STILLS ATELIER B.V.

Divers


Dénomination : STILLS ATELIER B.V.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 543.719.741

Publication

13/01/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

t "i f~~tt3 ';:.,~ dá) Rochflaü~~~ . _í~EiL£~û t~í' s

Koop1ioü31 to AtrF!etperº%, o~

Griffie 0 Z 14a 2014

Ondernemingsnr

Benaming

054 3' 7 9

(voluit) : Stills Atelier B.V.

(verkort)

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Nederlands recht

Zetel : Gyroscoopweg 86-88r 1042 AX, Amsterdam, Nederland

Bijkantoor: Steenhouwersvest 54, 2000 Antwerpen, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Opening bijkantoor

~

7 4 I-

A. Uittreksel uit de statuten van Stills Atelier B.V., een buitenlandse vennootschap naar Nederlands recht, opgericht op 10 juli 2013 voor mr. C. Holdinga:

STILLS ATELIER B.V.

met zetel te Amsterdam, zoals deze luiden na een akte van statutenwijziging verleden op 16 september 2013 voor mr. C. Holdinga, notaris te Amsterdam.

1. NAAM EN ZETEL

1.1. De naam van de vennootschap is: Stills Atelier B.V.

1.2. De vennootschap heeft haar zetel te Amsterdam.

2. DOEL

Het doel van de vennootschap is:

- het ontwerpen, produceren en verkopen van confectie- en modeartikelen;

- het deelnemen in, het financieren van, het samenwerken met, het besturen van vennootschappen en

andere ondernemingen en het verlenen van adviezen en andere diensten;

- het verstrekken van zekerheden voor schulden van rechtspersonen of andere vennootschappen die met

haar in een groep verbonden zijn of voor schulden van derden;

- het beleggen van vermogen,

alsmede het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn,

alles in de ruimste zin van het woord.

3. AANDELEN

3.1. De aandelen luiden op naam en zijn genummerd van -1 af.

3.2. Het nominale bedrag van elk aandeel is een euro (¬ 1,00).

4. OVERDRACHT AANDELEN

4.1.Een aandeelhouder kan zijn aandelen vrijelijk overdragen.

4.2.Voor de levering van een aandeel of de vestiging van een beperkt recht daarop is een akte vereist, verleden

ten overstaan van een notaris, die zijn standplaats in Nederland heeft, en waarbij de betrokkenen partij zijn,

5. BESTUUR

5.1De vennootschap wordt bestuurd door een bestuur, bestaande uit een of meer bestuurders.

5.2.Bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

\,

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

5.3.Bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden geschorst of ontslagen.

5.4.De bezoldiging en verdere arbeidsvoorwaarden van iedere bestuurder worden vastgesteld door de algemene vergadering.

5.5.ingeval van belet of ontstentenis van een of meer bestuurders, berust het bestuur van de vennootschap bij de overblijvende bestuurders, dan wel de enig overgebleven bestuurder,

5,6.1ngeval van belet of ontstentenis van alle bestuurders, of van de enige bestuurder, berust het bestuur van de vennootschap tijdelijk bij een door de algemene vergadering daartoe aangewezen persoon.

6, BESLUITVORMING BESTUUR

6.1.Het bestuur kan een intern reglement vaststellen, waarbij nadere regels worden gegeven over de wijze van vergaderen en de wijze van besluitvorming van het bestuur. Het bestuur is bevoegd de bestuurstaken onderling te verdelen, mits het besluit daartoe unaniem wordt genomen in een vergadering waarin alle bestuurders aanwezig zijn en deze verdeling schriftelijk wordt vastgelegd. Het besluit tot vaststelling of wijziging van het reglement of tot verdeling van de bestuurstaken behoeft de goedkeuring van de algemene vergadering.

6.2.Een bestuurder neemt niet deel aan de beraadslaging en besluitvorming binnen het bestuur als het daarbij gaat om een onderwerp waarbij hij een direct of indirect belang heeft dat tegenstrijdig is met het belang van de vennootschap en de met haar verbonden onderneming.

De overige bestuurders zijn in dat geval bevoegd tot besluitvorming over dit onderwerp.

Indien alle bestuurders een tegenstrijdig belang hebben als hiervoor bedoeld, dan wordt het besluit genomen door de algemene vergadering.

6.3.De algemene vergadering kan besluiten dat alle besluiten van het bestuur die zien op bepaalde door de algemene vergadering vast te stellen en duidelijk omschreven rechtshandelingen aan de goedkeuring van de algemene vergadering zijn onderworpen, nadat dit besluit schriftelijk ter kennis van het bestuur is gebracht.

6.4.Het bestuur moet zich gedragen naar de aanwijzingen die worden gegeven door de algemene vergadering, Een besluit van de algemene vergadering om aanwijzingen aan het bestuur te geven dient duidelijk te omschrijven wat de aard en de omvang van de aanwijzingen zijn.

Het bestuur is gehouden de aanwijzingen op te volgen nadat de aanwijzingen schriftelijk ter kennis van het bestuur zijn gebracht, tenzij de uitvoering van de aanwijzingen in strijd zou zijn met het belang van de vennootschap en de met haar verbonden onderneming.

7. VERTEGENWOORDIGING

7.1.De vennootschap wordt vertegenwoordigd door het bestuur.

De bevoegdheid tot vertegenwoordiging komt daarnaast mede toe aan iedere bestuurder.

7.2.Het bestuur is bevoegd tot het verrichten van rechtshandelingen waarbij bijzondere verplichtingen op de vennootschap worden gelegd in verband met het nemen van aandelen of rechtshandelingen die zien op inbreng op aandelen anders dan in geld.

8. ALGEMENE VERGADERING

8.1.Algemene vergaderingen worden gehouden in de gemeente waar de vennootschap haar statutaire zetel heeft.

8.2.Een algemene vergadering wordt niet later dan de achtste dag vóór die van de vergadering bijeengeroepen door het bestuur of door een bestuurder.

8.3.Onder vergaderrecht wordt in deze statuten verstaan het recht om, in persoon of bij schriftelijk gevolmachtigde, de algemene vergadering bij te wonen en daar het woord te voeren. Houders van certificaten van aandelen in het kapitaal van de vennootschap hebben geen vergaderrechten. Aandeelhouders, vruchtgebruikers met stemrecht en pandhouders met stemrecht hebben vergaderrechten en warden hierna ook aangeduid met vergadergerechtigden.

8,4.De algemene vergadering voorziet zelf in het voorzitterschap. De voorzitter wijst een secretaris aan. 8.5.EIk aandeel geeft recht op het uitbrengen van één stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Iedere bestuurder heeft in de algemene vergadering een raadgevende stem.

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen met volstrekte meerderheid van de

uitgebrachte stemmen. Blanco stemmen gelden als niet uitgebracht.

8.6.Indien het bestuur dit heeft bepaald en dit bij de oproeping is vermeld is iedere vergadergerechtigde bevoegd om, in persoon of bij schriftelijk gevolmachtigde, door middel van een elektronisch communicatiemiddel aan een algemene vergadering deel te nemen, daarin het woord te voeren en, indien hij stemrecht heeft, het stemrecht uit te oefenen, mits de vergadergerechtigde via het elektronisch communicatiemiddel kan worden geïdentificeerd, rechtstreeks kan kennisnemen van de verhandelingen ter vergadering en kan deelnemen aan de beraadslaging.

Het bestuur is bevoegd bij reglement verdere voorwaarden te stellen aan het gebruik van een elektronisch communicatiemiddel. Indien het bestuur van deze bevoegdheid gebruik heeft gemaakt, worden de voorwaarden bij de oproeping bekend gemaakt.

8.7.De oproeping kan vermelden dat stemmen voorafgaand, maar niet eerder dan op de dertigste dag voor die van de algemene vergadering, via een elektronisch communicatiemiddel kunnen worden uitgebracht, De op die manier uitgebrachte stemmen worden gelijkgesteld met stemmen die tijdens de algemene vergadering worden uitgebracht.

9. BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap is gelijk aan het kalenderjaar.

10. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar van de vennootschap eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

Dit artikel en het bijbehorende opschrift vervallen na afloop van het eerste boekjaar.

SLOTVERKLARINGEN

Ten slofte verklaarde de comparant:

(a)Voor de eerste maal wordt tot bestuurder van de vennootschap benoemd de heer Martijn Rudolf Ariaan Veldhoven, geboren te Wassenaar op tien december negentienhonderdeenenzeventig. (b)Bij de oprichting bedraagt het geplaatste kapitaal tienduizend euro (¬ 10.000,00), verdeeld in tienduizend (10.000) aandelen, alle a pari vol te storten in geld.

Deze aandelen zijn alle geplaatst bij de Oprichter.

(c)De bij de oprichting geplaatste aandelen zullen onverwijld na oprichting a pari worden volgestort in geld.

De vennootschap aanvaardt, onder de opschortende voorwaarde van vorenbedoelde volstorting, de storting op de bij de oprichting geplaatste aandelen.

B, Uittreksel uit het bestuursbesluit van Stills Atelier B.V. d.d. 30 november 2013;

De ondergetekende:

de heer Martijn Rudolf Ariaan Veldhoven, adres Prins Hendriklaan 18, 1075 BC Amsterdam, geboren te Wassenaar op tien december negentienhonderdeenenzeventig, houder van een paspoort met nummer BM9P92527,

hierbij handelend als enig bestuurslid van Stills Atelier B.V., ("de Vennootschap") een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht, gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende Gyroscoopweg 86 t/m 88, 1042 AX Amsterdam, Nederland, ingeschreven in het handelsregister van Nederland onder nummer 58347704;

Besluit:

1. Om een bijkantoor op te richten in België met ingang van 1 december 2013, dan wel de datum van neerlegging van dit besluit bij de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen indien dit later is dan 1 december 2013, doch uiterlijk op 29 december 2013, onder de naam "Stills Atelier Belgium".

2. Dat het Belgische bijkantoor gevestigd zal zijn te Steenhouwersvest 54, 2000 Antwerpen, België,

ti

~ [

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

' 3. Dat het Belgische bijkantoor de volgende activiteiten zal uitvoeren:

- het ontwerpen, produceren en verkopen van confectie- en modeartikelen;

- het deelnemen in, het financieren van, het samenwerken met, het besturen van vennootschappen en andere

ondernemingen en het verlenen van adviezen en andere diensten;

alsmede het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin van het woord.

4. Om SKV Management B.V. een besloten vennootschap opgericht naar Nederlands recht, met statutaire zetel te Zoeterwoude, met Kamer van Koophandelnummer 28113676, welke rechtsgeldig vertegenwoordigd wordt door de heer M.R.A. Veldhoven met de Nederlandse nationaliteit met paspoortnummer BM9P92527, aan te duiden als wettelijke vertegenwoordiger van het Belgische bijkantoor, verantwoordelijk voor de activiteiten van het Belgische bijkantoor, met ingang van de opening van het bijkantoor. Wat betreft het mandaat van SKV Management B.V. als wettelijke vertegenwoordiger van het Belgisch bijkantoor zal de vennootschap geldig warden vertegenwoordigd door de heer Martijn Rudolf Ariaan Veldhoven, adres Prins Hendriklaan 18, 1075 BC Amsterdam, geboren te Wassenaar op tien december negentienhonderdeenenzeventig, houder van een paspoort met nummer BM9P92527, die zal optreden als vaste vertegenwoordiger. Haar mandaat zal een einde nemen vanaf het moment dat zij wordt vervangen door een beslissing van het bestuur van de Vennootschap.

5. Om SKV Management B.V., vast vertegenwoordigd door de heer M.R.A. Veldhoven, in haar hoedanigheid van wettelijk vertegenwoordiger van het Belgische bijkantoor, alle machten te geven om de Vennootschap te vertegenwoordigen binnen het kader van de activiteiten van het bijkantoor.

6. Dat de bestuurder van de Vennootschap, de Vennootschap alleen Kan vertegenwoordigen tegenover derde partijen, in overeenkomst met de statuten van de Vennootschap en het vennootschapsrecht, zijnde: - de heer Martijn Rudolf Ariaan Veldhoven, adres Prins Hendriklaan 18, 1075 BC Amsterdam, Nederland, geboren te Wassenaar, Nederland op 10 december 1971, houder van een paspoort met nummer BM9P92527, benoemd als bestuurder met ingang van 16 september 2011

7, Om de volgende documenten neer te leggen bij de griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen met het oog op het openen van het Belgische bijkantoor:

- een uittreksel uit de inschrijving van de Vennootschap in het Nederlandse handelsregister van de Kamer van

Koophandel;

- een kopie van de laatst gecoördineerde statuten van de Vennootschap.

9. Om volmacht te geven aan Mr. Virginie Ciers, Mr. Elke Janssens, Mr. Karolien Boghe en/of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, alsook aan de Brusselse Kamer van Handel en Nijverheid VZW, met zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 500, vertegenwoordigd door mevrouw Jocelyn Hincq, met macht van indeplaatsstelling , alsook aan enige andere ondernemingsloketten, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot het oprichten en inschrijven van het Belgische bijkantoor, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot inschrijving van het Belgische bijkantoor bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen en BTW-administratie, alsook het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van het oprichten van het bijkantoor in de Bijiagen tot het Belgisch Staatsblad, inclusief de macht om enige noodzakelijke vennootschapsdocumenten te ondertekenen (bv. uittreksel uit het Nederlands handelsregister en de statuten van de Vennootschap) en neer te leggen ter griffie. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Karolien Boghe

Lasthebber

Tegelijk hiermee neerlegegd:

- gelegaliseerde en geapostilleerde statuten van Stills Atelier B.V.;

- origineel gelegaliseerd en geapostilleerd bestuursbesluit van Stills Atelier B.V. d.d. 30 november 2013; en

- gelegaliseerd en geapostilleerd uittreksel uit het Handelsregister van de Nederlandse Kamer Van

Koophandel van Stills Atelier B,V. en SKV Management B.V.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 03.12.2015, NGL 14.12.2015 15676-0015-004
30/05/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
STILLS ATELIER B.V.

Adresse
STEENHOUWERSVEST 54 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande