STEPCOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEPCOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.409.405

Publication

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 27.06.2013 13245-0279-013
06/09/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

clVtrÉERGELEGD

i,::~~-~" ~.

na neerlegging ter griffie van

t~t~tr~ 1t" l%t,H t BA,I« VAN

2 8 AUG, 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

q

"12151306

Ondernemingsnr : 0881.409.405

Benaming

(voluit) : Stepcom

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2260 Westerlo, Gevaertlaan 52

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging - kapitaalsverhoging

Uit een akte verleden voor notaris Bruno Naets te Westerlo op 7 augustus 2012, geregistreerd vier bladen zonder verzendingen te Herentals op 13 augustus 2012, boek 5/166 blad 34 vak 15, ontvangen vijfentwintig euro, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STEPCOM", met zetel te 2260 Westerlo, Gevaertlaan 52, en met ondernemingsnummer BTW (BE)0881.409.405, de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste agendapunt

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd en vijf duizend euro (105.000,00 ¬ ) om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) naar honderd drieëntwintig duizend zeshonderd euro (123.600,00 ¬ ).

Deze kapitaalsverhoging gebeurt door middel van inbreng in natura, door inbreng van nagemeid onroerend goed door de heer MEYNCKENS Ludovic Elisa Joseph, geboren te Leuven op 29 oktober 1953, nationaal, nummer 53.10.29 229-84, wonende te 2260 Westerlo, Gevaertlaan 52, met een inbrengwaarde van honderd en vijf duizend euro (105.000,00 ¬ ), welke verklaart nagemelde inbreng te doen:

Beschrijving van het goed:

Gemeente WESTERLO, eerste afdeling

Een perceel bouwgrond gelegen aan de straat Stippelberg, ter plaatse "Frankebeek", gekadastreerd sectie D nummer 301/B, met een totale oppervlakte van acht are vijf centiare (08a 05ca).

Gelegen volgens het gewestplan in woongebied met landelijk karakter.

Eigendomsaanhaling:

Voorschreven goed hoort toe aan de inbrenger om het te hebben verkregen als volgt:

Oorspronkelijk en sedert meer dan dertig jaar te rekenen vanaf heden hoorde voormeld goed toe aan de heer Franciscus Alphonsus Josephus Meynckens en zijn echtgenote mevrouw Stephania Ludovica Truyens om het te hebben verkregen bij openbare verkoop ingevolge proces-verbaal van definitieve toewijs verleden voor notaris Gabriel Naets te Westerlo en notaris Leo Vander Laenen te Westerlo-Tongerlo op 3 december 1963, overgeschreven op het alsdan enig hypotheekkantoor te Turnhout op 20 januari 1964, boek 5164 nummer 25.

Voormeld goed werd door de echtgenoten Meynckens-Truyens geschonken aan hun twee kinderen te weten: Meynckens: 1° Ludovic Elisa Joseph en 2° Christian Jozef Louisa, ieder voor de onverdeelde helft ingevolge akte verleden voor notaris Bruno Naets te Westerlo op 16 juli 2010, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Turnhout op 19 juli daarna, onder formaliteit nummer 77-T-19/0712010-08078.

Bij akte verleden voor notaris Bruno Naets te Westerlo op 16 juli 2010, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Turnhout op 19 juli daarna, onder formaliteit nummer 77-T-19/07/2010-08079 heeft de heer Christian Jozef Louisa Meynckens zijn onverdeelde helft in voormeld goed afgestaan, zodat het goed thans voor het geheel in volle eigendom toehoort aan de heer Ludovic Elisa Joseph Meynckens,

Voorwaarden van de inbreng in natura:

Voorschreven goed wordt ingebracht onder de volgende voorwaarden:

1. Eigendom  ingenottreding:

De vennootschap bekomt de volle eigendom van het ingebrachte goed vanaf heden.

Het ingebrachte goed is niet verhuurd, en de vennootschap zal in het genot treden van het ingebrachte goed

vanaf heden, door eigen gebruik.

2. Lasten

De vennootschap draagt, voor wat het lopende fiscaal dienstjaar betref, haar deel in de onroerende

voorheffing, alsook in de bestaande of nog gebeurlijk te vestigen gemeentebelastingen vanaf heden. Zij neemt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : telaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ft nadien alle belastingen voor haar rekening. De inbrenger verklaart geen achterstallige gemeentebelastingen te hebben.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge 3. Oppervlakte  gebreken  erfdienstbaarheden

Het goed wordt ingebracht in zijn tegenwoordige staat, met alle voor- en nadelige erfdienstbaarheden die er aankleven, vrij aan de vennootschap de ene uit te oefenen en zich tegen de andere te verzetten, alles op eigen kosten en last, zonder verhaal tegen de inbrenger en zonder waarborg der uitgedrukte grootte, zelfs ware het verschil met de werkelijke grootte meer dan één/twintigste.

4. Decreet ruimtelijke ordening en stedenbouw:

De inbrenger verklaart dat er hem voor het ingebrachte goed geen onteigeningsbesluit werd betekend, en dat hij geen weet heeft van een geplande onteigening.

De inbrenger verklaart dat er geen voorontwerp of ontwerp van Eijst van de voor bescherming vatbare monumenten en stads- of dorpsgezichten werd betekend, noch een Koninklijk Besluit houdende de definitieve bescherming zoals voorzien door het decreet van drie maart negentienhonderd zesenzeventig, tot bescherming van monument, stads- of dorpsgezichten,

De instrumenterende notaris verklaart:

- dat de gemeente Westerlo reeds beschikt over een goedgekeurd plannenregister en vergunningsregister;

- dat er derhalve voor het onroerend goed een stedenbouwkundig uittreksel werd afgeleverd op 6 januari 2012. Het stedenbouwkundig uittreksel werd ter beschikking gesteld van de vennootschap.

De instrumenterende notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1. Vlaamse Codex RO: 1° dat voor het onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt;

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed woongebied met landelijk karakter is;

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift (en de verklaring van de inbrenger), voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43;

4° dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht;

5° dat voor het onroerend goed een verkavelingsvergunning van toepassing is dedato 1 oktober 1963, met referte 17D;

De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen.

De instrumenterende notaris laat opmerken dat geen enkel bouwwerk noch enige vaste of verplaatsbare inrichting die voor bewoning kan worden gebruikt, mag worden opgericht op de grond, voorwerp der akte, zolang de stedenbouwkundige vergunning niet is verkregen.

In geval van bouwen zal men zich moeten gedragen naar de bestaande en toekomstige reglementen en voorschriften door de bevoegde overheden vastgesteld of nog vast te stellen en namelijk alle rooi- en richtlijnen moeten volgen, bepaald hetzij door de gemeentelijke overheid, hetzij door de dienst van stedenbouw.

5. Bodemdecreet:

De inbrenger doet opmerken dat bovenstaande overeenkomst moet worden aanzien als een "overdracht

van gronden" zoals bedoeld in artikel 2, 18° van het decreet betreffende de bodemsanering en de

bodembescherming.

Hij verklaart, als overdrager in de zin van dit decreet, vdôr het sluiten van deze overeenkomst een

bodemattest te hebben aangevraagd bij OVAM.

De inhoud van dit bodemattest, afgeleverd door OVAM op 11 juni 2010, luidt als volgt:

" Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen warden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet."

De inbrenger bevestigt verder uitdrukkelijk dat de grond die het voorwerp is van onderhavige akte, bij zijn weten geen grond is waarop een risico-inrichting is of was gevestigd die opgenomen is in de lijst van risicoinrichtingen, zoals bedoeld in artikel 6 van het decreet betreffende bodemsanering en bodembescherming.

De inbrenger verklaart met betrekking tot voornoemd goed geen kennis te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de overnemer of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

De inbrenger verklaart dat het goed niet het voorwerp heeft uitgemaakt van een oriënterend bodemonderzoek, uitgevoerd op eigen initiatief of ambtshalve door de OVAM, noch van een beschrijvend bodemonderzoek noch van een bodemsaneringsproject.

Creatie en uitgifte van nieuwe aandelen:

De vergadering beslist als tegenprestatie voor deze inbreng in natura tot creatie van vijfhonderd vierenzestig (564) aandelen, zonder aanduiding der nominale waarden, welke worden toebedeeld aan de heer Ludovic Elisa Joseph Meynckens.

~

i Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad









Hij verklaart en erkent dat deze aandelen volledig volstort zijn en dat het ingebrachte goed volledig ter

beschikking staat van de vennootschap.

Hij verklaart akkoord te gaan met de hem toegekende aandelen.

Tweede agenda-'punt

Verslag van de bedrijfsrevisor

Dat deze inbreng in natura een werkelijk en volwaardig activabezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving

aan de vereisten van de rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het hieraan gehecht

verslag dedato 17 april 2012, opgemaakt door Eric Verdenhouten, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2020

Antwerpen, Eglantierlaan 5, vennoot van Walkiers & Co bedrijfsrevisoren.

Om te voldoen aan de voorschriften van artikel 219 van het wetboek van vennootschappen, wordt hier akte

van genomen dat dit verslag in volgende termen besluit:

"Ondergetekende, de maatschappij Walkiers & C°, gevestigd te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 5,

vertegenwoordigd door de heer Eric Vandenhouten, bedrijfsrevisor, aangesteld op 6 maart 2012 door de

zaakvoerder van de BVBA STEPCOM, met maatschappelijke zetel te 2260 Westerlo, Gevaertlaan 52,

ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0881.409.405, gekend op de Rechtbank

te Turnhout, met ais opdracht, overeenkomstig art. 313 §1 W. Venn., het verslag op te maken over de inbreng

in natura bij de kapitaalsverhoging in voornoemde vennootschap.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen vastgesteld door het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren.

De inbreng in natura bestaat uit een Onroerend Goed, meer bepaald een perceel bouwgrond gelegen te

Westerlo aan de straat Stippelberg, ter plaatse "Frankebeek", gekadastreerd sectie D nummer 301/B, met een

totale oppervlakte van acht are vijf centiare (08a 05ca).

Het bestuursorgaan stelt voor om voor de inbreng van het Onroerend Goed met een waarde van ¬

105.000,00, 564 aandelen STEPCOM BVBA uit te geven.

Deze nieuwe 564 aandelen STEPCOM BVBA zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de

bestaande aandelen.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte

bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als

vergoeding van de inbreng in natura worden gegeven.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat:

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en

nauwkeurigheid;

- de door partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfeconomisch verantwoord is en leidt tot een

inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de inbreng in

natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura alsdan niet overgewaardeerd is.

Mijn opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Antwerpen

17 april 2010

Walkiers & C` maatschap

Voor wie optreedt:

Eric Vandenhouten

Bedrijfsrevisor."

Verslag van de zaakvoerder

Tevens wordt, in uitvoering van de bepalingen vervat in het Wetboek van vennootschappen, het bijzonder

verslag opgemaakt door de zaakvoerder op 13 maart 2012, hier voorgebracht.

Derde agendapunt

Gelet op de hierbij genomen beslissingen luidt artikel 5 van de statuten voortaan als volgt:

"Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op honderd drieëntwintig duizend zeshonderd euro

(123.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door zeshonderd vierenzestig (664) aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal kan worden verhoogd of verminderd, in één of meerdere malen, door

beslissing van de algemene vergadering mits inachtname van de voorschriften van statutenwijziging."

Vierde agendapunt

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering de coprdinatie van de statuten op te

dragen aan de zaakvoerder.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Bruno Naets,

Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 29.06.2011 11244-0154-011
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 25.06.2009 09313-0358-011
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 16.07.2007 07423-0075-011
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 20.06.2016 16205-0305-011

Coordonnées
STEPCOM

Adresse
GEVAERTLAAN 52 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande