STERCKX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STERCKX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.579.610

Publication

17/06/2014
ÿþMod Mal 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffue van de akte

Voor-behoudon

aan het

Belgisch Staatsblad

111111111,1111R111111101

1

Nearge)egri tagnhffira van rie?. RECHTBANX VAN KOOPHANDEL

o 5 JUNI 2014

evrwEepEN afttaling 11.1.BNEEOUT Wtfieler

" ,

Ondernemingsnr : 0465.579.610

Benaming

(voluit) : STERCKX

(verkort):

Rechtsvorm: BVBA

Zetel: 2470 Retie, Siimakkers 6

(volledig adres)

Onderwerp akte: Kapitaalverhoging

Uittreksel afgeleverd vóôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim VANBERGHEN te Oud-Turnhout op drieëntwintig mei tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STERCIOC, te 2470 Retie, Slimakkers 6, BTW-nummer 13E0465.579.610 RPR Turnhout, met éénparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten bedrage van honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000), in toepassing van artikel 537, le lid, WIB 92, door inbreng in speciën welke voortkomen uit voormelde tussentijdse dividenduitkering de dato 16 mei 2014, om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd zesennegentigduizend zeshonderd euro (¬ 198.600).

De vergadering verklaart dat voormelde dividenduitkering werd voldaan, uitsluitend door middel van uitkering van belaste reserves of overgedragen winst zoals deze bleken uit de jaarrekening van onderhavige vennootschap per 31 december 2011..

Deze kapitaalverhoging gebeurt met aanmaking van zevenduizend tweehonderdachtenvijftig (7.258) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, welke zullen deelnemen in de winst voor het lopende boekjaar, en zonder uitgiftepremie.

Intekening kapitaalverhoging.

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven door de heer Sterckx Dennis, voornoemd enige vennoot, voor een bedrag van honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00), hetzij zevenduizend tweehonderdachtenvijftig (7.258) aandelen zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend één/achtduizend en achtste (1/8.008ste) van het kapitaal.

Plaatsing en volstorting.

Het volledige bedrag der kapitaalverhoging is geplaatst door inbreng in geld en volledig volstort, zoals blijkt uit het attest hiervan opgemaakt door de Fintro Bank te Retie op 20 mei 2014.

Ondergetekende notaris erkent dat het bankattest waaruit deze storting blijkt, ondertekend door de comparanten, hem werd overhandigd om in het vennootschapsdossier te worden bewaard.

Ondergetekende notaris wijst de comparanten erop dat het aldus verhoogde kapitaal, in principe, 8 jaar moet behouden blijven. Doch voor vennootschappen die op het ogenblik van de inbreng als kleine vennootschappen in de zin van artikel 15 Wetboek Vennootschappen worden aangemerkt, moet het kapitaal slechts gedurende een periode van 4 jaar behouden worden. Indien het kapitaal toch wordt verminderd in de periode van 8, respectievelijk 4 jaar die begint te lopen op datum van de laatste inbreng van kapitaal, wordt de kapitaalvermindering belast als een dividend en onderworpen aan een roerende voorheffing van vijftien procent (15%), tien procent (10%) of vijf procent (5%) al naargelang de kapitaaluitkering gebeurt binnen de eerste 4, respectievelijk 2 jaar na inbreng, tijdens het 5de en 6de respectievelijk 3de jaar volgend op de inbreng, of tijdens het 7de en 8ste respectievelijk 4de jaar volgend op de inbreng.

Wijziging van artikel 5 van de statuten.

Het nieuwe artikel 5 van de statuten zal voortaan luiden als volgt: ""Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd zesennegentigduizend zeshonderd euro (¬ 198.600) en is verdeeld in achtduizend en acht (8.008) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal werd ten belope van honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000) gevormd door inbreng in speciën voortkomend uit een tussentijds dividend overeenkomstig de bepalingen opgenomen in artikel 537, eerste lid van het WIB 92."

TWEEDE BESLUIT

. _ ..... ......

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

r r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato heden en de bijhorende staat van actief en passief per 31 maart 2014, welke aan de akte gehecht blijft om er samen mee te worden geregistreerd. Ze ontslaat de voorzitter van voorlezing van dit verslag en ze besluit het doel van de vennootschap te wijzigen, zodat dit voortaan zal luiden als volgt;

'De vennootschap heeft tot doel;

OGroot- en kleinhandel in poorten, hekwerk, afsluitingen, omheiningen en toebehoren;

Q'Leveren en plaatsen van poorten, hekwerk, afsluitingen, omheiningen en toebehoren;

DOnderhoud van poorten, hekwerk, afsluitingen, omheiningen en toebehoren;

DDe onderneming kan fungeren als tussenpersoon in de handel G.I. afsluitingen, hekwerk, poorten en

toebehoren;

DLichte constructiewerken;

DOnderneming voor de vervaardiging en de montage van gesmede werkstukken voor de bouw, waaronder

trapleuningen, borstwering, enzovoort;

DOnderneming in het smeden van metaal en metalen schrijnwerk;

DMontage van metalen constructies, bruggen en vakwerk;

DOnderneming voor de vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de

bouw;

DOnderneming voor het monteren van niet-zeifvervaardigde metalen constructiewerken;

DOnderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms;

DOnderneming voor het installeren van uitrustingen van kunstwerken en van industriële mechanica;

DOnderneming voor het installeren van pompstations en zuiveringsinstallaties van water;

Q'Groot- en kleinhandel, import en export van menigvuldige goederen;

Q'Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Q'Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer,

net tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

Q'studie, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

Ohet begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn,

Dhet voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

DHet aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Oliet toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Q'Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen in binnen- en buitenland; alle investeringen, beleggingen, verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

ODe agentuur, het optreden als tussenpersoon in " de " handel, het bevorderen van het internationaal' handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enz.

iiHet behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten, Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

De vennootschap mag aile financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.",

DERDE BESLUIT.

De vergadering besluit artikel 11 van de statuten inzake de voorwaarden tot ontbinding van de vennootschap aan te passen aan de mogelijkheden voorzien In het huidige wetboek van vennootschappen. Het nieuwe artikel 11 van de statuten zal dientengevolge voortaan luiden als volgt:

"ARTIKEL 11

L Ontbinding

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering,

" Het in een hand verenigd zijn van aile aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe ven-noot in de vennootschap is opgeno-imen of deze niet is ontbon-den, wordt de enige ven-noot geacht hoofdelijk borg te staan voor aile verbinte-inissen van de vennoot-schap ontstaan na de vereniging van aile aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbirriding.

" Indien tengevolge van een verlies het batig actief is verminderd tot een bedrag van lager dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering worden samengeroepen binnen een tijdspanne van maximaal twee maanden te rekenen van het ogenblik dat het verlies werd vastgesteld of had moeten zijn vastgesteld krachtens wettelijke en statutaire verplichtingen, teneinde te beraadslagen, desgevallend onder de voorwaarden voor statutenwijziging, over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere maatregelen bekendgemaakt in de agenda.

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders rechtvaardigt haar besluiten in een bijzonder verslag gehouden ten behoeve van de vennoten.

In het geval er één vennoot is, neemt deze de beslissing binnen zelfde termijn van twee maand na kennis genomen te hebben van het zaakvoerdersverslag, indien hij zelf geen zaakvoerder is of indien hij niet alleen deze functie uitoefent.

" Wanneer het netto-actief gedaald is tot een bedrag lager dan één/vierde van het kapitaal dan Kan de ontbinding worden uitgesproken door de algemene vergadering met één/vierde der stemmen,

" Wanneer het netto-actief gedaald is tot bene-den zesduizend tweehonderd euro, kan iedere belang-'heb-'bende de ont-ibinding van de vennootschap voor de recht-bank vorde-iren.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van vennoten de vereffenaar(s) aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

II. Vereffening.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd, terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder aile vennoten volgens het aantal van hun aandelen." VIERDE BESLUIT.

De vergadering besluit artikel 4, 5 en 11 van de statuten aan te passen aan voorgaand besluiten en ondergetekende notaris te machtigen over te gaan tot de coördinatie der statuten.

VIJFDE BESLUIT.

Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan de naamloze vennootschap "Fiduciaire Stessens & Partners" te Turnhout, Kempen laan 26, vertegenwoordigd door een medewerker, teneinde aile formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de diverse belastingadministraties, waaronder de BTW-administratie en de sociale wetgeving, te regelen naar aanleiding van onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie der akte, verslag van de zaakvoerder en staat van actief en passief en gecoördineerde

statuten. DER4

Op de laatate blz. van Lulic B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumente e

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van de

Verso : Naam en handtekening

e perso(o)n(en) digen

31/12/2013 : TU086792
05/01/2015 : TU086792
31/12/2012 : TU086792
30/12/2011 : TU086792
29/12/2010 : TU086792
30/12/2009 : TU086792
02/01/2009 : TU086792
02/01/2008 : TU086792
02/01/2007 : TU086792
30/12/2005 : TU086792
03/01/2005 : TU086792
12/01/2004 : TU086792
07/01/2004 : TU086792
08/01/2003 : TU086792

Coordonnées
STERCKX

Adresse
SLIMAKKERS 6 2470 RETIE

Code postal : 2470
Localité : RETIE
Commune : RETIE
Province : Anvers
Région : Région flamande