STOBART AUTOMOTIVE EUROPE

Divers


Dénomination : STOBART AUTOMOTIVE EUROPE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 535.800.977

Publication

12/12/2014
ÿþ~ Mad Word 11.1

4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~.~~...~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MUMMMIR

v koophandel Arer it terpen, aidriffie der r Tongeren

fl 3 .12- 2011/2

-Cerne--

Be 91=

Ortdernemingsnr : 0535800977 Benaming

(voluit) : STOBART AUTOMOTIVE EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3600 Genk, Eikelaarstraat 28

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging boekjaar

Uittreksel uit de akte verleden op 27/11/2014 voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij de buitengewone algemene vergadering van de voormelde vennootschap, volgende beslissingen genomen heeft :

Eerste beslissing

De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op 01 december en af te sluiten op 30 november van het daaropvolgend jaar,

De vergadering beslist de eerste alinea/zin van artikel 23 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

« Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één december en eindigt op 30 november van het daaropvolgende jaar.».

Tweede beslissing

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de eerste donderdag van de maand mei om 16.00 uur.

De vergadering beslist de eerste alinea{zin van artikel 1B van de statuten te vervangen door de volgende tekst: «De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste donderdag van mei om 16.00 uur.».

Overgangsbepalingen

1°De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 01 maart 2014, vervroegd af te sluiten op 30 november 2014.

2°De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per 30 november 2014, zal gehouden worden op de de eerste donderdag van de maand mei om 16.00 uur van het jaar 2015.

Derde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake en een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Gel Meester Herbert Houben, notaris)

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, coordinatie,

18/07/2013
ÿþrt

Mod Waad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIVINIVVI~MI~II'N~I~IN~W

+1311169

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel t TONGEREN

0 5 -07- 2013

Criffie

üa~:tiLQf4Jri{{~ .

ONITEUR

BEL

11 -07-

2013

BE

GISCH STtiATSBLAU

Ondernemingsnr : 0535.800.977

Benaming

(voluit) : STOBART AUTOMOTIVE EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Eikelaarstraat 28, 3600 Genk (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 21 JUNI 2013

De raad van bestuur beslist, met eenparigheid van stemmen, te benoemen, met ingang van de datum van oprichting van de vennootschap en tot de jaarvergadering die zal gehouden worden in het jaar 2018 :

- tot voorzitter van de raad van bestuur : de heer Timothy Giles Lampert, wonende in het Verenigd Koninkrijk, te Longastre, Martin, Fordingbridge, Hampshire, SPFI 3LD.

tot gedelegeerd bestuurder : de heer Theodoor Dexters, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Eggetstraat 5.

De gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, zal de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen, zoals hierna bepaald. De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid eveneens beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zoals hierna bepaald.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

- Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid :

In overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door de meerderheid van de leden van de raad van bestuur, evenals door één gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

- Dagelijks bestuur:

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden behelst dit ondermeer: het openen van alle rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

De bestuurders verklaren hun bestuursmandaten te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaten.

Voor eensluidend uittreksel

Theodoor Dexters

Gedelegeerd bestuurder

28/06/2013
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'1,111,1191!19111.1 i

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te "TONGEREN

1 9 -06- 2013

Ondernemingsnr : t ~~j~ e0,./ ?

Benaming (voluit) :STOBART AUTOMOTIVE EUROPE

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :Eikelaarstraat 28, 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Paul Wellens, notaris met zetel te Mortsel, Eggestraat 28, op 17 juni 2013, blijkt dat een Naamloze Vennootschap, genaamd "STOBART AUTOMOTIVE EUROPE" werd opgericht als volgt:

ZIJN VERSCHENEN:

1/ de vennootschap naar Engels recht "Autologic Holdings" Ltd., met maatschappelijke zetel gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, te Autologic Home, 5 Roman Way, Northampton, NN4 5EA, en met ondernemingsnummer 3252504, hierbij vertegenwoordigd door de heer Francis van der Haert, geboren te Brugge op 15 februari 1980, wonende te 2640 Mortsel, Mechelsesteenweg 169, ingevolge een onderhandse volmacht de dato 6 juni 2013.

2/ de vennootschap naar Engels recht "Stobart Automotive" Ltd., met maatschappelijke zetel gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, te Boundary Way, Lufton, Yeovil, Somerset, BA22 8HZ, en met ondernemingsnummer 2431297, hierbij vertegenwoordigd door de heer Francis van der Haert, voornoemd, ingevolge een onderhandse volmacht de dato 6 juni 2013.

Hierna genoemd "de verschijners", allen meerderjarig.

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam

"STOBART AUTOMOTIVE EUROPE".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Eikelaarstraat 28.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaams of Brussels

gewest, bij enkel besluit van de raad van bestuur, te publiceren in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen

in België en in het buitenland mogen oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft als doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming of samenwerking met derden:

I. alle verrichtingen en handelingen die verband houden met het personen-, waren-, en goederenvervoer, en dit zowel langs de weg, als per trein, langs luchtwegen of te water.

De vennootschap kan hierbij alle verrichtingen doen wat betreft het opslaan, slurven, verstouwen, de behandeling, het vezenden en het doorzenden van alle waren en goederen.

De vennootschap kan tevens alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitbating van garages en, ondermeer, de aankoop, de verkoop, de verhuring, het onderhoud en het herstellen van alle nieuwe- of occasiemotoren, alle activiteiten en werken in verband met de carrosserie, de verkoop en het plaatsen van alle benodigdheden en wisselstukken, de uitbating van service-stations en de verkoop van alle producten en goederen die er gewoonlijk te koop gesteld zijn.

H. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. III. Het verwerven van participaties in eender welke vorm m alle bestaande of op te richten rechtspersonen en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coërdinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of a " ministratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

IV. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

V. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

VI. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

VIL De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt éénenzestigduizend vijfhonderd euro (E 61.500,00) en is verdeeld in

zeshonderdvijftien (615) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het

kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

INBRENG IN GELD

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld en dit als volgt:

1/ Autologic Holdings Ltd., voornoemd, schrijft in op zeshonderdveertien (614) aandelen, dewelke zij volledig volstort door inbreng van een bedrag van éénenzestigduizend vierhonderd euro (E 61.400,00);

2/ Stobart Automotive Ltd, voornoemd, schrijft in op één (1) aandeel, dewelke zij volledig volstort door inbreng van een bedrag van honderd euro (E 100,00).

Bewijs van deponering

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van éénenzestigduizend vijfhonderd euro (E 61.500,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij KBC Bank. Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van éénenzestigduizend vijfhonderd euro (E 61.500,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voomoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van éénenzestigduizend vijfhonderd euro (E 61.500,00).

Voorbehouden aan het Belgisch

1 Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

1 Vergoeding  aanvaarding

1Dealdus onderschreven aandelen worden toegekend: 1/ aan Autologic Holdings Ltd, voornoemd, die aanvaardt zeshonderdveertien (614) aandelen, genummerd van één (1) tot en met zeshonderdveertien (614).

2/ aan Stobart Automotive Ltd, voornoemd, die aanvaardt één (I) aandeel, met nummer zeshonderdvijftien

(615).

PLAATSING - VOLSTORTING

1 Het kapitaal is volledig geplaatst.

In geval van verkoop van de aandelen zullen in voorkomend geval de statutaire overdrachtsbeperkingen van

toepassing zijn.

É SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

GDe vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een. algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is 1 vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts 1 twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle 1 middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

1 De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon i aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers l een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de ! rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. I Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bjj gewone meerderheid van stemmen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

1 Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

1 De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

1 Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere

!reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen. De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder 1 jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

IALGEMENE VERGADERING: BIJEENKOMST BIJEENROEPING

I De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste donderdag Ivan de maand augustus om zestien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

1 De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

! De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

BOEKJAAR WINSTBESTEDING

BOEKJAAR

Het boekjaar begint ieder jaar op één maart en wordt op de laatste dag van de maand februari van het daarop

volgende jaar afgesloten.

EERSTE BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op achtentwintig februari tweeduizend en vijftien.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en vijftien.

WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met i.

1 inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds ende 1 vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

1 Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afkluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals I dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd 1 met de voorzieningen en schulden.

Luik B - vervolg

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2.behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog nietafgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Interimdividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden vóór de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

WETTELIJKE BEPALINGEN

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

BESTUURDERS

Het aantal bestuurders wordt bepaald op twee.

Tot bestuurders worden benoemd:

A/ De heer Timothy Giles Lampert, geboren te Salisbury (VK) op 7 maart 1970, wonende in het Verenigd Koninkrijk, te Longastre, Martin, Fordingbridge, Hampshire, SP6 3LD.

B/ De heer Theodoor Dexters, geboren te Veldwezelt op 13 april 1964, wonende te 3540 Herk de-Stad, Eggelstraat 5.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd.

De aldus toegekende opdrachten vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering gehouden in het jaar 2018. De bestuurders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

De aldus toegekende opdrachten vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2018.

COMMISSARIS

Tot commissaris wordt benoemd :

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Klynveld Peat Marwick Goerdeler  Bedrijfsrevisoren", in het kort "KPMG Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 1130 Haren, Bourgetlaan 40, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0419.122.548, vertegenwoordigd door de heer Herwig Carmans, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 3500 Hasselt, Ilgatlaan 7.

Het mandaat van de commissaris gaat in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft en vervalt onmiddellijk na de jaarvergadering die over de jaarrekening van het derde boekjaar beraadslaagt en besluit.

De bezoldiging van de commissaris zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

VOLMACHTEN

De verschijners en de aldus benoemde bestuurders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en

?N. Luik B - vervolg

Voorbehouden aan het

Belgisch Staatsblad akten te tekenen, incIusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de

! Rechtbank van Koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op

het kantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270:

De heer Luc Eberhardt.

De heer Francis van der Haert.

Mejuffrouw Kimberly Moldersr .

OVERNAME VERBINTENISSEN

"

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

Kopie identiteitskaarten bestuurders



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur b

09/07/2015
ÿþ Mad Wald 11.1

i s lp i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie van de akte

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DD, 5 MEI 2015:

Tijdens de bijzondere algemene vergadering werden de hierna vermelde beslissingen, met éénparigheid van stemmen, genomen;

1. Ontslag van de hierna vermelde persoon als bestuurder van de vennootschap en dit met een onmiddellijke ingang:

-de heer Lampert Timothy Giles, wonende te Longastre, Martin, Fordingbridge, Hampshire, SP6 3LD - Verenigd Koninkrijk;

2. Benoeming van de heer Meir David, wonende te 12a Windsor Avenue, Wilsmlow, SK9 5HE, Verenigd Koninkrijk, tot bestuurder binnen de vennootschap en dit met een onmiddellijke ingang,

Zijn mandaat wordt aangegaan voor een periode van 3 jaar en zal vervallen onmiddellijk na de algemene vergadering van aandeelhouders van het jaar 2018.

de heer Dexters Theodoor

Bestuurder

Nttefdeiégd ter çtflfflN der rechtbank Y ~~ü h~iiEtr~l Antva" pe atd Tungeron

3 0 .fia. 2.0

D@ ur{ffeiffie

Ondernemingsnr : 0535.800.977

Benaming

(voluit) : Stobart Automotive Europe

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Eikelaarstraat 28 - 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
STOBART AUTOMOTIVE EUROPE

Adresse
Zijn mandaat wordt aangegaan voor een periode van 3 jaar en zal vervallen onmiddellijk na de algemene vergadering van aandeelhou

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande