STERLING INVESTMENT COMPANY, AFGEKORT : STERLING INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : STERLING INVESTMENT COMPANY, AFGEKORT : STERLING INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 404.668.360

Publication

22/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 16.05.2013 13121-0491-019
05/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 28.09.2012, NGL 02.10.2012 12599-0119-019
24/05/2012
ÿþ mai 11,1

i;i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : BE0404.668.360

Benaming (voluit) : Sterling Investment Company

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Grote Singel 124

2900 Schoten

Onderwerp akte :Statutenwijziging -wijziging van het boekjaar en jaarvergadering

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Louis Dierckx, te Turnhout op zesentwintig april,

tweeduizend en twaalf en dragend volgend relaas van registratie :

Geboekt drie blad geen verzending te Turnhout reg de 2 mei 2012 folio 688 vak 50 ontvangen vijfentwintig'

euro. De ontvanger (getekend) io. Ivo Matthys

BLIJKT DAT VOLGENDE BESLISSINGEN WERDEN GENOMEN :

1. Het lopende boekjaar wordt verkort, door het te laten eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf, om het vervolgens telkens te laten lopen van één januari tot eenendertig december van elke jaar.

2. De datum van de jaarvergadering wordt gewijzigd, en deze wordt gehouden, vanaf tweeduizend dertien, op de derde donderdag van de maand mei om tien uur. De jaarvergadering over het boekjaar' tweeduizend en elf  tweeduizend en twaalf zal zoals voorzien gehouden worden op de laatste, maandag van de maand juni om vijftien uur.

3. Het boekjaar dat een aanvang nam op één april tweeduizend en twaalf wordt verkort en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf. De eerstvolgende jaarvergadering zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf, en zal: gehouden worden op de derde donderdag van de maand mei van het jaar tweeduizend en dertien.

4. De raad van bestuur heeft op één maart tweeduizend en twaalf unaniem beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van één maart tweeduizend en twaalf te verplaatsen van 2300 Turnhout, Zierenbosstraat2 naar 2900 Schoten, Grote Singel 124,

5. De raad van bestuur heeft op tweeëntwintig december en elf beslist om alle aandelen aan toonder te vernietigen ingevolge het verzoek van de aandeelhouders om hun aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam, en heeft de inschrijving ervan gedaan in het register van aandelen op naam per tweeëntwintig december tweeduizend en elf. De statuten wordt in conformiteit gebracht met de verwezenlijkte omzetting door in de statuten te bepalen dat de aandelen, en in het algemeen de effecten van de vennootschap, op naam zijn.

6. De statuten worden aangepast aan de hierboven genomen beslissingen, als volgt:

- artikel 2 zal voortaan luiden als volgt:

"Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2900 Schoten, Grote Singel 124. Hij mag door de raad

van bestuur naar het Nederlands- en tweetalig taalgebied verplaatst worden zonder statutenwijziging.:

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, in België of het buitenland,

dochtervennootschappen oprichten of agentschappen, opslagplaatsen, bedriffszetels, administratieve;

zetels of bijkantoren vestigen."

- artikel 7 zal voortaan luiden als volgt:

"Artikel 7 : Uitgifte van gewone obligaties

De raad van bestuur kan volgens de bepalingen van de artikelen 486 en 487 van het Wetboek van

Vennootschappen gewone obligaties uitgeven, al dan niet gewaarborgd door zakelijke zekerheden, en'

bepaalt daarvan de bijzonderheden en modaliteiten."

- artikel 12 zal voortaan luiden als volgt:

"Artikel 12  aard van de aandelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

INNII'~I~BRIN9~II~VW~IW

" 12093915*

Vc behc

aan

Belç Staat

24/05/2012

van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op ç q qq

.11 MEI i .011

Griffie

v

mod 11.1

Alle effecten van de vennootschap zijn op naam. Zij dragen een volgnummer. Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten. Van de inschrijving in de registers voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen worden certificaten afgegeven aan de houders van effecten.

- artikel 24 zal voortaan luiden als volgt:

"Artikel 24 : Soorten - Datum - Plaats

Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de derde donderdag van de maand mei om tien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. Indien wordt gekozen voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dan moet het document houdende de voorgestelde besluiten ten minste twintig (20) kalenderdagen váór deze datum worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer één of meer aandeelhouders die één / vijfde (20%) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het ' vragen.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de gemeente waar de vennootschap haar zetel heeft. "

- artikel 25 zal voortaan luiden als volgt:

"Artikel 25 : Bijeenroeping - oproepingen

"De raad van bestuur en eventueel de commissarissen afzonderlijk kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering beenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de door de statuten vastgestelde dag. De oproepingen geschieden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, als volgt: De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan door middel van een aankondiging die wordt geplaatst :

a) ten minste vijftien dagen voor de vergadering, in het Belgisch Staatsblad.

b) behalve voor jaarvergaderingen die plaatsvinden in de gemeente, op de plaats, de dag en het uur aangeduid in de oprichtingsakte met een agenda die zich beperkt tot de behandeling van de jaarrekening, het jaarverslag en, in voorkomend geval, het verslag van de commissarissen en de stemming over de kwijting te verlenen aan de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, in een nationaal verspreid blad Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld; deze mededeling geschiedt door middel van een gewone brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen; van de vervulling van deze formaliteit behoeft geen bewijs te worden overgelegd.

Wanneer alle aandelen, obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op naam zijn, kan met mededeling van de oproepingen worden volstaan; dergelijke mededeling geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftel jk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit.

De oproepingsbrief bevat een opgave van de agenda, naast dag, uw- en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven),

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naara, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld een afschrift van deze stukken gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering. Iedere aandeelhouder, obligatiehouder; warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Het recht om deel te nemen aan de algemene vergadering van een vennootschap wordt slechts verleend

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Billagen bij hët`Bërgiscli Staât blad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- hetzij op grond van de inschrijving van de aandeelhouder in het register van de aandelen op naam van de vennootschap;

hetzij op grond van de neerlegging van een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de gemene vergadering wordt vastgesteld, op de plaatsen aangegeven in de oproepingsbrief zulks binnen de vijf dagen voor de datum van de voorgenomen algemene vergadering.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet gemist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping lot de vergadering. Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

- artikel 26 zal voortaan luiden als volgt:

Artikel 26: Toelating

Indien de oproeping dit vereist, moeten de houders van aandelen op naam of hun vertegenwoordigers uiterlijk vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering, kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen, bij gewone brief fax e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, aan de raad van bestuur of in voorkomend geval de vereffenaars.

Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

- artikel 34 zal voortaan luiden als volgt:

"Artikel 34 : Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat ieder jaar in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande. De jaarrekening omvat minstens de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Voor zover de vennootschap beantwoordt aan de criteria die hiervoor voorzien zijn, stellen de bestuurders jaarlijks het bij de wet verplicht verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid" VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Louis Dierckx

notaris

Bijgevoegde stukken :

-de expeditie van de akte, dd26/412012

-de gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagenbij liët Béïgîsèlï Staátsblad - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden '

aan het

Belgisch

Staatsblad

19/03/2012
ÿþOndememingsnr : 0404668360

Benaming

(voluit) : Sterling investment Company

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel Zierenbosstraat 2 - 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel [Uittreksel uit het verslag van de raad van bestuur van 1 maart 2012]

De raad van bestuur beslist unaniem om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 1 maart 2012 te verplaatsen naar 2900 Schcten, Grote Singel 124.

De bestuurders beslissen om mevrouw Annemie Wittemans en/of mevrouw Nadine Crocaerts, do BDO Juridische Adviseurs BCVBA, 2600 Berchem, Uitbreidingstraat 66/13, aan te stellen als bijzonder gevolmachtigde te belasten met de ondertekening van de formulieren 1 met het oog op de publicatie van de genomen beslissingen en de ondertekening van de formulieren il tot wijziging van de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Voor eensluiden uittreksel

Nadine Crocaerts

bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van L tik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iN

V bah aa Bel Sta¢

N ~ C-17:. -..: L~ d _ F 1 d D

GRIFFIE Rt:r::E-1 í'_ ,M,,X VAN

0 7 (µ ~û,1 1Vi1

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffip De griFfler

na neerlegging ter griffie van

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

1

" 12150~~."

IY

31/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 30.09.2011, NGL 28.10.2011 11588-0352-020
23/02/2011
ÿþLu ° B

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie varr* rR G E L E G D f

Guur RECHTBANK VAFI

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

lepop

Ondememingsnr : 0404.668.360

1 1 FEB. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier,

Umm

°i 2. De promotie van en het makelen in onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en

verrichtingen in de meest ruime zin.

3. Het verwerven, de aankoop en verkoop, het huren en verhuren, het leasen van machines, materieel, outillage,t.

:;

informatica, installaties en uitrustingen, meubilair en rollend materieel.

:; De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel kan

bijdragen, onder meer

- werken in onroerende staat, zoals bouwen of verbouwen, restaureren, herstellen of onderhouden of de,

opdracht geven hiertoe of het uitbesteden hiervan;

"

- de aankoop van roerende goederen, zoals meubels, kunstwerken, antiek en andere goederen bestemd voor het;:

opsmukken of het uitrusten van haar onroerende goederen;

- de aankoop en laten installeren of plaatsen van materieel, machines, outillage, uitrustingen, sanitaire

voorzieningen, nutsvoorzieningen, beveiligingsvoorzieningen;

- de installatie van sport-, ontspanning- of spelfaciliteiten;

- de nodige contacten leggen en tussenpersonen belasten met opdrachten i.v.m. haar maatschappelijk doel;

- het onderhouden of laten onderhouden van haar onroerende en roerende goederen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Benaming : Sterling Investment Company

(voluit) l'

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Zierenbosstraat 2

2300 Turnhout =l

Onderwerp akte : Doeiswijziging

Uit een akte verleden voor ondergetekende Meester Louis Dierckx, notaris te Turnhout op 3 februari 2011 houdende de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "STERLING:; INVESTMENT COMPANY", met zetel te Turnhout, Zierenbosstraat 2 en dragend volgend relaas van! registratie .

: "Geboekt twee blad geen verzendingen te Turnhout reg de 8 feb 2011 boek 674 folio 63 vak 15 ontvangen ] vijfentwintig euro. Voor de Ontvanger (getekend) J. Van den Broeck"

BLIJKT DAT VOLGENDE BESLISSINGEN WERDEN GENOMEN :

1.De vergadering heeft kennis genomen van het bijzonder verslag opgesteld door de raad van bestuur met het oog op de hierna vermelde doelswijziging en heeft deze goedgekeurd. Aan dit bijzonder verslag van de raad= van bestuur is een staat van actief en passie van 30 november gehecht.

2.Het voorstel met betrekking tot de wijziging van het doel van de vennootschap werd goedgekeurd en de! huidige tekst van artikel 3 van de statuten wordt uitgebreid met navolgende tekst :

"De vennootschap mag ook commerciële activiteiten uitvoeren in dezelfde sectoren als andere;. vennootschappen toebehorende aan dezelfde moedermaatschappij."

De vergadering beslist tevens, voor zoveel als nodig en met eenparigheid van stemmen, de handelingen dier, sedert 1 januari 2010 door de vennootschap zouden gesteld zijn binnen het kader van de aldus uitgebreide;; i doelsomschrijving, doch mogelijk met overschrijding van het doel zoals het eerder was omschreven,;. uitdrukkelijk te bekrachtigen.

3.De statuten worden aangepast aan de hierboven genomen beslissingen en artikel 3 van de statuten zal;;

voortaan luiden als volgt : c

"De vennootschap heeft tot doel :

"

1. Het verwerven, de aankoop, de bouw, de verbouwing, de restauratie, het huren met het oog opi

= onderverhuring, het onderhoud, de instandhouding, het uitrusten, het inrichten en opschikken, het bemeubelen,; de verfraaiing, de verhuring, het onderverhuren, het beheer, het valoriseren, het hypothekeren, de verkoop, en het cederen in het algemeen van onroerende goederen. Het verwerven onder gelijk welke vorm van; onroerende rechten of goederen.

mod 2.1

- haar onroerende goederen hypothekeren en haar andere goederen in pand geven en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor derden;

- alle daden van financieel beheer;

- participaties verwerven in en het beheren van andere vennootschappen, zowel binnenlandse als buitenlandse; - ter vervulling van haar maatschappelijk doel alle leningen afsluiten en waarborgen verlenen.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap kan functies van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële, roerende of i onroerende verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen verstrekken.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep of erkenning, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap mag ook commerciële activiteiten uitvoeren in dezelfde sectoren als andere vennootschappen toebehorende aan dezelfde moedermaatschappij."

4.Volmacht KBO  BTW

Bij deze wordt als bijzondere gevolmachtigde van de vennootschap aangesteld, met recht van indeplaatsstelling, de heer Marc Blockx, wonende te 2300 Turnhout, Jachthoomstraat 2, aan wie de macht wordt verleend om al het nodige te doen bij een ondernemingsloket opdat, voor zoveel als nodig, de gegevens van de vennootschap zouden worden gewijzigd bij de Kruispuntbank van ondernemingen. Aan zelfde lasthebber wordt de macht verleend om, indien nodig, jegens de B.T.W.-administratie en andere administraties alle formaliteiten te vervullen. De lasthebber zal te dien einde alle formulieren mogen invullen, alle documenten mogen ondertekenen, en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is, zelfs indien hierin niet voorzien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Louis Dierckx

notaris

Bijgevoegde documenten :

-de expeditie van de buitengewone algemene vergadering, verleden op 3 februari 2011.

-de gecot3rdineerde statuten

-verslag van de raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-'

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

22/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 30.08.2010, NGL 16.09.2010 10543-0396-021
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 29.06.2009, NGL 28.07.2009 09484-0346-019
03/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 30.06.2008, NGL 01.07.2008 08327-0316-016
24/04/2008 : TU075689
26/07/2007 : TU075689
14/07/2006 : TU075689
04/08/2005 : TU075689
26/11/2004 : TU075689
27/09/2004 : TU075689
19/08/2004 : TU075689
16/02/2004 : TU075689
22/01/2004 : TU075689
30/07/2003 : TU075689
23/08/2001 : TU075689
12/08/2000 : TU075689
29/07/1999 : TU075689
13/02/1999 : TU075689
26/07/1995 : TU75689
27/07/1994 : TU75689
27/09/1985 : AN158485
08/08/1985 : AN158485

Coordonnées
STERLING INVESTMENT COMPANY, AFGEKORT : STER…

Adresse
GROTE SINGEL 124 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande