STEVEN INVESTCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEVEN INVESTCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.793.183

Publication

15/01/2014
ÿþN

~ *

M,d Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblar

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, 01)

Griffie 0 20 i4

9-, S7:?

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : STEVEN INVESTCO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leugenberg 132 te 2180 Antwerpen (Ekeren)

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting bvba STEVEN INVESTCO te 2180 Antwerpen (Ekeren), Leugenberg 132

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden voor Jef Van Roosbroeck, geassocieerd notaris te Antwerpen op 30112/2013, vóár registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel:

1, Oprichters:

a. De heer PEERAER Steven, geboren te Kapellen op 12 maart 1977, wonende te 2180 Ekeren, Leugenberg 132

b. Mevrouw PEERAER Tinne, geboren te Kapellen op 5 januari 1975, wonende te 2950 Kapellen, Leeuweriklaan 50

2. rechtsvorm en benaming: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd: "STEVEN INVESTCO .

3, zetel: 2180 Antwerpen (Ekeren), Leugenberg 132.

4. doel:

-het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

-op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren

-het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

-het verstrekken van leningen en voorschotten onder eendere welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

-onderneming in onroerende goederen, welke o.m. omvat:

a)de verwerving, vervreemding, inteasinggeving, beheer, uitbating, valorisatie, verkaveling, ordening, huren en verhuren, het doen bouwen en verbouwen van onroerende goederen

b)tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in onroerende goederen, dit in de meest ruime zin van hete woord, met inbegrip van onroerende leasing, met uitsluiting evenwel van handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het K.B. van 6 september 1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar

c)het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen van onroerende goederen of immobiliënvennootschappen alsmede de uitgifte van vastgoedcertifcaten

d)het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en in het bijzonder het oprichten van gebouwen al dan niet onder het statuut van de mede-eigendom

e)alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien,_ zoals de aankoop, bouw, _ verbouwing, _aanpassing, huur en Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad -1S/0f/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

' onderhuur, ruiling, verkoop en in hei algemeen alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking

. hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen, van alle bebouwde of

onbebouwde onroerende goederen

-het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen,

-de vennootschap mag alle brevetten, vergunning of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk

doel aankopen, huren, leasen, exploiteren en afstaan.

5, duur: onbeperkte duur.

6. kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd zesnennegentigduizend euro (¬ 396.000,00)

Het is verdeeld in negenennegentig (99) aandelen zonder nominale waarde,

Het kapitaal is volledig volstort door inbreng in natura door de oprichters in deze, waarvoor aan Steven Peeeraer achtennegentig (98) aandelen worden toegekend en aan Tinne Peeraer één (1) aandeel wordt toegekend.

7. vorm van de aandelen: De aandelen zijn steeds op naam,

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden,

Bij inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden, noch overgaan wegens overlijden, dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten, die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is niet vereist, wanneer de aandelen worden overgedragen aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of erflater of aan de bloedverwanten in rechte lijn van de overdrager.

De erfgenamen, rechthebbenden en schuldeisers van een vennoot of zaakvoerder, mogen om geen enkele reden zegels doen leggen op de goederen en documenten van de vennootschap noch inventaris doen opmaken.

Voor de uitvoering van hun rechten, zullen zij zich moeten houden aan de inventarissen, rekeningen en documenten van de vennootschap, en aan de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering.

8. bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

Wordt aangesteld tot statutair zaakvoeder: Steven PEERAER, voornoemd.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt en zijn afzetting zal slechts mogen uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

In geval van overlijden, ontslag op zijn verzoek, of afzetting van voornoemde zaakvoerder, zal Tinne Peeraer, voornoemd, van rechtswege in zijn plaats treden tot op het moment de jongste afstammeling van Steven Peeraer de leeftijd van vijfentwintig jaar (25j) heeft bereikt.

Indien genoemde mevrouw Tinne Peeraer vooroverleden is, of deze taak niet verlangt waar te nemen, zal het oudste kind van voornoemde zaakvoerder van rechtswege de plaats innemen van statutaire zaakvoerder. Laatstgenoemde zaakvoerder zal afzetbaar zijn bij eenvoudige meerderheid van stemmen, en zonder dat daartoe gewichtige redenen voorhanden moeten zijn,

Het aanstellen van een bijkomende zaakvoerder kan slechts met het akkoord van de statutaire zaakvoerder of desgevaltend de statutair zaakvoerder-opvolger.

9, salaris: Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd.

10. Vertegenwoordiging: ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

11. Algemene vergadering: de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van mei om 15u.

12. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december,

13, bestemming van de winst - reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle [asten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

Tijdelijke bepalingen:

a) Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend veertien.

b) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

c) Volmacht voor administratieve formaliteiten wordt verleend aan AC S Accountants & Belastingconsulenten nv te 2380 Ravels, Grote Baan 201.

Voor uittreksel.

Geassocieerd notaris Jef Van Roosbroeck te Antwerpen.

Wordt -mee neergelegd: afschrift akte verslag verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 28.07.2016 16360-0521-015

Coordonnées
STEVEN INVESTCO

Adresse
LEUGENBERG 132 2180 ANTWERPEN (EKEREN)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande