STEP-UP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEP-UP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.786.545

Publication

22/11/2013
ÿþ111

Voor-behoude aan het Belgisct Staatsbia ,aoc 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

KOOPHANDEL

12 NOV. 2013

DENDERMONDE

rl-le

VAN

l

Ondernemingsnr : 0533.786.545

Benaming

(voluit) : STEP UP

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molenstraat 15 -1 (1.t.%.=

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uitreksel uit de notulen van de Buitengewone Algemene vergadering van 31/08/2013

De Algemene Vergadering beslist het adres van de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Molenstraat 15 Bus 1, 9190 Stekene naar - Augustijnslei 159 Bus 3001, 2930 Brasschaat met ingang vanaf 01109/2013

Zaakvoerder

Didier Verheyen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/05/2013
ÿþRiad PDF 11.1

lh

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

cr3 41\114

VAN KOOPHANDEL

3 0 APR. 2013

DENDERMONDE

Grime

Luik B

*130724

be a

sta

i

I

Ondernemingsnr : ,

Benaming (valuit): Step-up bvba

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9190 Stekene, Molenstraat(KEM) 15 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Caroline Heiremans, notaris te Zele op vijftien april tweeduizend dertien, blijkt dat:

1. 1) De heer VERHEVEN Didier Prosper Maria, geboren te Beveren op 8 maart 1990, (NN 900308-107-12), ongehuwd, wonend te 9190 Stekene, Molenstraat(KEM) 15 bus 1.

2) De heer FISHEL Yanive, geboren te Antwerpen(Wilrijk) op 20 mei 1988, (NN 880520-509-95), ongehuwd, wonend te 2930 Brasschaat, Augustijnslei 159 bus 3001.

verzocht hebben authentieke akte te verlijden van de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, in wording;

2. de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als maatschappelijke naam heeft "Step-up bvba";

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te Stekene, Molenstraat(KEM) 15 bus 1;

4. de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur;

5. het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt. Het is verdeeld in tweehonderd (200) gelijke aandelen op naam, allen zonder nominale waarde, die elk één/tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volgestort ten bedrage van ¬ 6.200.

6. het kapitaal werd onderschreven als volgt door :

- De heer Verheyen voor een som van ¬ 9.300, volgestort ten belope van ¬ 3.100;

- De heer Fishel voor een som van ¬ 9.300, volgestort ten belope van ¬ 3.100;

7. het kapitaal geheel werd geplaatst door inbrengen in geld;

8. het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar, waarvan het eerste eindigt op eenendertig december tweeduizend en veertien;

9. het aanleggen van reserves alsook de verdeling van het overblijvend saldo na vereffening geschieden volgens de wet. De winst wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering; 10, De vennootschap wordt ten aanzien van derden in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door het gezamenlijk optreden van alle zaakvoerders, indien er meerdere zijn benoemd, voor zover het handelingen (aankoop/verkoop) betreft van meer dan ¬ 2000. Voor handelingen van minder dan ¬ 2000 volstaat de handtekening van een zaakvoerder.

Indien er slechts één zaakvoerder is benoemd, volstaat diens handtekening om de vennootschap ten aanzien van derden in en buiten rechte te vertegenwoordigen en geldig te verbinden.

Werden voor onbepaalde tijd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder : de heer Verheyen en de' heer Fishel, beiden voornoemd;

11. besloten werd geen commissaris te benoemen vermits de vennootschap uit te goeder trouw' opgemaakte schattingen voor het eerste boekjaar niet aan de wettelijke criteria zal voldoen;

12. De vennootschap heeft tot doel:

De uitbating en de logistieke ondersteuning van culturele, sportieve, gastronomische,

evenementen en het vervullen van alle opdrachten die hiermee betrekking hebben.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

~^ #

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Organisatie van tentoonstellingen, taalcursussen, business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand. Organiseren van cultureel onderwijs, ondersteunende activiteiten voor scheppende kunsten, gespecialiseerde beeld-, verlichtings- en geluidstechnieken, geluidsopnamestudio's, distributie van films en video- en televisieprogramma's, vertoning van films, overige ondersteunende activiteiten voor de uitvoerende kunsten, promotie en organisatie van uitvoerende kunstevenementen.

De uitbating van café, verbruikssalon, theesalon, snackbar, catering.

Verhuur van onroerende en roerende goederen, meer specifiek de verhuur van rollend materieel, verhuur van personenwagens, verhuur van auto's voor dubbel gebruik, verhuur van minibussen, verhuur van vrachtwagens en dergelijke.

Diverse verzekeringen, verzekeringsproducten,

Verhuur van materialen, attracties, met of zonder bediening van audio, lichtinstallaties, meubilair, dj's, dansers, hostesses, artistieke prestaties.

Fotografie, fotoreportages, samenstelling van boeken, digitale afdrukken.

Modellenbureau, casting, scouting, management van artiesten.

Alle dienstverlenende bedrijvigheden op vlak van marketing zoals expertises en studieopdrachten, coördinatieopdrachten en diversen.

De aan- en verkoop, het verlenen van onderzoeks- en adviesdiensten, het ontwikkelen en exploiteren van concepten, producten en software voor computer, internet, media en/of marketingdoeleinden, in de meest ruime zin van het woord, alsmede al hetgeen hieraan ondersteunend kan zijn.

Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en

communicatie.

Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media.

Ontwerpen en plaatsen van buitenreclame: reclameborden en -panelen, lichtkranten en neonreclame, aanbrengen van reclame op bussen, enzovoort. Verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media (advertentieacquisitie) en het aanbieden van reclameruimte op panelen, rond sportvelden, in stationshallen, enzovoort.

Ontwerpen van publicitaire films, publicitaire artikelen; teksten en slogans (copywriters). Concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen (direct marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische koopvoorstellen enzovoort.

Het verlenen van diensten op het vlak van management, consultancy, coaching, opleidingen, administratief beheer, personeelsbeleid, informaticabeleid, publieke relaties, strategische planning, kwaliteitszorg in de breedste zin van het woord aan ondernemingen.

Terbeschikkingstelling van ingenieurs en aanverwante technische adviseurs, industriële designers, Overige technische testen en toetsen.

Onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten en de statistische analyses van de resultaten van het onderzoek.

Gegevensverwerking, web hosting, web portalen aanverwante activiteiten.

Handelsbemiddeling in divers mechanisch, elektrische en elektronisch materiaal.

Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke.

Het vervoer, agentuur, administratie en dergelijke van zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel nationaal als internationaal, per spoor, te water, langs de weg en de lucht; de verhuur van alle roerende en onroerende goederen, en meer in het bijzonder van vrachtwagens, kraanwagens, heftrucks, en dergelijke meer; open overslag alsmede het stockbeheer voor rekening van derden; het verzekeren van distributiediensten of nog, het verpakken, verzenden en conditioneren van goederen voor de cliënteel;

3"

Voorbehouden Luik B - Vervolg

aan het Belgisch Staatsblad

Het verlenen van allerlei diensten en activiteiten ten behoeve van productiebedrijven in het algemeen, en meer in het bijzonder inzake de marketing, het management en het bedrijfsbeheer, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

De aan- en verkoop, handelsbemiddeling, het verlenen van onderzoeks- en adviesdiensten, het ontwikkelen en exploiteren van concepten van producten voor consumenten, in de meest ruime zin van het woord, alsmede al hetgeen hieraan ondersteunend kan zijn.

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen.

Aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling, de onroerende leasing en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen ln hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan tevens op rechtstreekse als op onrechtstreekse wijze deelnemen in andere vennootschappen, deelgenootschappen aangaan, leningen verstrekken en opnemen en verder alle andere verrichtingen als commissionair, makelaar en tussenpersoon in het algemeen, financiële verrichtingen stellen, die op directe of indirecte wijze met deze doelstelling verbonden zijn of deze doelstelling kunnen helpen verwezenlijken.

De vennootschap mag leningen en voorschotten toestaan aan haar vennoten.

De vennootschap kan eveneens bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op één of andere wijze, deelnemen in elke onderneming, vereniging of vennootschap met een gelijkaardige of analoge doelstelling.

De vennootschap kan tevens ais bestuurder zitting houden in de raad van bestuur van om het even welke vennootschap. Zij kan eveneens dienstverlenende activiteiten van financiële, commerciële, technische, administratieve en sociale aard verrichten;

13. de jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping op de eerste maandag van de maand juni om 19 uur, en voor het eerst in het jaar tweeduizend en vijftien;

14. Het stemrecht wordt uitgeoefend zoals in de wet is bepaald. De statuten bevatten geen bijzondere voorwaarden voor de aandeelhouders inzake de toelating tot de algemene vergadering. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van ¬ 6.200 voorafgaand aan de oprichting, in overeenstemming met artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 363-1188008-89 bij ING, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier zal bewaard blijven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee werd neergelegd:

- uitgifte van de oprichtingsakte van vijftien april tweeduizend dertien.

Caroline Heiremans

Notaris





Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/04/2015
ÿþMud Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.-

Rechtbank lrwnkooaii:.,lut.1

Antw4rozn

2 T teMi 2015

afGiljfflêntwerpen



fl

mi

+15051381*

Ondernemingsnr : 0533.786.545

Benaming

(voluit) : Step-Up

(verkort)

Rechtsvorm : bvba

Zetel : AugustijnsSeï 159 bus 3001-2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering van 31 december 2014 heeft het ontslag aanvaard ais zaakvoerder van de heer Verheyen Didier wonende te 9190 Stekene, Molenstraat 15 bus 1, en dit vanaf heden.

de zaakvoerder

de heer Fishel YanivE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 30.09.2015 15638-0122-012
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 30.08.2016 16564-0253-012

Coordonnées
STEP-UP

Adresse
AUGUSTIJNSLEI 159, BUS 3001 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande