STERRENCIRKELS

Association sans but lucratif


Dénomination : STERRENCIRKELS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 895.537.949

Publication

20/01/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



~I

*1601 9 2*



Ondernemingsnr : 0895.537.949 Benaming

(voluit) : Sterrencirkels

11 Q

rk err.r,. i ter griffie bR e, e erkrt van es:;t;àucï'del te Antcarcrp^ri, ep

Griffie 0 9 JAR. 2014

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Thaliastraat 71, 2600 Berchem

Onderwee akte : verplaatsing zetel, statutenwijziging, ontslag en benoeming bestuurders

De Algemene vergadering van 1 september , voltallig aanwezig, beslist met algemeenheid van stemmen de zetel van de vzw te verplaatsen naar Hoogeind 132,2940 Stabroek, in het gerechtelijk arrondissiement' Antwerpen

Met algemeenheid van stemmen, werd door de voltallige Algemene vergadering van 1 september 2013: beslist de statuten als volgt te wijzigen wat betreft artikels 2,3, 8, 9 en 20

" Art.2. De zetel van de vereniging is gevestigd in Vlaanderen en heeft haar zetel te , Hoogeind 132, 2940 Stabroek, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen,

Art. 3. De vereniging heeft tot doel:

-mensen te begeleiden in hun bewustwordingsproces

-mensen te vormen om dit proces bij anderen te leren herkennen en te ondersteunen

-mensen begeleiden in hun psychologische ontwikkeling op basis van creatieve expressievormen

breedste mogelijke betekenis

-alle culture, interculturele, artistieke en educatieve activiteiten

-optredens van allerlei aard zoals bv, dans en muziek

-de oprichting en dagelijkse werking van nieuwe scholen ondersteunen, die kinderen en leerkrachten:

stimuleren in hun bewustwordingsproces en persoonlijke ontwikkeling

Zij is bevoegd om in ondergeschikte orde handelsdaden te stellen voorzover deze in overeenstemming zijn met het doel omschreven in het eerste lid en voorzover de winst gebruikt wordt om dit doel te bereiken, Zij kan aile roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft, bezitten of verkrijgen en er alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen,

Zij kan daartoe alle nuttige rechtshandelingen en daden stellen, en onder meer overeenkomsten sluiten, personeel aanwerven, contracten ondertekenen, verzekeringspolissen afsluiten, goederen in huur nemen, dit' alles zowel in binnen- ais in buitenland.

Zij kan subsidies verwerven, zowel van de overheid ais van private instellingen, aan sponsoring doen en vertegenwoordigers uitzenden in binnen- en buitenland en zelf als vertegenwoordiger optreden.

Art. 8. De algemene vergadering is samengesteld uit al de werkende leden en is bevoegd voor hetgeen bepaald in de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

leder werkend lid kan schriftelijk volmacht geven aan een ander werkend lid, die het daarbijbehorend stemrecht mag uitoefenen, zonder dat evenwel een lid houder mag zijn van meer dan één volmacht.

Art. 9. De algemene vergadering moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen. Behoudens hetgeen hierna wordt bepaald zijn de wijze van oproeping en de werking van de algemene vergadering geregeld volgens de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

Alle werkende leden moeten schriftelijk worden opgeroepen ten minste acht dagen vóór de vergadering. . Deze schriftelijke oproeping gebeurt per brief of per e-mail, met vermelding van de agenda.

Art. 20. Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk is voorzien, blijven de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, en de gebruiken inzake de verenigingen van toepassing.

Op de laatste blz. van Luik 5 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

in de

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOo 2.2

Luik B - Vervolg

Ontslag en benoeming bestuurders

Verder heeft de algemene vergadering unaniem beslist dat Servaes Regina ontslagen wordt uit haar mandaat als lid van de raad van bestuur ( ontslag als bestuurder) en als lid van de algemene vergadering (van zodra in haar vervanging is voorzien).

Vanden Bussche Sandrine,Mozartlaan 41, 1190 Vorst wordt unaniem aanvaard als nieuwe bestuurder, geboren 1 december 1983 te Zomba (Malawi)

Briony Vanden Bussche

Bestuurder

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/12/2014
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de a

Dr-behoud en aan het

Ree iM an koophandel

Antwerpen

2 5 NOV. 2014

afdeling Antwerpen

(verkort)

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Hoogeind 132 te 2940 Stabroek

Onderwerp akte : statutenwijziging

Met algemeenheid van stemmen, werd door de voltallige Algemene vergadering van 1 september 2014 beslist de statuten als volgt te wijzigen wat betreft artikels 2 en 3: Art, 2. De zetel van de vereniging is gevestigd in Vlaanderen en heeft haar zetel te, Eric Sasselaan 2C, 2020 Antwerpen, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen. Art. 3. De vereniging heeft tot doel:

- om kinderen en volwassenen te stimuleren tot gezond ontwikkelen

- liefde voor het leren en plezier in het leven bij elke mens te ondersteunen

- talentontwikkeling en athenticiteit bij elke mens te stimuleren

- mensen te begeleiden in hun bewustwordingsproces

- mensen te vormen om dit proces bij anderen te leren herkennen en te ondersteunen

- mensen begeleiden in hun psychologische ontwikkeling op basis van creatieve

expressievormen in de breedste mogelijke betekenis

- alle culture, interculturele, artistieke en educatieve activiteiten

- optredens van allerlei aard zoals bv. dans en muziek

- de oprichting en dagelijkse werking van nieuwe scholen ondersteunen, die kinderen en leerkrachten stimuleren in hun bewustwordingsproces en persoonlijke ontwikkeling. Een kinderwijze school is een krachtige leeromgeving waar ieder zich in zijn totaliteit kan ontwikkelen en waarbij alle meervoudige intelligenties* op een speelse wijze worden gestimuleerd. Binnen deze school krijgen alle betrokkenen ruimte om op een kinderwijze en educreatieve* manier hun diepste dromen te ontdekken, creatief vorm te geven en uit te stralen. Zij is bevoegd om in ondergeschikte orde handeisdaden te stellen voorzover deze in overeenstemming zijn met het doel omschreven in het eerste lid en voorzover de winst gebruikt wordt om dit doel te bereiken. Zij kan alle roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft, bezitten of verkrijgen en er alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen.

Zij kan daartoe alle nuttige rechtshandelingen en daden stellen, en onder meer overeenkomsten sluiten, personeel aanwerven, contracten ondertekenen, verzekeringspolissen afsluiten, goederen in huur nemen, dit alles zowel in binnen- als in buitenland. Zij kan subsidies verwerven, zowel van de overheid als van private instellingen, aan sponsoring doen en vertegenwoordigers uitzenden in binnen- en buitenland en zelf als vertegenwoordiger optreden.

Briony Vanden Bussche

Bestuurder

Duq ,t~al~F~~~zalr~ar'1'tûik~~erfs~r~~~~~~2e ~ct~la tr~~r ~t~e~~~~r ~~'~4~~~rlr~ `rÎ~SiB]r~~g~`3~~xSTf~dv not~li~r~ei~í~jt~~ápw~~~é~br ~~~Q~r~{?en} b~oé7eái YiSr'~~5iÿ~`~sns~it~{it~'ó~ 8~~ar~~~i~~en ~~reMiYlYan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

IV





Ondernemingsnr : 0895.537.949 Benaming

(voluit) : Sterrencirkels

Coordonnées
STERRENCIRKELS

Adresse
HOOGEIND 132 2940 STABROEK

Code postal : 2940
Localité : STABROEK
Commune : STABROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande