STESCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STESCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.885.484

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 30.06.2014 14269-0155-012
28/02/2014
ÿþe011A\

MAM

111111e1111e1111

UMM

V beh

da

Bel Staa

Mod Word 11.1

ccrge cg r g

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Fiffie van de

19 FEB. 2014

TURNHOUT

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0893.885.484

Benaming

(voluit) : STESCO

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2440 Geel, Keulsekarstraat 25

(volledig adres)

Onderwerp akte: statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Katrien EERENS te Geel op 13 februari 2014, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen.

EERSTE BESLUIT : Verslagen.

De vergadering besluit de voorzitter vrij te stellen van de voorlezing van

*het verslag van de zaakvoerder de dato 29 november 2013 en

*het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 20 januari 2014 opgemaakt overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Elke vennoot erkent een kopie te hebben ontvangen van dit verslag en ervan kennis te hebben genomen.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Grant Thomton Bedrijfsrevisoren", te 2600 Antwerpen, Potviietlaan 6, BTW BE0439.814.826, RPR Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Danny De Jonge, bedrijfsrevisor, hiertoe aangewezen door de zaakvoerder, heeft het verslag, voorgeschreven in artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, zijn wij, Grant Thomton Bedrijfsrevisoren CVBA, PotvIietlaan 6 te 2600 Berchem, vertegenwoordigd door haar vennoot Danny De Jonge, van oordeel dat:

1.Het de intentie is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BVBA STESCO (0.N. 0893.885.484) met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Keulsekarstraat 25, middels een inbreng in natura van een vordering van de twee vennoten uit de geplande tussentijdse dividendenuitketing ten bedrage van EUR 125.000,00, onder afhouding van 10% roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen. Het netto dividendbedrag zal EUR 112.500,00 bedragen;

2.Fiet bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura;

3.De beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid, Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

4.De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van EUR 112.500,00 zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

5,Voorgaande paragraaf rekening houdt met het feit dat beide vennoten in de verhouding van hun aandelenbezit voorafgaand aan de kapitaalverhoging deelnemen aan de kapitaalverhoging, zodat er geen enkele benadeling kan zijn in hoofde van de bestaande vennoten. Bij de bepaling van de ruilverhouding vestigen we de aandacht op het feit dat we ons niet kunnen uitspreken over activa ten bedrage van EUR 9.300,00 en passiva ten bedrage van EUR 4.238,64. De belastingkost werd niet voorzien in de tussentijdse cijfers en wordt geraamd op EUR 17.100,00. Er werd bij vaststelling van de ruilverhouding eveneens geen rekening gehouden met eventuele latente meerwaarden op vaste activa;

6.Indien beide vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren zal als vergoeding voor deze inbreng 92 nieuwe aandelen van de BVBA STESCO zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van EUR 112.500,00 worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

-74 nieuwe aandelen aan de heer Johan STESSENS, voornoemd;

-18 nieuwe aandelen aan mevrouw Martine SMEYERS, voornoemd;

Tot slot wensen wij te verduidelijken en te onderstrepen dat ons oordeel over de waarderingsmethode en de ruilverhouding strikt afhankelijk is van de intekening op de kapitaalverhoging door beide aandeelhouders in de verhouding van hun aandelenbezit voorafgaand aan de kapitaalverhoging conform omschreven in punt 4,5 en 6. Indien aan deze voorwaarde niet is voldaan, dient ons verslag als ongeschreven en niet-afgeleverd te worden beschouwd.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden dat ons verslag geen  fairness opinion' is.

Antwerpen, 20 januari 2014

Grant Thornton bedrijfsrevisoren CVBA

Vertegenwoordigd door

Danny De Jonge

Bedrijfsrevisor"

Deze beide verslagen (van zaakvoerder en bedrijfsrevisor) zullen conform de wet neergelegd worden op de rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLUIT : Kapitaalverhoging.

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met honderd en twaalf duizend vijfhonderd euro (112 500,00 E), in toepassing van artikel 537, le lid, WIB 92, door inbreng in natura voortkomende uit de dividenduitkering waarvan sprake in de bijzondere algemene vergadering de dato 29 november 2014, om het kapitaal te brengen van achttienduizend zevenhonderd vijftig euro (18.750,00 E) op honderd éénendertig duizend tweehonderd vijftig euro (131.250,00 e).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door de hiernavermelde inbreng in natura en dat zij gepaard zal gaan met de uitgifte van tweeënnegentig (92) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving, en zonder uitgiftepremie.

Inbreng in natura

.e.

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij deze verklaren de beide vennoten hun schuldvordering op onderhavige vennootschap in totaal ten bedrage van honderd en twaalf duizend vijfhonderd euro (112 500,00 e) waarvan

*een bedrag van negentigduizend euro (90 000,00 e) door de heer STESSENS Johan voornoemd en

*een bedrag van tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (22 500,00 E) door mevrouw SMEYERS Martine, voornoemd,

voortkomende van voormelde dividenduitkering, in te brengen in het kapitaal en volledig te volstorten.

Zij verklaren dat deze schuldvordering niet het voorwerp uitmaakt van enige betwisting, overdracht, beslagname of inpandgave.

Vergoeding

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden tweeënnegentig (92) nieuwe aandelen uitgegeven en

uitgereikt aan de vennoten in verhouding tot hun inbreng, namelijk:

-vierenzeventig (74) nieuwe aandelen aan de heer STESSENS khan

-achttien (18) nieuwe aandelen een mevrouw SMEYERS Martine,

beiden alhier aanwezig, die dit aanvaarden.

Vaststelling kapitaalverhoging,

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd en twaalf duizend vijfhonderd euro (112 500,00 E) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd éénendertig duizend tweehonderd vijftig euro (131.250,00 e) vertegenwoordigd door honderd zevenenzestig (167) aandelen zonder nominale waarde, die elk één honderd zevenenzestigste (1/167ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Ondergetekende notaris wijst de comparanten erop dat het aldus verhoogde kapitaal, in principe, 8 jaar moet behouden blijven. Doch voor vennootschappen die op het ogenblik van de inbreng als kleine vennootschappen in de zin van artikel 15 Wetboek Vennootschappen worden aangemerkt, moet het kapitaal slechts gedurende een periode van 4 jaar behouden worden

Indien het kapitaal toch wordt verminderd in de periode van 8 jaar, respectievelijk 4 jaar die begint te lopen op datum van de laatste inbreng van kapitaal, wordt

-de/elke kapitaalvermindering bij voorrang aangerekend op de aldus geïncorporeerde reserves,

-de kapitaalvermindering belast als een dividend en onderworpen aan een roerende voorheffing van vijftien procent (15%), tien procent (10%) of vijf procent (5%) al naargelang de kapitaaluitkering gebeurt binnen de eerste 4 jaar, respectievelijk 2 jaar na inbreng, tijdens het 5de en 6de respectievelijk 3de jaar volgend op de inbreng, of tijdens het 7de en 8ste respectievelijk 4de jaar volgend op de inbreng,

DERDE BESLUIT: Aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen besluiten als volgt:

ARTIKEL 5: Kapitaal : wordt volledig vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedroeg bij de oprichting achttienduizend zevenhonderd vijftig euro (18.750,00 E).

Ingevolge kapitaalverhoging besloten door de algemene vergadering gehouden op 13 februari 2014, waarvan proces-verbaal werd opgemaakt door notaris Katrien Eerens te Geel, werd het kapitaal

'..

,Voor-,

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad -.7,\F

verhoogd met honderd en twaalf duizend vijfhonderd euro (112 500,00 e) Deze kapitaalverhoging ging gepaard met de uitgifte van tweeënnegentig (92) nieuwe aandelen. ,

Thans bedraagt het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap honderd éénendertig duizend tweehonderd vijftig euro (131.250,00 E) vertegenwoordigd door honderd zevenenzestig (167) aandelen zonder nominale waarde die elk één/honderd zevenenzestigste (1/167ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,"

VIERDE BESLUIT : machtiging zaakvoerder

De vergadering verleent aan de zaakvoerder de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren.

VIJFDE BESLUIT : volmacht formaliteiten.

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde Van Havermaet Groenweghe Accountants, Pas 157, 2440 Geel aan te stellen ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten voor de diensten van het ondernemingsloket. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Stemming.

Alle voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

(get) Katrien EERENS, geassocieerd notaris te Geel

Tegelijk neergelegd:

-afschrift akte statutenwijziging

-gecoördineerde statuten,

-verslag zaakvoerders en bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : EQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

13/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 10.06.2013 13164-0541-011
15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 11.06.2012 12166-0008-011
15/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 07.06.2011 11151-0488-011
11/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 07.06.2010 10159-0474-011
08/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 07.08.2009, NGL 31.08.2009 09730-0354-010

Coordonnées
STESCO

Adresse
KEULSEKARSTRAAT 25 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande