van Hemeldonck, notaris met standplaats op de Oosterwijkseweg 50 te 2250 Olen.

" Mijn besluitverklaring is als volgt :

dat de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de controle normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor de inbreng in natura en dit in de vorm van een beperkt nazicht,

dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng

dat de beschrijving van deze inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet

_oy_ergewaarçfee r_di

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

dat de kapitaalsverhoging door inbreng in natura 260.000,00 ¬ bedraagt waarvoor 410 aandelen worden uitgegeven zodoende dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding rechtmatig en billijk is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig art. 313 van het Wetboek van vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Gedaan ter goeder trouw Leuven, 29 maart 2015 Voor de Bvba F. Clukkers l3edrijfsrevisor (getekend)

Frédéric Clukkers Vertegenwoordigend vennoot Bedrijfsrevisor" +-

VIERDE BESLUIT ; met algemeenheid van stemmen besloten heeft .het vast 5kapital te verhogen met tweehonderdzestigduizend euro (¬ 260.000,00) door inbreng in natura (inbreng van onroerend goed) om het kapitaal te brengen van honderdvijftigduizend euro (150.000,00) tot vierhonderdentienduizend euro (¬ 410.000,00) door creatie en uitgifte van vierhonderdentien (410) nieuwe aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die worden ingeschreven tegen --een cotiventiónefe.~ uitgifteprijs van zeshonderdvierendertig euro en zevenenzestig cent (¬ 634,67) per aandeel, zijnde gelijk aan de boekwaarde van de bestaande aandelen.

Deze nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de be taande aandelen en zullen

in de winst delen vanaf hun volstorting. .

- De uitgifteprijs van de nieuwe aandelen, zijnde totaal tweehonderdzestigduizend euro (¬ 260.000,00), zal geheel bestemd worden naar de rekening "Vast Kapitaal".

VIJFDE BESLUIT : beschrijving van de niet-geldelijke inbreng.

GEMEENTE OLEN. Een perceel grond (zonder de gebouwen) in de woonzone te Olen, Stationsstraat, 9, volgens titel gekend ten kadaster in de wijk D onder deel van nummers 298/21E13, en 298/21F13, voor een grootte van zes are veertig centiare (6a4Oca) en thans gekend ten kadaster in de wijk D onder nummer 298/2/W/3, voor zelfde grootte.

ZESDE BESLUIT :met algemeenheid van stemmen besloten heeft de artikelen 5 en 6 van de statuten betreffende het kapitaal en de aandelen te wijzigen als volgt :

Artikel 5 ; de tekst van dit artikel wordt volledig geschrapt en vervangen door:

"Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt. Het bestaat uit een vast en een veranderlijk gedeelte. Het vast gedeelte van het kapitaal is vastgesteld op vierhonderdentienduizend euro (¬ 410.000,00), verdeeld in zevenhonderdentien (710) aandelen zonder vermelding van waarde. Boven het vast gedeelte is het maatschappelijk kapitaal veranderlijk zonder statutenwijziging, als gevolg van toetreding van nieuwe vennoten, van het inschrijven op nieuwe aandelen door bestaande vennoten, of van het uittreden, uitsluiten of overlijden van vennoten, telkens binnen de door deze statuten bepaalde grenzen."

Artikel 6 : de tekst van dit artikel wordt volledig geschrapt en vervangen door :

"Bij iedere verhoging van het vast gedeelte van het kapitaal moeten alle vennoten, die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden. Inzonderheid moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij reeds bezitten, tenzij de buitengewone algemene vergadering volgens de vereisten voor statutenwijziging in het belang van de vennootschap dit voorkeurrecht beperkt of opheft.

De vennoten en bestuurders en hun erfgenamen en rechthebbenden mogen in geen geval en om geen enkele reden het leggen der zegels vorderen op de geschriften en documenten van de vennootschap, noch doen overgaan tot een inventaris van de aandelen."

ZEVENDE BESLUIT ; met algemeenheid van stemmen besloten heeft de artikelen 1 en 2 betreffende de vorm en de zetel van de vennootschap te wijzigen als volgt :

Artikel 1 : volgende tekst wordt in dit artikel ingevoegd, voor de eerste zin

"De vennootschap is een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid."

Artikel 2: ingevolge verplaatsing van de zetel door de raad van bestuur op 3 januari 2006, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 29 januari 2007, onder nummer 07017341, wordt de eerste zin van artikel 2 van de statuten geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2250 Olen, Stationsstraat, 9."

ACHTSTE BESLUIT : met algemeenheid van stemmen besloten heeft ondergetekende notaris te gelasten met het opmaken van de gecoördineerde statuten van de vennootschap.

NEGENDE BESLUIT :met algemeenheid van stemmen besloten heeft bijzondere volmacht te verlenen, met recht van indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid THEDIAC, gevestigd te 2250 Olen, Schambraken, 48, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer DIERCKX Theo, wonende te Olen, Schainbraken, 48, om alle formaliteiten te volbrengen In naam en voor rekening van de vennootschap, zoals :

-wijziging in het rechtspersonenregister;

-inschrijving of wijziging in het ondernemingsloket;

-alle administratieve en fiscale verplichtingen met betrekking tot voormelde buitengewone algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte tot wijziging van de statuten, verslagen van de raad van bestuur en de bedrïjfsrevisor inzake de inbreng iin natura en gecoördineerde statuten.

Jan Van Hemeldonck

Notaris

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
STEP IN

Adresse
STATIONSSTRAAT 9 2250 OLEN

Code postal : 2250
Localité : OLEN
Commune : OLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande