STERVEN, KWALITEITSVOL LEVEN EN ROUWEN, AFGEKORT : STER

Association sans but lucratif


Dénomination : STERVEN, KWALITEITSVOL LEVEN EN ROUWEN, AFGEKORT : STER
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 818.007.235

Publication

05/04/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

REt;MiBAIvr:

KOOPHANDEL

24 1410 2011

AN7WrElliigE~d

I III 01011 I 101 III HI lI III

+11051349"

Voc behou

aan 1

Belg Staats

Ondernemingsnr : 0818.007.235

Benaming

(voluit) : STERVEN, KWALITEITSVOL LEVEN EN ROUWEN

(verkort): StER

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : JAAK DE BOECKSTRAAT 73 - 2170 MERKSEM

Onderwerp akte : ONTBINDING, VEREFFENING EN DEFINITIEVE SLUITING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge De vergadering van 18 maart 2011 wordt geopend om 18.00 u in aanwezigheid van alle leden. Dhr. Philippe Vandevorst zit de vergadering voor.

De voorzitter doet vaststellen dat minstens 2/3de van de leden aanwezig zijn. De vergadering stelt vast dat de werkelijke leden op geldige wijze bijeengeroepen werden en dus op geldige wijze kunnen beraadslagen over de dagorde.

1. Lezing bijzonder verslag raad van bestuur

Het bijzonder verslag van de raad van bestuur van 01/03/2011 waarin wordt voorgesteld om de vereniging te ontbinden en in vereffening te stellen wordt voorgelezen en toegelicht.

2. Principieel besluit tot ontbinding en vereffening

De voorzitter stelt voor om de VZW te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden. Gezien het ontbreken van beduidende activiteit in de VZW, alsook het ontbreken van enige verbetering hieromtrent in de toekomst maakt het bestaan van deze organisatie niet langer opportuun. Het voortbestaan van de VZW is onder de gegeven omstandigheden dan ook weinig zinvol. Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering, om de VZW te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden.

"

3. Ontslag van de bestuurders

Verder wordt door de algemene vergadering ontslag verleend aan de leden van de raad van bestuur met name VANDEVORST Philippe, DELANOEIJE Geert, VAN GYSEL Reinhilde & SMOUT Jeanne.

Bij afzonderlijke stemming geeft de vergadering, eveneens éénsgezind, volledige en algehele kwijting aan de "

bestuurders.

i 4. Sluiting van de vereffening

Alle vorderingen en activa werden gerealiseerd. Alle schulden en passiva werden aangezuiverd. Het batig saldo ; van de vereffening resulteert in liquiditeiten ten bedrage van E 3.107,96. Er wordt met eenparigheid van stemmen en conform de statuten en de wettelijke bepalingen ter zake beslist het resterend vermogen van de VZW te bestemmen aan de VZW Timotheus dewelke een verwant doel heeft en werkzaam is in België.

De vereffening kan en wordt meteen gesloten.

De boeken en bescheiden van dé vennootschap zullen gedurende minstens 10jaar bewaard worden op het adres van VZW Timotheus.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

luik B - Vervolg

Volmacht wordt verleend aan BT Consultants BVBA vertegenwoordigd door Mario Roosendans en/of

aangestelden, met zetel te Dokter van de Perrelei 126 te Antwerpen om in naam en voor rekening van de vereniging zonder winstoogmerk alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen, publicaties en/of verklaringen op het ondememingsioket, en/of BTW- & registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(c)n(en) bevoegd de vereniging, stichting et organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
STERVEN, KWALITEITSVOL LEVEN EN ROUWEN, AFGE…

Adresse
JAAK DE BROECKSTRAAT 73 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande