STESSENS BEHEER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : STESSENS BEHEER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 466.134.092

Publication

23/01/2014
ÿþ~

Ondernemingsnr : 0466.134.092

Benaming

(voluit) : STESSENS BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2440 Geel, Winkelomseheide 221

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITTREKSEL PROCES-VERBAAL VAN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING HOUDENDE: BEVESTIGING WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - WIJZIGING DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP  AANPASSING STATUTEN

I*22+I

III

Mod Won' i].i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

Y4

1 4 JAN, Z014

KOOPHANDEL TURNHOUT

Do gain«

`le

Gri

dENtbEERGELEGD G~

" .r ~ ~~.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Cédric ROEGIERS, geassocieerd notaris te Vrasene, gemeente Beveren, op dertig december tweeduizend dertien, geregistreerd vijf bladen, geen verzendingen te Beveren op drie januari tweeduizend veertien, boek 461, bad 46, vak 20, ontvangen: vijftig euro, de Ontvanger (gei) An Van Avermaet, adviseur a.i., dat de volgende beslissingen werden genomen:

1. Goedkeuring van het verslag van de raad van bestuur opgemaakt op 13 december 2013, met betrekking tot de voorgenomen wijziging van het maat-schappelijk doel, met aangehecht de staat van actief en passief, opgemaakt per dertig september 2013 overeen-+komstig artikel 559 van het wetboek van vennootschappen.

2. Uitbreiding van het doel van de vennootschap met volgende tekst:

" "Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven, het uitoefenen van managements-, consultancy- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen: het uitoefenen van managementsfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultancyovereenkomsten en het uitoefenen van consultancyfuncties op onafhankelijke wijze.

" Het uitoefenen van administratieve, onthaal- en beheers-ondersteunende activiteiten voor bedrijven, in het bijzonder inzake planning, opmaak offertes, secretariaatswerkzaamheden.

De vennootschap zal hiervoor personeel kunnen ter beschikking stellen (zonder overdracht van het gezag dus met uitsluiting van de activiteit van interimkantoren)

" IJiverse ondersteunende activiteiten ten behoeve van voorzieningen

" Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.

" Verhuur hard- en software aan bedrijven.

" Het uitoefenen van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, juridische, fiscale en sociale aangelegenheden. Het geven van diverse opleidingen die het management van bedrijven aanbelangt in het algemeen.

" Het versenen van diensten -zowel consultancy als implementatie- aan derden, op het vlak van bedrijfsbeleid, sales en marketing:

a)Professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak;

b)Begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel plan en dies meer;

c)Adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling, keuze van distributiekanaten, logistiek in de meest ruime zin.

" Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren  het verwerven en vervreemden van deelnemingen of andere belangen in, rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen, het samenwerken daarmee en het besturen daarvan."

3. Aanpassing van de externe vertegenwoordiging van de vennootschap vermeld in artikel 7 punt 5 van de statuten als volgt:

de tekst van artikel 7 punt 5  Externe vertegenwoordiging wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"De raad van bestuur verte-Igenwoor-idigt de vennootschap als college in alle handeling in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

sa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onverminderd echter de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennoot-schap ten aanzien van derden voor alle handelingen in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder, die door zijn handtekening alleen de vennootschap rechtsgeldig verbindt tegenover derden.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwcordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers

binnen de grenzen van hun volmacht,"

4, Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen, ais volgt:

- artikel 4: Na de tekst "De vennootschap heeft tot doel:"

wordt de hierna gemelde tekst toegevoegd,

" Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven, het uitoefenen van managements-, consultancy- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen: het uitoefenen van managementsfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultancyovereenkomsten en het uitoefenen van consultancyfuncties op onafhankelijke wijze.

" Het uitoefenen van administratieve, onthaal- en beheers-ondersteunende activiteiten voor bedrijven, in het bijzonder inzake planning, opmaak offertes, secretariaatswerkzaamheden.

De vennootschap zal hiervoor personeel kunnen ter beschikking stellen (zonder overdracht van het gezag dus met uitsluiting van de activiteit van interimkantoren)

" Diverse ondersteunende activiteiten ten behoeve van voorzieningen

" Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.

" Verhuur hard- en software aan bedrijven.

" Het uitoefenen van een studie-, Organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, juridische, fiscale en sociale aangelegenheden. Het geven van diverse opleidingen die het management van bedrijven aanbelangt in het algemeen.

" Het verlenen van diensten -zowel consultancy als implementatie- aan derden, op het vlak van bedrijfsbeleid, sales en marketing:

d)Professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak;

e)Begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel plan en dies meer;

f)Adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling, keuze van distributiekanalen, logistiek in de meest ruime zin.

" Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren  het verwerven en vervreemden van deelnemingen of andere belangen in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen, het samenwerken daarmee en het besturen daarvan."

- de tekst van artikel 7 punt 5  Externe vertegenwoordiging wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"De raad van bestuur verte'genwoor'digt de vennootschap als college in alle handeling in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd echter de algemene vertegenwoordigingsbevoegd-held van de raad van bestuur als college, wordt de vennoot-schap ten aanzien van derden voor alle handelingen in en buiten rechte rechtsgeldig ver-tegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder, die door zijn handtekening alleen de vennootschap rechtsgeldig verbindt tegenover derden.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwocrdiger.

Bovendien wordt de venootschap Ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht."

5. Aanpassing van artikel 2 van de statuten aan de beslissing van de algemene vergadering in datum van

15 mei 2013, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 mei 2013, onder nummer

13081827, houdende verplaatsing van de zetel naar de huidige,

Artikel 2 wordt vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 2  Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2440 Geel, Winkelomseheide 221.

De zetel kan op om het even welke plaats binnen het Vlaams en Hoofdstedelijk gewest worden gevestigd

door een besluit van de raad van bestuur."

6. Machtiging tot het opstellen van de ccï rdinatie van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, en de vigerende wetgeving, door onder andere aanpassing van de terminologie, en aanpassing van de hernummering van de artikels van het nieuwe wetboek van vennootschappen.

V

f

" Voor. behouden áan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte;

- uittreksel

coördinatie der statuten

Verstraeten & Roegiers

Geassocieerde notarissen

Burg. venn. O.V.V. BVBA

Kerkstraat 78

9120 VRASENE (Beveren)

13TW BI~ 0843 049 269

Tel 03-750 97 50 - Fax 03-755 15 53

info@notarissenvrasene.be

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Y/

30/05/2013 : TU087434
07/05/2013 : TU087434
01/03/2013 : TU087434
03/08/2012 : TU087434
08/07/2011 : TU087434
25/03/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1.111,11,11.11RMill

Ondernemingsnr " 0466.134.092

Benaming

(votuit) : STESSENS BEHEER

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Winkelomseheide 221 2440 Geel

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurders uittreksel uit de notulen van de bijzondere vergadering dd. 9 februari 2015:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

"1.De vergadering bevestigt het ontslag van volgende bestuurders en gedelegeerd bestuurders met ingang vanaf 31 december 2014_

oSirius SG BVBA, met maatschappelijke zetel te 3128 Tremelo, Stijn Streuvelslaan 13, BTW BE 0847.569.370, met vaste vertegenwoordiger de heer Jelle Geerits

oVDB Ventures BVBA, met maatschappelijke zetel te 1560 Hoeilaart, Waversesteenweg 83, BTW BE 0847.569,172, met vaste vertegenwoordiger Jan Van der Beke

2.De vergadering bevestigt de benoeming van de volgende bestuurders voor een duur van 6 jaar met ingang vanaf 1 januari 2015 tot de jaarvergadering van 2021

oSirius B BVBA, met maatschappelijke zetel te 3128 Tremelo, Stijn Streuvelslaan 13, 0568.906.384, met; vaste vertegenwoordiger de heer Jelle Geerits

oATventures BVBA, met maatschappelijke zetel te 1560 Hoeilaart, Waversesteenweg 83, 0568.855.015,; met vaste vertegenwoordiger Jan Van der Beke

Vervolgens heeft de Raad van Bestuur beslist volgende bestuurders te benoemen ais gedelegeerd, bestuurder voor een duur van 6 jaar met ingang vanaf 1 januari 2015 tot de jaarvergadering van 2021:

oSirius B BVBA, met maatschappelijke zetel te 3128 Tremelo, Stijn Streuvelslaan 13, 0568.906.384, met; vaste vertegenwoordiger de heer Jelle Geerits

oATventures BVBA, met maatschappelijke zetel te 1560 Hoeilaart, Waversesteenweg 83, 0568.855.015, met vaste vertegenwoordiger Jan Van der Beke

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder.

3.De vergadering herbenoemt de bestuurder Via Alea BVBA, met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen, Hugo Verrieststraat 6, voor een duur van 6 jaar tot de jaarvergadering van 2021,"

ATventures BVBA

Vertegenwoordigd door

Jan Van der Beke

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie van de

Ezemi AilTK zrA?,7 Ire r-017.A.telm

13 MAARI 2015

ANTWERY1.1N 8.1CteLu+g L'UN-110M

Dáteir

20/07/2010 : TU087434
15/06/2010 : TU087434
05/03/2010 : TU087434
28/07/2009 : TU087434
16/06/2008 : TU087434
02/07/2007 : TU087434
15/01/2007 : TU087434
29/06/2006 : TU087434
18/08/2005 : TU087434
27/06/2005 : TU087434
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 30.07.2015 15368-0212-028
01/07/2004 : TU087434
02/07/2003 : TU087434
18/07/2002 : TU087434
09/06/1999 : TUA015016

Coordonnées
STESSENS BEHEER

Adresse
WINKELOMSEHEIDE 221 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande