STEYNEVELD

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEYNEVELD
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 437.368.050

Publication

02/12/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iu 111111,1111811111,111111111

NEERGELEGD

z.El -~~~fs

rj

KOOPHANDEL te MECHELEN

Ondememingsnr; 0437,368.050

Benaming (voluit) : STEYNEVELD

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wollemarkt 17-1 2800 Mechelen

" Onderwerp akte :ONTBINDING  VEREFFENING -- SLUITING VAN DE VEREFFENING

Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Frank DEPUYT, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke: vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DÉ' GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op zes november tweeduizend en dertien en.F £ neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen vóór de vervulling van de formaliteit van registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;; STEYNEVELD, waarvan de zetel gevestigd is te 2800 Mechelen, Wollemarkt 17-1, beslist heeft

1. de staat van activa en passiva vastgesteld per 31 oktober 2013 goed te keuren en de vennootschap vervroegd ta ontbinden en in vereffening te stellen,

2. geen vereffenaar te benoemen. Bij ontstentenis van de benoeming van enige vereffenaar, worden de bestuurders van een ii coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten overstaan van derden beschouwd als vereffenaars, en dragen zij bijgevolg de bijhorende verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden.

:; De huidige bestuurder van de vennootschap is : de heer BAX Arthur Maria Lutgard 'aak, wonende te 2800 Mechelen,;, Wollemarkt 17 bus 1,

r Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de BVBA VAN CAUTER - SAEYS & CO bedrijfsrevisorenkantoor i` aangeduid door de bestuurder, over de gezegde staat van activa en passiva van de vennootschap, luidt als volgt, hierna;' letterlijk weergegeven;

: "CONCLUSIES

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, werden de activa- eni

passivabestanddelen van de CVBA Steyneveld afgesloten per 31 oktober 2013, aan een nazicht onderworpen, teneindeió

verslag uit te brengen over de financiële toestand van de onderneming. ;. Wij hebben kennis genomen van het verslag van het bestuursorgaan zoals voorgeschreven volgens artikel 181 van het, !i Wetboek van Vennootschappen.

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen heeft het bestuursorgaan van;, Ij de CVBA Steyneveld een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 oktober 2013, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van E 406.101,55 en een netto-actief vangij E 406.101,55.

Uit de controlewerkzaamheden, die we hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele nonnen, blijkt de deze staat de toestand van de vennootschap, volledig en getrouw weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden.

ii Gedaan te Aalst,

Op 5 november 2013 Burg, BVBA VAN CAUTER - SAEYS & CO bedrijfsrevisorenkantoor,

Vertegenwoordig door de Burg, BVBA I. Saeys bedrijfsrevisor

ii Vertegenwoordigd door mevrouw Inge SAEYS." De vergadering stelde vast dat de vennootschap Steyneveld, luidens voormelde staat van activa en passiva de vennootschap;; geen enkele schuld heeft.

Het resterend actief wordt volledig teruggenomen door de enige aandeelhouder.

Voor zover er op 6 november 2013 nog onbekende financiële tegoeden zou toekomen, kunnen deze bevrijdend gestort;, worden op bankrekeningnummer BE87 7755 9441 3694, geopend bij de bank BELFIUS op naam van de heer BAX Arthur, voornoemd.

3. daar alle voorwaarden die door artikel 184, § 5 van het Wetboek van vennootschappen opgelegd zijn om de vereffening,: ;= dadelijk te kunnen sluiten, vervuld zijn, de vereffening te sluiten. De vergadering stelde vast dat de cotiperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Steyneveld definitief heeft opgehouden te bestaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

w ,R

\Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Alle boeken en bescheiden van de vennootschap worden gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn bewaard op de i zetel van de vennootschap, te 2800 Mechelen, Wollemarkt 17-1.

4, Mevrouw VINCKEN Francine Marie Louise, wonende te I730 Asse, Broekeweg 38, aan te stellen als bijzondere lashebber, met macht van indeplaatsstelling, teneinde voor zoveel als nodig alle nodige of nuttige administratieve ° formaliteiten te vervullen, alle stukken te ondertekenen en al het nodige te doen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij het Rechtspersonenregister, bij het ondernemingsloket, bij de B.T.W.-administratie, bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en bij de Nationale Bank van België, ingevolge hetgeen voorafgaat.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging : uitgifte, volmacht, twee verslagen.

F.DEPUYT, geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/10/2001 : BL519780

Coordonnées
STEYNEVELD

Adresse
WOLLEMARKT 17, BUS 1 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande