STEVEN VAN SCHOOR

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : STEVEN VAN SCHOOR
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 628.432.613

Publication

10/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

DOEL:De vennootschap heeft tot doel:

Groot en kleinhandel electro apparaten

Groot en kleinhandel Computer apparatuur

Webwinkel

Taverne, eetgelegenheid en drangelegenheid, bistro of restaurant.

Uitbaten van een frituur

In- en verkoop van auto s en oldtimers

Administratieve diensten, overige zakelijke dienstverlening

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende- en

financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te

breiden. Deze opsomming is niet beperkend.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, belangen nemen in

ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan. Zij mag alles doen

wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks

Oprichting STEVEN VAN SCHOOR VOF

Op heden 02 april 2015 zijn de partijen:

1. Van Schoor Steven, geboren te Beveren op 07/11/1973 wonende te Heesterbos 4, 2040 Zandvliet.

2. De Wechter Irina, geboren te Novotsjeboksarsk op 16/12/1974, wonende te Heesterbos 4, 2040 Zandvliet. Overeengekomen een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een vennootschap onder firma, waarvan statuten aldus bepalen:

NAAM: De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma, met als naam STEVEN VAN SCHOOR

ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te Heesterbos 4, 2040 Zandvliet.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad, zonder dat hiertoe een statutenwijziging vereist is, door een beslissing van de zaakvoerder.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden. De bepalingen van artikel 39, 3°-5° W. Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing

OPRICHTING

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : STEVEN VAN SCHOOR

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Heesterbos 4

*15306290*

Luik B

2040

België

0628432613

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Antwerpen (Zandvliet)

Griffie

Neergelegd

08-04-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met unanimiteit.

VENNOTEN: De vennoten zijn:

Van Schoor Steven en De Wechter Irina.

Zij zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprake¬lijk voor alle vennootschapsschulden.

De vennoten verbinden zich ertoe geen zelfstandige activiteiten uit te oefenen die op enige manier concurrerend

zijn aan die van de vennootschap.

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 1.000,00 euro.

AANDELEN: Het kapitaal is vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Elk aandeel moet steeds volledig volstort zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

ALGEMENE VERGADERING: De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de derde woensdag van de maand mei, om 19:00 uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De vergadering zal op de eerst volgende werkdag gehouden worden, indien die dag een wettelijke feestdag is.

De agenda van de jaarvergadering omvat minstens: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerders.

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadsla¬gen en te besluiten.

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief en wordt toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering..

ZAAKVOERDERS: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die al dan niet vennoot dienen te zijn van de vennootschap. Tot zaakvoerder(s) wordt(en) voor onbepaalde duur benoemd:

Van Schoor Steven en De Wechter Irina.

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat ze niet werden getroffen door enige maatregel die zich hiertegen zou verzetten. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder moet bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerders is zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Uitzondering wordt gemaakt voor die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij:

elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan ook gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Hij mag enkel bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen toekennen.

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar. De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat.

ONTBINDING EN VEREFFENING: Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met unanimiteit van de stemmen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met unanimiteit] van stemmen anders besluit. Het nettovermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten à rato van het aantal aandelen.

OVERLIJDEN VENNOOT: In geval van overlijden van een vennoot zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in het voorkomende geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde.

Ongeacht het voormelde zal de vennootschap steeds van rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan twee vennoten zijn.

WOONSTPLAATSKEUZE: Ieder in het buitenland verblijvend vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of maatschappelijk lasthebber wordt geacht keuze van woonplaats gedaan te hebben in de zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, aanmaningen en dagvaardingen geldig kunnen geschieden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

De aandeelhouders,

Mod PDF 11.1

Van Schoor Steven De Wechter Irina

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
STEVEN VAN SCHOOR

Adresse
HEESTERBOS 4 2040 ANTWERPEN 4

Code postal : 2040
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande