STEP2

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : STEP2
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 501.546.814

Publication

05/12/2012
ÿþ Maf POF 1 t.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I IIIIIR III II IV Iise~ IIIii*IIIII1HI1I

*sa

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 6 MC 12.012.

Griffie

Step2

Ondernetriingsnr Benaming (voluil)

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Stationsstraat 11, 2910 Essen

(volledig adres)

Onder°wern(erti akte : oprichting

Blijkens akte, opgemaakt op 9 november 2012, werd door de heer Oerlemans .furre, geboren op 18 oktober 1986 , wonende te Nieuwstraat 106, 2910 Essen en mevrouw Middendorp Vera, geboren op 5 september 1963, wonende te Moerkantsebaan 259, 2910 Essen, beslist als volgt :

Artikel 1

Een vennootschap onder firma wordt opgericht en is genaamd Stept.

Artikel 2

Het maatschappelijk doel omvat:

10.85001  Productie van vers bereide maaltijden die vlees bevatten

47.252 Detailhandel in dranken In gespecialiseerde winkels, algemeen assortiment

56.10201  Verkoop aan toog of via telefoon, fax, internat van eetwaren en dranken ; snelbuffetten (snackbars,

sandwichbars, enz)

56.10203  verkoop aan de toog of via telefoon, fax, interne! van eetwaren en dranken : croissanteries, crôperies

en warme wafeikramen

56.21001  Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels

Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren;

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen,

1n het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

Dit alles in de ruimst mogelijke zin en dit zonder dat de opsommingen beperkend mogen zijn.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die een gelijkaardig of aanverwant doel hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijvigheid te bevorderen,

Artikel

De maatschappelijke zetel Is gevestigd te 2910 Essen, Stationsstraat 11,

Het maatschappelijk adres kan zonder wijziging van de statuten naar om het even welke plaats In België worden overgebracht bij gewoon besluit van het bestuur. Dit besluit dient te worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

Artikel 4

De duurtijd van de vennootschap is niet beperkt.

Op de laatste t~li. van Luik 13vermd!dér? .....E cto : Nààrii e h d rigi~ekf vrtn dia iristrtimentérende riotziris, hofzij van dè perso(e eh

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden to vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tekst :



~.-

` VC,pf- I_i,il ,' - vervolg MndFDF11.1

hc'hauden - -jan Pat

" nlni,, ch Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 100,00 & werd volledig volstort bij de oprichting.

Het is vertegenwoordigd door 10 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn op naam en worden aangetekend in het register van aandelen, dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap.

leder aandeel geeft recht op één stem.

Het maatschappelijk kapitaal mag in één of meerdere keren worden verhoogd of verminderd door een beslissing van de buitengewone algemene vergadering, beraadslagend en stemmend met eenparigheid van stemmen.

Artikel 6

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

De nalatenschap zal tot de vennootschap kunnen toetreden.

Artikel 7

Geen vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap geheel of ten dele overdragen, noch aan derden, noch aan medevennoten, dan met uitdrukkelijk geschreven akkoord van zijn deelgenoot. In het geval van een overdracht zullen de aandelen eerst worden aangeboden aan de deelgenoot.

Indien de aandelen worden overgedragen, zullen de nieuwe vennoten in rechte en plichten treden van de overdrager van het moment van aanvaarding der opdracht. De nieuwe vennoten kunnen nooit aangesproken worden op schulden of verliezen van een oorsprong van voor de aanvaarding der overdracht.

De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één persoon, die als eigenaar van een aandeel kan worden aanvaard en zij mag de uitoefening der rechten verbonden aan een aandeel schorsen, totdat een enkele persoon werd aangeduid als eigenaar van het aandeel, ten opzichte van de vennootschap.

Artikel 8

Iedere vennoot heeft recht tot opzegging van zijn deel in de vennootschap. De verklaring dat hij niet langer wenst te behoren tot de vennootschap moet steeds schriftelijk en aangetekend worden gegeven aan alle andere vennoten. De opzeg kan niet de automatische ontbinding der vennootschap tot gevolg hebben. De opzeggende vennoot zal de desgevallend mogelijk alleen overblijvende vennoot de mogelijkheid geven tot voorziening In vervanging, volgens de statutaire bepalingen, zonder evenwel de termijn tot het einde van het kalenderjaar met een absoluut minimum van acht maanden te mogen overtreffen.

Artikel 9

Wordt benoemd tot zaakvoerder: de heer Oerlemans Jurre, voornoemd, die verklaart te aanvaarden. Het mandaat is onbezoldigd en geldt voor onbeperkte duur.

De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden en in rechte vertegenwoordigd door de handtekening van de zaakvoerder. Artikel 10

Wordt benoemd tot vaste vertegenwoordiger van de vennootschap: de heer Oerlemans Jurre, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

Artikel 11

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt per 31 december. Het eerste boekjaar vangt aan op heden en zal eindigen op 31 december 2013.

Artikel 12

De algemene vergadering van aandeelhouders wordt gehouden ten maatschappelijke zetel op de derde maandag van de maand juni te 16.00u. De algemene vergadering zal voor de eerste keer gehouden wórden in het jaar 2014.

Artikel 13

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst, die besteedt wordt ais volgt

1 tenminste vijf ten honderd wordt vooraf genomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijK kapitaal bedraagt.

2 over de bestemming van het saldo beslist de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder

t_Luk L ve melden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij var+ de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te verlagenwoordigen

Verso Naam on handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/1212012 - Annexes du Moniteur belge

r~t,[f" - vervolg M dPDF 11.1

Voor-

behouden.

aan het

Belgisch Artikel 14

Staatsblad

Voor de vervroegde oribinding Is steeds een eenparig besluit van aile vennoten vereist. Zolang de vereffenaars niet aangeduid zijn, blijven alle vennoten belast met de vereffening,

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten, dit naar evenredigheid met aantal aandelen dat ze bezitten, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan Accountantskantoor Goetschalckx & Van Brecht BVBA, gevestigd te Theo Verellentaan 44, 2990 Wuustwezel, of welke andere door hen aangewezen persoon, is aangewezen om alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op Inschrijving in de Kruispuntbank van de Ondernemingen.

Gedaan te Essen op datum als vermeld. Na de individuele controle hebben de partijen getekend en heeft iedere vennoot een getekend exemplaar ontvangen.

Essen, 9 november 2012

de heer Oerlemans Jurre

Bijlagers bit het Belgisch Staatsblad - 05/1212012--Annexes-dit Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ntenl

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
STEP2

Adresse
STATIONSSTRAAT 11 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande